RF Systém sk ř í ň kových zámk ů. Technická specifikace CPU8-mi bitový microprocesor RF protokol13.56Mhz ISO 14443 Type A (basic) ZabezpečeníUnikátní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Autor Ing. Martin Allmer Škola Euroškola Strakonice Datum
Advertisements

© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
Informační systém Argis
Zoner Foto Studio Bohumil Bareš.
DSC Monitor DSC Monitor Obsah Tato PowerPointová prezentace je rozdělena do několika různých sekcí. Stisknutím názvu sekce.
Zakázkově vytvořená aplikace Technologický software HTH8 s.r.o, Eimova 880, Polička, tel.: , fax: ,
Tutoriál Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
Den s Fleetem Nokia Tomáš Hampl 9. června Obsah Nokia CK-100 Nokia CK-300 Nokia CK-600 Závěr.
LabVIEW Teoretická část
R.F.I.D. RFID = RadioFrequency IDentification
Představení ovládacího software GSM Ultimate Remoter.
MADSEN AccuScreen novorozenecký sluchový screener.
Podnikový systém SEWSS Jakub Charvát STATISTICA Enterprise-wide SPC System.
Vzdělávací materiál / DUMVY_32_INOVACE_02B4 Systém uživatelských účtů AutorIng. Petr Haman Období vytvořeníLeden 2013 Ročník / věková kategorie2. ročník.
Topologie sítí Topologií sítě rozumíme způsob zapojení počítačů do počítačové sítě. Rozeznáváme čtyři druhy: Sběrnicová topologie Prstencová topologie.
Informační systém pro plánování civilních zdrojů Argis
Představení mydlink TM Co je mydlink Mobilní aplikace Proč mydlink Pro koho je mydlink určen Rodina produktů mydlink.
OS Windows. Tento operační systém byl vytvořen pro snazší ovládání počítače běžnými uživateli. Například stačí jednou definovat připojená zařízení (tiskárny…)
Paměti RAM. 2 jsou určeny pro zápis i pro čtení dat. Jedná se o paměti, které jsou energeticky závislé. Z hlediska stavu informace v paměťové buňce jsou.
POS novinky…. Agenda – POS Grafické stoly Mobilní rozšíření POS PDAORDERMAN Pravidla, … Vzorová řešení.
Nová dimenze Vaší archivace Nová dimenze Vaší archivace.
1 | Kaspersky Endpoint Security Přehled. 2 | Kaspersky Endpoint Security Kaspersky Endpoint Security for Windows Kaspersky Endpoint Security for Mac Kaspersky.
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
8. dubna 2013ISSS - Portál interních identit, Z. Motl1 Portál interních identit jako nadstavba identity managementu Mgr. Boleslav Bobčík, T-Systems Czech.
JIP a KAAS Co umí. A co nabízí ve vztahu k základním registrům.
VY_32_INOVACE_4.2.IVT4N,1,2.15/Če Gymn á zium, Český Tě ší n, př í spěvkov á organizace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je.
JEDINÉ ŘEŠENÍ – OD HESEL K ČIPOVÝM KARTÁM! T-Soft s.r.o. Mgr.Pavel Hejl, CSc.
4. Lekce Dílčí procesy funkčního testování
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
Excel export a import dat. Import dat z webu.
Sběrnice Obr. 1.
PROGRAMOVÁNÍ SYSTÉMEM
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
Aneb proč to dělat složitě, když to jde jednoduše S Datronem proti proudu.
Ústředna Galaxy Počítačová technologie Rozsah od 0 do 512 zón
S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... Zákaznický den k verzi V E R Z E Systém a Personalistika Výdej
Základy práce na PC Ing. Jan Roubíček. Asociace souborů VY_32_INOVACE_10_1_07_AP.
8 ZÓN 16 KLÁVESNIC 32 TYPŮ ZÓN 6 VÝSTUPŮ 10 UŽIVATELSKÝCH KÓDŮ 100 UDÁLOSTÍ V HISTORII DETEKTORY KLÁVESNICE G8.
State Transition Diagram a model řízení 5.Cvičení IS/IT.
1 Řízení implementace IS a SS* Šablony. 2 Vzorové postupy.
14. Informace vládnou sv ě tu Úloha ICT p ř i ř ízení podniku rb.
1. 2 Zabezpečená mobilní komunikace 3 Private Circle chrání Vaši komunikaci před odposlechem či narušením. Jedná se o komplexní řešení pro zabezpečení.
DAITEM - BEZDRÁTOVÝ INTERCOM, OVLÁDÁNÍ BRÁNY A BRANKY
Elektronické přístupové systémy. Od 125 kHz k 13,56 MHz = = Frekvence 125 kHz umožňuje používat kartu pouze jako identifikační číslo (občanský průkaz)
Databáze MS ACCESS 2010.
© Aastra Integrovaný DHCP server. © Aastra DHCP server DHCP server je určen pro distribuci IP adres a konfiguračních parametrů pro telefony.
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Roletová jednotka.
Monitor neinvasivního měření krevního tlaku & digitální pulsní oxymetrie Rychlý průvodce.
Odbavování a informování v lyžařských střediscích Lukáš Ksandr sk. 370.
Indukční varné desky. Indukční desky Typ *509 a *510 Konfigurace ploten Přístup do režimu konfigurace: 1.Odpojte varnou desku od zdroje napájení na dobu.
Ivanovické náměstí 3, Brno1 Ivanovické náměstí č. 3, BRNO Obchodní zástupce: Jiří Derganz.
Počítačová bezpečnost Cvičení 1: Start počítače IBM PC © Milan Keršláger
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín VY_32_INOVACE_ICT_04 ORGANIZACE DAT V PC Zpracovala: Mgr. Květoslava Štikovcová Číslo.
Význam relací Typy relací Vytvoření relace Nastavení relace Podtypy relace Referenční integrita.
PT – P750W Základní specifikace:
Bezpečnostní technologie I
Radiofrekvenční řízení budov
Ing. Martin Kořínek eGoncentrum ORP Nový Bydžov
Chytrý zámek.
BEZPEČNOST NA KONTAKTNÍCH MÍSTECH Czech POINT
Soubor Soubor v informatice označuje pojmenovanou sadu dat uloženou na nějakém datovém médiu, se kterou lze pracovat nástroji operačního systému jako.
TLO – vložka s možností dočasného vymknutí (Temporary Lock-Out)
INTELIGENTNÍ MOTORICKÝ ZÁMEK
TVORBA VIDEA Pinnacle Studio Michal Přidálek 3ma
Jak vytvořit výstupní bezpečnostní předpis k řízení rizik
CSS4 1272D3/1-S 43,2cm Předem plněná automatická pračka Slim Smart
Jak definovat novou organizaci, se kterou budete pracovat
CS 1071D3/1-S Předem plněná automatická pračka Smart
CST 372L-S Vrchem plněná automatická pračka Smart
Transkript prezentace:

RF Systém sk ř í ň kových zámk ů

Technická specifikace CPU8-mi bitový microprocesor RF protokol13.56Mhz ISO Type A (basic) ZabezpečeníUnikátní klíč pro RF zámky a karty Napájení6V z 4 AA baterií, Externí socket pro nahrazení baterie, volitelně externí AC zdroj Operační signalizaceLED(červená/zelená), zvukový signál Sledování historieANO Operační režimyFree-selection – režim volného výběru Pre-assigned – režim pevně přidělené skříňky Multi-lockers/Multi-users režim Matrix režim/Week-day operation režim(volitelný) Zaznamenávání časuInterní RTC (real time clock) RozměryPřední část(na dveřích skříňky): 53,34 x 19,5 x 65,58 mm Zadní část (vně skříňky):98,9 x 34,29 x 70 mm KrytPolykarbonát a ABS Operační teplota-10°C až +70°C Bezpečnostní osvědčeníFCC(USA), CE(Evropa), MIC(Korea), vodotěsné Formát obrazůBMP, JPEG

ZP100, aktivace dotykem ZP200R, aktivace stisknutím tlačítka „Touch“ ZP200KR, aktivace stisknutím tlačítka PassTech, lze využít jako kódový zámek

0 Free-selection režim(volný režim) 0 Jde o režim, kdy uživatel přijde ke skříňkám, na nichž je pomocí LED indikátorů signalizováno, zda jsou volné či obsazené. Vybere si skříňku podle svého uvážení, pomocí karty si skříňku zavře, karta uživatele je následně svázána s daným zámkem.

0 Fixed/Pre assigned režim(přiřazovací režim) 0 V tomto případě je karta přiřazena ke konkrétnímu zámku již v okamžiku jejího vydání zákazníkovy.

0 Multi-user režim 0 Jednomu zámku lze přiřadit více přístupových karet(max. 9). Režim je aplikovatelný jak ve volném, tak v přiřazovacím režimu. 0 Multi-locker režim 0 Jedné přístupové kartě je přiřazeno více skříněk(max. 5)

0 Matrix režim (maticový režim) 0 Jde o kombinaci Multi-user a Multi-locker režimu. Stále platí omezení maximálně 9 přístupových karet na jednu skříňku a maximálně 5 skříněk na jednu přístupovou kartu.

0 Nastavení doby „obsazení“ skříněk 0 Obsluha může při vydávání karty nastavit, na jak dlouho se tato karta sváže s danou skříňkou. Možné pouze ve volném režimu. Po uplynutí nastaveného času se zámek uvolní pro dalšího uživatele. 0 Naplánování automatického otevření skříněk 0 Zámek lze nastavit, aby se v daný čas automaticky otevřel/vydal zvukový signál/ zablikal LED. Je možno nastavit maximálně tři časy na den. Možné pouze ve volném režimu.

0 Naplánování času akceptování přístupových karet 0 Lze nastavit, že zámek bude přijímat přístupové karty pouze v daný den a v daném časovém intervalu.

0 Generátor přístupových karet a systém jejich vydávání 0 Vygeneruje zákazníkův klíč, provede potřebné operace s kartami (set up card, owner card, master card, user card, clear card). Skládá se ze „skupinové“ karty, čtečky DP100S s příslušným SW a množiny karet, které budou používány.

0 Systém instalace skříněk 0 Základní nástroj pro instalaci, inicializaci a údržbu zámků. Stěžejní je generování tzv. karty nastavení (Set up card) pomocí PDA. Kromě PDA je potřeba také CF čtečka a podpůrný SW.

0 Provozní operační systém zámků 0 Zajišťuje proces vydávání karet a také se stará o dohled a řízení zámků – kontroluje zda nejsou baterie vybité, generuje reporty, zobrazuje informace o tom které zámky používány atd.

0 Snadná instalace 0 Snadné počáteční nastavení zámku pomocí načtení Set up karty. 0 Nastavení zámku lze provést před nebo po jeho fyzické instalaci. 0 Podpora různých šířek dveří skříňky - jak kovové tak dřevěné. 0 Přímé propojení přední a zadní části zámku – žádné složité zapojování.

0 Jednoduchá údržba 0 Změnu režimu fungování zámku lze provést bez jeho demontáže. 0 Možnost snadného vydání nové uživatelské karty, v případě ztráty té staré, bez nutnosti výměny zámku. 0 Aktualizace SW prostřednictvím zabudovaného komunikačního portu. 0 Šetrná spotřeba baterií, baterie je nutné měnit průměrně jednou za dva roky (v případě asi 30 užití denně).

0 Provoz 0 Snadné vydávání uživatelských karet kliknutím v menu podpůrného SW. 0 Při načtení uživatelské karty lze zjistit i čas výměny baterií. 0 Logy lze načítat na karty určené pro sběr dat.