KART RACE 2011 Návrh na organizaci závodů. Model fungování Rada KART RACE Revizní komise KART RACE Organizátor závodů Členové KART RACE.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

Struktura členění (dělení) členských příspěvků (14
NOVÁ MATURITA Stručná informace o průběhu a přípravě.
Průzkum organizovaný pro členské firmy SPS - květen 2012 Podle velikosti firmy – stavební produkce do 20 mil. od 20 do 100 mil. od 100 do 500 mil. od 500.
PRŮZKUM NA TÉMA: „Dopady finanční krize“ eficia .
Města ČR – orientace na mapě
Celkově mají Češi půjčeno kolem 800 miliard korun, z toho přes 650 miliard u bank. S rostoucím počtem půjček však narůstá také množství lidí, kteří mají.
1. cvičení úrokování.
Bytové družstvo U Arény
důchodového pojištění
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Valná hromada PRAHA 27. BŘEZNA 2014
2. cvičení úrokování. spoření.
Informace o fungování MAS Vizovicka a Slušovicka
Obce sobě Podpora meziobecní spolupráce Projekt Svazu měst a obcí ČR.
Měření úrovně finanční gramotnosti dospělých
mimořádná Valná hromada SPŘ Praha 1 Zpráva komise k tvorbě Stanov SPŘ Složení komise: Ing. Jan Doležal Ing. Jaromír Pitaš Ing. Jaroslav Švec.
Nabídka rozhlasové reklamy 2013 BBC/ZET rádio. BBC/ZET rádio Charakteristika BBC/ZET rádio Zpravodajsko-informační stanice, jejíž značnou součástí je.
VÝROČNÍ ČLENSKÁ SCHŮZE POTÁPĚČSKÉHO KLUBU
Kdo chce být milionářem ?
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Uznatelné výdaje v projektech podpořených ze strukturálních fondů EU v administraci NROS Vyúčtování globálních grantů.
Členské příspěvky 2005 – 2010 Analýza struktury členské základny, výše členských poplatků a dopad na rozpočet ČSA.
ARITMETICKÁ POSLOUPNOST I
Seznámení s BLMF Pro: Schůze zástupců týmů Datum: Autor: Výbor BLMF.
Poznámky pro výuku Předmět: účetnictví Autor: Ing. Lenka Růžičková
Mapa zájmu - plány.
Spokojené Díly o.s. Členská schůze Agenda Hodnocení komunitních aktivit na Dílech Členové našeho sdružení Plán akcí pro rok 2008 Rozpočet sdružení.
KART RACE 2010 Vyhlášení výsledků. Shrnutí sezóny Kart Race týmů, z toho 1 nováček – NoName / RedŠneks 10 závodů na 8 okruzích v ČR – 2x Cheb,
Základní škola Evropské unie
VYJEDNÁNÍ NSRR A OPERAČNÍCH PROGRAMŮ Ing. Ivo MINAŘÍK Odbor regionálního rozvoje KrÚ JMK Hodonín,
Posloupnosti, řady Posloupnost je každá funkce daná nějakým předpisem, jejímž definičním oborem je množina všech přirozených čísel n=1,2,3,… Zapisujeme.
Okresní sdružení ČUS Tábor
INSTITUCE EVROPSKÉ UNIE Je nás sedm společných institucí EU. Máme také poradní orgány a další evropské instituce jako sousedy a spolupracovníky.
Jak dál ve zpoplatnění silnic? 0 O 2 TRUCK BUSINESS DAY LEDNICE, 12. KV Ě TEN 2011.
AZ - KVÍZ Procvičení procent
- VYJADŘUJÍ ČÁST Z CELKU - PŘIČEMŽ CELEK JE VŽDY 100 %
ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE za období –
Organizace sociální správy
 zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů  zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů (rozpočtová pravidla),
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Výchova k občanství II. stupeň Název a číslo učebního materiálu.
Pracovní orgány Evropského parlamentu. Předseda a předsednictvo  Předseda řídí veškerou činnost Parlamentu a jeho orgánů a zastupuje Parlament navenek.
1. Poskytování informací komunikace mezi uchazečem a zadavatelem Dobrá praxe = Otevřenost 2 kvalita & množství forma a způsob uveřejňování a poskytování.
ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE období –
Pro MAS projekty (období 2007 – 2013) Státní zemědělský intervenční fond, Ministerstvo zemědělství.
Autor: Jitka Krausová, ERC Stanovy ERC v ČR. autor: Jitka Krausová, ERC Stanovy ERC v ČR Stávající Stanovy ERC byly přijaty Prezidiem ERC v ČR dne
Právo v Evropě Pavel Šuranský. Jsme občany ČR a zároveň i EU Plynou nám z toho nějaké výhody? Vyplývají z toho pro nás nějaké povinnosti nebo negativní.
11. prosince 2014 Třídní schůzka 4.C. › Zítra tj se žáci prvního stupně fotí na vánoční sadu fotografií s kalendářem. (250 Kč) › Pondělí
Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:VY_32_INOVACE_DUM51_16 Sada:VY_32_INOVACE_DUM51 Autor: Mgr. Jaroslav HASIL Ročník/předmět:6. – 9.ročník,
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Struktura fiktivní firmy.
Valná hromada ČESKÁ SPOLEČNOST AKTUÁRŮ.
Tato prezentace byla vytvořena
Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a osobní finance pro každého cílová skupina 56% mužů, 44% ženy 25% ve věku let, 24%
Komerční využití systému ISDS
Program podpory regionů Společenská odpovědnost v ČSOB a Poštovní spořitelně.
Ekonomická zpráva CDO, o.s. Valná hromada ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA ROZPOČTU za období 1.1. – PŘÍJMY Celkové příjmy CDO do činí ,-
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_269.
EVVO v Ústeckém kraji Odlřichov v Hájích 29. –
Vítáme Vás na členské schůzi BD Doubravická 1303 a 1304
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. ČLENOVÉ TÝMU Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Zpráva o hospodaření NK CIGRE Skalský Dvůr
= kapitálová obchodní společnost - společníci = akcionáři se na ní podílejí poskytnutým kapitálem (přičemž samotný chod řídí profesionální management)
Sportovní klub Case study EKOS P10. Typologie sportovních klubů Dle velikosti (počtu členů) –Univerzální organizace (Sokol, Orel,..) –Velké – nad 300.
AKCIOVÁ SPOLEČNOST II.. Označení materiálu: VY_32_INOVACE_EKO_1171Ročník:1. Vzdělávací obor: Ekonomika podniku Tematický okruh: Právní formy podnikání.
ZŠ Brno, Řehořova 3 Já a společnost Výchova k občanství ročník III
17. ŘVH FAČR Praha, Struktura použití členských příspěvků.
SPRÁVNÍ ORGÁNY OBCE Mgr. Michal Oblouk.
Okresní sdružení ČUS Tábor
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
Transkript prezentace:

KART RACE 2011 Návrh na organizaci závodů

Model fungování Rada KART RACE Revizní komise KART RACE Organizátor závodů Členové KART RACE

Rada KART RACE Nese odpovědnost za KART RACE o.s. Kontroluje a řídí Organizátora závodů Řeší administrativní záležitosti členství v o.s. Vede účetnictví (ekonom) Přijímá návrhy organizátora na penalizace Rozhoduje o dalších návrzích organizátora Rozhoduje o vyplacení/nevyplacení honorářů

Revizní komise KART RACE Kontroluje činnost Rady KART RACE Dbá připomínek členů Přispívá k chodu svými návrhy Navrhuje radě nevyplacení honorářů za špatnou práci organizátorů a komisařů.

Organizátor závodů Po schválení rady překládá kalendář sezony Zajišťuje termíny a podmínky na okruzích, po schválení rady cenovou hladinu Zveřejňuje preview a výsledky na webu Zajišťuje kompletní organizaci v místě závodu Zajišťuje hlavního komisaře i ostatní komisaře Předkládá radě ke schválení případné penalizace a referuje radu o porušování podmínek Je nezávislý orgán, nečlen jakéhokoli týmu Zajišťuje komunikaci s týmy ohledně nominací do závodu Spravuje ové schránky týmu v doméně kartrace. Udržuje kontakty na členy týmů. Koordinuje případného fotografa a zveřejňuje na webu fotogalerie ze závodů.

Předpokládaný rozpočet Pro rozpočet uvažuji 10 týmů jako letos Rozpočet: ,- Pronájem okruhů: 72% ,- Zajištění organizace: 17% ,- Účetní a související agenda: 3% ,- Ceny a trofeje: 4,5% ,- Rezerva: 10000,- Penalizace: 5000,-

Rozpočet vs Členský příspěvek

Honorování Hlavní komisař + organizátor: 4000,- Komisař: 1250,- za závod (den) Účetní: 1250,- měsíčně

Provizorní Kalendář 19.2.Plzeň – Honda 270Kvalifikace 19.3.České Budějovice – Honda 200Challenge 23.4.Cheb – Honda 270Sprinty 28.5.??? Teplice / TBA ???TBA 25.6.Lipník nad Bečvou – Honda 390Kvalifikace 23.7.Rychnov nad Kněžnou – Honda 340Vytrvalák 3.9.Cheb – Honda 270Vytrvalák 1.10.??? Hořovice / TBA ???TBA Hodonín – Honda 200Challenge Brno M-Palác – Honda 200Challenge

Navrhované penalizace 1. Pozdní platba do 5. dnů (tj. do 20. daného měsíce) a)1. výskyt za sezonu – napomenutí b)2. výskyt – penalizace 250,- Kč c) výskyt – penalizace 500,- Kč d) 5. výskyt – vyloučení z KART RACE

Navrhované penalizace 2. Pozdní platba déle než 5. dnů (tj. hotově v den závodu) a)1. výskyt za sezonu – pokuta 250,- b)2.-4- výskyt – pokuta 500,- Kč c)5. výskyt – vyloučení z KART RACE

Navrhované penalizace 3. Nahlášení neregistrovaného člena týmu (2 dny před závodem): Udělení superlicence: 250,- Kč 4. Nahlášení neregistrovaného člena týmu v den závodu: Udělení superlicence: 500,- Kč

Navrhované penalizace Pozdní příjezd – jezdci byli nahlášeni včas Žádné změny v organizaci, tým přichází o své jízdy. Pozdní příjezd – bez nahlášení jezdců Tým je diskvalifikován a závodu neúčastní.

KART RACE 2011