JanáčeK značka pohody „Teprve pivem je žízeň krásná“

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VÝROBA PIVA Barbora Šenková, Ondřej Staněk
Advertisements

HEINEKEN Konference VODA 2014.
Základní škola a mateřská škola Blížejov Závěrečné práce 9. ročníku
Nápoje Člověk potřebuje denně asi 3 litry vody, z toho nejméně 1 litr v nápojích. Nedostatek tekutin se projevuje bolestmi hlavy, suchou pletí a tvorbou.
Jana Hanosová a Jan Palán
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK 1
Virologie.
Výroba piva Nikola Pohrancová.
Výroba MEDOVINY. Nezbytnost včel… V přírodě nezastupitelné – ekologická stabilita 1 včelstvo/rok – 137x větší finanční přínos pro společnost než ve formě.
velikonočních perníčků
OBSAH VITAMINŮ A MINERÁLNÍCH LÁTEK V PIVU
Radegast nefiltrovaný ležák
Plzeňský kraj                  Plzeňská brána Lucie Valentová, 9.C.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
„Kde se pivo vaří, tam se dobře daří.“
registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/
registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/
Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
Vznik a vývoj piva Tomáš Kovařík 8.B
P I V O 203, Ing.Miroslava Prchalová, Potraviny a výživa 3.ročník,
registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/
registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_2_12.
4. července Den otevřených dveří - exkurze po celý den
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Dagmar Paníčková. Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava,
Nápoj na bázi koktejlu z ovocných šťáv..
POZNÁVÁME PLZEŇ A JEJÍ PAMÁTKY
Konference Nová adresa pro Vaše podnikání Strategická průmyslová zóna Holešov Libor Lukáš statutární náměstek hejtmana Zlínský kraj.
Hospodářská úprava lesa Přírůst stromů a porostů 4
VY_32_INOVACE_10_GAS_541_Sob
Druhy piva, skladování piva
Vzdělávací oblast: Odborné vzdělávání Tematická oblast:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Dagmar Paníčková. Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava,
DRUHY PIV – OBECNÉ DĚLENÍ
KATALOG PIVA A POCHOUTEK
Bc. Otakar Kalenda Prezentace k informační studii na téma „Privatizace podniku Budějovický Budvar“ Bc. Otakar Kalenda
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
Martin Fabián, Marketing v EU Jaro 2011.
Ekonomika pivovarského průmyslu (iii)
Šablona: III/2 Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_NNA_453 Jméno autora:
VÝROBA PIVA Chemie 9. ročník Ing. Bc. Jitka Moosová ZŠ Benešov,
Autoři: David Vrtěl, David Pleva. Plze ň ský kraj - Rozloha  Rozloha: km 2  obyvatel  Sousední kraje: Karlovarský, Ústecký, Středočeský,
Plzeňský kraj. Základní informace Plzeň je krajským městem Plzeňského kraje katastrální výměra:137,65km2(4.místo) počet obyvatel: (4.místo) nejvyšší.
Vzdělávací oblast:Odborné vzdělávání Tematická oblast:Nápojová gastronomie Název vyučovací oblasti: Suroviny pro výrobu piva Ročník / obor studia:2. a.
Strategická průmyslová zóna Holešov. lokalita v srdci Evropy.
JAPEK s.r.o. – PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI. HISTORIE FIRMY Pekárna postavena v r – Sesterská pekárna byla ve Velebudicích a vyráběla sladké pečivo a.
Pivovar Vratislavice. PIVOVAR VRATISLAVICE ZALOŽENO 1872 Již téměř jeden a půl století je život Vratislavic spojen se zdejším pivovarem. Vratislavický.
Stredocesky kraj. Pivovar Rakovník Pivovar vyrábí klasickou českou technologií od roku 1454 pivo značky Bakalář. Nabízíme druhy piva: Bakalář světlý ležák,
Strategie rozvoje obce – tvorba koncepčního dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období fáze tvorby koncepčního dokumentu Mgr.
Ing.Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12_INOVACE_OV57 Název školy SPŠ.
Ing. Petr Klímaanalýza umístění skladu1 Analýza umístění skladů.
Kvalitní potraviny - kvalitní život CZ.1.07/1.1.00/
OLOMOUC. Geografie Rozloha:10 337ha Počet obyvatel (k ): Poloha zeměpisné souřadnice středu města: 49°45´ severní zeměpisné šířky 17°15´
Vzdělávací oblast:Odborné vzdělávání Tematická oblast:Nápojová gastronomie Název vyučovací oblasti:Pivovarnictví Ročník / obor studia:2. a 3.. ročník /
Alkoholické nápoje – Pivo Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dana Vinterová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
Marketingová analýza společnosti Pivovar Ferdinand s. r. o.
Sčítání lidu, domů a bytů 2011
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
AROMKA BRNO tradice od roku 1829 od roku 2009 jako AROMKA BRNO,s.r.o.
Číslo projektu:. CZ / / Číslo materiálu:
Ostrava Znak Plánek.
From Czech Sheeps to You
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Měření výkonu ekonomiky TNH 2 (S-2B)
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_02_MARKETING.
Název školy Střední škola obchodně technická s. r. o. Číslo projektu
Moderní trendy v gastronomii
Transkript prezentace:

JanáčeK značka pohody „Teprve pivem je žízeň krásná“

Souhrnný snímek Pivovar Janáček a.s. Skladba hlavní produkce Speciální druhy piv Janáček Extra Kompletní nabídka Ceny Pivovarnictví v ČR

Pivovar JanáčeK a.s. Dnešní pivovar založen v roce 1894 v Uherském Brodě (ve Zlínském kraji) Tradice vaření piva v obci se datuje již od XIII.století. Na ni pivovar navazuje V 21. století moderní závod, jež si kvalitními produkty získal srdce zákazníků mnoha zemí Evropy

Skladba hlavní produkce Olšavan - Je skutečně osvěžující, řízné a středně hořké pivo Patriot - Toto pivo má charakter světlého ležáku a vyznačuje se jemnou hořkostí a příznačnou plností Tmavé - Pivo střední plnosti a mírné karamelové příchuti, které představuje ideální sladění sladké a hořké chuti

Speciální druhy piv Kvasničák - Je vyrobeno podle 100 let staré receptury. Kvasnicové pivo se vyznačuje svěží chutí, řízem a obsahuje pivovarské kvasinky, které jsou zásobárnou vitamínu B12 Extra - Charakteristikou tohoto piva je silná plnost chuti,ý říz, čistá vůně a střední hořkost. Vlastnostmi se odlišuje od řady světlých ležáků Comenius - Je pivem, kterýé se vyznačuje nezaměnitelnou plností, řízem a mírně medovino-karamelovou chutí. Předností tohoto piva je také velmi jemná hořkost

Janáček Extra Toto pivo získalo 1. místo v soutěži pořádané Pivním kurýrem o titul Cena českých sládků 1998 „Do půlnoci u pěny, po půlnoci u ženy“

Kompletní nabídka Pivovar Janáček 10° Světlá OlšavanPrimaKvasnicové Tmavé 12° PatriotExtra Vícestupňová Comenius „Pijme chlapci, pivovar potřebuje sudy“

Ceny „Kdo dobré pivo pije, dlouhého věku se dožije“ Olšavan Prima Kvasnicové Tmavé PAtriot Extra Comenius 0,5 l 9,5011,5016 Kč13 Kč15,5019 Kč22 Kč

Pivovarnictví v ČR Průměrná spotřeba piva v ČR (v litrech na 1 obyv.) Vývoj počtu pivovarů v ČR