Knížka, kterou mám rád. Vytvořil: Daniel Leibner.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Advertisements

Prezentace literárního díla a jeho autor Jan Zeman I4.B.
Základní škola Slavičín-Vlára Školní knihovna aneb naše Školní informační centrum.
Staň se hrdinou , Jirka Pospíšil. Staň se hrdinou , Jirka Pospíšil.
Jana Páclová 8.A. INFO o GCH Vznik v roce 1996 Pochází z Kalifornie Jejich název je převzatý z dětské knížky the Girls of Good day Orpanage V češtině.
Dobrý den, má tu pro Vás malý test Doufám že se bude líbit Doufám že se bude líbit.
Čítárny.cz – Web o dětských knížkách a čtenářství Veronika Peslerová Olomouc, červen 2007.
Leoš Janáček.
Téma: Středověká literatura
DĚTSKÝ SVĚT Pro n nn nás od 5 do 80 let POČÍTAČŮ VĚK VESELÉ PSANÍ NA POČÍTAČI HRANÍ POČÍTAČOVÁ SENZACE VYTVÁŘENÍ PREZENTACE
Pekelný advent autor: Jan Sviták.
Knížka, kterou mám ráda :Tajemství duchů Moje zvláštní schopnosti
Jmenuji se Michaela Petrová
Kniha, kterou jsem si vybrala, je velmi veselá a zábavná.
Jan Opatřil….
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Autoři dětské literatury Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_01_04.
JIŘÍ ŽÁČEK * v Chomutově.
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Autoři dětské literatury Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_01_14.
JAKUB ŠVEC STUDENT SEXTY
POHÁDKY.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby JMÉNO: Tamara Matoušková TÉMA: Kdo jsem?
Knížka, kterou mám rád: Bratři lví srdce vytvořil: Milan Urbánek.
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Oblast podpory 1.4 – Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základní škole OP VK.
Podzimní přírodovědný pobyt Lipno Trasa naší cesty KLADNO LIPNO.
Kdo jsem…!? Děti z Dětského domova Uherský Ostroh.
VY_32_INOVACE_ČJ.8.10 – Božena Němcová,prezentace Název šablony : Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Zaměření VM :Jazyk a jazyková komunikace.
ANTONÍN DVOŘÁK ( – ).
1. výročí Danielka a Jaroušek 2007.
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Autoři dětské literatury Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_01_19.
EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Josef Formánek Kamila Hradecká, 2.C.
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Autoři dětské literatury Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_01_09.
Život a dílo VY_32_INOVACE_2A4 Gymnázium a Střední odborná škola, Lužická 423, Jaroměř Mgr. Lenka Fibigerová.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Autoři dětské literatury Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_01_16.
Filosofie podnikatele Seminář VŠE Martin Černohorský, výkonný ředitel.
ČERTÍ ÚKOLY.
J. K. ROWLINGOVÁ - HARRY POTTER
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
MOJE KNIHA Zdenka Suchánková. BLÁZEN DO KONÍ  Knížka vypráví o tom že Alice má ráda koně a chtěla by mít svého koně a přestěhuje se z města na venkov.
…aneb výlet za čertíky do Litoměřic.  Když jsme se šli projít, tak jsme narazili na sochu Karla Hynka Máchy. Prohlíželi jsme si jí.  Ve třídě jsme.
Ondřej Sekora ( – ) autor: Kateřina Marková.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
DŮM PLNÝ KNIH Určeno pro 2.tř. ZŠ. KNIHOVNA A KNIHKUPECTVÍ Knihovna (budova s odděleními) Knihovna (police nebo skříňka s knížkami) Knihkupectví (obchod,
MICHAL VIEWEGH Život a dílo nejúspěšnějšího a nejprodávanějšího českého spisovatele současnosti.
Karolinka-město ve kterém žiji
Matematika – 2. ročník ZŠ „Slovní úlohy vážně i nevážně“
Jan Werich Vytvořil: Jiří Burda
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 1. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Moje osoba.
Základní informace Celý název: Erebos- hra, která zabíjí Autor: Ursula Poznanski Nakladatelství: Fragment Počet stran: 320.
Moje třída 9.ročník 4.ročník. 9.ročník Marian Čipčala, Petra Merhautová Simon Kocaj Zdenek Mühldorf Aneta Křížová Václav Lev Věra Čipčalová Luboš Ferenc.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Český jazyk Autor: Mgr. Miluše Korandová DENÍK MYŠLENKY.POCITY.SOUKROMÍ. PLYNUTÍ ČASU.
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška Ilustrace Josefa Lady Anotace: Seznámení s ilustracemi Josefa Lady Autor: Mgr. Vladimíra.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha AUTOR: Mgr. Jana Kolbeová NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_ČESKÝ_JAZYK_A_LITERATURA TEMA: Česká literatura 2. poloviny 20. století.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Gabriela Hnátková NÁZEV: VY_52_INOVACE_03_PRV_3.
AUTOR: Světlana Havránková
AUTOR: MGR. HANA GINTEROVÁ DATUM VYTVOŘENÍ:
Snaha o posílení významu knihovny v rámci fakulty (Knihovna KTF)
MĚSTSKÁ KNIHOVNA LANŽHOT Jitka Petrlová
ČERTÍ ŠKOLA.
PRÓZA S DĚTSKÝM HRDINOU
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Dagmar Šaflová
autorská čertovská pohádka
Sušenčino cukrářství Tento web vznikl roku 2011.Díky tomuto webu se můžete podívat jaké cukroví,dorty pro vás máme připravený.
Základní škola a Mateřská škola,Šumná,okres Znojmo, OP VK Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vyučovací předmět: Český jazyk a.
Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vyučovací předmět: Český jazyk a literatura Ročník: 6. ročník Anotace: Daniel Defoe životopis anglického.
ČTEME S BEKSOU – 3. třída V pátek jsme navštívili Krajskou knihovnu v Pardubicích na Perštýnském náměstí. V knihovně nás přivítala vedoucí dětského.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Dny dětského čtení u nás
Transkript prezentace:

Knížka, kterou mám rád. Vytvořil: Daniel Leibner

Čertovo Kopyto Autor: Jan Sviták

Něco o autorovi. Životopis: Narozen 1. srpna 1983 v Rýmařově. Základní i střední školu navštěvoval v Holešově. Psaní se aktivně věnuje od střední školy. Jeho prvotina se jmenuje Mors, je to horor o třech chodech. Knižně nikdy nevyšla. V roce 2010 vyšla jeho kniha Čertovo kopyto, která je určena dětským čtenářům. Je ženatý, má dceru Violu Innes. Kromě psaní se věnuje malbě. Webové stránky autora: jansvitak.cz Životopis: Narozen 1. srpna 1983 v Rýmařově. Základní i střední školu navštěvoval v Holešově. Psaní se aktivně věnuje od střední školy. Jeho prvotina se jmenuje Mors, je to horor o třech chodech. Knižně nikdy nevyšla. V roce 2010 vyšla jeho kniha Čertovo kopyto, která je určena dětským čtenářům. Je ženatý, má dceru Violu Innes. Kromě psaní se věnuje malbě. Webové stránky autora: jansvitak.cz

Hlavními hrdiny knihy jsou Oliver a Ema. Hlavními hrdiny knihy jsou Oliver a Ema.

Kniha vypravuje o Oliveru a Emě, kteří jeli na prázdniny na Čertovo kopyto. A na Čertově kopytu prožijí velké dobrodružství s čertem Křivákem a Strážci na Onom Světě. Čert Křivák a Oliver se setkají a utkají se v pekelném trojboji. Kniha vypravuje o Oliveru a Emě, kteří jeli na prázdniny na Čertovo kopyto. A na Čertově kopytu prožijí velké dobrodružství s čertem Křivákem a Strážci na Onom Světě. Čert Křivák a Oliver se setkají a utkají se v pekelném trojboji.

Lucifer nařídil, aby jedli polévku: Čertův šťouch. Křivák když nejí nic 1000 let, tak nemá zrovna dobrej žaludek. A tak Oliver zvítězil a se Strážci odjeli domů a vše dobře dopadlo! Knížka se mi moc líbila!