PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Soukromá vysoká škola ekonomických studií Lindnerova 575/1, 180 00 Praha 8 16 Snímků Projekt CZ.2.17/3.1.00/34025.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Advertisements

Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
Volitelné předměty pro 3. ročník 2012/13. Každý student současného 2. ročníku obchodní akademie si zvolí pro druhou polovinu svého studia volitelný blok.
Představení projektu: ROZVOJ West Bohemia – rozvoj partnerství v územní působnosti Ústeckého, Plzeňského a Karlovarského kraje 2. Expertní workshop k projektu.
Brno: NANOcontact – partnerské sítě1 Vzdělávací a kontaktní středisko pro průmyslové nanotechnologické úpravy povrchů CZ.1.07/2.4.00/
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Městská poliklinika Praha Městská nemocnice následné péče Název projektu Celoživotní.
Seminář TRANSITION – DRUHÁ KARIÉRA
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
Představení projektu a řešitelského týmu Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko – výzkumnou kariéru CZ.1.07/2.3.00/
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 3.
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 4.
INOVACE STUDIJNÍHO PROGRAMU FARMACIE NA FAF UK. Základní údaje o projektu Název projektuInovace studijního programu Farmacie na Farmaceutické fakultě.
Psychologie pro manažery Projekt ESF v Opatření 3.3 Rozvoj celoživotního učení Registrační číslo projektu: CZ / /0018.
CZ.1.07/2.2.00/ KA1 - Inovace laboratoří Geotechniky využívaných v rámci praktické výuky studentů Fakulty stavební a Hornicko-geologické fakulty.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji Pracovní schůzka koordinátorů ZŠ
TUL H32 Setkání realizátorů inovace předmětů Příloha č. 9/02/01/3.
EQUIP – distanční studijní opory (DSO)
Integrace a podpora studentů se specifickými vzdělávacími potřebami na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Projekt „Další vzdělávání pedagogických pracovníků v environmentálním vzdělávání, výchovy a osvětě (EVVO )“ CZ.1.07/1.3.45/
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem - Aplikovaný výzkum prof. Jiřina Jílková Biomedicínský výzkum Ústí nad Labem, 23. května
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Rozvoj výzkumu a vývoje na Ekonomické fakultě JU CZ.1.07/2.3.00/
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
„Přírodní vědy moderně a interaktivně“ „Natural Sciences in Modern and Interactive Way“ Město Orlová.
Umění motivace, komunikace a prezentace ZAHÁJENÍ PILOTNÍHO OVĚŘOVÁNÍ VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU UMĚNÍ MOTIVACE, KOMUNIKACE A PREZENTACE LITOMĚŘICE 26. BŘEZNA.
Výzva č. 31 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.4 Partnerství a sítě Mgr. Martina Jedličková.
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
1 Způsob žádání o dotaci v rámci OP Lidské zdroje a zaměstnanost Prezentující Mgr. Petr Zavadil.
PODPORA DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V PRAZE PROSTŘEDNICTVÍM STRUKTURÁLNÍCH FONDŮ EU PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI HOTEL MODRÁ RŮŽE, RYTÍŘSKÁ, PRAHA.
Výsledky výzkumu ve vzdělávacích institucích doc. Ing. Josef Vaculík, CSc. Ing. Petr Urbanec Univerzita Pardubice.
Výchovné problémy ZŠ Prezentace projektu č. CZ.1.07/1.3.03/
Výstupy projektu Ing. Marek Vochozka, MBA, Ph.D.
EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU: INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI CZ.2.17/1.1.00/36093 Úspěch přeje připraveným II 1.
Obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium.
Cesta k modernímu vzdělávání
Vzdělávání zaměstnanců v Národním ústavu pro vzdělávání,
Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR „Sociální integrace na Jesenicku“
Ing. Pavel Halfar - IPH Servis
CZ / /0037 Přímá komunikace mezi fakultami a průmyslem – Brána k výzkumu Žadatel: MEDICOMP s.r.o. Partneři: PřF UK Praha, MFF UK Praha,
1 Prioritní osa 2 Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání 30. října 2008 Karolína Gondková Odbor vysokých škol Odbor vysokých škol.
Zvyšování manažerských kompetencí středního managementu a zaměstnanců firem Zlínského kraje TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM.
Konference projektu APSYS Propojení vědy, výzkumu, vzdělávání a podnikové praxe Propojení vědy, výzkumu, vzdělávání a podnikové praxe ODBORNÁ JAZYKOVÁ.
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
Představení projektu Rozvoj kompetencí managementu a pracovníků VŠ MSK (s podporou ICT), CZ.1.07/2.2.00/ Prezentace projektu na společném.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
 Pilotní kurz pro pedagogy MUDr. Iveta Matějovská, CSc.
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
Poznatky a zkušenosti z projektu CZ / /0058 „Prohloubení manažerských dovedností řídicích pracovníků malých a středních podniků“ Jiří Vaněk.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Anglické standardy při psaní projektu Osnova kurzu
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
INOVACE STUDIJNÍHO PROGRAMU FARMACIE NA FAF UK. Základní údaje o projektu Název projektuInovace studijního programu Farmacie na Farmaceutické fakultě.
Znalostní a vzdělávací databáze pro energetiku Praha, Květen 2009 INERGO, a.s. Praha CDFE, o.p.s. Praha INERGO výukový server.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Kvalita pracovních sil v cestovním ruchu. Trošku statistiky  Celkový počet pracovních úvazků v cestovním ruchu: *  Celková návštěvnost ubytovacích.
Reg. č. projektu: CZ.1.07/2.3.00/ Název projektu: Měření výkonnosti Rozvoj lidských zdrojů v oblasti výzkumu měření a řízení výkonnosti podniků,
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK)
Představení Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
Název operačního programu:
Rozvoj vzdělávání na Slezské univerzitě v Opavě CZ /0. 0/0
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
IP Alena Kopáčková (DFP)
Transkript prezentace:

PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Soukromá vysoká škola ekonomických studií Lindnerova 575/1, Praha 8 16 Snímků Projekt CZ.2.17/3.1.00/34025 Inovace studijního programu Ekonomika a management Zahájení projektu

PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Soukromá vysoká škola ekonomických studií Lindnerova 1, Praha z Klepnutím lze upravit styl předlohy nadpisů. 1. Uvítání 2. Základní informace o projektu 3. Oblasti činností 4. Realizační tým 5. Informace o jednotlivých oblastech činností 6. Překvapení na závěr Program

PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Soukromá vysoká škola ekonomických studií Lindnerova 1, Praha z Klepnutím lze upravit styl předlohy nadpisů. Doba trvání: 22 měsíců Termín realizace: až Finanční podpora: ,80 Kč (žádali jsme o cca Kč) Financováno z ESF a MHMP ze 100 % Základní informace o projektu

PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Soukromá vysoká škola ekonomických studií Lindnerova 1, Praha z Klepnutím lze upravit styl předlohy nadpisů. Zapojení odborníků z praxe do vyučovacího procesu Vytvoření e-kurzů a pomůcek Vytvoření pomůcek pro mobilní zařízení Zlepšení dostupnosti odborné literatury a pomůcek Zařazení nových materiálů do výuky Zvyšování odborné kvalifikace ak. pracovníků Řízení projektu Doplnění a zkvalitnění technického vybavení Oblasti činností

PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Soukromá vysoká škola ekonomických studií Lindnerova 1, Praha z Klepnutím lze upravit styl předlohy nadpisů. Projektová rada odborný garant aktivit a manažer projektu (Ing. Hála) metodik a garant tvorby pomůcek (Mgr. Helmanová) Koordinátor vnějších vztahů (Mgr. Hudečková) Odborná asistentka projektu (Bc. Volkánová) Grafik, sazeč, technická pomoc – (Mgr. Helmanová, Mgr. Uxová) Realizační tým – stálí pracovníci

PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Soukromá vysoká škola ekonomických studií Lindnerova 1, Praha z Klepnutím lze upravit styl předlohy nadpisů. Autoři e-kurzů – 10 osob Autoři aktualizovaných kurzů – 2 osoby Autoři dalších 2 studijních pomůcek – 3 až 4 osoby Testeři-studenti – 10 osob Tutoři e-kurzů – 10 osob Realizační tým - další pracovníci

PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Soukromá vysoká škola ekonomických studií Lindnerova 1, Praha z Klepnutím lze upravit styl předlohy nadpisů. přednášky a semináře zařazované přímo do výuky exkurze do firem a institucí Zapojení odborníků z praxe do vyučovacího procesu

PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Soukromá vysoká škola ekonomických studií Lindnerova 1, Praha z Klepnutím lze upravit styl předlohy nadpisů. 1. vlna tvorba až testování, zpracování až do výuky až vlna tvorba až testování, zpracování až do výuky až Časový plán tvorby a použití e-kurzů a pomůcek ve výuce

PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Soukromá vysoká škola ekonomických studií Lindnerova 1, Praha z Klepnutím lze upravit styl předlohy nadpisů. 1. vlna 1. Finance (doc. Krauseová) 2. Management (Ing. Nesnídalová) 3. Management lidských zdrojů (Ing. Nesnídalová) 4. Manažerské účetnictví (Ing. Fulínová) 5. Marketing (Ing. Zamazalová) 6. MS Access (Ing. Hála) Vytvoření a aktualizace e-kurzů 2. vlna 1. Matematika (Dr. Lechnerová) 2. Mezinárodní a evropské právo (doc. Ondřej) 3. ?Mezinárodní obchodní operace (doc. Malý) 4. MS Word (Mgr. Helmanová) 5. Obchodní právo (Mgr. Žák) 6. Právo v hospodářské praxi 1 (doc. Ondřej)

PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Soukromá vysoká škola ekonomických studií Lindnerova 1, Praha z Klepnutím lze upravit styl předlohy nadpisů. 1. vlna 1. Manažerská komunikace 1 2. Podniková ekonomika 1 3. Podniková ekonomika 2 4. ?Politologie 5. Právo v hospodářské praxi 1 6. Základy managementu 7. ?Základy filozofie Vytvoření e-knih a pomůcek 2. vlna 1. Aplikace obchodních smluv 2. ?Cizoslovníček 3. Čítanka textů z obchodní angličtiny 4. Manažerská komunikace 2 5. Mezinárodní právo 6. Právo v hospodářské praxi 2 7. Psychologie 8. Účetnictví podnikatelských subjektů 1

PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Soukromá vysoká škola ekonomických studií Lindnerova 1, Praha z Klepnutím lze upravit styl předlohy nadpisů. 1. vlna tvorba až testování, zpracování až do výuky až vlna tvorba až testování, zpracování až do výuky až Časový plán tvorby a použití e-kurzů a pomůcek ve výuce

PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Soukromá vysoká škola ekonomických studií Lindnerova 1, Praha z Klepnutím lze upravit styl předlohy nadpisů. Finanční odměna e-kurzy autor nového e-kurzu Kč autor aktualizovaného e-kurzu Kč tutor e-kurzu5 x Kč(hrubá mzda) tester-student2 000 Kč(mínus daň) další pomůcky kolektiv autorů Kč až Kč Vytvoření a použití e-kurzů a pomůcek ve výuce

PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Soukromá vysoká škola ekonomických studií Lindnerova 1, Praha z Klepnutím lze upravit styl předlohy nadpisů. Nákup odborné literatury Změny v uložení pomůcek v elektronické formě Sdělujte nám průběžně, o jaké knihy máte zájem. Zlepšení dostupnosti odborné literatury a studijních pomůcek

PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Soukromá vysoká škola ekonomických studií Lindnerova 1, Praha z Klepnutím lze upravit styl předlohy nadpisů. Školení v oblasti související s tvorbou kurzů Individuální vzdělávání akademických pracovníků – odborná školení, kurzy, semináře, zkoušky Účast na odborných konferencích Sdělujte nám průběžně, o jaké akce máte zájem. Ve spolupráci s vedením školy a s ohledem na finanční prostředky projektu se Vám budeme snažit vyhovět. Zvyšování kvalifikace akademických pracovníků

PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Soukromá vysoká škola ekonomických studií Lindnerova 1, Praha z Klepnutím lze upravit styl předlohy nadpisů. Metodika e-learningu prezenční seminář Práce s autorským systémem ProAuthor, ve kterém budou kurzy psány prezenční seminář + e-learningový kurz Práce s LMS Moodle, ve kterém budou kurzy provozovány a ve kterém budou uloženy e-pomůcky prezenční seminář + e-learningový kurz Školení v oblasti související s tvorbou kurzů

PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Soukromá vysoká škola ekonomických studií Lindnerova 1, Praha 8 16 z Klepnutím lze upravit styl předlohy nadpisů. Sofware pro tvorbu kurzů software pro grafické a sazečské práce čtečky e-knih pro testování vyrobených pomůcek Doplnění a zkvalitnění technického vybavení

PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Soukromá vysoká škola ekonomických studií Lindnerova 575/1, Praha 8 16 Snímků Projekt CZ.2.17/3.1.00/34025 Inovace studijního programu Ekonomika a management Připijme si na úspěch