Obsah biografie diskografie kariéra úspĚchy klip.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hans Christian Andersen
Advertisements

Projekt HIP - HOP 7. B.
Jeho celé jméno je Lionel Andrés Messi, ale je znám pouze pod jménem Lionel Messi. Je to argentinský fotbalista, který v současnosti hraje za FC Barcelona.
Státy a jejich seskupení
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 HUDEBNÍ VÝCHOVA.
Něco o nich První zakladatelé této nu-metalové skupiny jsou Michael Kenji Shinoda a Bradford Philip Delson. Bydleli poměrně blízko sebe v Agoura Hills,
The Beatles Vznik: Rozpad:1970.
Předchozí členové kapely Lloyd Grant, sólová kytara na prvním demu Dave Mustaine, kytara, vyhozen před nahráváním Kill 'em All Ron McGovney,
Historie       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Proč pláčeš, maminko? Hudba: Percy Sledge "Ave Maria"
Karel Svoboda zvuk mono Automaticke predvadeni PowerPoint 2002.
Americký autor science fiction a fantasy Hlavními tématy jeho tvorby jsou tajemství, dobrodružství a konspirace *22.června 1964, Exeter, New Hampshire,
Unikátní metalová skupina
Linkin Park.
40. Výročí naší školy 1974–2014.
napsala Stephenie Meyerová
olympijský vítěz mistr světa mistr Evropy
Adolf Hitler Způsobil smrt milionů.
Moje oblíbená punková a rocková skupina
Lil Romeo Lil' Romeo se narodil 19. srpna 1989 v New Orleans (Louisiana). Pravým jménem Percy Romeo Miller III a jeho matka je Sonja Miller a otec Percy.
Rodné jméno: Beyoncé Giselle Knowles
Ella Fitzgeraldová byla americká jazzová zpěvačka. Za svůj život napsala a nazpívala stovky oblíbených písní. Ella Fitzgerald, též nazývána "First Lady.
Narozen: Houston, Texas, USA. Původ a počátky  Pochází z rodiny zubaře a burzovní makléřky => od malička styk s byznysem  S byznysem začal.
AC/DC       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
...JEHO ŽIVOT? Podpora využití ICT ve výuce průřezových témat na základních školách (CZ.1.07/1.1.00/ )
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Daniel Landa se narodil v Praze. V roce 1990 se oženil s Mirjam Müller, která je původem z Německa. Spolu vychovávají dcery Anastázii (1998)
Zajímavost: Narozen v Tupelu 8.ledna 1935 v 3.30 jako dvojče o půl hodiny dříve narozeného Jesse Garona, který se ovšem narodil již mrtvý. Rodiče Gladys.
herečka a zpěvačka Datum narození: Místo narození: Franklin, Tennessee, USA Znamení: Střelec Miley Cyrus se pravým jménem jmenuje Destiny.
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 HUDEBNÍ VÝCHOVA.
Nebezpečí na internetu
Beethoven by Andy Ludwig van
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_32_INOVACE/12/B3 AutorMgr. Karolína Kofránková Období vytvoření
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
Shakira.
Miley Cyrus.
Nemuseli tam jít they didn't have to go there. myslím, že bychom jim to neměli říkat I don't think we should tell them.
John Fitzgerald Kennedy ( )
Jakou událost si Židé o Velikonocích připomínají?
JIMI HENDRIX Americký kytarista, zpěvák a skladatel
Hlavní postavou je zde Veronika Millerová, která si říká Ronnie. Její rodiče se rozvedou a otec se přestěhuje z New Yorku do malého městečka na pláži.
Reálie - bankovky.
DMX.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
Wolfgang Amadeus Mozart v Salzburgu
MADONNA GPJP Klára Šturmová 2.C.
FLORIDA JEHO ZAČÁTKY  Narodil se ve městě Carol City, státu Florida, okolo roků 1979 a 1980, přesné datum je nejasné, ale vychází se z 16 prosince.
Vytvořila: Anna Veselá
Martin Malý Prima.
Pitbull.
Mikuláš Francán.
Nela Sováková, Johana Černá
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
Queen Radek Horký. Freddie Mercury Freddie Mercury byl zpěvák a skladatel Narodil se 5.září 1946 a umřel 24.listopadu 1991 umřel na AIDS umřel ve věku.
Popisuje: Vojtěch Zedek
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
Jan Neruda - život.
Cyril a Metoděj biografie.
P!nk.
Prezentace od Mervina Flandery
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Justin Bieber.
Skrillex Eminem Stránky o Skrillex Stránky o Eminem Klip.
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 26/10
Karel Svoboda zvuk mono Automaticke predvadeni PowerPoint 2002.
Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt: Moderní výuka.
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

obsah biografie diskografie kariéra úspĚchy klip

o jeho životĚ Mathers se narodil v Saint Joseph ve státě Missouri v USA. Eminemův otec Marshall Mathers Junior opustil jeho matku Debbie Mathers-Briggs, když Eminemovi bylo 15 měsíců. Většinu dětství strávil stěhováním tam a zpět mezi Saint Joseph a okolím Detroitu v Michiganu. Z toho důvodu často střídal školy a měl tak problémy s hledáním přátel. Stával se také obětí šikany, jak ostatně popisuje v písni „Brain Damage“. Hlavním důvodem stěhování jeho rodiny byla chudoba, a tak často žili v ubytovnách, přivěsech nebo u příbuzných. V této době užívala Debbie léky na předpis (Vicodin a Valium) a Eminem později v písních a rozhovorech uvedl, že byla na těchto lécích závislá. Za to ho později zažalovala o deset milionů dolarů, nicméně neuspěla

biografie Eminem se vlastním jménem jmenuje Marshall Bruce Mathers III. Dětství neměl příliš šťastné, žil sám s mámou a mladším bratrem, tátu nikdy neviděl. Velmi často se stěhovali mezi Kansas City a Detroitem, měnil školy, a tak se velmi těžce seznamoval s novými kamarády. Ve dvanácti letech se nakonec s matkou usadili ve Warren v Michiganu. Již v mládí se stal fanouškem rapu a ve čtrnácti letech se mu začal věnovat. Ačkoli nedokončil střední školu a vystřídal několik různých prací, snažil se maximálně soustředit na hudbu.

diskografie 2002-The Eminem Show 2007- King Mathers 2001-Fucking Crazy 2000-Off The Wall 2000-The Marhall Mathers 2000-Marshall Mathers 1999-The Slim Shady (lp) 1997-The Slim Shady 1996-Infinite 2007- King Mathers 2006- Eminem Presents: The Re-Up 2004- Eminem Is Back 2004- Encore 2004-Encore Bonus CD 2003- 8 Mile 2003- Don't Call Me Marshall 2003- Straight From The Lab

kariéra Říká se, že Dr. Dre našel Eminemovo demo na zemi v garáži Jimmyho Iovinea, hudebního ředitele vydavatelství Interscope. Tohle demo sice Dr. Dre nepřesvědčilo, ale když Eminem získal druhé místo na Rap Olympics (rapová olympiáda) v roce 1997, Dr. Dre souhlasil se smlouvou. přes 2 miliony kopií. Singl z tohoto alba, „The Real Slim Shady“, vyvolal rozruch tím, jak si Eminem dělal legraci z různých celebrit (Christina Aguilera, Fred Durst, Will Smith a další) a pomlouval je. V jiném singlu jménem „Stan“, vypráví Eminem příběh o jeho fanouškovi, který je jím tak posedlý, že nakonec kvůli tomu, že mu Eminem neodpověděl včas na dopis, zabije sebe i svou těhotnou přítelkyni, podle vzoru jedné z písní na The Slim Shady LP

úspĚchy Eminem debutoval na stříbrném plátně v roce 2002 částečně autobiografickým snímkem 8 Mile. Pro soundtrack k filmu nahrál několik nových skladeb včetně „Lose Yourself“, která získala Oscara za nejlepší píseň. Eminem také vlastní vydavatelství Shady Records, pod které patří např. 50 Cent, D12 a Obie Trice.

klip MOCKINGBIRD