Milý Aleši a Ondrášku, dědoušku a Jajko, Raduško a Marečku! Zkrátka - mí milí sponzoři Ráda bych Vám ukázala pár mých výtvorů z kurzu kreslení, který jsem.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Technika,tak jak ji vidím já…
Advertisements

Táborová love story Rysové. Hlavní postavy: Kiwi, Rychlonožka, Klouzačka, Srnka, Práče, Skokan, Puchýř a Tučňák Dále hrají: Prskavka, Sojka, Čiperka,
Pěkně vyčertěné Vánoce na skanzenu 2009 přímo v nepřímém přenosu.
JÁ A MOJE ŽENA.
Věděli jste, že je nemožné si olíznout jazykem vlastní loket ?
Po 38 letech Zvuk Hele další a kdopak to je ? Veselá a srdečná debata nastala mezi všemi.
Copak nám nadělil rok 2008 V tomto roce jsme zažili mnoho nečekaných změn. Dokonce takových změn, že je nám mnozí můžou závidět, ale určitě se nechceme.
Věděli jste, ....
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Zámeček  Zámeček je časopis pro dětské domovy, diagnostické ústavy nebo pro výchovné ústavy  Velkou část redakce tvoří především děcka.  Pravidelně.
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Každé ráno začíná život....
Všechno se to začalo odehrávat už hodně, hodně dávno, kdy nebylo nic. Jen černo černá tma, která obklopovala velký vesmír. A pak se to stalo! Narazili.
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
24. Josef se dal poznat svým bratrům. Nikdo z vás nezůstane v mém otroctví, jen muž, který pohár ukradl.
Dosáhni cíle!.
VY_32_INOVACE_ 02_ Lidé a čas
Nedostatek času pro nás už neexistuje. Každý člověk má jenom tolik minut, hodin a dní kolik jich využije.
Moje Firma Zvěrolékařka Dobrý den.Mé jméno je Veronika Borbášová.
Adaptační kurz
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Pro Lucku kterou z celého srdce miluji!
Sčítálek.
Zmatené povídání králíčka Ely. A neb vyprávění o tom, jak její panička překonala sama sebe….
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Efektivní učení.
Vyznání.
Vypracovala: Týnka Malá A – den – Milano Ráno jsme přijeli do Milana prohlédnout si katedrálu Duomo di Milano. Je to jedna z nejznámějších.
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
Nikola Skalová, Berenika Pilařová, Tereza Neitzelová, Karolína Vokálová, Lena Šuláková Adaptační kurz 1.A 2014.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Dopis od Boha.
Masarykovo gymnázium.
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
Věděli jste, ....
Práce s Gimpem Začátek  Ještě než začal tento projekt, tak jsme skládali zkoušku z modulu Gimp. Celá naše třída se snažila, ale bohužel uspěl.
Čas utíká. Život letí. Dálky rozdělují. Děti rostou. Práce přichází a odchází. ŽENY.
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:19. září 2012 Číslo.
Všechno to začalo na náměstí S panem Andersenem a starostou.
Moje třída.
KRESLENÍ NA POWERPOINTU
Tady je něco pro tebe k Našemu 9 měsíci Našeho vztahu…
SURSUM Naše parta Naše parta Cesta k táboru Cesta k táboru  Najdete misku v potoce?  Jasně že jo… čím víc lidí, tím víc rukou.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Amore amore .... Amore amore ... Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám. Sám sebe ptám.
Anotace: přímá řeč – rozšiřující učivo, oslovení Autor: Mgr. Michaela Vacková Jazyk: český Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Očekávaný výstup:
Psí Svět.
Nevěřící Tomáš sestaveno s využitím obrázků Henryho Martina Český text: kanan.cz Copyright © Henry Martin Used by Permission.
Doprovod: Mgr. Dvořáčková, Mgr. Dolíhalová –
M I S S I O N R E P O R T by Mr. Johnny (photo documentation) Jimmy Frost (text presentation)
Rozkazovací tázací oznamovací přací. Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č.
Základy hudební abecedy
Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratři.
9 let na základní škole:.
Na výletě v Bruselu Alena Rampová Mateřská škola Kličkova vila Příbram.
Erasmus+ Praxe v EU Anglie – Birmingham Tereza Černá 2015.
Ájurvéda a já ročníková práce srpen Óm Dhanvantaraje Namaha Děkuji všem učitelům, kteří mi ukazují cestu.
Cirkus Pepino Do vašeho města přijede cirkus. Hostuje od do Začátky představení od 17 hodin. Těšíme se na vaši návštěvu! Ahoj!
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
Žákovský parlament 1.stupeň
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
Vzdělávání lidí s postižením
SLOVENSKO 2018.
Autor: Mgr. Lenka Zlámalová Datum: Název: VY_32_INOVACE_12_ČESKÝ JAZYK
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
Transkript prezentace:

Milý Aleši a Ondrášku, dědoušku a Jajko, Raduško a Marečku! Zkrátka - mí milí sponzoři Ráda bych Vám ukázala pár mých výtvorů z kurzu kreslení, který jsem si mohla užít hlavně díky Vám! Pohodlně se usaďte – a jdeme na to … Stránky už si obracejte sami dle libosti…klik…

Představte si páteční ráno – ničím neobvyklé … – s dostatečným předstihem jsem vystoupila na Radlické a prošla si široké, daleké okolí … a plna očekávání vstoupila do budovy školy … Přišla jsem mezi prvními, ale za chvilku jsem nebyla jediná, kdo se nemohl dočkat… a tak … … jsme začali kreslit. Podle předlohy, kterou jsme si vybrali a jak kdo uměl. Abychom prý měli srovnání na začátku a na konci našeho kurzu kreslení. Na prvním obrázku vidíte naše první společné pokusy vyjádřit to, co oko vidí, duše a mozek zpracuje … a na ruce je, aby to „hodila na papír.“ Chudák holka moje pracovitá – co to po ní chci??? No… snaha byla – ale bude to lepší. Napsala jsem zlepšení o 50%

← můj Vlastík Brodský No co, žádný učený z nebe nespadl ….

A pak to začalo … procvičení … a jdeme na to … Nejdříve však zkouška, kolik odstínů má obyčejná tužka → ← také zkouška pohledu na předmět ve 3D šipka ukazuje na mou papučku … I gumou se dá psát a kreslit →

… během pár hodin poznáváme sami sebe … Kreslení obrázku vzhůru nohama Po malých kouscích odkrýváme předlohu a připojujeme čárku k čárce … Cvičíme trpělivost ! Každý z nás zanechal v obrázku něco ze sebe … Jeden o něco větší hlavu, druhý větší pysk. Jiný zas má ruku vlevo hubenou a další z nás pravou stranu příliš širokou … je toho spoustu, co se z jedné kresby dá vyčíst a naše lektorka trpělivě vysvětluje každému zvlášť, jak to vidí ona a na nás je ve svých makovičkách dát si 1 a 1 dohromady … nikdy bych nevěřila, že to bude tak těžké …

Obídková pauza – jdu na vzdoušek a kochám se … ← vchod do školy →

Odpoledne „přituhuje“ … ← dostáváme předlohu A zde jsou výsledky → Můj „žórž vóšinktn“ →

Ještě jednou - pro srovnání páteční ráno a tentýž den večer Je neuvěřitelné – jaký kus jsme dokázali „ujít“ za jediný den ….

Jedna stěna naší třídy už je oblepena výtvory – divíme se a kocháme Překvapujeme sami sebe …

Za pouhý jediný den jsme ušli opravdu velký kus cesty … A než by ses nadál - byla sobota ráno a už sedíme u stolu a snažíme se přenášet body a dát na papír to pravé „ořechové“ … Ještě si vybíráme předlohu na druhý den a hajdy do peřin. Moje předloha - Josífek → Ale nejdříve rozcvička – hra se stínem… Záleží na fantazii…

← kreslíme zasněžené hory … Nakonec zjišťujeme, že to byl chyták na naše podvědomí, nakreslili jsme nádhernou dámu v klobouku → … to jsou věci …

… a pak … všichni začínáme u očí … … já taky →

… je to úžasné … TO, co se objevuje na papíře je k nevíře … Líbí se mi to čím dál víc …

o přestávce jdeme navštívit „pastelkáře“ – o patro níž si hrají s barvami a já už teď vím, že to bude můj další kurz

↑ Můj Josífek Somr – povedl se. Mám ohromnou radost … Naše druhá stěna je téměř zaplněna obrázky …

Opět malé srovnání … Páteční ránoSobotní večer

Neděle byla jen naše – spousta povídání a kreslení … Zapomněli jsme na čas, někteří i na jídlo… Já dokonce zapomněla i fotit … ← kreslila jsem sama sebe. No, já se tedy moc nepoznávám, ale to přijde … Kreslení se mi dostalo už pod kůži …. PROTOŽE

A abyste věděli, že nezahálím… Dovoluji si Vám ukázat můj první samostatný výtvor → kresba z

Ještě jednou všem mockrát děkuji. Hana