Příklady úspěšné praxe v britských, multi-kulturních lokalitách Petr Torák Policejní Důstojník Cambridgeshire Police

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Studie: Data retention v ČR v praxi Petr Kučera Iuridicum Remedium, o. s.
Advertisements

Prezentace výstupů z odborné stáže ve Zvoleně
Kancelář Rady vlády pro záležitosti romské komunity při Úřadu vlády Agentura pro odstraňování sociálního vyloučení v romských lokalitách České Budějovice.
Pomůcka – bydlení s doprovodným sociálním programem (nejedná se o popis projektu, ale o vysvětlení schématu třístupňového systému bydlení) • NNO Centrom,
Bakalářská práce FFMU v Brně, Ústav české literatury a knihovnictví
Jméno Příjmení Název prezentace Skotsko 17. říjen – 14. listopad 2010 Ing. Zbyněk Mikulášek , Křtiny.
Podpora trvalého řešení situace nezletilých žadatelů o azyl v ČR TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM EU A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ.
DIRECT MAIL – LEGISLATIVNÍ OMEZENÍ
Martin Bohman PP ČR. 1) Akční plán EU na období 2006 – ) Akční plán pro statistiku na období 2011 – ) Rozhodnutí Rady 2009/315 a 2009/316.
Osnova přednášek: 1.Základní právní pojmy, zásady správního řízení, státní správa a územní samospráva 2.Základy struktury a orgánů Evropské unie Zásady.
SPOLUPRÁCE ZDRAVÝCH MĚST A ZDRAVÝCH ŠKOL Chrudim, 17. května 2005.
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
PhDr. Zuzana Hadj Moussová
Rozdíly a interakce veřejné služby a dobrovolnické služby Mgr. Petr Beck Odbor rodiny a dávkových systémů Ústí nad Labem
Příklady dobré praxe při zvládání komunitních konfliktů - případové studie v Bulharsku Policejní prezidium, Bulharská státní policie.
Centrum sdílených služeb GTS Brno cerven 2014 Roman Tesař.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Integrace romské komunity v Moravskoslezském.
Role litigace při implementaci „EU Race Equality Directive“ (Europské směrnice o rasové rovnosti): seminář pro soudce a další právníky.
KONTAKT BOHUMÍN – metodika komunitního centra a soc
Restorativní justice - podpora a poradenství obětem trestných činů
ArtParty uvádí. CM (Community Music ltd.) je nezisková organizace zaměřená na moderní hudbu. Sídlí v Londýně a úspěšně působí již od roku Cílem.
Měřítko plánu a mapy Mgr. Petra Jelínková.
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro místní rozvoj, ČR Odbor RPS, SROP a JPD 2 Komunikační aktivity Rámce podpory.
ECPCP- European Confederation of Primary Care Paediatricians Organizace, která vznikla zánikem organizace SEPA- Societé européenne de pédiatrie ambulatiore.
Komunitní terénní centrum Psychiatrické nemocnice Bohnice
DATA RETENTION Z POHLEDU OPERÁTORA DIGITÁLNÍ VÝZVY 2014 Martin Cach Data Privacy & Security Officer UPC Česká republika, s.r.o.
SADA č.22 Identifikátor: VY_32_INOVACE_SADA22 _ VkO DUM č.17
Romská ženská skupina MANUSHE
Příspěvek k problematice sociálního začleňování v ČR Zuzana Zajarošová, MPSV
Podpůrná a vyrovnávací opatření v inkluzivní škole
Projekt Romaňi Kereka – Romský kruh Knihovny města Ostravy
PricewaterhouseCoopers Date NTS – národní tématické sítě Ing. Libor Witassek, MBA WorkshopNTS-B „Podpora drobného podnikání“ Shrnutí workshopu 19. listopadu.
První registrace nových osobních automobilů v zemích EU + EFTA za období 1990 až 2014 (z ) První registrace nových osobních automobilů Kontakt,
Obyvatelstvo Česka 22. března Jací jsou Češi? pomůžou nám Bob a Dave pomůžou nám Bob a Dave pomůžou nám Bob a Dave pomůžou nám Bob a Dave.
Euro Net. Projekt Euro Net OP PCS SK-CZ 2007 – 2013 je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF)
REALIZACE PRÁV PŘÍSLUŠNÍKŮ NÁRODNOSTNÍCH MENŠIN
Aktivity Centra EUROGUIDANCE Jitka Morčušová, Alice Müllerová Centrum Euroguidance Praha,
Republika Jižní Afrika JUDr. Maxim Tomoszek. Charakteristika země 1,221 mil. km 2 47 mil. obyvatel 3 hlavní města – Pretoria (moc výkonná), Bloemfontein.
VLAST 6. ročník.
Shrnutí závěrů prvního konferenčního dne. Komunitní plánování, komunitní služby – jejich dostupnost a financování v Jihočeském kraji Mgr. Petr Studenovský.
LEGISLATIVNÍ VYMEZENÍ INTEGRACE
Děti v riziku Lenka Hloušková Dana Knotová Petr Novotný Ústav pedagogických věd FF MU Brno.
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ projekt spolufinancovaný z programového období Integrovaný operační program (IOP)
N ÁRODNOSTNÍ MENŠINY NA ÚZEMÍ Č ESKÉ REPUBLIKY Jana Hřebíčková 4.B.
EEA Grants Norway Grants pplk. JUDr. Mgr. Václav VLČEK Policejní prezidium České republiky, Ředitelství služby pořádkové policie Lt. Col. Václav Vlček,
VÝMĚNA ZKUŠENOSTÍ S REALIZACÍ PROJEKTŮ OP VK SEMINÁŘ.
Dobrá praxe ve spolupráci krajské samosprávy a Agentury Martin Navrátil (ASZ) Praha,
Evropské zkušenosti – zapojení samosprávy a podpora lokálních projektů cílených na snížení bagatelní kriminality 22. únor 2016Bagatelní kriminalita neexistuje.
1 Informace o postupu ohlašoven při zápisu údajů do ISEO.
Policie České republiky PREVENCEPREVENCE. Preventivně informační skupiny PREVENCEPREVENCE spolupráce se sdělovacími prostředky informační servis z oblasti.
Republikový výbor pro prevenci kriminality 26. května Zpráva o stavu romské menšiny Metodika naplňování Strategie romské integrace 3.Dotace.
Obnova infrastruktury SIS II - 2. etapa (záložní centrum) projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Rozšíření informačního systému OBZOR projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Pplk. JUDr. Mgr. Václav VLČEK Policejní prezidium České republiky, ředitelství služby pořádkové policie Lt. Col. Václav Vlček, D.C.L., Police Presidium,
ÚVODNÍ SETKÁNÍ SE STAROSTY
Diskové pole SIS II - záložní centrum projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
10 pilířů reformy Policie ČR
PROJEKT„ÚSPĚŠNÁ PRAXE PŘI ZVLÁDÁNÍ KOMUNITNÍCH KONFLIKTŮ V REGIONECH STŘEDNÍ A VÝCHODNÍ EVROPY” Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro.
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ NOVOVĚK
Personální a mzdová agenda ve vybraném podniku
Obnova infrastruktury SIS II před spuštěním do rutinního provozu - 1. etapa projekt spolufinancovaný z ročního programu 2011 Fond pro vnější.
PROJEKT„ÚSPĚŠNÁ PRAXE PŘI ZVLÁDÁNÍ KOMUNITNÍCH KONFLIKTŮ V REGIONECH STŘEDNÍ A VÝCHODNÍ EVROPY” Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro.
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
Naše škola Střední odborná škola Managementu a Práva s.r.o.
Poloha České republiky
Mabistrát hlavního města Prahy
Národnostní menšiny, migrace
Činnost pracovní skupiny styčného důstojníka pro národnostní menšiny
Pracovní jednání RVPPK „Činnost PČR na úseku menšin“
Transkript prezentace:

Příklady úspěšné praxe v britských, multi-kulturních lokalitách Petr Torák Policejní Důstojník Cambridgeshire Police

POLICIE V CAMBRIDGESKÉM HRABSTVÍ

CAMBRIDGESKÉ HRABSTVÍ Rozloha cca 3500 km2 Populace cca 0,7 milionů přistěhovalců z Evropy V Peterborough se mluví více jak 100 jazyky

POLICIE V CAMBRIDGESKÉM HRABSTVÍ 1008 policistů 190 komunitních policistů Police Constable (PC) Policejní důstojník Police Community Support Officer (PCSO) Komunitní policista Special Constable (SC) Policista dobrovolník 276 dobrovolníků

Race Relations (Amendment) Act 2000 Disability Discrimination Act 2005 Sex Discrimination Act (amended by the Equality Act 2006) The Macpherson Report ANTIDISKRIMINAČNÍ ZÁKONY A PŘEDPISY

DOKLAD O ZASTAVENÍ A PROHLEDÁNÍ Osobní údaje Datum, čas a místo prohledání Národnost a etnická příslušnost Předpis opravnující prohledání Hledaný předmět Důvod k prohledání Výsledek prohledání Údaje prohledávajícího policisty

Školení pro všechny policisty Databáze ‘klíčových osob’ (KIN database) Zapojení GRT do dění ve společnosti Ohlášení zločinu AKČNÍ PLÁN PRO KOMUNITU GYPSIES, TRAVELLERŮ A ROMŮ

MÁ PRACOVNÍ NÁPLŇ Školení v oblasti Romské komunity Taktické poradenství Asociace Unity pro policisty z etnických menšin Práce s médii

Rom, který nyní hlídá okrsek v Peterborough Rom, který utekl z České Republiky je novou tváří Britské policie Petr se stal policistou