PARTNERSKÁ ASTROLOGIE

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kde to vlastně žijeme? Vesmír Mléčná dráha Sluneční soustava
Advertisements

Základy pomohla položit lživá východiska Sexuální Revoluce : • Lidé jsou v podstatě dobří a sílu sexuality nezneužijí. • Nejdůležitější, a pro nás na prvním.
DENNÍ A NOČNÍ HODNOST PLANET
…za vším hledej tělo ženy
Dopravní psycholog - akreditace k provádění dopravně psychologického vyšetření
Ing. Pavla Baudyšová Jirků Plzeň
aneb Schéma života jako na dlani
RODIČE A DĚTI Astrostředa 7. dubna 2010
HOROSKOPY STÁTŮ a podobnosti mezi nimi
HOROSKOPY STÁTŮ. Friedrich Carl von Savigny (1779 – 1861) To co společenství spojuje do jednoho celku, je vlastně duch národa, který se projevuje v takových.
Sluneční soustava Slunce
Sluneční soustava je planetární systém hvězdy známé pod názvem Slunce.
Počítačová soutěž Počítač je můj kamarád
Inovační aktivity podniků v letech 2008–2010
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD | Na padesátém 81, Praha 10 | czso.cz1/X Petra Kuncová OTEVŘENÁ STATISTICKÁ DATA.
EMAS dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č
KURZ ASTROLOGIE 2013/14 PROGNÓZY - ÚVOD
Tato akce je součástí projektu „Zavádění systému environmentálního řízení a auditu (EMAS) na Městském úřadě v Jilemnici“, který je spolufinancován Revolvingovým.
Obor Kuchař - číšník, Kuchařka - servírka
Přínosy, dopady a aktuální stav implementace ROS k
TOPENIŠTĚ KOVÁŘSKÉ VÝHNĚ – VÝHŇOVÁ VLOŽKA Název školyStřední odborná škola Luhačovice Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr.
Jiří Kubík Štěstíčko Plzeň
ÚVOD DO VÝKLADU HOROSKOPU
Anna Nicole Smith Rektifikace horoskopu
Rodina a její členové v horoskopu Astrostředa
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Občanská výchova Ročník:
Nitro a osobní historie člověka o kterého se staráme Doc. Ing. Aleš Opatrný, Th.D. KTF UK v Praze Sekce spirituální péče Společnosti lékařské etiky ČLS.
Přínosy, dopady a aktuální stav implementace ROS k
Láska & vztahy v horoskopu Astrostředa 7. listopadu 2012
Co prý ve hvězdách psáno, to nám jest v osud dáno.
Anotace: Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. STANISLAVA OHANKOVÁ Název: VY_32_INOVACE_284_SLUNCE _A_ ZEMĚ Téma:
Kompozitní horoskop – univerzální a jednoduchý nástroj
Copyright, 2005 Exodus Global Alliance Základy pomohla položit lživá východiska Sexuální Revoluce : Lidé jsou v podstatě dobří a sílu sexuality nezneužijí.
Sluneční soustava 5. ročník
Sluneční Soustava Autor Hrát.
Vesmír.
Základní registry – řešení GORDIC
Jindřichův Hradec, , Strategie uplatnění eLearningu ve vysokoškolské výuce Danuše BAUEROVÁ VŠB-TUO, EkF, Ostrava
Jan Duben 1 Hradec Králové duben 2008 ODok – elektronické knihovny Úřadu vlády ČR – současnost a praktické využití.
Sluneční soustava – 5. ročník
Vypracovala:Klára Utišilová
Vesmír.
Planety.
VY_52_INOVACE_PRV.3.24_Sluneční soustava_pracovní list
Čísla kolem nás … Čísla kolem nás jsou velmi zajímavá. Např. třeba takové číslo 1 je pěkné číslo, které vždy potěší…… Taková jednička.
PARTNERSKÁ ASTROLOGIE
PLZEŇSKÁ ASTROLOGICKÁ SKUPINA Jiří Kubík
VNITŘNÍ LOGIKA ZNAMENÍ ZVĚROKRUHU
KURZ ASTROLOGIE 2012/13 ÚVOD Jiří Kubík Plzeň – ŠTĚSTÍČKO
Bc. Jan Milota, IQ Roma Servis Moravská zemská knihovna
Psychologie II Sociální psychologie
Vesmír a sluneční soustava
Pavel Vlček ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_355
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu:
Sluneční soustava.
Sluneční soustava.
Význam přesné polohy hlavních os v horoskopu K čemu všemu potřebuje astrolog znát přesnou polohu ascendentu a Media Coeli? Přednáška Plzeň 27. říjen 2015.
Jedna z rolí, kterou člověk v životě splňuje – ROLE KONZUMENTA – na základě toho se očekává SPOTŘEBNÍ CHOVÁNÍ. - základem spotřebního chování – ROZHODOVÁNÍ.
Sluneční soustava. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Sluneční soustava NÁZEV MATERIÁLU VY_32_INOVACE_7B_Př5_02_Sluneční.
Vesmír, Slunce a Země Základní škola a Mateřská škola Kateřinice, okres Vsetín projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č. DUMu VY_12_INOVACE_01_33_Člověk a příroda.
AUTOR: Eva Strnadová NÁZEV:VY_52_INOVACE_04_05_29_SLUNEČNÍ SOUSTAVA
Sluneční soustava.
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
SLUNEČNÍ SOUSTAVA Název : VY_32_inovace_08 - PŘ – SLUNEČNÍ SOUSTAVA
EU peníze školám Základní škola Čachovice a Mateřská škola Struhy, Komenského 96, příspěvková organizace Označení: VY_32_INOVACE_231_PR5 Předmět: Přírodověda.
Markéta Hanzalová Náprstková N19 Sluneční soustava
To je opravdu fascinující! Přivede Tě k vyjímečnému zážitku!
To je opravdu fascinující! Přivede Tě k vyjímečnému zážitku!
To je opravdu fascinující! Přivede Tě k vyjímečnému zážitku!
Transkript prezentace:

PARTNERSKÁ ASTROLOGIE Jiří Kubík Plzeň – Štěstíčko - 24.5.2012

CÍL PŘEDNÁŠKY Úvod do výkladových souvislostí p.a. Základy syntetického přístupu v astrologii JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

LITERATURA Partnerská astrologie, Krystina Konaszewska Rymarkiewicz JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

VZTAHY - KARMA - při srovnávání různých osob si potvrzujeme platnost astrologie – stejně jako u tranzitů můžeme pozorovat, jak se konstelace prakticky projevují - potkáváme podobné konstelace, které korespondují s našimi horoskopy ( partnery dle našeho sedmého domu, milenecké vztahy dle pátého domu, atd.) co je pro klienta dobré či špatné musíme posuzovat z pozice konkrétního člověka a jeho momentální situace máme v sobě zakořeněné společenské normy podle kterých vše posuzujeme (příklady L.R. a D.S.) to co v danou chvíli vnímáme jako problém, s odstupem můžeme vnímat pozitivně JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

ZÁKLADNÍ HOROSKOP Vše podstatné je v základním horoskopu (Weinfurter) Horoskop jako celek – síla horoskopu – nutno si všímat všech neharmonií v horoskopu SEDMÝ DŮM – osa ASC – DSC (typ partnera) PÁTÝ DŮM Venuše 4. dům – domov 10. dům – osa MC - IC JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

DRUZÍ LIDÉ V NAŠEM HOROSKOPU sedmý dům – náš partner, veřejný nepřítel čtvrtý a desátý dům – naši rodiče pátý dům - naše děti třetí a jedenáctý dům – sourozenci první a sedmý dům - prarodiče jedenáctý dům – přátelé dvanáctý dům – naši tajní nepřátelé Šestý dům – podřízení Vzhled: inspirace pan Baudyš str. 97 Praktická astrologie, Jan Kefer JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

HIERARCHIE TECHNIK Základní horoskopy Prognostické techniky Srovnání a kompozit JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

PROGNOSTICKÉ TECHNIKY Lidé se ptají v okamžiku, kdy se zpravidla něco děje, astrolog by měl rozpoznat povahu situace ve které se klient nachází Dispozice v radixu musí být rozehrány Př. tranzity Marsu – momentální konflikty, Tranzity Pluta dlouhodobé změny JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

HIERARCHIE SROVNÁNÍ HIERARCHIE – ASPEKTY: Klíčové pro úzký vztah jsou vazby světel a hlavních os. Klasickým poukazem na manželství je Slunce muže v konjunkci s Lunou ženy. Velmi příznivé jsou aspekty od Jupitera a Venuše na hlavní osy a Světla, jakkoliv nevypovídají o základu vztahu. Škůdci napadající hlavní osy či světla zatlačují takového člověka do defenzivy a vztah narušují. JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

SROVNÁNÍ HOROSKOPŮ ČEHO SI VŠÍMAT SETKÁNÍ DVOU OSUDŮ – JAK SE JEDEN PROJEVUJE VE DRUHÉM, JAK SPOLU OSUDY KORESPONDUJÍ vazby os a světel navzájem Vlivy dobrodějů a škůdců planety v rohových domech, pátém a sedmém JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

VAZBY PLANET KDE JE ŠKŮDCE, tam je bolest nositele horoskopu – tam je příčina i ve vazbě na druhý horoskop Je dobré si uvědomit, že ten z partnerů, na kterého blahodárně působí konstelace druhého si většinou vztah více užívá a naopak, ten z partnerů, jehož světla, Venuše, Merkur a hlavní osy zasahují kvadráty, konjunkcemi či opozicemi škůdci je většinou pod tlakem a v defenzivě. JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

KOMPOZIT REALITA VZTAHU NOVÝ HOROSKOP JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

DŮLEŽITÉ DOMY I.dům je zrcadlem vztahu, jak se na první pohled jeví, pokud je tento dům silně obsazen, napovídá to, že vztah může být pro oba účastníky něčím důležitý. II. – VIII. dům jsou o společných hodnotách Týká se majetku IV.dům bydlení – schopnost vytvoření si zázemí, společná domácnost, nejužší vztahy V.dům je domem erotiky, radosti, bezstarostného přátelství a jeho obsazení je dobré pro osobní vztahy, síla tohoto domu v kompozitu ale podle mého názoru není ukazatelem dlouhodobosti takového svazku. VII.dům souvisí tradičně se spoluprácí, partnery, manželstvím. Obsazení tohoto domu v kompozitním horoskopu ale není jistým poukazem na manželství. Sedmý dům souvisí s typem vztahu dvou rovnocenných partnerů, což může ale nemusí být manželství. X. dům je horoskopem statutu a společenské prestiže, v kompozitu jeho silné obsazení může napovídat na společný úkol. XI. dům je v kompozitu asi nejpříznivějším pro jakékoliv typy vztahů. Tento dům je domem přátelství a velmi často se objevuje v kompozitech dlouhodobých vztahů. Jeho dobré ozáření je vždy dobrým znamením. JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

PLANETY Slunce a Mars souvisí s vnějškovou stránkou vztahu, praktické věci – jak vztah funguje po praktické stránce. Merkur – komunikace, schopnost se dorozumět, přátelské pojítko Venuše – láska Luna – pocit, jak se ve vztahu cítí Venuše s Lunou souvisejí s emocionální podstatou vztahu. Jupiter – velkorysost, přátelství, tolerance, bezstarostnost Saturn – odstup, chlad, emocionální zábrany, konzervuje vztah, činí ho dlouhodobým Uran – nepředvídatelnost, neřiditelnost, zajímavost, vzájemná inspirace Neptun – splynutí duší, prolnutí, ideální láska, společné ideály, neupřímnost, lhaní, deziluze, rozčarování Pluto - mocenský vztah, nejedná se o vztah rovnocenných partnerů, jeden vládne a jeden je ovládaný, žárlivost JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

SYNTÉZA spočívá obdobně jako u výkladu základního horoskopu ve hledání dominant není možno postupovat schématicky odpověď se může nacházet v základních horoskopech, prognostických horoskopech, srovnání či kompozitu JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

PRAXE Šedesátá léta a Uran konjunkce Pluto v Panně – po roce 2000 tranzitní Pluto a Saturn v kvadrátu Děti sametové revoluce a Uran konjunkce Neptun v Kozorohu přes které tranzituje Pluto JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

PRAXE Nyní Pluto kvadrát Uran na obloze Pokud napadá sedmý či pátý dům, ale také první či desátý či jejich vládce, lze očekávat změny ve vztazích JUDr. Jiří Kubík www.ceskaastrologie.cz

Děkuji za pozornost. Jiří Kubík