Ing. Iva Dudková www.vscht.cz.  Fakulta chemické technologie  Fakulta technologie ochrany prostředí  Fakulta potravinářské a biochemické technologie.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Další vzdělávání na VOŠ a SPŠ, Jičín, Pod Koželuhy 100
Advertisements

Jištění kvality technologických procesů
Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Průmyslová střední škola Letohrad
Energetický management budov Jiří Karásek Fakulta stavební, ČVUT v Praze K126.
Představení zajímavých projektů OPVK
Začlenění a úloha UNIV 2 ve struktuře regionální odborné školy technického zaměření Ing. Vladimír KEBERT, CSc Ředitel SOŠ a SOU Hořovice.
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Studijní program Stavební inženýrství
HISTORICKÝ VÝVOJ 1900 Výrobková normalizace, vojenský průmysl
ÚSTAV MATERIÁLOVÉHO INŽENÝRSTVÍ
Střední odborná škola průmyslová
 CONEO STRUKTURA PREZENTACE 1.Vymezení pojmu analýza tréninkových potřeb, přístup CONEO 1.Úrovně a metody ATP 2.Rozhraní zadavatel -dodavatel, vztahy.
Chemik technologických výrob projekt financovaný Úřadem práce.
Institut zemědělské ekonomiky a informací Praha 2 – Slezská 7 Postaven jako Dům zemědělské osvěty v roce 1926.
4-17 ENET, VŠB-TU Ostrava.
Vysoká škola chemicko- technologická v Praze. Bakalářské studium Magisterské studium Doktorské studium Celoživotní vzdělávání Studium v zahraničí.
Další vzdělávání v technických oborech Krajská konference projektu UNIV 2.
Příprava pracovníků v Tanex,PLASTY a.s. Ing. Dana Spejchalová, Ph.D.
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY - Pevný bod ve světě podnikání KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA LIBEREC Od počátečního vzdělávání k dalšímu vzdělávání
Institut environmentálního inženýrství 546
1 H A S A P C o n s u l t i n g, s. r. o. Představení společnosti M ILOŠ Ž ÁČEK.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Energetický audit ve velkém průmyslovém podniku z pohledu zadavatele Ing. Petr Matuszek Seminář AEM Brno
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
OBOR ENERGETICKÉ INŽENÝRSTVÍ
Univerzita Karlova v Praze Pedagogická fakulta Ústav profesionálního rozvoje pracovníků ve školství (od října 2001) ředitelka: PhDr. Jana Kohnová Ústav.
VŠEOBECNĚ VZDĚLÁVACÍ FUNKCE EKONOMICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ © Prof. ing
Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem ČR Číslo projektu – CZ /0024 Zřízení vzdělávacího střediska zařazeného do sítě Science.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
1 Výsledek sběru dat monitorujících úrovně certifikace škol v oblasti systému řízení Dotazníkové šetření realizované v rámci projektu - Kvalitní management.
Střední škola informatiky a služeb LCA Dvůr Králové nad Labem.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha Podpora inovací Oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV Ing. Světlana.
Zkušenosti ze zavedení systému řízení bezpečnosti informací ve shodě s ISO a ISO na Ministerstvu zdravotnictví ČR Ing. Fares Shima Ing. Fares.
Programátor CNC strojů
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
1 Opatření 4.1 JPD3 Zvýšení adaptability zaměstnavatelů a zaměstnanců na změny ekonomických a technologických podmínek jako podpora konkurenceschopnosti.
Reaktorová fyzika I pro 3. ročník zaměření TTJR, JEŽP a JZ
Význam dalšího vzdělávání na SOŠ TŽ
Řízení výchovných a vzdělávacích institucí PaedDr. J. Šťáva, CSc
Závěry ze semináře k problematice strukturovaného studia učitelství KONFERENCE „STRUKTUROVANÉ STUDIUM UČITELSTVÍ“ v Srní.
Projekt TRAWI Vyhodnocení dotazníkového šetření v ČR.
Nástroje daňových úlev
Inovace výuky a její implementace v oborech Fakulty bezpečnostního inženýrstvíCZ.1.07/2.2.00/ Se zvyšováním technologické a technické úrovně průmyslu.
Navazující magisterský obor STAVEBNÍ MANAGEMENT. Potřeba manažerských dovedností Řídí cca polovina absolventů % (podle doby ukončení studia) Vedoucí.
Řízení výchovných a vzdělávacích institucí PaedDr. J. Šťáva, CSc
Název opory – Řízení BOZP, instituce BOZP, jejich místo, úloha a pravomoci Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt: Vzdělávání pro.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně Se sídlem v Uherském Hradišti, Studentské nám
Studijní obor AUTOMATIZACE a ŘÍDICÍ TECHNIKA Bc.Ing. Bc. a navazujícího Ing. studijního programu Chemické a procesní inženýrství PROČ? Automatizace a řídicí.
Obor: Chemie a chemické technologie Chemik: Co se děje s hmotou při chemických reakcích? Chemický inženýr: Co se děje v aparátech, tj. reaktorech a separátorech?
2009 STUDIJNÍ PROGRAM: Ekonomika a management STUDIJNÍ OBOR: PRŮMYSLOVÉ INŽENÝRSTVÍ Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů doc. Ing. David.
HLAVNÍ CÍL PROJEKTU Zlepšit podmínky pro výuku strojírenských oborů.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
SIKP – Státní informační a komunikační politika Prezentace – aplikace vybraných zákonů ve společnosti NeXA, s.r.o. Eva Štíbrová Zdeňka Strousková Radka.
Co je to Teagasc? Teagasc - Úřad pro rozvoj zemědělství a potravinářství - je státní orgán poskytující integrované služby pro výzkum, poradenství a vzdělávání.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
OKO pro výzkum nových technologií Pracovní setkání inovačních firem Konsorcium: BIC Brno, spol. s r.o. Grantika CS, a.s. Regionální poradenská agentura,
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích.
TVIP 2017 Institut environmentálního inženýrství
Nový model tvorby trhu práce budovaný partnerstvím zaměstnavatelů – škol a jejich zřizovatelů a úřadů práce Ing. Jiří Herodes.
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Prezentace školy SOU Lázně Bělohrad.
Krajský metodický kabinet ELEKTROTECHNIKY
Krajský metodický kabinet BEZPEČNOSTI A OCHRANY OSOB A MAJETKU
Krajský metodický kabinet NÁBYTKÁŘSTVÍ A DŘEVAŘSTVÍ
Setkání kariérových poradců
data aktuální ke dni Bc. Petra Razáková
Aerodynamický tunel Střední škola letecká Kunovice,
Transkript prezentace:

Ing. Iva Dudková

 Fakulta chemické technologie  Fakulta technologie ochrany prostředí  Fakulta potravinářské a biochemické technologie  Fakulta chemicko-inženýrská

Nabídka VŠCHT Praha v rámci celoživotního vzdělávání  Semináře, kurzy a programy celoživotního vzdělávání pořádají všechny fakulty VŠCHT Praha  Kurzy se pořádají ve výukových prostorách VŠCHT Praha v Dejvicích nebo v konferenčním centru VŠCHT Praha na Jižním městě.  Účastníkům kurzů je možné zajistit ubytování na koleji VŠCHT

 krátkodobé, střednědobé i dlouhodobé tréninky, kurzy a kvalifikační programy strukturované podle konkrétních potřeb podniků, firem a společností pro  specialisty a odborné pracovníky  front line management  střední a vyšší management  orientace na  prohloubení odborných znalostí v profesi  aktuality v chemicko-technologických oborech  normy a legislativu EU v příslušném oboru  lektorsky zabezpečené  špičkovými odborníky působícími na VŠCHT Praha Vzdělávací činnost celoživotního vzdělávání

Programy realizované pro firmy na zakázku  LOVOCHEMIE, a.s.  pro mechaniky: Nové metody práce a normy v oblasti chemického průmyslu  pro technology: Technologie a ekologie anorganických procesů  KAUČUK, a.s. (nyní SYNTHOS Kralupy, a.s.)  kurz pro mechaniky strojní údržby  CHEMOPETROL, a.s.  dlouhodobá spolupráce na kvalifikačním vzdělávání pro technology  Kurz pro pracovníky odboru životního prostředí Magistrátu hl.m.Prahy  jako certifikované školicí středisko SIPVZ (Státní informační politiky ve vzdělávání) provádíme školení počítačové gramotnosti pro učitele základních a středních škol, opakovaně již léta organizujeme Letní školu chemie pro středoškolské učitele

Fakulta chemické technologie  Organická syntéza se zaměřením na syntézu léčiv  Simulační procesy v chemických technologiích  Technologické procesy pro ochranu životního prostředí  Technická elektrochemie v moderních zdrojích elektrické energie a v ochraně životního prostředí  Moderní zdroje energie pro trvale udržitelný rozvoj společnosti  Korozní inženýrství  Bezpečnost a legislativa při práci s chemickými látkami  Termoplasty v chemické praxi  Polymorfie pevných farmaceutických substancí  Těžké kovy v životním prostředí  Příprava a charakterizace průmyslových heterogenních katalyzátorů  Keramické materiály

Fakulta technologie ochrany prostředí  Technologie vody a prostředí  Tuhé odpady a kontaminované zeminy  Olfaktometrická měření  Plynárenské nástavbové studium  Odpady, jejich využití a zneškodňování  Měření emisí – stupeň vedoucí měření, manažer

Fakulta potravinářské a biochemické technologie  Zavádění HACCP v provozech společného stravování  Systém kritických bodů (HACCP) –příprava na certifikaci Manažer HACCP  Vnitřní audit, příprava auditorů pro vnitřní audit systému HACCP  Novinky v potravinářské legislativě  Autenticita potravin, detekce falšování, kauzy, příklady  Systémy řízení jakosti a zdravotní nezávadnosti ve výrobě potravin  Novinky v potravinářských technologiích I  Novinky v potravinářských technologiích II  Aktuální problémy zdravotní nezávadnosti potravin

Fakulta chemicko-inženýrská  Moderní trendy v podnikovém managementu a v ekonomice  Úspory energie u chemických a potravinářských procesů  Riziko při haváriích s účastí nebezpečné látky pro osoby a životní prostředí  Chemické senzory a senzorové systémy  Snímače pro provozní měření technologických veličin  Fyzikálně-chemické vlastnosti látek z hlediska ochrany a tvorby životního prostředí  Koloidní systémy a jevy na povrchových rozhraních(fyzikálně- chemické vlastnosti systémů potravinářské chemie)  Fyzikálně-chemická měření (postupy, standardy, odhady chyb)

Fakulta chemicko-inženýrská  Termodynamické vlastnosti reálných systémů důležitých v průmyslové praxi (výpočet vlastností, zdroje dat, odhadové metody)  Matematický popis fyzikálně-chemických dějů (kinetika a rovnováhy chemických reakcí, fázové rovnováhy)  Fyzikálně-chemické základy separačních procesů (extrakce, destilace, membránové separace)  Kurzy pro pedagogy středních škol zaměřené na informační technologie  Počítačové technologie ECDL – příprava na zkoušky s mezinárodní platností  Algoritmizace a programování v programovém a vizualizačním prostředí MATLAB

Děkuji za pozornost Ing. Iva Dudková Oddělení celoživotního vzdělávání, VŠCHT Praha