Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Renata Aulová

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Národní elektronický nástroj (NEN)
Advertisements

SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ DOBRÝ DEN!
Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.
ZKUŠENOSTI S VYUŽÍVÁNÍM PŘEDVSTUPNÍ POMOCI EU PHARE / ISPA Ministerstvo financí Centrum pro zahraniční pomoc Ing. Ludmila LEFNEROVÁ.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR OPERAČNÍ PROGRAM TECHNICKÁ POMOC Školení k Příručce pro žadatele a příjemce v OPTP Ing. Jiří Čížek oddělení.
Uvedení do problematiky veřejných zakázek Mgr. Kateřina Slováčková
1 Stavební kameny Národního akční plánu pro energii z obnovitelných zdrojů Euroenergy, spol. s r. o
Veřejné zakázky v IT Ing. Jiří Fridrich Skupina Informatiky MF Jiri
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Městská poliklinika Praha Městská nemocnice následné péče Název projektu Celoživotní.
Popis školících a informačních aktivit CERMATu
Upozornění •Prezentace Občanského sdružení ve škole i mimo ni, Hlavatce byla z kapacitních důvodů těchto webových stránek upravena. Oddělením řízení grantů.
Veřejné zakázky Antonín Polický. Úvod • Máme dvě možnosti, jak systém veřejných zakázek (VZ) koncipovat: 1.Jako systém proti „gaunerům“ 2.Jako systém.
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Seminář dne na téma:
PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA 2004 PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA.
PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5. DUBNA 2004 PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Středisko rozvoje sociálních služeb, o.p.s. Jeseník
Program semináře: 1)Úvod, obecné informace o JPD 2 a výzvách (Ing. Kateřina Vágnerová) 2)Informace o Prioritě 2 JPD 2 (Ing. Martin Škréta) 3)Elektronická.
Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
Vzdělávání zaměstnanců Střediska sociálních služeb městské části Praha 9 je finančně podpořeno z Evropského sociálního fondu v rámci realizace projektu.
Fórum zaměřené na informační a komunikační technologie
1 NNO a strukturální fondy EU Liberec, 16. dubna 2009.
GIS V PRAXI ZEMĚDĚLSKÉHO PODNIKU
Prevence korupce z hlediska příjemce dotace Ing. Martin Puš starosta města Jičín.
Monitorovací výbor Rámce podpory Společenství RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce.
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
EKOTOXA s.r.o. Otická 761/37, Opava GIS V PRAXI ZEMĚDĚLSKÉHO PODNIKU CÍL A PROGRAM ŠKOLENÍ SPOLUFINANCOVÁNO EVROPSKOU UNIÍ EVROPSKÝM.
Projektový den Střední školy elektrotechnické, Ostrava, Na Jízdárně 30, příspěvkové organizace Mária Borovská Ostrava, TIME (tréninkové, inovační,
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Program 1. pracovního semináře Financování internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod.
Implementace strategie prostřednictvím akčního plánu
14. jednání Monitorovacího výboru pro Operační program Průmysl a podnikání hotel Yasmin Praha 20. listopadu 2009 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
STÁTNÍ PODPORA VÝZKUMU A VÝVOJE
Podpora poskytovatelů ve zlepšení kvality poskytovaných služeb
Monitoring dalšího vzdělávání
Realizace projektu - ČR Centrum pro regionální rozvoj.
Právní aspekty genderového rozpočtování v České republice JUDr. Kristýna Outlá Praha.
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
Úvod do managementu 1. seminář
Mgr. Ing. Drago Sukalovský, starosta města Kuřimi
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
ZPŮSOBY KOMUNIKACE V PROJEKTU
Elektronická publikace Vydavatel: Triada, spol. s r.o. SOLÓN informační systém o veřejné správě Ing. Barbora Mertová.
Pilotní ověřování studijních opor Projekt je spolufinancován Evropskou unií a Státním rozpočtem České republiky.
Zpracování záměru projektu a jeho příloh Ing. Hana Kuželková, NVF, o.p.s.
Koordinace dávek v nezaměstnanosti
Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Zpracovala: Bc. Jana Bartošková Datum: 25. října 2010.
Povinné přílohy žádosti pro 5. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Ing. Johana Chalupová Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU.
CZ.1.07/1.1.04/ „Digitální projektování ve strojírenství“ Střední průmyslová škola strojnická, Olomouc „Tento projekt je spolufinancován Evropským.
MONITOROVACÍ SYSTÉM SF a FS PRO OBDOBÍ WEBOVÝ ÚČET ŽADATELE A PŘÍJEMCE PODPORY Nová aplikace monitorovacího systému Mgr. Matěj Mareš Odbor evropských.
Centrum rozvoje venkova Olomouckého kraje 13. listopadu, hotel FIT v Přerově Výroba, zpracování a využití biomasy.
Veřejné zakázky. Právní základ 3 Právní základ - Smlouva o založení Evropského společenství - Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách - Zákon č.
Integrovaný operační program Konference „Bezpečná Evropa“ Hradec Králové.
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Ondřej Miffek Jihlava,
Téma : Veřejná podpora Úvodní prezentace Ing. Ondřej Miffek Ostrava,
Program semináře: 1)Úvod, obecné informace o JPD 2 a výzvách (Mgr. Jakub Benda) 2)Změny ve 4. Výzvě (Mgr. Jakub Benda) 3)Informace o Prioritě 1 (Ing. Johana.
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Elektronizace postupů při zadávání veřejných zakázek v ČR Úvodní slovo ředitele Odboru veřejného investování RNDr. Jiří.
Seminář pro příjemce grantu Phare 2003 RLZ 1. února 2006, Praha seminář pro příjemce Phare 2003 RLZ Národní vzdělávací fond.
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Ondřej Miffek Zlín,
Strukturální fondy EU a priority MŠMT Ondřej Liška ministr školství, mládeže a tělovýchovy.
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 2/ /11/2010 Ing. Iva Cahelová Ing. Kateřina Gřondilová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
Integrovaný plán rozvoje města Hodonín Seminář pro žadatele
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Ondřej Miffek
NÁZEV PROJEKTU: Podpora počátečního vzdělávání zdravotnických oborů, jejich propagace ve vzdělávacím centru pro komunitní práci a rozvoj klíčových kompetencí žáků 
Možnosti využití expertní pomoci JASPERS
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků Praha, 20. července 2017.
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Jiří Boháček
Transkript prezentace:

Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Renata Aulová Olomouc, 15. 3. 2012 1

Obsah prezentace Základní informace Organizační informace Cíle semináře Program semináře Dotazníkové šetření

Základní informace Semináře jsou realizovány v rámci plnění veřejné zakázky Komplexní zajištění soustavy seminářů pro žadatele a příjemce dotací z evropských fondů v letech 2010 a 2011 Objednatelem semináře je Ministerstvo pro místní rozvoj – Národní orgán pro koordinaci Projekt je spolufinancován z Operačního programu Technická pomoc

Organizační informace Délka semináře činí cca 180 minut V rámci semináře je zajištěn coffee break Veškeré podklady máte v tištěné podobě k dispozici v deskách Podklady v elektronické verzi a fotografie z dnešního semináře budou k dispozici během několika dní na adrese http://www.strukturalni-fondy.cz/Jak-na-fondy

Cíle semináře Seznámit Vás s právní úpravou veřejných zakázek v roce 2012 s ohledem na změny v zákonu o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. Seznámit Vás s jejich dopadem na zadávání veřejných zakázek. Ukážeme vám, jak vhodně aplikovat tuto problematiku ve Vašich projektech.

Program semináře 8:30 až 9:00 prezence účastníků 9:00 až 10:00 úvod a prezentace VZ 1. část – Ing. Renata Aulová 10:00 až 10:30 prezentace VZ 2. část – Ing. Jiří Boháček 10:30 až 10:45 coffee break 10:45 až 11:45 VZ praktické zkušenosti – Ing. Ondřej Miffek (Star, a.s.) 11:45 až 12:00 diskuse a ukončení semináře

Dotazníkové šetření Děkujeme Součástí podkladů je dotazník zkoumající Vaši spokojenost s průběhem tohoto semináře Dotazník slouží k vyhodnocení kvality semináře ze strany Ministerstva pro místní rozvoj i naší společnosti Prosíme Vás, abyste tyto dotazníky po skončení semináře vyplnili a následně odevzdali do našich rukou Děkujeme