Pronájem skeneru.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
“Joie de Vivre”* JVi 2014 PLÁN NA UVEDENÍ * Získejte chuť do života.
Advertisements

z toho 20 % DPH Firma uhradí tuto platbu na hlavní činnost Sdružení AP (to je včetně 20 % DPH) Firmě bude vyúčtováno jako přijatá záloha (dle zákona o.
ZÍSKÁVEJTE DÁRKY ZA STABILNÍ VYSOKÝ INDIVIDUÁLNÍ OBJEM!
POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI ZA ŠKODU
1 Nový projekt Přechod na nové řešení O čem bude třeba rozhodnout.
U:fonův Fofr Internet Za nula
KOMPENZAČNÍ PLÁN PRODEJE PREZENTACE
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky,
Prémiová automatická objednávka Instruktáž. CO JE TO ADR? •Prémiová automatická objednávka (ADR) je nejjednodušší způsob, jakým můžete obdržet své oblíbené.
VYŘIZOVÁNÍ OBJEDNÁVEK
Prémiová automatická objednávka
Easy2Source A better way to buy your test equipment Easy2Source Lepší způsob pořízení měřáků.
Finalizace akvizičního procesu
1.Klesne-li výše vlastního kapitálu na účtu pod nároky stanovenými IB (m.req.), má obchodník právo a bude uzavírat (likvidovat) pozice, dokud účet nebude.
UVEDENÍ NOVÉHO SKENERU NA TRH
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
100 dnů záruka vrácení peněz Na vybrané modely žehliček a vysavačů NÁKUP BEZ RIZIKA –

Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola Autor: Ing. Soňa Šestáková Název materiálu: Základní účtování mezd Označení materiálu:
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
SmartPhone start - Apple iPhone
Školení BOZP, PO a řidičů referentů formou e-lerningu pro společnost
Obchodní podmínky pro poskytování ZZ 30 Naše cesta vede k Vám Ing. Jiří Strnad.
SKENEROVÉ BONUSY.
ADR OBJEDNÁVKY A SKENOVÉ KARTY
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
1 NASKL v roce 2007 Ing. Alena Fischerová Národní autorizační středisko pro klinické laboratoře při České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně.
Registrace podle EMAS III
1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška.
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Ing. René Kuchár  Zakládající člen od roku 2001  Člen Výboru APA od roku 2011.
Základní povinnosti příjemců dotací Ing. Lukáš Brabenec 12. června 2014.
Platební systém eBanky 2 Co je to Platební systém eBanky? Po platbě dobírkou nejrozšířenější platební systém na českém internetu Doposud jej aktivovalo.
Komerční využití systému ISDS
Účtování mezd účtová třída 3
SYNCHRONIZACE SKENERU S3. Synchronizovat skener znamená: Odeslat údaje o skenerem uskutečněných měřeních na globální server společnosti Nu Skin. Výhody:
Vymáhání pohledávek.
KOMPENZAČNÍ PLÁN PRODEJE PREZENTACE
POJISTNÉ NA ZDRAVOTNÍ POJIŠTĚNÍ. Prameny práva zákon č. 592/1992 Sb., o pojistném na zdravotní pojištění (ZPZP)
1 PROGRAM PŘEDSTAVUJEME VÁM. 2 Je program, kde můžete získat auto s 0% akontací a příspěvek až 100% na splátky leasingu. Strategie programu Freedom spočívá.
Shrnutí poznatků ze semináře o půjčování audiovizuálních děl v knihovnách v České republice V Praze 23. března 2007 Aleš Danielis a Ondřej Materna Přílohou.
Pharma Factoring Factoring České spořitelny, a.s.
Než začnete podnikat Kdo je můj klient. Kdo je můj klient? S touto otázkou souvisí spousta dalších: Jak velký je „můj trh“? Je tam pro mě místo? Kolik.
Eurotel Internet. Vyberte si připojení k internetu přesně podle svých potřeb! Získáte: Neomezený přístup za paušál Připojení vhodné i pro bezpečný přístup.
Samostatné bydlení Co vše by měla obsahovat nájemní smlouva bytu Anna Křivánková.
ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.
Open Lincense Hlavní nabídky na květen - červen Jakub Kvaček Small Business Marketing, 1. dubna, 2010.
Knihovní řády a vymáhání pohledávek Seminář Závazky čtenářů vůči knihovnám Městská knihovna v Praze: 6. dubna 2011 Hanuš Hemola.
VY_62_INOVACE_ Název výukového materiálu: Je leasing výhodný způsob pořízení majetku? Autor: Mgr. Pavla Rosyvková Datum: Duben 2013 Předmět:
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR Obecná část Pravidel – změny oproti Pravidlům období
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
V případě neshod a rozdílů v důsledku překladu, platí anglická verze. Tiens si vyhrazuje všechna práva na změnu, interpretaci a úpravu kompenzačního plánu,
Nu Skin EMEA Majetkový zvyšovatelKompenzačního plánu prodeje.
[ 1 ] PharmDr. Kamil Kalousek Seminář správné distribuční praxe, © 2013 Státní ústav pro kontrolu léčiv Pokyn DIS-13 PharmDr. Kamil Kalousek.
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
Postup při uveřejňování smluv prostřednictvím formuláře
TICKET RESTAURANT® CARD
Vodafone Zaměstnanecký program
IAS 38 Nehmotná aktiva.
Rezervy, podmíněné závazky a podmíněná aktiva
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
EVROPSKÁ REGULACE B2B.
✓ Společnost Nu Skin získala za svůj Skener v roce 2005 American Business Award, jako nejinovativnější společnost. ✓ Společnost Nu Skin získala za Pharmanex.
Garantovaná úroková sazba 1,99 % p.a. na 5 i 8 let!
INFORMACE O LÉCÍCH A PROPAGACE LÉKŮ
Seminář pro žadatele výzvy č. 79 a 80 IROP
Modul „Ekonomika“ Modul „Formuláře“
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
ZJEDNODUŠENÍ UKONČOVÁNÍ SMLUV O STAVEBNÍM SPOŘENÍ
Transkript prezentace:

Pronájem skeneru

DOHODA O PRONÁJMU SKENERU Biofotonický Skener je patentovaný a vlastněný společností Pharmanex. Skener si mohou pronajmout pouze nezávislí distributoři společnosti Nu Skin. Smlouva o pronájmu skeneru obsahuje všeobecné smluvní podmínky pro pronajmutí Skeneru. Je důležité si je přečíst pozorně a porozumět jim.

Počáteční období: 36 měsíců. Podmínky Počáteční období: 36 měsíců. Obnovené období: 1 rok následující po počátečním období. Automaticky obnovení. Ukončení pronájmu: Kdykoliv ve formě písemného oznámení, avšak 30 dní předem. Aby smlouva nabyla platnosti, je potřeba na každé straně smlouvy vyplnit nezbytná políčka velkými písmeny, a podepsat ji. Dohodu zašlete zpět e-mailem nebo poštou a to v závislosti na předpisech platných pro Vaši zemi. V rámci regionu EMEA si můžete pronajmout skener pouze tehdy, jste-li zaregistrován jako nezávislý distributor společnosti Nu Skin v jedné ze zemí EMEA regionu, kde je možné skener pronajmout.

Skener není lékařské zařízení Není dovoleno: Tvrdit, že Skener umí diagnostikovat, předcházet, mírnit nebo léčit choroby. Představovat zařízení a s tím spojený software jako lékařské zařízení, medické zařízení, nebo diagnostické zařízení či nástroj. Používat zařízení a s tím spojený software pro lékařské a diagnostické účely nebo používat zařízení a s tím spojený software v nemocnicích či lékařských klinikách, i když jste doktorem nebo zdravotnickým pracovníkem.

Schválení skeneru profesory a lékaři Jelikož skener není lékařský přístroj, nedoporučuje se. Abyste svým zákazníkům podali důvěryhodné informace, odvolávejte se na naše tištěné materiály, internetové stránky, reference a informace obsažené v této prezentaci. Pamatujte, vždy se zaměřte na správnou cílovou skupinu: Osoby starší 18ti let. S pozitivním přístupe směrem doplňkům stravy a zdravému životnímu stylu. Zákazníky and neprofesionály.

Prezentujte Skener jako: Měřící nástroj k určení aktuální hladiny karotenoidů daného jedince v kůži. Pomoc pro zjištění, zda dána osoba konzumuje dostatečné množství karotenoidů. Zdroj motivace pro vedení zdravého životního stylu

Udržení pronájmu – sekce 2.5 Každý měsíc musíte splnit minimální měsíční požadavky potřebných pro zachování pronájmu skeneru. Minimální měsíční požadavky potřebné pro zachování pronájmu: 5 nově kvalifikovaných ADR objednávek měsíčně nebo 3,000 GSV měsíčně Ustoupení od smlouvy: V případě, že nebudou tyto požadavky splněny, bude skener deaktivován a Váš pronájem ukončen.

Těmto distributorům poskytnete certifikované školení pro skener. Postoupení pronájmu Jiným distributorům můžete povolit užívat a ovládat skener pouze za předpokladu, že: Těmto distributorům poskytnete certifikované školení pro skener. Zůstanete zodpovědný za všechny své závazky vyplývající ze Smlouvy o pronájmu skeneru. Zaručíte se, že distributoři neumožňují žádné další osobě, firmě či korporaci užívat tento skener. Zákaznický servis pro skener bude asistovat pouze držiteli pronájmu skeneru, nikoliv jeho dalším uživatelům.

Platby za pronájem Skeneru Co Za kolik Častost Kdy Jak Záloha 13 000 CZK Jednorázově s tím, že bude vrácena po skončení pronájmu Až pošlete podepsanou smlouvu zpět Nu Skin automaticky shromažďuje všechny platby na účet kreditní karty, jejíž číslo jste uvedli na Seznamu A Vaší smlouvě. Doručovací náklady 1 234 CZK + DPH Jednorázově Až pošlete zpět podepsanou smlouvu nebo těsně před doručením skeneru Cena pronájmu 3 836 CZK + DPH Měsíčně Každý měsíc do 7. dne, kromě měsíce, v kterém obdržíte Váš skener Pojištění pro případ ztráty a poškození 413 CZK + DPH

Bezplatný Skenerový Program “Pronajměte si Váš skener bezplatně*” Získejte 5 nových ADR nebo 5 000 GSV za měsíc = 100% na platbu za pronájem nebo Získejte 3 000 GSV za měsíc = 50% sleva na platbu za pronájem Tato pobídka se nevztahuje na pojištění pro případ ztráty a poškození, jenž je nutné hradit každý měsíc.* Pro Bezplatný Skenerový Program se můžete začít kvalifikovat pouze v měsíci následujícím po měsíci, ve kterém Vám byl doručen skener. * Nadále platí, že tato obchodní pobídka může být kdykoliv ukončena. Není součástí Smlouvy o pronájmu skeneru .

Příklad 1 ČERVEN ČERVENEC SRPEN Situace Zaslali jste zpět podepsanou smlouvu o pronájmu, záloha i náklady na doručení byly uhrazeny a vy jste obdrželi svůj skener Byli jste pro skener vyškoleni a začali jste s ním pracovat Pokračujete v práci se svým Skenerem Výkon Tento měsíc nejste schopni se kvalifikovat do Bezplatného Skenerového programu Minimum 5 objednávek 5 000 GSV Podmínky pro Bezplatný Skenerový Program splněny Platby 13 000 CZK záloha 1 234 CZK + DPH náklady na doručení 3 836 CZK + DPH platba za pronájem 413 CZK + DPH pojištění pro případ ztráty a poškození Zaplaceno 7. července 0 CZK platba za pronájem Zaplaceno 7. sprna

Příklad 2 ČERVEN ČERVENEC SRPEN Situace Zaslali jste zpět podepsanou smlouvu o pronájmu, záloha i náklady na doručení byly uhrazeny a vy jste obdrželi svůj skener Byli jste pro skener vyškoleni a začali jste s ním pracovat Pokračujete v práci se svým Skenerem Výkon Tento měsíc nejste schopni se kvalifikovat do Bezplatného Skenerového Programu 3 ADR objednávky a 2000 GSV Podmínky pro Bezplatný Skenerový Program nesplněny Platby 13 000 CZK záloha 1 234 CZK + DPH náklady na doručení 3 836 CZK + DPH platba za pronájem 413 CZK + DPH pojištění pro případ ztráty a poškození Zaplaceno 7. července 3 836 CZK +DPH platba za pronájem Zaplaceno 7. srpna

Deaktivace skeneru Neuhrazení platby za pronájem a za pojištění pro případ ztráty a poškození vyústí v Deaktivaci skeneru a to 25. dne v měsíci, kdy jste platby neuhradili. Mezi 7. a 25. dnem v měsíci kontrolujte svoje e-maily a hlasovou schránku od Skenerové podpory, abyste se vyhnuli deaktivaci skeneru. Deaktivace skeneru vede k ukončení pronájmu v případě, že během deaktivace nedojde k vyrovnání poplatků. Zbývající neuhrazené platby povedou ke statusu Pozastavená objednávka na Vašem účtu.

Pojištění pro případ ztráty a poškození Princip pojištění platí pro případ opravy (v případě poškození) nebo náhrady (v případ ztráty či odcizení) iPadu a/nebo Skeneru. Společností Nu Skin budete požádáni o úhradu pouze maximální kompenzační částky. Nu Skin zaplatí rozdílovou částku z celkových nákladů na opravu nebo náhradu. Měsíční úhrada pojištění pro případ ztráty a poškození Vás neoprostí od uhrazení maximální kompenzační částky.

Neplatíte žádné poplatky za pronájem v měsíci, kdy skener vrátíte Ukončení pronájmu Přejete-li si Smlouvu o pronájmu skeneru ukončit a vrátit jej, mějte na paměti tento časový přehled: Neplatíte žádné poplatky za pronájem v měsíci, kdy skener vrátíte Zašlete skener zpět 1. den v měsíci Kontaktujte svoji místní podporu a zašlete zpět formulář o ukončení pronájmu 15. den v měsíci Váš skener je zpět na skladě společnosti Nu Skin

Platíte poplatky za pronájem v měsíci, kdy skener vrátíte Ukončení pronájmu Přejete-li si ukončit Smlouvu o pronájmu Skeneru a vrátit jej, mějte na paměti tyto časové úseky: Skener je odeslán zpět 1. dne v měsíci Kontaktujte svoji místní podporu a zašlete zpět formulář o ukončení pronájmu 15. dne v měsíci 30. dne v měsíci Váš Skener je zpět na skladě společnosti Nu Skin Platíte poplatky za pronájem v měsíci, kdy skener vrátíte

Ukončení pronájmu Nu Skin bude považovat ukončení vašeho pronájmu za účinné v okamžiku navrácení skeneru společnosti, a ne v okamžiku, kdy je formulář o ukončení pronájmu zaslán zpět. Zařízení musí být řádné zabalené a pojištěné na Vaše náklady. Musí být ve stejném provozním stavu, podmínkách a vzhledu jako v den, kdy jste jej obdrželi.

THANK YOU