Poslední let Petra Ginze vstupuje do českých kin Film uvidíte v rámci návštěvy Domu OSN. Má 70 minut. Společnost PINOT FILM se rozhodla zakoupit jej do.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ústav distančního vzdělávání OPF SU Karviná
Advertisements

Elixír do škol – aneb Heuréka na třetí a ještě mnohem víc
Grafické programy Zoner: využití na ZŠ
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
VZNIK A VÝVOJ PROJEKTU Mezinárodní festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět Projekt Vzdělávání o lidských právech s použitím dokumentárních.
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Dluhy vs mládež.
Integrace a podpora studentů se specifickými vzdělávacími potřebami na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/
Stavebniny Dobrý den jmenuji se Tomáš Bejbl a vítám Vás na prezentaci naší nové firmy. Naše firma se jmenuje STAVTOBE.
O GALERII CHODBA ● na Katolické gymnázium Třebíč působí od roku 2000 ● založena s cílem vzdělávat a kultivovat studenty školy ● výstavy českých i zahraničních.
Ing. Jana Popelková Národní vzdělávací fond Kongres výchovného poradenství, Pardubice, 25.–26. dubna 2006 Informační zdroje v poradenství.
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
Jaká bude dětská veřejnoprávní televize ČT :D? Petr Dvořák, generální ředitel České televize Jaká bude dětská veřejnoprávní televize ČT :D? Zlín Film Fest,
ANOTACEPrezentace obsahuje informace o vyhledávačích a způsobech vyhledávání na internetu. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žáci zvládnou základní.
29. – 31. března 2010 Městské kino Jas Tanvald JEDEN SVĚT 2010 FESTIVAL DOKUMENTÁRNÍCH FILMŮ O LIDSKÝCH PRÁVECH JAK ZÍSKÁŠ SVÉ DIVÁKY TY?
Cvičná hodnotící prezentace Hodnocení vybraného projektu 1.
Plánování ve škole. Obsah právní předpisy výuka a vzdělávání žáků / studentů prevence negativních jevů mimoškolní aktivity administrativní záležitosti.
2015/2016.  výuka volby povolání v 8. a 9. ročníku  návštěva IPS při ÚP ve Žďáře n. S.
Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.
FILMFEST, s.r.o Talent marketingových komunikací.
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
Rodina jako vzor a příklad
Seminární práce Postupy pro školní rok 2014/2015.
Konstrukce investičních produktů
KLUB RODIČŮ NADANÝCH DĚTÍ
Prezentační seminář Asociace Univerzit třetího věku 19. – , Plzeň doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. akademický ředitel Univerzita třetího věku Vysoká.
Soukromá střední škola pro marketing a ekonomiku podnikání, s. r. o.
Prezentace.
ELearning 2007 On-line kurz Tvorba distančních studijních textů Petr Korviny.
Kritické myšlení v dnešní škole Proč zrovna „kritické“?
Programová koncepce ČT :D
Kde je vlna e-knih a kdy přijde k nám? Martin Malý
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Projekt SIPVZ 2005.
KAM UTÍKAJÍ TV DIVÁCI Červen 2009 / Ředitel společnosti: Jan Tuček / Client Service Manager: Petr Zvára / STEM/MARK, a.s.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Z regionálních workshopů… Petr Konečný Praha, Celostátní konference.
Návrh Projektu „Čteme prarodičům“
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Nezapomeňte si do zažádat o ubytovací stipendium!  Při podávání žádosti je nutné.
EVVO aktivity pro školy
POČÍTAČOVÉ PIRÁTSTVÍ. V naší prezentaci se budeme v první části zabývat druhy softwaru a tím co je pro jednotlivé druhy povoleno a co naopak zakázáno.
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ. Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na.
Trocha historie na úvod začalo to v 90. letech zálibou několika nadšenců pro hlavolamy, kvízy a matematické hádanky 2004 vznik Muzea zábavného poznávání.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
PRAKTICKÁ PODPORA ENVIRONMENTÁLNÍ VÝCHOVY S VYUŽITÍM AUDIOVIZUÁLNÍCH PROSTŘEDKŮ reg.číslo:CZ.1.07/1.1.00/ Člověk v tísni o.p.s. vzdělávací program.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Movie Maker program pro tvorbu filmů Co se všechno naučíme???
DĚJEPIS. Základní informace předmět se vyučuje na nižším i vyšším stupni na vyšším gymnáziu možnost volby semináře Kapitoly z dějepisu - dvouletý - jednoletý.
ŽIJEME SPOLU Sdružení obcí ORLICKO Petr Fiala, předseda Sdružení obcí Orlicko Antonín Fiala, manažer.
Michaela Štěpánková Jan Wurst Manuál pro učitele ZŠ a víceletých gymnázií.
Právní okénko Porada s řediteli škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Kořenov 25. – 26. září 2014.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Podpora nadání na prvních stupních s důrazem na „malé školy“
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
Výzva OP VVV 02_16_032 Budování kapacit pro rozvoj škol II.
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Česko-slovenský mechanický betlém Horní Lideč
Mentoring Technology Enhanced Pedagogy (MENTEP)
Plánovaný odjezd: Kulturní dům Vrdy – 6:00 hod.
Besedy na středních školách
Troufneš si? Uvítání, představení se. Nalákání na kvíz, budou odměny , ale největší odměnou je vlastní poznání. Budeme na to mít 10 minut. O jaké lidi.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Hlušice
Název projektu: Ve škole po škole
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Konference primární prevence PK
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Jak na články a DUMy Jan Šperl Titulní strana prezentace. 1.
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
Základní informace k projektu „VideoMapping“
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
ROBOTI Dále prosím.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
Transkript prezentace:

Poslední let Petra Ginze vstupuje do českých kin Film uvidíte v rámci návštěvy Domu OSN. Má 70 minut. Společnost PINOT FILM se rozhodla zakoupit jej do české distribuce. Již nyní je k dispozici pro promítání v kinech, především pro školní projekce. Váš kinař vám jej tedy může objednat. Promítat jej lze z digitálního formátu (DCP) nebo z DVD či BluRay.

Proč je film vhodný pro školní představení OSN k filmu vydala studijní manuál, který budeme na projekcích zdarma poskytovat učitelům i žákům. Film je z velké míry animovaný a udrží tak pozornost dětí. Přesto obsahuje zásadní fakta a informace. Žáci / studenti jsou konfrontování s příběhem jejich vrstevníka. Minimální vstupné je nastaveno pro školy na 39,-Kč, kinař nemusí pro školní projekci dojednávat výjímku.

Další informace Film je vhodný pro druhý stupeň a střední školy. Máme kontakty na odborníky na danou problematiku, projekce může být doplněna o besedu, kterou vám zorganizujeme. Film zakoupila do vysílání také Česká televize, uvede jej v roce Film bude uveden na MFF pro děti a mládež ve Zlíně.

KONTAKTY PRO KINAŘE NA NAPROGRAMOVÁNÍ FILMU: Radovan Novotný DOTAZY, INFORMACE, PROJEKCE S BESEDOU APOD.: Děkuji vám za pozornost Radek Auer Ředitel distribuční společnosti PINOT FILM, s.r.o.