-NCN II- …akce podruhé. Zveme Vás na druhý ro č ník, ji ž tradi č ní zále ž itosti NCN – Nau č se, co neznáš, tentokrát s podtitulem,,Akce podruhé‘‘

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Změň, co změnit můžeš, ostatní nech být..
Advertisements

FARNÍ CHARITA Karlovy Vary
Chceš se taky jednou ú č astnit mnoha republikových závod ů, jezdit na sout ě že do zahrani č í a možná se jednou ú č astnit i Olympiády? K tomu t ě m.
Vernier LabQuestVernier LabQuest a barometr BAR-BTAbarometr BAR-BTA.
Základní škola Krátká 676 v Klášterci nad Oh ř í ud ě luje DIPLOM Jan ě Zr ů stkové za 1. místo ve školním kole Olympiády z č eského jazyka Mgr. Jana Dimunová.
POHYB CO JE VLASTN Ě POHYB A JAKÉ MÁ VLASTNOSTI. CO JE TEDY VLASTNĚ POHYB?  POHYB JE D Ě J, P Ř I KTERÉM T Ě LESO M Ě NÍ SVOJI POLOHU V ŮČ I JINÉMU T.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBO Ř ANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_32_INOVACE_181_SAMOHLÁSKY Téma: ROZD Ě LENÍ.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_INOVACE_221_ORIENTACE_V_ČASE Téma: ROK, ROČNÍ.
Odměna za velmi dobrou práci Pozvánka na velikonoční dovolenou od (Plavky nejsou za pot ř ebí, koneckonc ů jsme mezi námi)
Milé kolegyn ě, milí kolegové, j ako ka ž dý rok vás zveme na dovolenou.
Milé kolegyn ě, milí kolegové, Jako ka ž dý rok vás zve ř editelství firmy na velikonoční dovolenou od (Plavky nejsou za pot ř ebí, koneckonc.
DOMOV A CENTRUM AKTIVITY, p.o.
Jana Janoušková Gymnázium U Balvanu 16 3.ročník
Welcome, wilkommen, bienvenidos in Šumperk. Šumperk.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Výuka biologie Tomáš Klinger, Sp, b ř ezen  Co je to biologie?  U č ebny  Profesorky  Po č ty hodin v týdnu  U č ivo.
ALKO JÓGA PRAVIDELNÝM PROCVIČOVÁNÍM DOVEDETE PROVEDENÍ JEDNOTLIVÝCH POZIC K DOKONALOSTI.
Typografie formální úprava
Celá čísla Zapiš celá čísla, která jsou mezi: a) -8 a -5 d) -3 a 4
Škola: St ř ední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitn ě ní výuky prost ř ednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
(principy funkce a oblasti vyu ž ívání tabulkových procesor ů, struktura tabulky, vzorce a funkce obecn ě, adresace bun ě k - relativní a absolutní editace.
18. – 19. č ervna – zalo ž ení kláštera (do roku 877 pro ž eny) 1066 – kostel vysv ě cen na Románskou baziliku 1525 – klášter tém ěř zni č.
 Rybá ř  U č itelka  Policista  Zedník  Bankovní ú ř edník  ICT technik  Uklíze č ka  …
ŽIVOT NA VESNICÍCH Projekt Vzdělání pro konkurenceschopnost
Centrum pro katechezi Olomouc, Nem ůž eme ho vid ě t o č ima kolem sebe, proto ž e je neviditelný. Nem ůž eme ho vid ě t ani rozumovou úvahou, proto.
Prezentace o tom co nám FYZIKA dala a vzala
Vyrobilo centrum pro katechezi samota, - bezradnost, - neví s kým bojuje, - neví proti č emu bojuje, - neví, jak má bojovat, - neví, co je jeho.
KURZ PRVNÍ POMOCI Ve č tvrtek 13. února 2014 jsme navštívili Mendelovu st ř ední školu v Novém Ji č ín ě, kde si pro nás ž ákyn ě 4. ro č níku pod vedením.
Vypracovala:Eliška Hlínová 8.t ř ída Dne: Pokra č uj na další stránku Konec prezentace.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registra č ní č íslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Š ablona III/2VY_32_INOVACE_672.
Zaměření ŽELEZNIČNÍ DOPRAVA (z pohledu studentů)
Toto je jeden z nejkrásn ě jších a nejsympati č t ě jších mail ů, který práv ě obíhají… P ř ekrásný týden p ř átelé !! Š ť astný p ř átelský týden !
 Co je strategie? Dlouhodobý plán č inností zam ěř ený na dosa ž ení cíle Z ř eckého „strategos“ – generál - vedení  Rozdíl mezi strategií a taktikou?
2014 / 2015 Na č em stojí skauting? Jan Peroutka - Rocky Ideologica.
M a y a A n g e l a a j e j í m o u d r á s l o v a K l i k e j.
Hlavním cílem DZ je možnost aktivního zapojení d ě tí a mládeže do zlepšování života ve m ě st ě Litom ěř ice a okolí. Dalšími p ř ínosy jsou: ZZázemí.
Apple iPhone 3G David Sommer-1IT Menu Infografika Vzhled Ovládání Zprávy Internet iPod GPS Navigace Ukon č it prezentaci.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_INOVACE_238_JEHLIČNATÉ_STROMY Téma: JEHLIČNATÉ.
2014 / 2015 Hospodaření Kateřina Hrdličková - Matýsek Fiscus.
Č ÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLUVYS_32_INOVACE_500_DEPILACE,EPILACE NÁZEV ŠKOLYVyšší odborná škola, St ř ední pr ů myslová škola.
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Mgr. Marie Havránková Název prezentace (DUMu): Administrativní styl – písemnosti občanů Název sady:Funkční styly pro 2.
 je to zp ů sob odesílání, doru č ování a p ř ijímání zpráv p ř es elektronické komunika č ní systémy  ová adresa:
Alžběta Trtková ČJ – SV  Projekt, který varuje zejména děti a dospívající před nástrahami internetu.  Projekt je pod záštitou Ministerstva školství,
Zpracoval Ing. Jan Weiser Optimální naložení kontejneru ISO 1C.
P ř íprava a pilotá ž vzd ě lávacích program ů (v č etn ě metodik) pro d ě ti a mláde ž zam ěř ených na rozvoj metod vzd ě lávání v oblasti rozvoje klí.
Ú ř ad vlády Č R Tereza Kunertová 2013 Evropský rok občanů.
REGISTRACE:
Hrátky s mapou Autor: Mgr. Ivana Tesařová. AnotaceObsahuje nám ě ty č inností pro práci s mapou, seznámení s m ěř ítkem, výroba vlastních u č ebních pom.
VY_32_INOVACE_Fi_II_17 Název Itálie a Řecko II. Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost.
Mateusz Wojnarowicz, Jan Lukovský. KYBERŠIKANA SEXTING P Ř ÍB Ě H KYBERSTALKING WEBCAM TROLLING KYBERGROOMING HOAX A PHISHING HESLA ZÁV Ě R
Projekt:OP VK Č íslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Autor:Mgr. Alena P ř ibíková Č íslo DUM:P ě Datum ov ěř ení ve výuce:
VÝUKOVÝ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Kód vzd ě lávacího materiálu: VY_62_INOVACE_0107 Název vzd ě lávacího materiálu: Ochranné.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_INOVACE_1102_STAVEBNÍ SP. Téma: Pojem F. G._ Stavební spořitelny Číslo.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_INOVACE_0801_ŽIVOTNÍ Ú. Téma: Pojem _ŽIVOTNÍ ÚROVEŇ Číslo projektu:
Autor:Mgr. Jitka Hříbková Číslo DUMu:VkO Datum ověření ve výuce: Téma: Evropská unie Tématický okruh: Nadnárodní společenství Vzdělávací.
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
pravodaj Z Obce Troubky - Zdislavice Vážení spoluobčané,
Limuzský sedmiboj smíšených dvojic Přihláška
Inf Princip fungování elektronické pošty
VY 32 INOVACE 361.
ZÁVINY NA JAKÝKOLIV ZPŮSOB
Obec Pstruží pro občany
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována.
Přijďte si ozdobit svůj adventní věnec
Text zápatí (edituje se v menu Vložení / Záhlaví a zápatí)
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Transkript prezentace:

-NCN II- …akce podruhé

Zveme Vás na druhý ro č ník, ji ž tradi č ní zále ž itosti NCN – Nau č se, co neznáš, tentokrát s podtitulem,,Akce podruhé‘‘

O co jde? Jedná se o druhý ro č ník, tak ž e u ž jen stru č n ě … Jde o sraz všech, kte ř í mají zájem se p ř iu č it novým hrám, aktivitám a zp ů sob ů m, jak a co provád ě t se svými sv ěř enci nejen na sch ů zkách, výpravách a táborech a zárove ň se dob ř e pobavit.

Místo a č as NCN prob ě hne op ě t na chatové základn ě Eliška ve Fryštáku a to od Pátku do úterý

P ř edpokládané náklady na akci č iní 400 k č. O ubytování a stravu je postaráno. Na dopravu bude p ř ispívat SSS Č R.

M ě lo by být up ř ednostn ě no praktické provád ě ní p ř ed dlouhým sezením a diskutováním – i my v ě tší si ob č as rádi zahrajeme. Nicmén ě, k dispozici bude i notebook a projektor k p ř ípadným prezentacím č i p ř ehlídce fotek.

Akce není plánována pro ty nejmenší z nás, avšak není striktn ě omezena v ě kem. P ř ece jenom by však m ě li ú č astníci v oddílech fungovat alespo ň jako rádci.

Lo ň ské NCN Všechno, co šlo zaznamenat o lo ň ském NCN naleznete na webu Fryštackých skaut ů a skautek

Co Vás č eká a nemine?

P ř íjemné a p ř átelské prost ř edí

Ob č as n ě jaký ten trn v pat ě

Netradi č ní lidé – netradi č ní zábava

Ob č as n ě jaké to p ř ekvápko

A mnoho, mnoho dalšího.

P ř ihlášky Č asu je ješt ě dost a dost, ale p ř ihlášky pot ř ebujeme mít do konce ř íjna. P ř ihláška se skládá z po č tu lidí, oddílu, m ě sta a kontaktní adresy pro bli ž ší info.

P ř ihlášky, dotazy aj. sm ěř ujte na adresu nebo icq:

Se stiskem levice se t ě ší skauti a skautky z Fryštáku