ŽÁDOST O VYDÁNÍ PRŮKAZU STUDENTA SLEZSKÉ UNIVERZITY V OPAVĚ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Z podkladů ČRDM upraveno pro potřeby SH ČMS
Advertisements

HLÁŠENÍ ÚRAZU POSTUP.
Platit se dá i jinak než penězi
Příkaz k úhradě "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jitka Vaňková, Základní škola Kolín III., Masarykova 412 Dostupné.
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Návod ke správě týmu pro novou verzi webu
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky,
Příjmový a výdajový doklad
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Ekonomická gramotnost
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
Vysoká škola zdravotnická, o.p.s. možnost vystavení mezinárodní studentské karty ISIC přímo ve škole!
Výzkumné projekty MPO řešené v r na ZČU náležitosti účetních dokladů na ZČU u projektů se samostatným bankovním účtem.
Postup při vyplňování žádosti o platbu v Benefit7 EX-POST.
100 dnů záruka vrácení peněz Na vybrané modely žehliček a vysavačů NÁKUP BEZ RIZIKA –
Peníze - půjčky Splátkový prodej Úvěrová karta Spotřebitelský úvěr
Zprostředkování kontaktu I N F O R M A C E O POSTUPU PŘI VYŘIZOVÁNÍ ŽÁDOSTÍ O ZPROSTŘEDKOVÁNÍ KONTAKTU (na základě § 8b zákona č. 133/2000 Sb.)
Hlášení změn v rámci projektů PRV Eva Šípová, MAS Labské skály – březen 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2Č. materiálu VY_32_INOVACE_147.
MASARYKOVA UNIVERZITA PEDAGOGICKÁ FAKULTA Vítejte na zápise ke studiu na Pedagogické fakultě MU! 1/7.
Komerční bankovnictví 1 / VŠFS ZS 2008/09
Šablona:III/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_127 Jméno autora:Ing. Yvona Špílová Třída/ročník:2. ročník M/02 Obchodní akademie Datum vytvoření:11/2012.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Platit se dá i jinak než penězi
Registrace do Sevenpoint2 – Enroll now 1.Nejdříve se přihlásíte k odkazu na http//saksa. 2.Klik na Enroll.
1 Formální náležitosti žádosti. 2 Podání žádosti konec příjmu žádostí: , 17:00 hod. konec příjmu žádostí: , 17:00 hod. osobně žadatel.
MVS v prostředí SK ČR možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna.
MASARYKOVA UNIVERZITA PEDAGOGICKÁ FAKULTA Vítejte na zápise ke studiu na Pedagogické fakultě MU! 1/8.
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
FAKTURA "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jitka Vaňková, Základní škola Kolín III., Masarykova 412 Dostupné na
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
Co je to hoax? HOAX je poplašná zpráva, která obsahuje nepravdivé anebo zkreslené informace.
Průkaz ISIC = TISÍCE STUDENTSKÝCH VÝHOD. ISIC je mezinárodní průkaz studenta, takže platí všude Jen v ČR si ho každý rok pořídí čtvrt milionu studentů.
Cestovní pasy vydávané zastupitelskými úřady Ukrajiny od
Charakteristika a členění bankovních produktů
MASARYKOVA UNIVERZITA PEDAGOGICKÁ FAKULTA Vítejte na zápise ke studiu na Pedagogické fakultě MU!
ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.
ZÁPIS do STUDIA na FF UP Olomouc 1. ročník
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Zdena Rojíková Název materiálu: VY_32_INOVACE_9_PISEMNA_A_ELEKTRONICKA_KOMUNIKACE_07.
PRÁVNÍ DOKUMENTY OBČANA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Čiháková. Dostupné z Metodického portálu
Finanční trh. Pojmy Úrok- peněžitá odměna za půjčení peněz Úroková míra- velikost úroků v procentech, procentní vyjádření navýšení půjčené částky za určité.
ČSOB – Prezentace © Václav Horák & Daniela Blatová.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Platební styk Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
HOTOVOSTNÍ A BEZHOTOVOSTNÍ PENÍZE Bezhotovostní peníze.
S K ARTA. Jedná se o platební kartu od České spořitelny sKartu postupně obdrží všichni klienti, kteří pobírají sociální dávky a podporu v nezaměstnanosti.
Služební cesta Účast na konferencích. Směrnice kvestora 2/2012 na internetových stránkách univerzity (formuláře jsou přílohou směrnice) Formuláře:  Nepojmenovaná.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Zdena Rojíková Název materiálu: VY_32_INOVACE_9_PISEMNA_A_ELEKTRONICKA_KOMUNIKACE_10.
INFORMACE PRO STUDENTY 1. ročníku bakalářského studia v kombinované formě na Fakultě managementu a ekonomiky UTB ve Zlíně v ak. roce 2008/2009.
Občanská výchova Formy placení. Platby a platební styk  Za zakoupené zboží nebo službu je vždy nutné zaplatit.  Mezi plátcem a příjemcem peněžní částky.
FINANČNÍ GRAMOTNOST BEZHOTOVOSTNÍ PLATEBNÍ STYK ZŠ HejniceZ.Hyxa.
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
OSOBNÍ DOPIS OBČANA INSTITUCÍM
Zprostředkování kontaktu
Název školy: Základní škola Městec Králové
HOTOVOSTNÍ A BEZHOTOVOSTNÍ PLATEBNÍ STYK II.
NÁVOD NA PODÁNÍ PŘIHLÁŠKY NA BAKALÁŘSKÉ A MAGISTERSKÉ STUDIUM
FINANČNÍ GRAMOTNOST Peníze a finanční trh 2.
Zprostředkování kontaktu
Návod k aplikaci pro vedoucí DoFE Instalace aplikace a kontrola aktivity systém Android Verze aktuální k
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Vítáme Vás na GyBu DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ
ŽÁDOST O VYDÁNÍ PRŮKAZU STUDENTA
Digitalizace a rozvolnění agendy řidičských průkazů
Garantovaná úroková sazba 1,99 % p.a. na 5 i 8 let!
Wales 2019 Průvodce registrací pro studenty
OZNÁMENÍ ÚRAZU POSTUP.
DRUHY PLATEB.
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Transkript prezentace:

ŽÁDOST O VYDÁNÍ PRŮKAZU STUDENTA SLEZSKÉ UNIVERZITY V OPAVĚ

Přední strana 1. Čitelně vypište hůlkovým písmem jméno a příjmení a doplňte celé rodné číslo. Dále nalepte fotografii předepsaného formátu a kvality.

Přední strana 2. Pokud žádáte, aby studentský průkaz byl i mezinárodní ISIC kartou, zaškrtněte příslušné políčko. ISIC karta vám bude vyrobena pokud uhradíte bezhotovostně částku 120,- Kč dle návodu na druhé straně. Číslo účtu: /0300 u ČSOB. Variabilní symbol: celé rodné číslo bez lomítka. Specifický symbol: 701 Poplatek uhraďte prosím co nejdříve! Informace o výhodách ISIC karty získáte v přiloženém barevném letáčku.

Přední strana 3. Studentský průkaz může být použit i jako platební karta Maestro od Komerční banky. O toto musíte požádat na příslušné pobočce KB (po vydání průkazu studenta). Pokud chcete zasílat informace z KB na váš , zaškrtněte příslušné políčko. Tím dáváte souhlas s poskytnutím osobních údajů Komerční bance.

Přední strana 4. Vyplňte aktuální datum a žádost podepište. Žádosti odevzdávejte pouze řádně vyplněné, opatřené fotografií a podepsané!

Zadní strana Návod na vyplnění si prosím řádně přečtěte a postupujte dle pokynů. Případné platby provádějte pouze převodem z účtu. Vyplněnou žádost odevzdejte co nejdříve na uvedené adrese a případnou platbu za ISIC kartu proveďte obratem. Bez těchto náležitostí vám nemůže být karta vyrobena.