Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

SYNCHRONIZACE SKENERU S3. Synchronizovat skener znamená: Odeslat údaje o skenerem uskutečněných měřeních na globální server společnosti Nu Skin. Výhody:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "SYNCHRONIZACE SKENERU S3. Synchronizovat skener znamená: Odeslat údaje o skenerem uskutečněných měřeních na globální server společnosti Nu Skin. Výhody:"— Transkript prezentace:

1 SYNCHRONIZACE SKENERU S3

2 Synchronizovat skener znamená: Odeslat údaje o skenerem uskutečněných měřeních na globální server společnosti Nu Skin. Výhody: Ve Vašich skenerových záznamech můžete vidět celkový přehled o veškeré Vaší skenerové aktivitě. Spojení bylo vytvořeno mezi skenovými čísly přiřazenými k ADR objednávkám. Společnost Nu Skin Vám může vyplatit Vaše skenerové bonusy.

3 Synchronizace skeneru Po každém měření skenerem, alespoň jednou za 14 dní a nejpozději v poslední pracovní den měsíce. Pokud nebude Váš skener během 14 dní synchronizován, bude automaticky odpojen. Pouze společnost Nu Skin jej dokáže znovu aktivovat. Nahlédnutím do tabulky "Záznamy" zjistíte, kolik dní Vám ještě zbývá do další synchronizace:

4 Synchronizace skeneru Pokud je Váš iPad připojen k Wi-Fi, synchronizuje se skener automaticky. Všechna synchronizovaná měření se ukáží jako: Všechna nesynchronizovaná měření se ukáží jako: Pro synchronizaci měření zmáčkněte tlačítko :

5 DĚKUJEME ZA POZORNOST


Stáhnout ppt "SYNCHRONIZACE SKENERU S3. Synchronizovat skener znamená: Odeslat údaje o skenerem uskutečněných měřeních na globální server společnosti Nu Skin. Výhody:"

Podobné prezentace


Reklamy Google