Nevědělová Kateřina Valová Veronika tercie 2009/10.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Advertisements

Čeští studenti v městě Hermeskeil Úterý – neděle
UKRAJINA.
Hotel Fontána Týdenní nabídka pro členy SDH a jejich rodinné příslušníky v hotelu Fontána Lipno.
Výměnný pobyt. Spolupráce • Od roku 2000 spolupracuje Obchodní akademie a Jazyková škola Pardubice se Státním centrem pro výchovu k povolání v Aschaffenburgu.
Gymnázium Josefa Kainara Hlučín. Naše malá škola, není žádná prohra! Učivu tu rozumíme, i výlety pořádáme. i výlety pořádáme.
Kuba Elderien, s.r.o. Obchodní Akademie Denisovo Nábřeží Náchod web:
Název projektu: Zahraniční praxe studentů oboru ošetřovatelství -v rámci přihlášení projektu do Transformačních a rozvojových programů na rok 2003,
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
INTENSIVE PROGRAM 2010 THE HANZE UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
8.6. – Bratislava Střední škola slaboproudé elektrotechniky Praha 9 Stredná odborná škola elektrotechnická Bratislava.
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
Lukáš Mičan Gymnázium Česká a Olympijských nadějí kategorie A
Malovací a poznávací zájezd do Českého Krumlova PO ŠKOLE DO ŠKOLY Tento projekt je spolufinancován Evropským Sociálním fondem a státním rozpočtem.
Odborná zahraniční praxe Hamburk 7.5 – V rámci projektu Leonardo da Vinci.
Mýma o č ima PAVEL DVOŘÁK student tercie Anglie 2006 / zájezd.
Motocross Holidays - USA Kde: USA - Kalifornia (San Diego) Kdy: cca 7. března březena 2011 Kapacita: 11 osob Program: trénink na motocyklu 6 dní.
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
PO ŠKOLE DO ŠKOLY Projekt OPVK č. CZ.1.07/1.1.32/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Pořádání letní teambuildingové akce
Vážení přítomní. ve dnech až
Masarykovo gymnázium.
DELEGACE V GALANTĚ UBYTOVÁNÍ STRAVA KONFERENCE ZASTÁVKA V BRATISLAVĚ.
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
Masarykovo gymnázium Barbora Ondruchová.
C ZECH R ECREATION Petra Blažková, Zuzana Čejková, Ondřej Durkáč, Martin Hošek, Martin Vass.
Neděle: po příjezdu a obědě (rizoto) jsme si udělali procházku do Plas. Krásnou cestou podél vody jsme dorazili do tohoto starobylého města, prohlédli.
Den 1. Náš dobrodružný výlet jsme započali 8.září odjezdem od našeho gymnázia, kde na nás čekaly první potíže, a to sklerotičtí spolužáci, kteří zapomněli.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Talent marketingových komunikací. O firmě Restaurace s ubytováním Údolí vizovických vrchů, cca 15 km od Zlína Postaveno v roce 1747 jako sirnaté lázně.
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
Masarykovo gymnázium Vsetín
 Studenty ze Sulzbachu-Rosenbergu jsme v sobotu přivítali na našem gymnáziu  Poté jsme si je odvezli do svých rodin.
Dovolená v Řecku Absolvoval Milan Haco Taková normální dovolená v Řecku, jako vždy… …krásný hotel… …krásný bazén…
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
Masarykovo gymnázium. ISIC  Tento rok jako první se zaváděj nový trend v podobě ICIS KARET  Je velice všestraná..  Slouží k zadávání obědnávek na oběd.
Prezentace určená k propagaci MGV
Hotel U 7 Jelenů. Náš hotel Vám nabízí saunu, vířivky, relaxační bazén, plavecký bazén, posilovnu, animační program a také Miniclub. To je vše s té volnočasové.
Turecko Muratli-Tekirdag. Účastníci Aneta Preisslerová Filip Vítek Filip Chmelík Petr Kristen Mgr.Zuzana Jedličková Mgr.Jana Volejníková.
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
Cestovní kancelář SHM Vezmeme Vás za Sluncem, na Hory nebo k Moři Provozovatel: Vladimír Kučeřík, ul. Vodní 79, Brno.
Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních.
Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace
Praxe v Birminghamu 2015 s Erasmus+. Výběrové řízení 1. přihláška (cca 130 uchazečů) 2. zúžený výběr uchazečů (zhruba 60) 3. ústní pohovor.
Provozovatelé služeb a informační centra - silný tandem Mgr. Lenka Stockton Asociace hotelů a restaurací České republiky.
Praktická stáž „Osvojení odborných kompetencí – uplatnění obecných ekonomických principů při řízení hotelu“ 17. –
Téma: Nejoblíbenější školní aktivita Zpracovala: Kristýna Veverková Třída: 2.A Střední škola diplomacie a veřejné správy.
Projekt 2 -Studie vybrané destinace v cestovním ruchu se zaměřením na sportovní aktivity 1)Rozdělení studentů do dvou až tříčlenných týmů 2)Výběr destinace.
Lázně Luhačovice 2016 Preventivně léčebné pobyty pro členy OS pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví.
RAKOUSKO – VÍDEŇ NĚMECKO - REGENSBURG Popis mobilit Mgr. Kristina Maderová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání informací.
Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF a HZS hl.m. Prahy, mediální partner Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu.
DOVOLTE, ABYCHOM VÁS PŘIVÍTALI V PREZENTACI NAŠEHO DOMOVA.
EXKURZE Organizace exkurze do firem pro žáky a studenty.
Erasmus+ Praxe v EU Anglie – Birmingham Tereza Černá 2015.
Kateřina Kulhavá CR2A 2013/2014 V evropském regionu na jezera po 3 dny od rána do večera.
ERASMUS CHANIA. KONTAKT FB: FB: Jana Husníková mail : mail skype : skype : Jana Husníková (Slaný) ICQ : ICQ :
Pracovní stáž v Londýně
Mýma očima PETR SCHWARZ student sekundy ANGLIČTINA V TURECKU 2016
Praxe - Anglie 2015 Veronika Bartáková.
Školící a konferenční objekty MŠMT
Německo 2016 Nürtingen.
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do Bzence
Anastasiya Onchulenko
Kremnica.
Klasifikace hotelů a ubytovacích zařízení
Letní víkend s Michalem Šubrem
DOVOLTE, ABYCHOM VÁS PŘIVÍTALI V PREZENTACI NAŠEHO DOMOVA
Pracovní stáž na Slovensku – Martin - v rámci programu Erasmus+
Transkript prezentace:

Nevědělová Kateřina Valová Veronika tercie 2009/10

 Úvod  Ubytování  Strava  Samotné gymnázium  Konference  Zhodnocení  Galerie

 18.února proběhla tradiční biologická konference  Vše se konalo na gymnáziu J. Matúšku v Galantě (Slovensko)  V rámci partnerství Mikulova z Galantou byli pozvání studenti gymnázia na konferenci

 Byli vybráni studenti : Veronika Valová Kateřina Nevědělová – studentky tercie Adam Hellinger – 4.A  Učitelský dozor: Vladimír Mikel Milan Kalandřík

UBYTOVÁNÍ  Byli jsme ubytováni v příliš luxusním hotelu s wellnes centrem, restaurací a perfektně vybavenými apartmány  S potěšením jsme wellnes navštívili a využili jsme služeb jako SAUNY, ALPSKÉ SVĚTLO, VÍŘIVKA, MASÁŽNÍ TRYSKY atd… 

GALERIE - UBYTOVÁNÍ

 Večer jsme měli možnost výběru z různých jídel – bezmasá…  Čekala na nás snídaně typu švédské stoly  Oběd na gymnáziu J. Matúšky

SAMOTNÉ GYMNÁZIUM  Při konferenci jsme si prohlédli gymnázium  Skládá se ze Slovenského a Maďarského gymnázia  Zahrnuje plavecký bazén, tenisové kurty, 2 tělocvičny různá hřiště a nesmí chybět bufet, jídelna s podiem (možnost konaní akcí)

GALERIE - GYMNÁZIUM

KONFERENCE  Shlédli jsme celkem 27 prezentací s různým zaměřením  Prezentovali zde žáci různých věkových kategorií ( 2.0 – 8.0 )  Na závěr každý dostal diplom a malou pozornost v podobě leporela a pouzdra s tužkami  Na závěr jsme se šli projít po městě a památkách

GALERIE -KONFERENCE

 Nabrali jsme zde nové zkušenosti, poznatky a poznali jsme nová místa  Poznali jsme novou metodu učení sebe navzájem právě v rámci biologické konference  Moc jsme si to užili

PROHLÍDKA MĚSTA