SUŠMÁNIE aneb všechny barvy SUŠ. SUŠMÁNIE Poděkování:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt uspěl při výběru v programu „Pomáháme lidem zlepšovat místo, kde žijí“ a byl podpořen Nadací VIA a Nadací České spořitelny částkou Kč.
Advertisements

Aneb do každé skupinky jedno nové dítě. Toto je cesta, kterou Petr přišel k Ježíši: (J 1,35-42)
ZAČLENĚNÍ PODNIKATELŮ DO TVORBY REGIONÁLNÍ INOVAČNÍ STRATEGIE KONKRÉTNÍ AKTIVITY SPOLUPRÁCE S VÁMI PRO OBDOBÍ OD DO – JAK SE MŮŽETE.
ANKETA – AUTORSKÝ ZÁKON Základní škola Bor 6. a 9. ročník – srovnání Mgr. Vladimír Dub.
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
Vize 92. střediska Šípů. Chceme 92. středisko Šípů takové, pro které nic není problém. na které jsou jeho členové hrdí. které se nebojí zkusit něco nového.
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
Evropské fondy a Česká republika v období 2007–2013: náš pohled Podporováno z Evropského fondu pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti Praha,
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
Evangelium všem dětem ČR Co pro to udělat, aby se dostaly do nebe? Naše děti tak rychle rostou...
SUŠMÁNIE JAK… …NAPSAT PROJEKT. CÍL Musíte vědět CO, chcete udělat!
Výroční konference ROP Střední Morava Využití nového modelu administrace pro přípravu projektových záměrů z ROP Střední Morava OlomoucZlín
Seminář MT 7. března 2007, aula SŠZe Olomouc Analytická a vzdělávací fáze projektu Střední školství v přechodu ČR na novou politiku EU pro zemědělství.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
2. setkání pracovníků ORP v oblasti regionálního rozvoje v Královéhradeckém kraji se zástupci Královéhradeckého kraje a CEP 2. BLOK Centrum evropského.
Národní týden manželství „Šťastně až do smrti? Není to jen pohádka? Jak mít vztah, který vydrží...“ únor, 2015.
Společnost Eurotel a Integrovaný záchranný systém.
Tento projekt je financován z prostředků Evropské unie Hodnota partnerství SROP 3.3.
1.Multikulturní výchova 2.Medializace a mediální výchova 3.Výchova k dobrovolnictví 4.Zdravé klima neformálního a zájmového vzdělávání 5.Participace a.
Projekty rozvoje ICT ve škole Blanka Kozáková MŠMT odbor 55 SIPVZ
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava - Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Vlasta Švachová Datum: Název: VY_32_INOVACE_9.3.6.
Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342
Clever spokesman aneb jak chytře na novináře Ladislav ŠTICHA.
MOTTO: „Chceme propojený, spolupracující, životaschopný region, který poskytuje jeho obyvatelům i návštěvníkům příležitost ke kvalitnímu a spokojenému.
Plánování LASA & FIDO. Úvod Co je to plánování?  Čeho chceme dosáhnout?  Čeho jsme schopni dosáhnout?  Jak toho chceme dosáhnout?  Jak poznám, že.
Představení projektu Rozvoj strojnické výroby - KOVO UNI s.r.o.
Příklady OPH P9 – P10 Změna a zánik závazků.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Witam na prezentace Layoness. Chci vám ukázat jakým způsobem můžete dostavat peníze spět z vaších nákupů.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 17. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
CELKOVÉ FINANČNÍ PROSTŘEDKY ČINÍ v pokladně a na účtu k ,68 KČ.
Co dodělat  Nerozumím úvodnímu snímku – děti budou?  Přidej úvod – ne rovnou začít vyjmenovávat jedy, ale: co to je, kde to je, proč se tam vůbec vyskytují.
Sdružení rodičů při MŠ Sluníčko. Proč sdružení rodičů  MŠ spravuje finanční prostředky určené pouze na předškolní vzdělávání  MŠ nemůže spravovat finanční.
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
TRŽNÍ EKONOMIKA A PODNIKÁNÍ Podnik Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním školám - OP VK 1.5. CZ.1.07/1.5.00/
KOUČOVACÍ PŘÍSTUP Mgr. Jana Kazíková Mgr. Andrea Baumannová.
„JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ KONFERENCE „JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ Karlovy Vary 8. Února 2016.
Může i málotřídní škola získat velké peníze z evropských fondů? Jaká je spolupráce málotřídní školy s obcí? Přivítání kolegů Představení se Přeformulování.
(NE)POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ PŘÍSPĚVKOVÝM ORGANIZACÍM. § 10a, odst. 1 dotací (se rozumí) peněžní prostředky poskytnuté z rozpočtu územního samosprávného celku.
Kyberšikana – co s tím?. Zamyslete se, co všechno se o vás může někdo cizí dozvědět z internetu?  Jméno?  Věk?  ?  Telefonní číslo?  Adresu.
Knížka je můj kamarád Autor: Mgr. Ivana Tesařová Materiál vznikl v rámci projektu Škola pro život č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
ANOTACE Objasnit žákům pojem krátkodobý a dlouhodobý cíl, seznámit je s vytyčováním svých cílů a s využitím pozitivních vzorů. Výukový materiál.
Místní akční plány vzdělávání a Přemyslovské střední Čechy o.p.s. Pracovní skupina MAP ORP Kladno
Projekt Bezpečné cesty do škol ZŠ Praha 5 Košíře, Nepomucká 1/139 Eva Marková.
Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. a ODPOČINKOVÉ MÍSTO V JOSEFOVSKÉM ÚDOLÍ Základní.
Erasmus+ Praxe v EU Anglie – Birmingham Tereza Černá 2015.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. července 2015 Mgr. Zuzana Slimáková.
S sebou: pomůcky k výrobě sněhuláka:
ROP JV – informace o novém programovém období
ÚVODEM….
Piráti do Parlamentu Krajský plán pro rok 2017 Piráti na Vysočině
1. setkání PS mateřské školy Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Hotel Grand Čáslav, 7. 3.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
cz.linkedin.com/in/lencovaveronika.
Setkání v cyklu Střední školy a zřizovatel
Kdy: VE STŘEDU Čas: odpoledne, OD 15,30 Bude potřeba: Zahradní nářadí-
Dotační nabídka Fondu kinematografie
KVALITA rozvojový program kraje
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Čtenářská a matematická gramotnost Andrea Nytrová
GLOBÁLNÍ GRANTY LIBERECKÉHO KRAJE OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST BUDOUCÍ VÝZVY.
Cesta rozvoje středních škol v Jihomoravském kraji
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost globální granty Krajský úřad Jihomoravského kraje odbor regionálního rozvoje/odd. evropských dotací.
Praktické zkušenosti s procesy strategického řízení a plánování
Řídicí výbor DDM Monet v Praze 12
V rámci Operačního programu Zaměstnanost
Transkript prezentace:

SUŠMÁNIE aneb všechny barvy SUŠ

SUŠMÁNIE Poděkování:

Co to je? a) Ostrov nedaleko Tasmánie? b) Má to něco společného s japonským pokrmem suši? c) Chorobný stav?

SUŠMÁNIE NE!!! Sušmánie aneb všechny barvy SUŠ je grantový program určený žákům naší školy, aby mohli realizovat své umělecké plány.

ANO!!! Naše škola jako jedna ze 4 v MS kraji dostala příležitost k tomu, aby spustila projekt Malé granty připravený obecně prospěšnou společností AISIS, podporovaný Evropskou unií, Ministrstvem školství ČR a společností T- Mobile. Tento projekt je určen jen a jen pro Vás!

SUŠMÁNIE Tento projekt je určen jen a jen pro Vás!

SUŠMÁNIE PROČ??? Cílem je vyhlášení grantového řízení na škole, v němž bude mezi žáky, kteří se přihlásí se zajímavým nápadem, rozděleno na jeho realizaci…

60.000,-Kč

I Vy můžete být mezi těmi, kteří část z této sumy budou moci použít.

JAK??? Máte chuť dělat něco, co osloví nejen Vás, ale hlavně Vaše okolí – spolužáky, kamarády, známé i neznámé, rodiče a vůbec všechny Ostraváky?

JAK??? Máte nápady a nemáte na ně peníze?

JAK??? Chcete získat prostředky na realizaci Vašich snů a plánů?

SUŠMÁNIE Napište projekt a přihlaste ho do 2. března 2007

DOKAŽTE, ŽE JSME… …ŠKOLA S FANTAZIÍ!!!