= MMORPG (Massively-Multiplayer Online Role-Playing Game) počítačová hra společnosti Blizzard Entertainment 1.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
HRAVĚ S INTERNETEM Jaroslav Sochora. ON-LINE HRY Poslední dobou stále stoupá trend online hraní, virtuální prostředí je stále více propracovanější a interaktivnější.
Advertisements

ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Člověk a společnost Dějepis 20. století 2. období 2. světové války VY_32_INOVACE_03 Sada 23 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka.
Mazání valivých ložisek
Centralizované zadávání a elektronizace nákupů v Ostravě Ing. Petr Kajnar primátor města Ostravy.
Něco málo o hře Diablo 3: Jde o akční RPG (Role-Playing Game) hru, která je dalším dílem série Diablo, jejíž předchozí díly jsou: Diablo,Diablo 2 a datadisk.
Vývoj ve světě po 2.světové válce
MMORPG. Lineage II: The Chaotic Chronicles  je počítačová fantasy hromadná online hra na hrdiny (MMORPG) vytvořená korejskou obchodní společností NCsoft.
Counter Strike - Source
SOCIOLOGIE.
První zkušenosti ze vstupu ČR do EÚ Dopady na energetiku a průmysl Pohled ERÚ konference AEM 14. a 15. září 2005 Praha Josef Fiřt - ERÚ.
Pravidla ledního hokeje Změny 2010 ukládání trestů, návraty hráčů z TL.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Eva Filípková Informační zdroje = zdroje, který přináší uživatelům informace, = zdroje, který přináší uživatelům informace, poznatky.
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_400_Počítačové hry AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM:
First Lego League v ČR 2005 – 2006 pilotní projekt MŠMT Garant projektu AMD ČR.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
NETOLISMUS V ČR se hovoří o 10% hráčů.
Soutěž o nejhezčí prdelku světa Kandidátka č.1 Pánové, prosím začněte volit nejhezčí prdelku!
PYRAMIDA Opakování ČR 1. část.
Škola 1. ZŠ T.G. Masaryka Milevsko, Jeřábkova 690,Milevsko Autor
Call of Duty: Black Ops je akční počítačová hra z pohledu první osoby.
PYRAMIDA Práce a energie
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako doplněk k výuce regionální geografie. Studenti se rozdělí na stejně početné skupiny, přičemž.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_32_INOVACE/15/B3 AutorMgr. Karolína Kofránková Období vytvoření
Guild Wars 2 MMORPG fantasy hra. CO JE TO GUILD WARS 2 ? Guild Wars 2 je graficky dech beroucí fantasy hra, která radikálně mění krajinu žánru MMO a kterou.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Aion je MMORPG postavené na střetu tří říší a jejich obyvatel. V rámci celé řady nádherných i o odporně nádherných bojišť se budou utkávat démoni (zástupci.
Zobrazovací jednotky Elektronika, TVP 1 Zobrazovací jednotky.
FAR CRY 3 Aneb jedna z NEJ her roku Něco o hře Hlavní postava: Jason Brody Typ hry: FPS-střílečky a akční hry Záporáci: červení piráti, kteří pocházejí.
Informatika I 7. a 8. hodina 4. týden. Operační systémy I Operační systém (dále také OS) je základní programové vybavení počítače (SW), které je zavedeno.
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
STREETBALL.
Kopaná – průběh hry hry se účastní dva týmy po 11 hráčích na hřišti obdélníkového tvaru na jehož kratších stranách jsou branky hru řídí hlavní rozhodčí,
Dejte slovo do věty Rewrite the following sentences, replacing the underlined word with the word between slash marks. Remember to use the correct case.
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku Západní Evropa - Benelux. Studenti se rozdělí na stejně.
Moje první Prezentace!!.
Florbal.
Skyrim: The Elder Scrolls V Tetyana Izay. Obsah Herní systém RPG Základní informace Úvod do příběhu Příběh hry Hlavní hrdina Vlastní pohled na hru.
Vlastní hodnocení školy a školní vzdělávací program
HrušCup 2008 – pravidla petanque 1. Pétanque se hraje s ocelovými koulemi a s dřevěnou kuličkou zvanou ”košonek.” Hází se z kruhu o průměru cca 50 cm.
 Hokejové hřiště je z ledu  Hřiště má na šířku 26-30m a na délku má m  Ke hře je zapotřebí hlavně puk který má  průměr: 7,62cm tloušťku: 2,54cm.
Hello, my name is Michal. And this is my friend Bara. We are from 9B and we are going to show you round our school.
South park: the stick of truth
Counter - Strike Global Offensive
Vynálezy.
Kolaborativní hra MAREK DOKSANSKÝ, JAN TEPLÝ NUR - ČVUT
- nejrozsáhlejší online hra na světě
On-line Hry Hana Smolanová.
Na to aby jsi mohl začít hrát RPG Numínia budeš potřebovat znalost spisovného jazyka českého / slovenského, znalost RPG pravidel a především pořádnou.
Aplikace vývojových technik Augmented Reality hra Bronislav Ryba, Štěpán Mračko.
Dagmar Weisbauerová Co je to MMORPG?  Massive(ly)-Multiplayer Online Role- Playing Game  Neboli :Hromadná Online hra na hrdiny  Po č íta č.
Tekken je bojová videohra kterou vydala společnost namco. V roce 1994 vyšel první díl na Playstation, poté vyšel i druhý díl (Tekken 2) a třetí (Tekken.
World of Warcraft Tomáš Holubík. Vznik a vývoj Word of Warcraft (zkráceně WoW) je fantasy MMORPG počítačová hra. Byla vyvinuta společností Blizzard Entertainment,
České školství v mezinárodním srovnání České školství v mezinárodním srovnání Stručné seznámení s vybranými ukazateli publikace OECD Education.
Interkros Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
Prezentace Kristek Jakub
5 důvodů proč hrát League of Legends (LoL)
Sada : Člověk a jeho společnost
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
ESPORTS (ELECTRONIC SPORTS) Roman Hruda Oktáva 2015/2016.
Pedagogika a psychologie
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková
ROBOTI Dále prosím.
Translation 03/06 Co Samuelovi spolužáci dělají What do Samuel‘s school friends do ve svém volném čase? in their free time? Oni teď hrají počítačové.
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková
Transkript prezentace:

= MMORPG (Massively-Multiplayer Online Role-Playing Game) počítačová hra společnosti Blizzard Entertainment 1

 hra byla vyvinuta v r  celkově ji hraje přibližně 11 milionů hráčů  hra byla a je v průběhu času doplňována datadisky, které přináší nové podněty => hra tedy nikdy nekončí 2

 vaše postava se pohybuje ve virtuálním světě, setkává se a bojuje s ostatními hráči  plní různé úkoly – questy a tím získává zkušenosti - XP, které ji dovedou k vyššímu levelu  dosažením nejvyššího levelu ale hra nekončí – vaši postavu můžete stále vylepšovat – získávat lepší vybavení, jako například zbraně a výstroj - equip 3

 Alliance  v tom lepším případě  Horde  tu si radši nevybírejte 4

 Horde: Blood Elfs, Orcs, Tauren, Trolls, Undead  Alliance: Night Elfs, Humans, Draenei, Dwarves, Gnomes 5

6

DruidHunterMagePaladinPriestRogueShamanWarlockWarrior Horda 10%5%13%7%10%13%12%10%20% Alliance 10%7%5%12%13%20%13%5%10% 7

8

 primární profese (můžete mít jen dvě)  alchemy  blacksmithing  enchanting  engineering  herbalism  jewelcrafting  leatherworking  mining  skinning  tailoring  sekundární profese (můžete je mít všechny)  cooking  first aid  fishing 9

 BG - battleground (místo, kde proti sobě válčí horda a ali )  AFK - Away from keyboard (vzdálen od klávesnice, nepřítomen)  dmg - damage (poškození, většinou zbraní nebo kouzlem)  gratz, cg - Congratulation (blahopřeji)  lvl - level (výšše hráčovy postavy)  OMG - Oh my God (můj bože)  PvE - Player versus Enviroment (hráč proti okolí)  PvP - Player versus Player (hráč proti hráči)  ROFL - Rolling on the floor laugh (směju se, až se válím po zemi)  SW - Stormwind (Hlavní město aliance - Elwynn forest)  THX - Thanks (díky) 10