Zpracoval: Radek Wiesner Městský úřad Domažlice

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nejčastější chyby při kontrole žádosti o dotaci 9. výzva IOP - Komunikační infrastruktura veřejné správy Ing. Jana Břicháčková.
Advertisements

SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ DOBRÝ DEN!
Vzdělávání pro konkurenceschopnost mýty a příležitosti Ing. Markéta Novotná Praha.
Spisová služba pro obce a zřizované organizace města Milevska
Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
Školení starostů obcí ORP České Budějovice Magistrát města České Budějovice
Komplexní řešení metropolitních sítí
1 Leader + Státní zemědělský intervenční fond Místní akční skupina – MAS.
Nejčastější pochybení při administraci Monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
KRIZOVÝ ŠTÁB MĚSTA HRANIC
Přehled realizovaných plateb a opatření k urychlení proplácení projektů financovaných z ROP Střední Morava 2. září 2009 Olomouc 8. září 2009 Zlín Výroční.
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
1.3 OMEZOVÁNÍ RIZIKA POVODNÍ
Výroční konference ROP Střední Morava Využití nového modelu administrace pro přípravu projektových záměrů z ROP Střední Morava OlomoucZlín
Specifické podmínky závěrečných Výzev 12. června 2014.
ROZVOJOVÉ PROJEKTY PRAHA, a.s.
Moravská Třebová, Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí odboru finančního Dotace z Integrovaného operačního programu, oblast podpory 2.1 Zavádění.
Inovace v regionu, , České Budějovice. Popis nástroje Situace v jednotlivých regionech v ČR Jihočeské podnikatelské vouchery Základní parametry.
Program švýcarsko – české spolupráce Fond na přípravu projektů Ministerstvo financí - Národní koordinační jednotka (NKJ)
Regionální komunikační infrastruktura CamelNET. Co to je ? Krajem provozovaná optická datová síť Optické kabely jsou uložené v zemi Současně zahajovaná.
0385 – Poradenské centrum pro podporu implementace opensource software Institut pro informační společnost, o.s. Lukáš Ligas,
MONITOROVACÍ SYSTÉM SF a FS PRO OBDOBÍ WEBOVÝ ÚČET ŽADATELE A PŘÍJEMCE PODPORY Nová aplikace monitorovacího systému Mgr. Matěj Mareš Odbor evropských.
Výsledky podpory podnikatelského prostředí v programech OPPI/OPPP Ing. Petr Porák Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Kampaň Sdružení AP pro podporu technického vzdělávání Průhonice, 10. prosince 2008 SDRUŽENÍ AUTOMOBILOVÉHO PRŮMYSLU / AUTOMOTIVE INDUSTRY ASSOCIATION.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Projektový záměr Inovace Státní Imisní Sítě a nástrojů hodnocení kvality ovzduší (ISIS) Jan Macoun, Český hydrometeorologický ústav
Závěrečná konference k projektu
EXPERTNÍ PODPORA PŘÍJEMCŮM DOTACE Z ROP JIHOVÝCHOD Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti.
FINANČNÍ ZAJIŠTĚNÍ PROJEKTU DM TO JESENÍKY II
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Informační a komunikační technologie KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Internet ve státní správě a samosprávě.
Představení Zprostředkovatele a partnera programu Martina Bečvářová Praha (květen 2015)
Operační program Podnikání a inovace.  proplacená podpora: 17,2 mld. Kč  Dotace: 10 mld. Kč  Úvěry a záruky: 6 mld. Kč  Technická asistence: 1,2 mld.
Jana Böhmová Monitorovací zpráva v aplikaci Benefit7 ORR, Krajský úřad Kraje Vysočina.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
Vodní hospodářství (2014–2016) Aleš Kendík náměstek pro řízení sekce vodního hospodářství
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Ministerstvo životního prostředí.
zelená linka: Dočerpání OPŽP & představení nového OPŽP Seminář OPŽP pro potenciální žadatele.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM (IROP) - možnost získání FINANČNÍ PODPORY pro pořízení územně plánovacích dokumentů - alokace 46 mil. EUR 1.
MěÚ Tišnov nám. Míru 346, Tišnov Sál Městského kulturního střediska, Tišnov Technologické centrum ORP Tišnov Jiří Dospíšil, vedoucí OSVV Ing. Dušan.
Luhačovice, Libor Lukáš Statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Řídící výbor KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY Zlínského kraje.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Ministerstvo životního prostředí.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Prioritní osa 3 – Udržitelné využívání.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Prioritní osa 3 – Udržitelné využívání.
Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Kateřina Čočková, regionální projektová manažerka.
Program rozvoje venkova ČR na období NEJČASTĚJŠÍ CHYBY ŽADATELŮ O DOTACE 11. října 2016 od 8:00 – 31. října 2016 do 13:00.
Technika pro integrovaný záchranný systém plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
Lenka Kšanová (Praha, duben 2016) Výzva dodatkových aktivit- finanční část.
Městský úřad Nový Bydžov Povodně Oddělení krizového řízení.
12. listopadu 2008Ing. Petra Zlámalová I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Oblast podpory 2.3 Lidské zdroje ve výzkumu a vývoji Výzva.
Závěrečná zpráva o realizaci IPRM PRAHA.
Integrovaný plán rozvoje města Hodonín Seminář pro žadatele
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
Praha Praha VÝROČNÍ KONFERENCE K PODPOŘE SNIŽOVÁNÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BYTOVÝCH DOMŮ V ČR PLÁNOVANÉ POUŽITÍ FINANČNÍHO NÁSTROJE.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Schválením žádosti projekt nekončí ……
por. Ing. Antonín Bastl, OIZS HZS JMK
Komise pro investice, územní plánování a životní prostředí
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
ZASTUPITELSTVO MĚSTA (15)
Interní postupy MAS Brdy
Dotace Kraje Vysočina v oblasti vodního hospodářství
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2014
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje v rámci OP VVV
Nejčastější chyby při kontrole žádosti o dotaci 9
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2012
Dotační program pro rok 2019
Výzva dodatkových aktivit- finanční část
Aktuality k územním studiím krajiny z hlediska IROP
Transkript prezentace:

Zpracoval: Radek Wiesner Městský úřad Domažlice Varovný informační systém obyvatelstva pro město Domažlice CZ.1.02/1.3.00/08.03072 Zpracoval: Radek Wiesner Městský úřad Domažlice Podpořeno v rámci 6. výzvy OPŽP

Obsah Projekt Žádost o dotaci Administrace dotace Realizace projektu Systém VISO Mapa pokrytí VISO Konkrétní příklady VISO

Projekt - Varovný a informační systém obyvatelstva pro město Domažlice Cílem projektu - Zefektivnit včasné varování obyvatelstva města před povodněmi ozvučení povodňové oblasti města (38 ks obousměrných hlásičů, 1 ks obousměrné elektronické sirény s napojením do JSVV ČR) snímání výšky vodní hladiny (7 ks bezdrátových ultrazvukových čidel napojená na městskou policii) monitorování povodňových míst (3 kamerové body napojen na městskou policii)

Žádost, administrace dotace Podání žádosti - Benefill RPA Brno, s.r.o. Administrace žádosti, Závěrečná monitorovací zpráva - Benefill MěÚ Domažlice Projektový manažer dotace Ing. Lukáš Šamberger

Administrace dotace Administrace projektu – v elektronickém prostředí Benefill přehledné webové rozhraní systému administrace žádosti intuitivní a logické řešení zadaných úkolů /vzkazník, termíny vypracování úkolů/ žádosti o platbu – finanční manažerka projektu - Ing. Marcela Pyszková

Administrace dotace Financování projektu - celkové výdaje na projekt 3.239.225,- Kč dotace 90% / 10% spoluúčast města Výběrové řízení na dodavatele technologie – otevřené řízení podlimitní, Dodavatel systému VISO SUPTel, a.s., divize Plzeň, jednatel: Ing. Vlastimil Gola, technik: František Roub, Ing. Vladimír Pavlík

Systém VISO Vyhlášení poplachu

Systém VISO Přímé hlášení

Systém VISO Jednotky

Mapa pokrytí VISO

Konkrétní příklady VISO – Hánův park

Konkrétní příklady VISO – Hánův park

Konkrétní příklady VISO – zaškolení obsluhy

Konkrétní příklady VISO Ultrazvukové čidlo

Shrnutí projektu Vybudování včasného varování obyvatelstva Efektivní nástroj pro městskou policii a povodňovou komisi Zefektivnění spolupráce městská policie – městský úřad – krizové řízení (návrh na suché cvičení) Možné využití systému mimo režim povodňových situací

Děkuji za pozornost Radek Wiesner