Roman Vacho Předseda krajské sekce Národní federace hotelů a restaurací ČR generální ředitel Grandhotel PUPP Karlovy Vary, a.s. Karlovy Vary 21. 2. 2006.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Územní dimenze a priority Olomouckého kraje
Advertisements

MOŽNOSTI FINANCOVÁNÍ PROJEKTOVÝCH ZÁMĚRŮ V NOVÉM PROGRAMOVACÍM OBDOBÍ EU
Aktuální stav čerpání evropských fondů Příprava na další programovací období z pohledu regionů Mgr. Radko Martínek hejtman Pardubického kraje.
PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5. DUBNA 2004 PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5.
KIPR Šumava první schůzka s ředitelem NSZM Ing. Petrem Švecem se uskutečnila na Modravě PS UR, akce komunitního plánování v šumavských.
Změny v podpoře pro období Ing. Marian Piecha, Ph.D., LLM | generální ředitel Brno, 8. října 2013.
Czech HORECA SUMMIT Výhledy hotelnictví a jeho trendy pro další období Roman Vacho generální ředitel Grandhotelu PUPP.
Svazky obcí jako zřizovatelé škol a školských zařízení
Stavební zákon a územní plánování
HORECA manažment – 31. január 2007, Hotel Kaskády, Sliač - Sielnica Roman Vacho © RV Hotel & Restaurant Consulting.
STRATEGIE REGIONÁLNÍHO ROZVOJE ČR 2014+
9. Strategické forum 8. – Spokojený a motivovaný tým jako základ výjimečného společenství Roman Vacho Generální ředitel Grandhotel.
hoteliéra při otevření nového hotelu
Beskydy pro všechny Výroční konference CIP EQUAL 19. listopadu, Praha Jarmila Šagátová KAZUIST, spol. s r.o., Třinec.
Mechanismy evaluace kulturních služeb
Role měst a obcí v kohezní politice 23. června 2011 Ing. Dan Jiránek Předseda Svaz měst a obcí ČR.
Strategická průmyslová zóna Holešov Konference Nová adresa pro Vaše podnikání Karel Machotka ředitel sekce podnikání Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR.
1 Mezinárodní konference 80 let sociálního pojištění „Současnost sociálního pojištění“ Svaz průmyslu a dopravy ČR Ing. Zdeněk Liška generální.
STRATEGIE REGIONÁLNÍHO ROZVOJE ČR PRO OBDOBÍ
Regionální aspekty uvedené v národní politice. Regionální aspekty systému VaV posilování role regionální spolupráce VŠ v oblasti socioekonomického rozvoje.
Projekt: Analýza dalšího profesního vzdělávání v Pardubickém kraji Návrhy a doporučení Kolektiv autorů: Institut rozvoje evropských regionů,o.p.s. Univerzita.
PPP – aktuální vývoj v ČR 28. září 2005 Julie Leitgebová, PPP Centrum.
DOPRAVNÍ SEKTOROVÉ STRATEGIE
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA 7. prosince 2011, Praha Operační program Podnikání.
Třetí role vysokých škol - spolupráce s průmyslem a soukromým sektorem 10. zasedání předsednictva Rady VŠ 22. března 2007 V. Kebo, B. Tremlová.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Integrační procesy v ekonomice
S€PA – platební služby pro €vropany Česká národní banka Praha, 21. září 2010 Ing. Tomáš Hládek, ředitel sekce peněžní a platebního styku Česká národní.
Institucionální a věcné aspekty státní podpory exportu
Ministerstvo pro místní rozvoj Představení hlavních priorit květen – říjen 2009 Tisková konference
Výzkum a vývoj a inovace v ČR Diskusní fórum k inovačnímu podnikání Brno, 3. října 2007.
EVENT MARKETING, MICE A ŘÍZENÍ JEHO PROCESU v regionální praxi Nic nového pod sluncem Roman Vacho © Generální.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
„Řízení lidských zdrojů /HR/ je jedním z hlavních úkolů managera a nikdo to za něho nemůže udělat“ Roman Vacho© City Hotel Park Dolný Kubín.
Školení: vhodné fungování a zapojení nástrojů územních politik Ostrava,Hotel Brioni
Roadshow AHR ČR 12. října 2011 Parkhotel, Hluboká nad Vltavou Roman Vacho prokurista a výkonný ředitel 3 star activity hotels, s.r.o.
Implementace veřejného zájmu Veřejné politiky. CYKLUS VEP  KDE JSME ? (identifikace a formulace VZ) - různé varianty řešení problému (kriminalita, dopr.
Petra Skryjová, Zuzana Kubičíková, Beata Kupová,.
Prezentace společnosti GOLFER s.r.o Konference Partnerství pro budoucnost – CÍLOVÝ SYSTÉM ŘÍZENÍ MÍSTNÍHO ROZVOJE STRATEGIE A PROJEKTY.
Názor průmyslového spotřebitele na Státní energetickou politiku K.Šimeček - SVSE Seminář AEM,Poděbrady 3/2003.
Závěry semináře RVŠ k 3. roli vysokých škol I: 1. V souvislosti se změnami paradigmatu role vysokých škol ve společnosti, respektujíce aktuální trendy.
Operační program Průmysl a podnikání 2004 – 2006 Výsledky, hodnocení a dopady pro nové programovací období 2007– června 2009 Praha.
Regionalistika 2 Základní nástroje a možnosti rozvoje území.
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
Současné prostředí v České republice pro víceúrovňové vládnutí RNDr. Josef Postránecký Ministerstvo vnitra.
Regionální politika Oldřich Hájek. Nástroje regionální politiky Makroekonomické nástroje Makroekonomické nástroje Jsou omezené ostatními cíly hospodářství.
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
Regionální politika: aktéři, cíle, nástroje, strategie.
Zájmové sdružení právnických osob OK4Inovace Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Zkušenosti s činností ROPu Střední Morava a náhled na implementaci v příštím programovém období aneb od administrace k řízení EU fondů Roztoky.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Workshop s řediteli a zástupci škol 27. května
„OBCE SOBĚ“ „ Systémová podpora rozvoje meziobecní spolupráce v ČR v rámci území správních obvodů obcí s rozšířenou působností“
Královéhradecký kraj – podpora podnikání Ing. Michal Pultar Hradec Králové,
Z AJIŠŤOVÁNÍ VEŘEJNÝCH SLUŽEB Kontrahování služeb se soukromým a neziskovým sektorem.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
Zpráva o stavu českého sponzoringu Konference Sponzoring, Praha Ing. Ondřej Obluk MBA.
Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb - konference MPSV Radka Soukupová Transformace a deinstitucionalizace prizmatem sociálních reforem.
Regionální politika, ano či ne Ing. Marek Jetmar, Ph. D
Podpora podnikání v ČR Konference „Evropská unie a český export“
Národní program podpory cestovního ruchu 2017
Fondy vnější spolupráce EU – finanční nástroje rozvojové spolupráce
Starosti starostů s evropskými fondy, Praha
Cestovní ruch v přeshraniční spolupráci
STRATEGII REGIONÁLNÍHO ROZVOJE ČR
Společenská odpovědnost v rámci Národní politiky kvality
Národní programy 2017 odbor regionální politiky duben 2017
Úvod, základní principy a cíle
Organizačně-právní podmínky fungování ekonomiky cestovního ruchu v Polsku Dr. Piotr Gryszel, Ph.D.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Aktuální informace z odboru strategického rozvoje Milan Filip 25. 5
Transkript prezentace:

Roman Vacho Předseda krajské sekce Národní federace hotelů a restaurací ČR generální ředitel Grandhotel PUPP Karlovy Vary, a.s. Karlovy Vary

Agenda - Infrastruktura cestovního ruchu v regionu a nutnost jejího rozvoje - Postoj hoteliérů k investičním záměrům v této oblasti - Role státu a regionálních institucí v této oblasti

Infrastruktura cestovního ruchu v regionu a nutnost jejího rozvoje - předpoklad vývoje regionu - rozvoj domácího cestovního ruchu - odpovědnost zaměstnavatelů za sociální jistoty - rozvoj oblasti služeb - nutná spolupráce soukromého a veřejného sektoru

Infrastruktura cestovního ruchu v regionu a nutnost jejího rozvoje Každá i sebemenší aktivita v této oblasti musí být podporována především z pohledu morálního dopadu na aktéry této činnosti

Postoj hoteliérů k investičním záměrům v této oblasti - z pohledu odpovědnosti ji nutně vítají - Golfový produkt jeden z mnoha - Dostupnost - Pobídky ????? - Dotace a dotační politika

Role státu a regionálních institucí v této oblasti - HOTREC a EÚ - Byrokratické snahy - Sešněrování všeho co jde - Vláda a regionální samosprávy - Naše myšlení je liberální a dost problematické jej vměstnat do současných proklamací

Myslím si, že současné období, kdy se všichni pečlivě učíme PROSIT o přerozdělení finančních prostředků z Bruselu je pro náš další rozvoj spíše škodlivé

Ekonomické zákony platí již celou epochu lidstva kdy začaly být používány peníze jednoznačně. Z dlouhodobého hlediska můžu utratit jen to co vytvořím. Investovat do rozvoje mohu to co jsem vytvořil nad rámec základní reprodukce.

A to by mělo být základním snažením

Děkuji za pozornost Roman Vacho