Závěrečná zpráva o realizaci projektu Název projektu : Rostoklaty- Rekonstrukce kuchyně a šatny kulturního domu Rostoklaty č.p. 27 Reg.č. žádosti : 09/008/41200/000945.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.
Advertisements

Informace o výsledcích 1. výzvy MAS Vizovicka a Slušovicka, o. s.
Seminář k ukončování projektů FS Vzorové obsahy 10. června 2008 Praha RNDr. Alois Kopecký, ŘO FS Ministerstvo pro místní rozvoj ČR.
Představení Fichí I. Výzvy (2008/VYZ – 1) MAS sv. Jana z Nepomuku Místní akční skupina sv. Jana z Nepomuku.
Nová zelená úsporám 2013 možnosti využití výrobků f. DAFE-PLAST.
Projekt rekonstrukce sportovního zázemí TJ Janovice Prezentace pro zastupitelstvo obce Janovice dne
Co je důležité znát pro realizaci projektu?
PF02-14 Podprogram na podporu obnovy venkova pro rok 2014
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Občanské vybavení a služby Program rozvoje venkova ČR OSA III.
Rozpočty územně samosprávných celků v roce 2011 Leden 2011.
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
MONITOROVACÍ ZPRÁVY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
Realizace rozvojových aktivit v obcích regionu České Švýcarsko 1. schůzka PS
Prevence korupce z hlediska příjemce dotace Ing. Martin Puš starosta města Jičín.
Elektronické učebnice Ing. Zdeněk Pavlík. Hlavním cílem tvorby elektronických učebnic je zlepšení podmínek pro výuku technických oborů, včetně zvyšování.
Technické zhodnocení domu
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
POV Východiska POV 2008 Odstranění překryvů s Programem obnovy venkova ČR, zejména s Osou III zaměřenou na venkovské projekty Zásadní změna podoby.
Realizace projektu - ČR Centrum pro regionální rozvoj.
Společně Měníme a Rozvíjíme Venkov – SMARV PRV ČR III /005/3310a/672/
Snížení energetické náročnosti budov – SFŽP Základní škola - plášť Celkové náklady Kč ( ) Dotace < cca Kč Spoluúčast města.
Dětské hřiště Mochov první dětské hřiště v obci. Potřebnost projektu V obci v současnosti chybí jakékoli zázemí pro volnočasové aktivity rodin s dětmi.
OBEC ROSTOKLATY kraj :Středočeský okres :Kolín obec s rozšířenou působností : Český Brod počet obyvatel : 480.
POV 2008 Navrhovaná podoba Programu obnovy venkova Olomouckého kraje V roce 2008.
Pro MAS projekty (období 2007 – 2013) Státní zemědělský intervenční fond, Ministerstvo zemědělství.
Zadávací řízení dle pravidel PRV Lipová, „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí“ Společně Měníme.
Příprava rozpočtu a řízení projektu Prusinovice, „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí“
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
6. Leader EU – průběh realizace projektů Valné shromáždění Chotěvice,
- naše jednota byla založena roku z počátku neměla vlastní budovu, tu získala až při parcelaci panského dvora Dol - samotná budova byla v 60. letech.
Jednota byla založena roku 1920 vlastní budovu získala až přestavbou stodoly získané při parcelaci panského dvora Dol v 60. letech proběhla velká rekonstrukce.
„Budujeme region se společnou budoucností“ realizace programu Leader Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Povodně a finanční pomoc Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference
Odbor dopravy a silničního hospodářství Krajského úřadu kraje Vysočina Pro rok 2008 vypsal ODSH dva dotační tituly: Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina.
6.Leader EU – průběh realizace projektů Valné shromáždění Chotěvice,
Praktický postup přípravy projektů Internetizace knihoven na krajích Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Představení projektu Rozvoj strojnické výroby - KOVO UNI s.r.o.
1 Moderní učitel CZ.1.07/1.3.00/ Vdělávání v oblasti veřejných zakázek dle postupu uvedeného v Příručce pro příjemce Ing. Jan Weigel, lektor VŘ.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Programový výbor MAS Hradecký venkov Nechanice, 10. června 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Snížení energetické náročnosti ZŠ Mosty u Jablunkova Škola po opravě.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. Projekt spolupráce v Programu rozvoje venkova, osa IV. LEADER VENKOVSKÉ.
Valná hromada Svazku vodovodů a kanalizací Ivančice Svazek vodovodů a kanalizací Ivančice B.M. Kuldy 20, Ivančice IČ DIČ CZ
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474) km 0,222-0,840“ Tento projekt byl financován výhradně z prostředků obce Investor: Obec Mosty u Jablunkova.
 projektová dokumentace pro územní řízení 2009  žádost o vydání územního rozhodnutí září 2010  vydání územního rozhodnutí srpen 2011  nabytí právní.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
MěÚ Tišnov nám. Míru 346, Tišnov Sál Městského kulturního střediska, Tišnov Technologické centrum ORP Tišnov Jiří Dospíšil, vedoucí OSVV Ing. Dušan.
Pravidla pro zadávání veřejných zakázek pro přímo řízené organizace na MZ ČR Ing. Mgr. Zdeňka Zatloukalová.
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474)“ 2. úsek: Bezbariérový chodník a autobusová zastávka 3. úsek: „Tunel – konec zastavěného území“
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 2/ /11/2010 Ing. Iva Cahelová Ing. Kateřina Gřondilová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 6/ Petr Chroust Hana Švarcová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) 6. dubna 2016 Ing. Michaela Stříbrná vedoucí odd.finan.nepř.nákladů
Postup při zadávání VZ - Příspěvkové organizace Kompetence k rozhodování o nákupu věcí, služeb a stavebních prací Rozsah Číslo usnesení Rady ÚK z
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Přerov Podmínky pro dopracování projektu (problémy, rizika)
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 3/ Ing. Iva Cahelová Ing. Kateřina Gřondilová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
Seminář pro žadatele k 5. výzvě IROP „ VYSOCE SPECIALIZOVANÁ PÉČE V OBLASTECH ONKOGYNEKOLOGIE A PERINATOLOGIE " Ing. Oldřich Hnátek Zadávání a kontrola.
GENEZE PŘÍPRAVY PROJEKTU IOP EU
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část
„Mosty u Jablunkova – odstředivka kalů“
Kontroly na místě a nesrovnalosti projektů realizovaných v OP LZZ
Management projektu Fakulta sportovních studií MU Brno 2013 Ing
Systém elektronické podpory obchodování (SEPO)
Zadávání zakázek žadatelem/příjemcem dotace
MAS Lípa pro venkov z.s. Monitoring a evaluace
Chytré obce Výzva č. 12/2016 Likvidace nepotřebných vrtů
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Seminář pro žadatele SOCIÁLNÍ BYDLENÍ
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
Výsledky auditu OVAK-A
Transkript prezentace:

Závěrečná zpráva o realizaci projektu Název projektu : Rostoklaty- Rekonstrukce kuchyně a šatny kulturního domu Rostoklaty č.p. 27 Reg.č. žádosti : 09/008/41200/ MZeEvropský zem ě d ě lský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

Realizátor projektu : OBEC ROSTOKLATY kraj :Středočeský okres :Kolín obec s rozšířenou působností : Český Brod počet obyvatel : 461

Přípravná fáze – Výběrové řízení pro zakázky do 500 tis. Kč Dne byla vybraným 7 uchazečům zaslána „ Výzva k podání nabídky“ se lhůtou do Ve stanovené lhůtě byly podány 4 nabídky. Výběrová komise, která se skládala ze zástupců všech místních spolků se sešla Firma OMISTAV s.r.o. podala nabídku s nejnižší ce nou a projekt realizovala.

Realizace projektu Smlouva o dílo byla podepsána dne Termín zahájení : Termín ukončení : Cena bez DPH : Kč Dodatek č. 1 ( bez DPH ) : Kč

Zdůvodnění víceprací Vzhledem k povaze stavby došlo k nárůstu rozsahu rekonstrukčních prací, především byl navýšen rozsah opravy stěn a podlahy. Zděná příčka dělící prostor kuchyně od návštěvníků KD byla nahrazena praktickým pultem.

Rekapitulace finančních nákladů číselný kódnázevplán skutečnost 357stavební výdaje na obnovu výdaje na zprac. techn.dok výdaje na nákup zařízení Celkem Kč ( bez DPH ) nezpůsobilé výdaje ( DPH ) Čerpání dotace

Výsledek projektu : Po dokončení rekonstrukce KD se zvedla úroveň kulturního prostředí ve kterém obec a místní spolky pořádají v hojném množství kulturní, společenské a sportovní akce. Nové prostředí umožní pořádání dalších společenských akcí. Nová šatna a kuchyň poskytne obsluze komfortnější zázemí, návštěvníkům příjemný pocit z nového prostředí.

Související stavební činnost – mimo dotaci Obec v průběhu realizace změnila systém vytápění. Lokální systém byl nahrazen centrálním. Byly odstraněny 3 lokální kamna na uhlí, které si před i v době pořádání akce žádaly obsluhu. V sále KD byly instalovány radiátory, byla provedena renovace kotelny a komína. Tím byla odstraněna vysoká prašnost, náročnost pro obsluhu a nebezpečnost.

Závěr : Nově zrekonstruovaný KD umožňuje jeho dlouhodobé využívání. Úroveň prostředí dokáže ovlivnit a umocnit zážitky z kulturních a společenských akcí. Bez poskytnuté dotace by provedení rekonstrukce kuchyně a šatny bylo nemožné, bylo nad finanční možnosti obce.

Fotodokumentace – původní stav

Fotodokumentace – průběh realizace

Fotodokumentace – nový stav

Zveme Vás na slavnostní otevření nově zrekonstruovaných prostor Slavností uvedení nové kuchyně a šatny do provozu za účasti zástupců MAS Pošembeří, obce a místních spolků se bude konat v září 2010.

Děkujeme všem, kteří se podíleli na projektu Radka Nováková, starostka Josef Lukáš, místostarosta