Za prvé musíte mít připojení k internetu Za druhé zajděte za panem učitelem Hůlkou a poproste ho aby vám umožnil přístup do vašeho domovského adresáře.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PowerPoint - hudba na pozadí prezentace
Advertisements

Prezentační nástroj Open Office, Impress EFEKTY SNÍMKU
Jak zapojit do projektu učitele z eTwinning Plus Guidance document.
Práce s okny.
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky,
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Ukončete prosím všechny programy kromě okna se instalačním souborem a prezentací Poté klikněte.
Tutoriál Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy,
Vizuální Systém Fotbal
Polycom® RealPresence® Desktop
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
Webové rozhraní u Prezentace formou sejmutých obrazovek ukazuje, jak je možné přihlásit se ke schránce elektronické pošty z jakéhokoliv počítače.
Rezervace služby PICK - UP Podrobný návod. Otevřete Váš internetový prohlížeč a do adresy webové stránky napištewww.pneusafranek.cz/flotila Vyplňte Vaše.
SmartPhone start - Apple iPhone
Pro registraci do informačního systému EKOLAMP klikněte na úvodní straně na odkaz „Zaregistrovat se“ v tabulce Přihlášení do systému.
PC T CAN / R PROG T CAN Po připojení programátoru se na pracovní ploše zobrazí informace o novém hardwaru a spustí se “Průvodce novým nalezeným hardwarem”.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení k delegování. Cíle V tomto kurzu se dozvíte, jak provádět následující akce: Nastavení přístupu delegáta v aplikaci Outlook.
Instalace programu STATISTICA 12 CZ
(úložiště dat pro žáky a učitele naší školy)
VY_32_INOVACE_53_MS_Word_ II. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky, Vaše příležitost pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Ekonomický informační system premieR - INSTALACE
Postup stáhnutí programu ActivInspire legální cestou
W w w. n e s s. c o m eLiška 3.04 Průvodce instalací (verze pro Windows 7)
FTP – přenos souborů Tato služba se používá pro přenos souborů pomocí přenosového protokolu FTP. Pro tuto službu existují speciální klienti, kteří se dokáží.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Instruktážní prezentace Přenosný EKG přístroj READMYHEART
Internetová učebna Jak postupovat: Pěkně od začátku …
1. Je potřeba nastavit bootování primárně z vaší DVD mechaniky, jinak by se vám nespustil instalační průvodce z DVD. Jakmile proběhne bootování, stiskněte.
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
Popis a ovládání Plocha I
Namalujte si ikonu Pokud se podíváte na pracovní plochu,uvidíte na ní mnoho malých obrázků(říkáme jim ikony), o kterých víme,že zastupují programy.Zkusíme.
Za prvé je třeba vědět kam se chcete zaregistrovat. Také byste měli vědět jestli to stojí za to. Potom vyplnit tabulku. (další strana). autor Co je webová.
Budu vás provázet jak vytvořit zástupce na ploše a ve složce. Doufám že vás tento program bude bavit. NÁVOD.
Metody geoinženýrství Ing. Miloš Cibulka, Ph.D. Brno, 2015 Cvičení č. 3 Vytvořeno s podporou projektu Průřezová inovace studijních programů Lesnické a.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
Dropbox je webová služba, pomocí které můžete: zálohovat a synchronizovat svá data mezi více počítači tato data sdílet i s více uživateli Dropbox můžete.
Malování Microsoft Word Tento počítač (Počítač)
Žákovská knížka Základní škola Osečná.
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
BMW Z4 Interactive Wallpaper BMW Z4 Interaktivní tapeta. Průvodce instalací. BMW Z4 Interaktivní tapeta
Přístup do školní sítě z domu Josef Doležal 7.B
Spustit Konec Sára Výšková 7.A. Stisknutím kláves Ctrl + Alt + Delete se vám objeví ikona. Menu.
ALFTPv4.1beta1 aneb Přístup na FTP z počítače Stručný průvodce.
Vzdálená správa Tomáš Kalný.
Ovládací panely Uživatelské účty II. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, 746.
Vítej! Tato prezentace ti ukáže, jak do svého telefonu s Windows Phone 8 nainstalovat aplikaci Třídní novinky. Další.
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
WiFi NETHOME PLUS aplikace pro jednoty KITE. Vzdálené ovládání jednotky IOS Android Wifi Module Router Cloud server & Internet.
GORDIC ® spol. s r. o. Prvotní spuštění aplikace Gordic DSO - ISDSlite Nástroje pro snadnou správu Datových zpráv z Informačního systému Datových schránek.
Postup pro podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011 Oblast školství.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
Přejmenování, mazání, kopírovaní, přesun, vysypání koše
Co se všechno naučíme??? Synchronizace dat Google Disc
VY_32_INOVACE_19_7_MS Excel-práce se souborem
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Mgr
Tato prezentace byla vytvořena
PRÁCE SE SLOŽKOU VY_32_INOVACE_09
Kofigurace & napájení Windows
Postup instalace - GALAXY
Harry Potter Puzzle 1 START
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Základní informace - Ovládání systému
Program Software602 Form Filler
Transkript prezentace:

Za prvé musíte mít připojení k internetu Za druhé zajděte za panem učitelem Hůlkou a poproste ho aby vám umožnil přístup do vašeho domovského adresáře z domova Za třetí musíte mít program WinSCP WinSCP Pokavaď už tento program máte přejděte dále dále

WinSCP je SFTP klient s otevřeným kódem (open source) pro Windows. Zároveň podporuje i starší protokol SCP. Jeho hlavní funkcí je bezpečné přenášení souborů mezi vaším počítačem a vzdáleným serverem. dá se nainstalovat zde zde zpět

Poklepáním zahájíte instalaci Před instalací by jste si měli přečíst návod na instalaci návod na instalaci

Upozornění: tento návod je pro běžné používání pokavaď chcete tento program více využívat měli byste si vše přečíst a nainstalovat podle sebe pokračovat

Instalace tohoto programu je velmi jednoduchá V okně jazyk si vyberte češtinu a pokračujte stiskem ok pokračovat

dvakrát klikněte na další Nyní se objeví toto okno v kterém si zvolte adresář do kterého chcete program instalovat Po Zvolení adresáře klikněte opět na další pokračovat

nyní mačkejte tlačítko další dokavaď se nespustí instalace pokračovat

Po dokončení instalace se vám na ploše objeví zátpuce. Spusťte ho tak že na něj dvakrát kliknete pokračovat

po spuštění programu se vám objeví toto okno do okének napište…. hostitel: mrkev.zsjandusu.net Číslo portu:2323 Do okének uživatelské jméno a heslo napište vaše přihlašovací údaje, které používáte ve škole pokračovat

Po vyplnění údajů klikněte na přihlásit poté se načte váš domovský adresář vpravo a vzdálený vlevo. Soubory ve vzdáleném adresáři otevřete poklepáním Mezi adresáři lze nyní kopírovat soubory Doporučuji uložit si přihlašovací údaje tlačítkem uložit (načtou se kliknutím na uložená spojení) konec