ADOBE PHOTOSHOP Martin Vašátko. PŘEHLED GRAFICKÝ EDITOR AKTUÁLNÍ VERZE CS3 (10.) ČESKY *.PSD.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Inovace předmětu Grafika na PC
Advertisements

Textový procesor (MS Word)
Adobe After Effects CS4. Popis programu Adobe After Effects je software pro operační systém Windows a Mac OS. Jeho primární zaměření je tvorba pohyblivé.
VY_32_INOVACE_4.2.IVT4N,1,2.10/Če Gymn á zium, Český Tě ší n, př í spěvkov á organizace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je.
Zpracování a využití informací Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Grafika Rastrová X Vektorová.
GIMP - úvod. GIMP je aplikace pro vytváření a úpravu rastrové grafiky, zejména fotografií a webové grafiky vznikl v linuxovém prostředí, ale existuje.
GIMP - úvod. GIMP je aplikace pro vytváření a úpravu rastrové grafiky, zejména fotografií a webové grafiky vznikl v linuxovém prostředí, ale existuje.
Grafický editor – GIMP Výběr barvy
VY_I/2_INOVACE_66_Word Word Miroslav Kaňok.
VY_32_INOVACE_4.2.IVT4N,1,2.07/Če Gymn á zium, Český Tě ší n, př í spěvkov á organizace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je.
Základy práce v aplikaci Adobe Illustrator 1. část
Gymnázium, Broumov, Hradební 218 Tematická oblast: Informační a komunikační technologie Číslo materiálu: E Název: Photo-Paint – pracovní prostředí.
Vysvětlení panelu nástrojů v „Malování“
Gimp se představuje První pohled…. GIMP 1.Je to v podstatě Photoshop zdarma, ale tím není myšleno „pro chudé…“ 2.Oproti Photoshopu má GIMPík několik omezení:
Jan Gemrich - XGEMJ03 3MA381 Paint.NET Grafický editor.
postup tvorby prezentace
Inovace bez legrace CZ / /01
VY_III/2_INOVACE_37_Málování-nástroje Malování – nástroje Miroslav Kaňok.
Úprava digitálních fotografií Terezie Svobodová. => cesta mezi fotoaparátem a tiskem…
Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/
Nástroj guma Guma se používá k odstranění barvy z aktivní vrstvy, výběru nebo obrázku. Pokud je Guma použita tam, kde není podporována průhlednost (v kanálu,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
GIMP 2 Prezentace pro 3MA381 Jan Dobrovolný. 2 Obsah představení GIMP jeho využití nástroje vzhled výhody a nevýhody.
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola Chrastava, náměstí 1. máje 228, okres Liberec.
Gymnázium, Žamberk, Nádražní 48 Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ Inovace ve vzdělávání na naší škole Název:Bitmapový editor – ohořelý papír Autor:Mgr.
Základy ovládání operačního systému II Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název.
Malování.
Úprava firemních fotografií v programu Photoshop 3MA381 Simona Vlčková.
Digitální fotografie a Adobe Photoshop + grafika na web by šaman.
Práce do Cvičení z tech. a techn. vzděl. (TE2BP_CTV/PV)
Informatika GIMP – zajímavé nadpisy
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR v rámci projektu EU – OP VK, oblast podpory 1.4. Základní škola, Vlašim, Březinská 1702 PROGRAM MALOVÁNÍ Seznámení.
Grafický editor GIMP (2)
Adobe Flash CS5.5 – seznámení s programem Název školyGymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuRozvoj.
MALOVÁNÍ NA POČÍTAČI další.
Grafický editor – GIMP Základy práce
Digitální fotografie 1.část ZS 2009 Pojem digitální fotografie Barevné modely Formáty digitálního obrazu Typy digitálních fotoaparátů Základní úpravy digitální.
G IMP. Gimp je bitmapový grafický editor s částečnou podporou vektorové grafiky Lze s ním vytvářet grafiku pro web, upravovat fotografie Čeští uživatelé.
GIMP Využití nástroje Cesty Michal Zerzáň
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
POČÍTAČOVÁ GRAFIKA PROGRAMY A NÁSTROJE PRO PRÁCI S RASTROVOU GRAFIKOU 3 ING. BOHUSLAVA VITEKEROVÁ IKT MS Office
Grafický editor GIMP (2)
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslav Zavadil. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Ivana Brhelová Název šablonyIII/2.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_383_Malování AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM: 4. ročník,
Základy retuše v Adobe Photoshop
Základy VY_30_INOVACE_GR_781. CO JE TO GIMP ? Název vychází ze zkratky GNU Image Manipulation Program, což česky znamená GNU program pro úpravu obrázků.
Barvy VY_32_INOVACE_GR_788. BARVY Barva popředí a pozadí - jejich nastavení Barva popředí a pozadí slouží k nastavení barev nástrojů, které ji používají.
Rastrová grafika Úprava fotografií
Adobe Photoshop Drozdová Adriana Bitmapový grafický editor Používá se především na úpravy fotek, ale i na vytváření vzhledů webů apod. Nutná licence První.
Výběr pomocí nástrojů v Adobe Photoshop Základní práce s výběrem dané oblasti Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Lukáš Veverka.
Kreslíme vektorovou grafiku (1) v programu Zoner Callisto
Třeba se tak narodila… Ale třeba to jen umí s počítačem… ANEB UMĚNÍ JEDNODUCHÉ FOTOGRAFICKÉ RETUŠE.
Grafika Kateřina Šebestová Grafika Druh výtvarného umění Více exponátů stále originály Vznik 6. století v Číně 868 první kniha 13. století tisk na plátno.
Název školy: Autor: Název: Číslo projektu: Název projektu: SŠ spojů a informatiky Tábor Milan Adámek VY_32_INOVACE_AS1 CZ.1.07/1.5.00/ Moderní škola.
Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Svitavy
Grafický editor GIMP (2)
Úpravy fotografií v Adobe Lightroom II.
Windows – Malování 1 VY_32_INOVACE_32_650
Základní nástroje v Adobe Photoshopu
Úpravy fotografií v Adobe Lightroom II.
Program MALOVÁNÍ Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Úpravy fotografií v Adobe Lightroom I.
Písmo v Adobe Photoshop
INFORMATIKA – počítačová grafika ve WINDOWS
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Výběr pomocí nástrojů v Adobe Photoshop
(malování štětcem, nástroj plechovka, tužka, kapátko, guma)
Transkript prezentace:

ADOBE PHOTOSHOP Martin Vašátko

PŘEHLED GRAFICKÝ EDITOR AKTUÁLNÍ VERZE CS3 (10.) ČESKY *.PSD

PŘEHLED NAVIGÁTOR PANEL NÁSTROJŮ VRSTVY HISTORIE PÍSMO

PANEL NÁSTROJŮ VÝBĚR / PŘESOUVÁNÍ LASO, magnetické, polygonální / MAGICKÁ HŮLKA NÁSTROJE OŘEZÁVÁNÍ NÁSTROJE K RETUŠOVÁNÍ, červené oči / ŠTĚTEC KLONOVÁNÍ / ŠTETEC HISTORIE GUMA / PLECHOVKA ROZOSTŘENÍ, zostření, rozmazání / ZESVĚTLENÍ PERO / TEXT VÝBĚR CESTY / TVARY POZNÁMKY / KAPÁTKO RUKA / LUPA

PŘÍKLAD OŘEZÁVÁNÍ

PŘÍKLAD ČERVENÉ OČI

PŘÍKLAD PERO, TVARY A TEXT OHÝBÁNÍ VRSTEV

PŘÍKLAD

DĚKUJI ZA POZORNOST TUTORIÁLY – GOOGLE, YOUTUBE KARTINKI.CZ MODEL EVOLUTION