2nd Announcement GOLF MAGAZÍN PRO-AM TOUR 2010 Public Golf Partners, s.r.o., ©2010.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vyberte z nabídky Vyberte z nabídky Jedná se o soutěž, v níž nejde o znalosti, ale pouze o hádání a tipování, soutěž 5 proti 5 pořádá naše škola.
Advertisements

Seznámení s BLMF Prezentace je určená pro nové týmy - získají prvotní přehled o BLMF.
…..přijďte si s námi zahrát
Dračí lodě 2010 Plzeň řeka Radbuza
Přijímací řízení ve školním roce 2013/2014
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
Soutěž Obec přátelská rodině Petr Šimerka ministr práce a sociálních věcí 14. května 2009.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
Soutěž Obec přátelská rodině P etr Nečas ministr práce a sociálních věcí 15. května 2008.
Přehled realizovaných plateb a opatření k urychlení proplácení projektů financovaných z ROP Střední Morava 2. září 2009 Olomouc 8. září 2009 Zlín Výroční.
Průběh přijímacího řízení. Vyplňování a podávání přihlášek Přihlášky ke vzdělávání ve střední škole podává zákonný zástupce (rodič) žáka řediteli příslušné.
PROJEKT GUTOVKA DOVEDNOSTI - BRUSLENÍ – MINILIGA ZAČÍNÁME :00 KLUZIŠTĚ GUTOVKA PRAHA 10 POPRVÉ NEDĚLE OD 18:00 A PAK JIŽ PRAVIDELNĚ.
AZ kvíz Lomené výrazy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Šárka Macháňová. Dostupné z Metodického portálu
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Přijímací řízení na střední školy školní rok 2014/2015
Lobbying Pavel Čech Učo: Úvod Prezentovaný projekt již úspěšně 15 let funguje. Vše se povedlo, ale jak to začalo……. Na počátku byl internet v plenkách.
Seznámení s BLMF Pro: Schůze zástupců týmů Datum: Autor: Výbor BLMF.
Alena Paulová.  Předpis č. 420/2004 Sb.  Obsah  § 1 – předmět úpravy  § 2 – předmět přezkoumání  § 3 – hlediska přezkoumání  Postup při přezkoumání.
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Osmileté studium.
Elektronické učebnice Ing. Zdeněk Pavlík. Hlavním cílem tvorby elektronických učebnic je zlepšení podmínek pro výuku technických oborů, včetně zvyšování.
Eagles Partners KORYNA TOUR Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 Sdružení mediálních a reklamních firem by Vám rádo.
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
PLÁŽOVÝ VOLEJBAL.
Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a střední škola Dřevohostice pořádá 13. ročník turnaje v nohejbalu trojic a dvojic KDY: ve středa.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
FIRE DANCE 2013.
k přijímacímu řízení pro školní rok
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 28. března ve 13 hod  Disciplíny přípravka: Mazurka, volný tanec  Disciplíny mladší žáci: Polka, mazurka, volný tanec.
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve šk. roce 2014/2015
Program podpory regionů Společenská odpovědnost v ČSOB a Poštovní spořitelně.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 2. dubna 2011  V kolik: příjezd od 13 hod, zahájení ve 14 hod  Disciplíny: 1. Valčík 2. Čača 3. Volný tanec.
NOVÁ RODINNÁ SOUTĚŽ.  Logo soutěže PODROBNÉ INFORMACE O HERNÍM SYSTÉMU 1) ZÁKLADNÍ ČÁST:  Přihlášení hráči se spravedlivě spolu utkají systémem každý.
MHJ HS ŽABČICE.  Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 31. března 2012  V kolik: příjezd od 12,30 hod, zahájení ve 13 hod  Disciplíny: 1.Valčík 2.Charleston.
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Korfbal Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Korfbal - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/18
FIRE DANCE 2017.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/18
Přijímací řízení ve školním roce 2016/2017
Přijímací řízení na střední školy 2016/2017
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
CHAMBER GOLF CUP KARVINÁ 2017.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
Přijímací řízení na střední školy 2017/2018
přijímací řízení Na STŘEDNÍ ŠKOLY
Vážení sportovní přátelé, zejména pak příznivci sjezdového lyžování
FIRE DANCE 2018.
BEACHVOLEJBAL.
Vzorový projekt pro ZŠ.
Školní aktivity v oblasti kariérového poradenství
Zralostní model SK Florbal Benešov: komentář 2018
FIRE DANCE 2019.
Vzorový projekt pro ZŠ.
Transkript prezentace:

2nd Announcement GOLF MAGAZÍN PRO-AM TOUR 2010 Public Golf Partners, s.r.o., ©2010

Milujete golf a také se již nemůžete dočkat příchodu jara ? Máte ve firmě zapálené golfisty ? Jste společností, která svoje jméno chce spojit se špičkovým golfem prostřednictvím televizní obrazovky ? Zahrajete si rádi golf i se svými obchodními partnery ? Uvědomujete si, že čím častěji trénujete a hrajete pod vedením profesionálního trenéra, tím lepších výsledků ve Vaší hře dosáhnete ? Jste soutěživí ? Dbáte na fair play a dodržování pravidel a nesnášíte podvádění při hře ? Pokud jste odpověděli na většinu otázek „ano“, pak je tato nabídka určena právě Vám a můžete se směle začíst do tohoto již třetího oznámení o konání zajímavé a ne zcela tradiční golfové túry, kterou jsme pro Vás a Vaše partnery v letošním roce připravili. Série turnajů Golf Magazín Tour 2010 byla vytvořena na základě dlouholetých zkušeností s pořádáním amatérských a profesionálních turnajů a vychází z nápadů a inspirací, které náš organizační tým po několik let při své práci shromažďoval. Doufáme, že Vás herní systém, umožňující skloubení individuální a týmové hry, nadchne a společně s nutností správně používat taktiku hry vtáhne do soutěžního dění. GOLF MAGAZÍN TOUR 2010 GOLF MAGAZÍN TOUR 2010 Public Golf Partners, s.r.o., ©2010

Pro koho je túra určena ? Přihlásit se mohou firemní týmy, které si chtějí společně či se svými obchodními partnery zahrát pod vedením profesionálních hráčů a změřit své týmové i individuální síly. Složení soutěžního týmu Soutěžní tým, startující pod značkou své firmy, je tvořen minimálně třemi a maximálně pěti amatérskými hráči, a jedním stabilním profesionálem. Počet přihlášených amatérských hráčů v týmu (3, 4 nebo 5) záleží na rozhodnutí každého soutěžního týmu. V případě přihlášení menšího počtu hráčů než 5, má tým možnost ponechat místa volná a na jednotlivé turnaje přihlásit svého hosta. Složení flightu V každém turnaji startují z předem přihlášeného soutěžního týmu společně ve flightu 3 amatéři a 1 profesionál, který je současně odborným patronem týmu a garantem dodržování pravidel ČGF a golfové etikety. Předem přihlášení hráči se dle úvahy mohou v průběhu série střídat, ale při sestavování soutěžního týmu je vhodné si uvědomit, že bodový systém bude uspořádán tak, že pro možný úspěch v celkové bodové klasifikaci jak v kategorii jednotlivců, tak i týmů, bylo odehráno co nejvíce z pořádaných turnajů Golf Magazín Tour GOLF MAGAZÍN TOUR 2010 Public Golf Partners, s.r.o., ©2010

GOLF MAGAZÍN TOUR 2010 Kdy a kde se bude hrát Série se skládá ze čtyř turnajů hraných na mistrovských 18-jamkových hřištích (Ropice, Mladá Boleslav, Mnich a Haugschlag), které budou hrány ve všední dny. Tři turnaje budou sehrány ve formátu „stableford“ v případě amatérů a „na rány“ v případě profesionálů. Závěrečný, čtvrtý turnaj, po kterém se rozhodne o celkovém vítězi týmové soutěže, bude hrán systémem Texas Scramble. Poslední dva turnaje (3. a 4.) jsou umístěny do resortů umístěných v těsné blízkosti, což umožní, aby byly sehrány ve dvou po sobě následujících dnech. Součástí programu je společenský večer mezi těmito turnaji. Mediální prezentace túry Celá série bude pravidelně prezentována v pořadu Golf Magazín na ČT. Týmový výsledek se stanoví jako součet výsledků členů týmu dle předem zveřejněného bodovacího systému. Vedle týmové soutěže budou vypsány standardní kategorie soutěže jednotlivců dle handicapů. Jak v případě jednotlivců, tak i týmů, bude vyhodnocen vždy jednotlivý turnaj a výsledek pak započítán do celkové klasifikace. Dominantním parametrem hodnocení amatérských hráčů bude zlepšování. Tedy vyhraje ten tým, který se v průběhu turnajů Golf Magazín Túry nejvíce zlepší. Série bude obsahovat řadu vložených soutěží včetně soutěže ve znalosti pravidel. Protože amatérský statut umožňuje sázet na vlastní hru, bude součástí turnaje „sázková kancelář“, která umožní hráčům vsadit na nejrůznější parametry jejich výkonu a posílit tak jejich motivaci. Public Golf Partners, s.r.o., ©2010

GOLF MAGAZÍN TOUR 2010 Organizace soutěže Přihlásit se mohou pouze hráči s aktivním handicapem. Výkonnostně není přihlášení omezeno, je ale potřeba, aby hráči dobře znali pravidla a byli schopni dodržovat tempo hry. V průběhu túry bude kladen mimořádný důraz na dodržování pravidel a tempa hry. Organizátoři nezodpovídají za jakoukoliv finanční náhradu startovného či jiných výdajů v případě diskvalifikace jednotlivce či celého týmu. PRO hráči hrají o finanční dotaci, amatéři o věcné ceny. Kromě věcných cen získá vítězný firemní tým jako hlavní cenu natočení reportáže o vlastní společnosti, kterou odvysílá ČT v rámci pořadu Golf Magazín. Pro časné přihlášení a získání výhody 20% slevy na startovném je potřeba vyplněnou přihlášku odeslat nejpozději do (kontaktní údaje viz na poslední straně). V případě většího počtu přihlášených rozhoduje termín podání přihlášky a připsání platby za startovné. Public Golf Partners, s.r.o., ©2010

GOLF MAGAZÍN TOUR 2010 Kalendář turnajů GMT Ropice Mladá Boleslav Mnich Haugschlag Součástí programu je společenský večer dne Zájemci o ubytování se mohou obrátit s požadavkem na organizátory túry. Bližší informace rozešleme přihlášených týmům. Změny termínu nebo místa konání turnaje v případě zásahu vyšší moci vyhrazeny. Public Golf Partners, s.r.o., ©2010

FINANCOVÁNÍ Primární Cena startovného pro jeden flajt na celou túru (4 turnaje) je ,- Kč. Profesionál je patronem družstva a startuje zdarma! Platbu startovného je nutno uskutečnit před zahájením túry na účet promotéra (uvedeno na přihlášce). Po obdržení platby Vám vystavíme daňový doklad - fakturu. Při platbě uskutečněné do je poskytnuta sleva 20% ,-Kč Cena po slevě: ,-Kč GOLF MAGAZÍN TOUR 2010 Public Golf Partners, s.r.o., ©2010

Sekundární HLAVNÍ PARTNER GOLF MAGAZÍNU Společný sponzorský odkaz a umístění loga před a po vysílání premiér i repríz pořadu (21x ) Prezentace partnera v průběhu celé túry Logo na webových stránkách (celoročně) PLNĚNÍ ,- Kč PARTNER GOLF MAGAZÍNU Společný sponzorský odkaz a umístění loga před a po vysílání premiér i repríz pořadu (3x ) Bannery s logem na hřištích v průběhu Golf Magazín Tour 2010 PLNĚNÍ ,- Kč Konkrétní rozsah plnění, stejně jako konečná cena, budou stanoveny na základě individuálního jednání s partnerem. GOLF MAGAZÍN TOUR 2010 Public Golf Partners, s.r.o., ©2010

Pravidelný, již pět let vysílaný, informačně - vzdělávací televizní magazín, 20 minutový čtrnáctideník, na programu ČT4 Sport Společný pořad agentury Public Service, s.r.o. a České televize, Redakce sportu Jediný televizní magazín z českého i světového golfového prostředí Jasně strukturovaná charakteristika diváků: 18 – 60 let, manažeři, lidé s vyšším vzděláním, sportovním a sociálním kapitálem, s rozhodovacími pravomocemi Vysílání v roce 2010: od května do října 14 premiér a cca dvě reprízy pořadu GOLF MAGAZÍN TOUR 2010 COJE GOLF MAGAZÍN ? CO JE GOLF MAGAZÍN ? Public Golf Partners, s.r.o., ©2010

Stabilní společnost zabývající se také následujícími činnostmi: Příprava a produkce pořadu Golf magazín pro Českou televizi (2005-dosud) Produkce přímých TV přenosů ČT z golfových turnajů REPROMEDA (2008, 2009) Konzultantská činnost pro golfové kluby (BGC, ZGCK) Mediální poradenství a prezentační činnost pro PGAC (2005 – 2008)‏ Příprava a organizace firemních golfových turnajů a turnajových sérií (Dalkia ČR, Ness…) GOLF MAGAZÍN TOUR 2010 KDO JE ? Public Golf Partners, s.r.o., ©2010

V případě Vašeho zájmu vyplňte přihlášku a odešlete: a) em na: b)nebo písemně na adresu: Public Golf Partners, s.r.o. Svatá Kateřina Šebrov – Kateřina Pro získání dalších informací použijte následující kontakty: Ing. Lada Heydová Tel: PhDr. Stanislav Schneeweis GOLF MAGAZÍN TOUR 2010 Public Golf Partners, s.r.o., ©2010

Současní partneři: