SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
Advertisements

ZELENÝ KOMPAS VZDĚLÁVÁNÍ PRO ZÁKLADNÍ A STŘEDNÍ ŠKOLY ZAMĚŘENÉ NA ROZVOJ DOVEDNOSTÍ ŠETRNÝCH K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost • V roce 2012 se Střední odborné učiliště zapojilo do Operačního programu Vzdělání pro konkurenceschopnost.
POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
Spolupráce SŠAMP Krnov a strojírenské firmy ELFE s. r. o
Kariérové poradenství
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
Představení zajímavých projektů OPVK
Podpora uměleckého vzdělávání CZ.1.07/1.3.42/ Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem ČR.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Centrum celoživotního vzdělávání
CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ ODBORNÝCH ŠKOL. Cíle projektu Vytvořit v Uherském Brodě regionální centrum pro další vzdělávání pedagogů - oblast strojírenství.
Autoevaluace škol v Moravskoslezském kraji
„Veterinární ekokodex“ Minimalizace a třídění odpadů, úspory energie, vody a zlepšení životního prostředí školy. Registrační číslo projektu: PF03-09/031.
Centrum vzdělávání pedagogů odborných škol. Zahájení projektu: Ukončení projektu: Délka realizace projektu:19 měsíců.
Informační schůzka ŠANCE – před - po 1. výzvě.
Projektový den Střední školy elektrotechnické, Ostrava, Na Jízdárně 30, příspěvkové organizace Mária Borovská Ostrava, TIME (tréninkové, inovační,
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Výchovné problémy ZŠ Prezentace projektu č. CZ.1.07/1.3.03/
SCHOLA SERVIS příspěvková organizace Olomouckého kraje.
Realizace a výstupy zakázky „Kvalitní management ve vzdělávání – cesta k úspěchu“ Realizátor zakázky: Asistenční centrum, a.s. Sportovní Most.
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
RYTMUS, o.p.s – od klienta k občanovi
ŠPP Školní poradenská pracoviště Moravskoslezského kraje - východisko, koncepce - krajská síť a organizační struktura - metodika - vzdělávání
Kurikulární reforma a pedagogický sbor ZŠ Vrané nad Vltavou.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
Nabídka základním školám MSK v roce 2006 Krajské zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a informační centrum, Nový Jičín, příspěvková organizace.
Projekt Statutárního města Jihlavy - Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality Jihlava
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
Českomoravská vzdělávací, s.r.o nám. Winstona Churchilla 1800/2
PROJEKT ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VÝUKY V ELEKTROTECHNICKÝCH OBORECH Realizátor projektu: Střední škola technická Žďár nad Sázavou od Vyšší odborná.
Hodnocení škol a ředitelů zřizovatelem – Zlínským krajem
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. projekt CENTRA PODPORY INKLUZIVNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Individuální národní.
Univerzita Karlova v Praze Filozofická fakulta
Organizační struktura
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
PROFESNÍ ROZVOJ PEDAGOGŮ PŘEDŠKOLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ,,MATEŘINKY‘‘ CZ.1.07/1.3.42/ Tento projekt je financován ESF a státním rozpočtem ČR.
Prevence sociálně patologických jevů a MŠMT
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
„Zvýšení kompetencí pedagogických pracovníků Střední školy zemědělské, p.o.“ CZ.1.07/1.3.44/
Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/ Příjemce podpory: Vysočina Education Partner projektu: Kraj Vysočina Rozpočet projektu: ca ,- Kč.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
Logopedická prevence v Olomouckém kraji CZ.1.07/1.2.27/ SCHOLA SERVIS – zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a středisko služeb.
Název kapitoly Název podkapitoly Text Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání Seminář pro žadatele IROP.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
S POLUPRÁCE PŘESHRANIČNÍCH REGIONŮ V OBLASTI VZDĚLÁVÁNÍ projektový záměr Evropská územní spolupráce (EUS), INTERREG V-A AT-CZ.
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
PEČOVATELSKÉ CENTUM PRAHA 7 Domov Svojšice Realizace systému profesního vzdělávání v Domově Svojšice.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Programy podpory technického vzdělávání v Jihomoravském kraji.
Alfa Human Service Alfa Human Service, I INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Přátelská školka CZ.1.07/1.2.00/ Výměna.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 1.1 – Zvyšování kvality ve vzdělávání.
CZ.1.07/1.2.00/ Příjemce dotace: Organizace pro pomoc uprchlíkům (OPU) OPU je nevládní neziskovou organizací, která se od svého založení v roce.
Tisková konference k pětiletému výročí zavedení EtV jako DVO.
STŘED O.S. CENTRUM PREVENCE A POMOCI Projekt podpořený z OP VK – IP oblast podpory 1.2.
Strategické řízení a plánování
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Krajský akční plán vzdělávání 1 ÚK
Organizační struktura
Naplňování Krajského akčního plánu vzdělávání 1 Ústeckého kraje setkání pracovních skupin 21.února 2018.
Kariérové poradenství a podnikavost
Transkript prezentace:

SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci SCHOLA SERVIS dále podala v roce 2012 další dva projekty, které dosud nebyly schváleny Cílovou skupinou projektů jsou pedagogičtí pracovníci škol a školských zařízení

Kompetentní vedení školy aneb zvládnutí managerských dovedností Individuální projekt – Cílem projektu bylo: výrazné zvýšení schopností, managerských dovedností a odborných znalostí vedoucích pracovníků ve školách, školských zařízeních a pracovníků odborů školství v oblastech managementu, komunikace, zvládání stresu, plánování, vedení a motivace týmu a finančního zabezpečení projektů. Projekt si kladl za cíl zlepšit klima na školách, posílit konkurenceschopnost škol a školských zařízení a nastartovat budování image škol a školských zařízení v Olomouckém kraji. V rámci projektu bylo realizováno celkem 114 vzdělávacích seminářů, kterých se zúčastnilo 1190 účastníků.

Leaderem uvnitř aneb jak nejlépe využít svých osobnostních kvalit k rozvoji školy – Cílem projektu bylo vytvoření 6 inovovaných a 6 nově vytvořených vzdělávacích modulů a jejich následná akreditace zvlášť u každého partnera. Dále realizace těchto modulů. Projekt si kladl za cíl zlepšit klima na školách a školských zařízeních a zpřístupnit vzdělávání pedagogických pracovníků v těchto krajích: Olomoucký, Zlínský, Pardubický, Jihočeský, Ústecký a Karlovarský. Celkem v průběhu projektu bylo realizováno celkem 294 vzdělávacích programů, kterých se zúčastnilo celkem účastníků z řad cílové skupiny projektu.

Odborný růst pedagoga aneb úspěšné zvládnutí nových pedagogických dovedností – Obsahovou náplní projektu bylo zajištění dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků na základě analýzy potřeb škol formou aktivních seminářů, workshopů a ukázkových hodin. Cílovou skupinou projektu byli pedagogové ZŠ a příslušných ročníků víceletých gymnázií a pedagogové středních škol. Jednotlivé vzdělávací akce byly zaměřeny na podporu procesu realizace školních vzdělávacích programů intenzivním a směrovaným dalším vzděláváním zaměřeným na odborné i obecné kompetence, týmovou spolupráci aj. V rámci projektu bylo vytvořeno 100 nových nebo inovovaných vzdělávacích seminářů, k těmto seminářům byly vytvořeny výukové materiály, jednotlivé semináře byly akreditovány MŠMT V rámci projektu bylo podpořeno celkem pedagogů z řad cílové skupiny. Získané dovednosti účastníci využívali a budou využívat při své pedagogické praxi.

Jak učit etickou výchovu – Cílem projektu bylo poskytnutí podpory pedagogickým pracovníkům, aby mohli zařadit etickou výchovu do výuky. Cílovou skupinou projektu byli učitelé Olomouckého kraje. V rámci projektu bylo vytvořeno 20 nových vzdělávacích seminářů, k nim byly vytvořeny výukové materiály. Jednotlivé vzdělávací moduly byly akreditovány. Celkem v průběhu projektu bylo realizováno 120 vzdělávacích programů, kterých se zúčastnilo celkem účastníků z řad cílové skupiny projektu.

Výtvarné dílny nejen pro učitele výtvarné výchovy – Cílem projektu bylo prostřednictvím odborných dílen poskytnout prostor a metodickou podporu cílové skupině při zpracování učebních pomůcek a materiálů, zkvalitnit výuku výtvarné výchovy ve školách a školských zařízeních Olomouckého kraje a aplikovat nové poznatky společenských a přírodních věd a proměn současného umění, včetně nových technologií v praktickém nácviku. V rámci projektu bylo vytvořeno 98 nových nebo inovovaných vzdělávacích seminářů – pracovních dílen, k těmto dílnám byly vytvořeny výukové materiály, jednotlivé dílny byly akreditovány MŠMT V rámci projektu bylo podpořeno celkem 2757 pedagogů z řad cílové skupiny.

Regionální evaluační centrum – Cílem projektu bylo inovovat proces vzdělávání a proces řízení škol v Olomouckém kraji s využitím nejmodernějších trendů z oblasti ekonomických subjektů, včetně zavedení inovativních a progresivních organizačních forem a metod řízení.

Kompetentní třídní učitel základní školy – Cílem projektu je zvýšení kompetencí třídních učitelů v oblastech komunikace v obtížných situacích, prevence negativních jevů, pozitivního ovlivňování klimatu třídy, psychohygieny, prevence syndromu vyhoření, etikety ve třídě a dalších.

Děkuji za pozornost Pavel Sekanina Tel.: