Animace F5.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Farmakologie v produkci potravin
Advertisements

Zvýšení výkonu FV elektrárny
Zkoušení asfaltových směsí
TIME TO DELIVER... Aplikace Pokojová hygiena TIME TO DELIVER... … osvědčený a úspěšný systém Room Care Room Care speciálně vyvíjený pro použití především.
SÍTOTISKOVÉ BARVY …Čím tiskneme?.
Připravený model na barvení řas a obočí
Tato prezentace byla vytvořena
Tato prezentace byla vytvořena
Výuka anglického, německého jazyka a matematiky na středních školách ve třídách s integrovanými žáky se specifickými poruchami učení pomocí informačních.
Střední zdravotnická škola, Národní svobody Písek, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_HRUBA_11.
Voda Veronika Drzková, 2.E.
JD Advantage Čištění - podlahy.
VY_52_INOVACE_ZB03_0764TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Třídění odpadů v závodu KNAUF Počerady
Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
JD Advantage Stripy.
Nejdůležitější produkty organické chemie
MOČOVINO-FORMALDEHYDOVÉ PRYSKYŘICE
Areny cyklické uhlovodíky s benzenovým jádrem = 6 atomů uhlíku uspořádaných do šestiúhelníku, spojených konjugovanou vazbou (ani jednoduchá, ani dvojná!)
MULTIEXPO spol. s r.o.: Nové trendy v tisku
Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav
Tato prezentace byla vytvořena
Materiál používaný při dekorování keramiky
Čistění interiéru JD Advantage.
Výukový materiál: VY_32_INOVACE_Benzín Název projektu: Šablony Špičák Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Autor VM: Mgr. Šárka Bártová.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Podpůrné materiály Co je k dispozici / připravujeme
Příprava sít SITASERVIS spol. s.o. Animace F5. Odmaštění       Počkat 1–2 minuty Odmašťovač nanést na obě strany sítaOsprchovat síto z obou stran.
Aplikační potenciál keratinových vedlejších produktů masného průmyslu
VY_52_INOVACE_ZB03_0964TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Bělení Bělením se zesvětlují plochy a skvrny.
Lepení dřeva Teorie lepení
Čištění OV Způsoby – i v kombinaci –Fyzikální –Chemické –Biologické (biochemické) Typy biochemických procesů –Aerobní –anaerobní.
Eco-Responsible Solutions to Protect the Environment.
KRÉMOVÝ ZESVĚTLUJÍCÍ SYSTÉM VIACOLORE ODSTRANĚNÍ UMĚLÝCH PIGMENTŮ PRODUKTY KOMPAKTNÍ ZESVĚTLUJÍCÍ SYSTÉM.
Rozdělení lepidel Přírodní lepidla rostlinná – mouky, škroby, dextriny, přírodní pryskyřice a přírodní kaučuky. Přírodní lepidla živočišná – klihy glutinové.
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
Zenit,spol.s r.o. Pražská 162, Čáslav strana1 …když úklid dává smysl.
Rodinná společnost AMOENÉ s.r.o. Vás zve k prezentaci produktu Lavosept® K dezinfekční přípravek na bázi kvartérních amoniových solí a aldehydů ve formě.
Ambersil & LPS Food Processing Safe ® Produkty pro potravinářské provozy.
Ch_021_Koroze Ch_021_Chemické reakce_Koroze Autor: Ing. Mariana Mrázková Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Registrační.
KOMPOZITNÍ NANOMATERIÁLY Co je to kompozit? Definice: „ Jakýkoli materiál, který není čistá látka a obsahuje více než jednu složku, může být teoreticky.
VÝROBA CELULÓZY (BUNIČINY) Chemie 9. ročník Ing. Bc. Jitka Moosová ZŠ Benešov, Jiráskova 888.
Řešení Vašich problémů s lepením, tmelením a spárováním.
Směsi I Suspenze, Emulze, Pěna, Mlha, Dým, Aerosol
STAVEBNÍ TRUHLÁŘSTVÍ Materiály na okna
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
PŘÍPRAVA MÝDLOVÉHO SLIZU
Areny cyklické uhlovodíky s benzenovým jádrem = 6 atomů uhlíku uspořádaných do šestiúhelníku, spojených konjugovanou vazbou (ani jednoduchá, ani dvojná!)
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje Lepidla VY_32_INOVACE_28_571 Projekt.
HYPRACID Čištění a dezinfekce dojícího zařízení Výhody Hypracidu
VRSTVY PODLAH nášlapné vrstvy podlah:
Areny cyklické uhlovodíky s benzenovým jádrem = 6 atomů uhlíku uspořádaných do šestiúhelníku, spojených konjugovanou vazbou (ani jednoduchá, ani dvojná!)
Nátěrové hmoty VY_32_INOVACE_28_574
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Keramika.
HYPROCLOR ED Dezinfekce a čištění dojících zařízení
Gastronomická zařízení – prostředky pro úklid a sanitaci
Mytí, smáčivost, emulgace I.
gelová konzistence zaručuje delší kontaktní čas
Mytí, smáčivost, emulgace II.
ÚPRAVA TEXTILNÍHO ZBOŽÍ
VY_32_INOVACE_657_OCHRANA MATERIÁLU NÁTĚREM Název školy
Multimediální prezentace vzdělávacích oblastí ŠVP
odmašťovací prostředek
GVSW 40464TWHC 2-S Předem plněná automatická pračka se sušičkou SLIM GrandÓ Vita Smart Touch Technologie Mix Power System+, Smart Touch, Parní program,
Čištění OV Způsoby – i v kombinaci Typy biochemických procesů
GVF 1510LWHC3/1-S Předem plněná automatická pračka GrandÓ Vita Smart Fi+ Mix Power System+, Smart Fi+ - Wifi a NFC připojení, hlasový asistent, pára, dotykový.
Transkript prezentace:

Animace F5

Vše pro sítotisk Lepidla na lepení sít Materiály pro přípravu sít Materiály pro přípravu šablon Materiály pro regeneraci sít Ochranné pracovní pomůcky Materiály pro mytí a čištění sít a šablon Zařízení pro zpracovávání sít a šablon SITASERVIS spol. s .o.

Lepení sítovin Screen Adhesive MF-lepidlo-lepení sítovin Dvousložkové lepidlo. Složku A a B je nutné před nanášením dokonale smíchat v poměru 10:1 Dodává se v balení 1,1 a 5,5 kg Určení: Lepení sítotiskových tkanin na hliníkové, ocelové i dřevěné rámy . Trvalé zablokování mimotiskových oblastí. Charakteristika: 1. Doba zpracovatelnosti namíchané směsi v uzavřeném dávkovači je min 1 den Díky konzistenci řídkého gelu je možné lepidlo použít pro všechny hustoty tkanin Vysoká odolnost vůči rozpouštědlům Brush Cleaner MF-čistič od lepidla, ředidlo Připravený k použití Dodává se v balení 1 a 5 L. Určení: Odmaštění a čištění hliníkových a ocelových sítotiskvých rámů Ředění lepidla Čištění pomůcek SITASERVIS spol. s .o.

Příprava sít Odmašťovač Zdrsňovač sít SITASERVIS spol. s .o. Odmašťovací koncentrát Před použitím je nutné přípravek naředit v poměru 1:25 s vodou Dodává se v balení 1 L Určení: K odmaštění sítovin před každým nanášením světlocitlivých vrstev Charakteristika: Neobsahuje aromatické vazby Biologicky odbouratelné Zdrsňovač sít Připraven k použití Dostupný v balení 1 a 5 L Určení: K zdrsnění povrchu nově napnutých, nepoužitých sít Charakteristika: Mechanicko-chemické působení Rovnoměrně a jemně zdrsňuje vlákna polyesterových sítovin SITASERVIS spol. s .o.

Zpracování šablon Stencil Remover conc. 1:20/30-odvrstvovač šablon Přípravek je kapalný koncentrát, který se před použitím ředí v poměru 1:25 s vodou Dodává se v balení 1 L. Určení: K odvrstvení sítotiskových šablon připravených emulzemi a kapilárními filmy Charakteristika: Vysoce účinné Haze Remover HV-regenerace sít ( „odduchovač”) Připraven k použití Dodává se v balení 1, 5 a 25 kg Určení: Odstranění diazozabarvení a zbytků barev ze sít Charakteristika: Bezpečný přípravek k sítotiskovým tkaninám Nízky obsah žíravin Vysoká účinnost SITASERVIS spol. s .o.

Během tisku Screen Opener K(2)-otvírač neprůchodných šablon Připraven k použití Dodává se v balení 1, 5, 25, 210, 2x210 L Určení: Otvírač neprůchodných ok sítotiskových šablon Čištění sítotiskových šablon Charakteristika Vysoká účinnost SITASERVIS spol. s .o.

Mytí sít od barev Screen Wash K(3)-čistič sít s obsahem emulgátorů Připraven k použití Dodává se v balení 1, 5, 25, 210 a 2x210 L Určení: Mytí sít od barev Aktivátor k CPS Haze Remover HV Charakteristika: Bod vzplanutí 42 °C Univerzální čistící prostředek Konkurenční cena Screen Wash A(6)-čistič sít s obsahem emulgátorů Připravený k použití Dodává se v balení 1, 5, 25, 210, 2x210 L Určení: Mytí sít od barev Účinný aktivátor k CPS Haze Remover HV Charakteristika: Bod vzplanutí 690C. Účinně odstraňuje všechny druhy sítotiskových barev Výborně narušuje barvy na sítě Bez označení – bez obsahu škodlivin Screen Wash A(7)- čistič sít s obsahem emulgátorů Připraven k použití Dodává se v balení 1, 5, 25 a 210 L Určení: Mytí sít od barev Velmi účinný aktivátor k CPS Haze Remover HV Charakteristika: Bod vzplanutí 97 °C Univerzální mycí prostředek na všechny sítotiskové barvy Účinně narušuje barvy na sítě Bez označení – bez obsahu škodlivin Velmi vysoká efektivnost SITASERVIS spol. s .o.

CPS zařízení SITASERVIS spol. s .o.

Ochranné pracovní prostředky a pomůcky SITASERVIS spol. s .o.