Elektronické učebnice Ing. Zdeněk Pavlík. Hlavním cílem tvorby elektronických učebnic je zlepšení podmínek pro výuku technických oborů, včetně zvyšování.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nejčastější chyby při kontrole žádosti o dotaci 9. výzva IOP - Komunikační infrastruktura veřejné správy Ing. Jana Břicháčková.
Advertisements

NEJČASTĚJŠÍ POCHYBENÍ ZADAVATELE při zadávání veřejných zakázek
Veřejné zakázky elektronicky Statutární město Děčín.
Veřejné zakázky v IT Ing. Jiří Fridrich Skupina Informatiky MF Jiri
Novela ZÁKONA č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů PhDr.
Úspěšné podání nabídky a obrana při vyloučení zadavatelem
Postupy pro zadávání zakázek při pořizování zboží, služeb či stavebních prací z prostředků finanční podpory OP VK.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Mgr. David Mlíčko odbor veřejného investování
Prevence korupce z hlediska příjemce dotace Ing. Martin Puš starosta města Jičín.
Individuální projekt Pardubického kraje na sociální služby.
PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ Plzeň České Budějovice.
Přístup k vlastnímu hodnocení ze strany ČŠI
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
Realizace projektu - ČR Centrum pro regionální rozvoj.
VLASTNÍ HODNOCENÍ ŠKOLY z pohledu ČŠI "Cesta ke kvalitě"
Společně Měníme a Rozvíjíme Venkov – SMARV PRV ČR III /005/3310a/672/
Veřejné zakázky Zákon o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb.
Směrnice Rady Libereckého kraje č. 3/2006 k zadávání veřejných zakázek Libereckým krajem a jím zřizovanými příspěvkovými organizacemi Liberec, 9. dubna.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
ZÁKON 139/2006 O koncesních smlouvách a koncesních řízeních (koncesní zákon)
Veřejné zakázky. Právní základ 3 Právní základ - Smlouva o založení Evropského společenství - Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách - Zákon č.
Podmínky pro zadávání VŘ/ZŘ ve vztahu k elektronickým učebnicím Mgr. Monika Málková.
1 PORADA ŘEDITELŮ DĚTSKÝCH DOMOVŮ ZŘIZOVANÝCH MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM A CÍRKEVNÍMI SUBJEKTY ODDĚLENÍ SPRÁVY ŠKOL 4. června 2009.
1 Moderní učitel CZ.1.07/1.3.00/ Vdělávání v oblasti veřejných zakázek dle postupu uvedeného v Příručce pro příjemce Ing. Jan Weigel, lektor VŘ.
Vzdělávání uchazečů o zaměstnání v oblasti socioekonomických kompetencí CZ.1.04/2.1.00/ Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
Smluvní výtahy ve výstavbě Poptávka, nabídka, smlouva o dílo, plnění
Hodnocení kvality a bezpečí zdravotních služeb
Zadávací dokumentace Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
1 Centralizovaný rozvojový program 2017 a Institucionální program Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 529/5, Praha.
Valná hromada Svazku vodovodů a kanalizací Ivančice Svazek vodovodů a kanalizací Ivančice B.M. Kuldy 20, Ivančice IČ DIČ CZ
Způsob financování sociálních služeb v rámci projektu „Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ Ing. Pavel Poles Odbor strategického rozvoje kraje.
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP Závazné postupy pro zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných ze zdrojů.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR JUDr. Jana Nedvědická Odbor práva veřejných zakázek a koncesí MMR ČR Zákon o veřejných zakázkách – možnosti společensky.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Autoři: Ing. Martin Polák Výhody e-tržišť z pohledu dodavatele.
PROVÁDĚCÍ PŘEDPISY transparentní novela zákona Vlastimil Fidler 1.
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP a OP LZZ zvláštní část Závazná postupy pro zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných ze zdrojů.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ESF výzva pro vysoké školy Mgr. Helena Hořáková Praha, duben 2016.
„Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Nejčastější chyby při zadávání veřejných zakázek z OPVK
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP (obecná část) Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Závazné postupy pro zadávání zakázek (v programovém období.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ a IOP Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek ( Příloha OM OP LZZ D9) Závazné postupy pro.
Pravidla pro zadávání veřejných zakázek pro přímo řízené organizace na MZ ČR Ing. Mgr. Zdeňka Zatloukalová.
Pokyn NKM k VZMR financovaných z EHP a Norských fondů Česko-norský výzkumný program CZ09 Czech-Norwegian research programme CZ09 Ministerstvo.
Postup při zadávání VZ - Příspěvkové organizace Kompetence k rozhodování o nákupu věcí, služeb a stavebních prací Rozsah Číslo usnesení Rady ÚK z
ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK V RÁMCI OP VK Seminář pro příjemce 10. ledna 2012.
PROBLÉMOVÁ MÍSTA PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK V RÁMCI OP VK 15. prosince 2011.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek (Příloha.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ (zvláštní část) Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek (Příloha.
Město Třebíč - Elektronizace veřejných zakázek. Zadávání veřejných zakázek Zadávání veřejných zakázek je upraveno: –Zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných.
GILDA - software pro zadavatele veřejných zakázek Veřejné zakázky měst a obcí Květen 2011, Ostrava.
Projekt „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Zadávání veřejných zakázek Ing. Jana Nedrdová Ústí nad Labem,
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Veřejné zakázky.
Seminář pro žadatele k 5. výzvě IROP „ VYSOCE SPECIALIZOVANÁ PÉČE V OBLASTECH ONKOGYNEKOLOGIE A PERINATOLOGIE " Ing. Oldřich Hnátek Zadávání a kontrola.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/18
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/18
Šetření uplatnění absolventů vysokých škol
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část
Oblast intervence 3.2 Integrovaného operačního programu
REFORMA MATURITNÍ ZKOUŠKY 2011
Zadávání zakázek žadatelem/příjemcem dotace
Nejčastější chyby v zadávací dokumentaci
Přednáška č. 10 Hodnocení veřejných zakázek - druhá část
Modelový příklad smlouvy o spolupráci - zajištění ÚSVP ORP pro Obec
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ
Elektronická komunikace při zadávání veřejných zakázek Mgr. Jakub Váňa
Nejčastější chyby při kontrole žádosti o dotaci 9
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Transkript prezentace:

Elektronické učebnice Ing. Zdeněk Pavlík

Hlavním cílem tvorby elektronických učebnic je zlepšení podmínek pro výuku technických oborů, včetně zvyšování motivace žáků ke vzdělávání se.

V rámci projektu využijeme možnosti získání doložky MŠMT pro 12 učebnic: Malíř Truhlář Instalatér Elektrikář (u každého uvedeného oboru po třech učebnicích)

Výběrové/zadávací řízení

VŘ bylo POPRVÉ vyhlášeno Doručeny byly celkem tři nabídky. Hodnocení nabídek bylo provedeno dle hodnotících kritérií – nejnižší nabídková cena.

Z doručených nabídek byla jedna nekompletní - došlo k jejímu vyloučení. Druhou nabídku s nejnižší cenou nebylo možno jednoznačně vyhodnotit především s ohledem na vyloučení možných rizik v rámci samotné realizace uvedené zakázky a potažmo celého projektu. Třetí a poslední nabídka měla nejvyšší cenu.

Výsledek hodnotícího procesu: VŘ zrušeno

VŘ bylo PODRUHÉ vyhlášeno Doručeny byly celkem tři nabídky. Hodnocení nabídek bylo provedeno dle hodnotících kritérií – nejnižší nabídková cena.

Z doručených nabídek byla jedna nekompletní - došlo k jejímu vyloučení. Druhá a třetí nabídka splnila všechny požadavky. O vítězi rozhodla nabízená cena.

Výsledek hodnotícího procesu: podpis smlouvy s vítěznou firmou

Celková předpokládaná hodnota celého předmětu zakázky Kč včetně DPH, tj ,64 bez DPH. Vysoutěžená cena předmětu díla je Kč včetně DPH, tj bez DPH.

PODMÍNKY ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ Zadávací dokumentace byla zpracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci veřejné zakázky malého rozsahu.

Předmět plnění veřejné zakázky

vytvoření interaktivní elektronické formy 12 knih – učebnic ve formátech vhodných pro mobilní zařízení vybavená operačními systémy iOS, Android jakož i ve formátech vhodných pro zařízení s webovým prohlížečem. Učebnice budou šířeny formou samostatné čtečky umožňující poznámky žáků. Poznámky budou sdíleny do knih žáků mezi verzemi (iOS, Android);

zajištění příprav žádostí, podání žádostí a získání ISBN (International Standard Book Number, mezinárodní standardní číslo knihy) pro každou jednotlivou vytvořenou elektronickou učebnici, a to jménem a na účet zadavatele;

zajištění přípravy žádosti, podání žádosti a získání schvalovací doložky udělované Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy (dále jen „MŠMT“) podle § 27 odst. 1 zákona č 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborné a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, pro každou jednotlivou elektronickou učebnici a to jménem a na účet objednatele;

zaznamenání obsahu každé jednotlivé elektronické učebnice na elektronický nosič Elektronickým nosičem bude vnitřní paměť mobilního zařízení, dále pak CD pro učebnice určené pro WEB;

poskytnutí licence k užití elektronických učebnic v rozsahu stanoveném obchodními podmínkami;

zajištění distribuce jednotlivých elektronických učebnic cílové skupině; distribuce bude probíhat formou dálkového přístupu zdarma, a to na základě uvedení přihlašovacího jména a hesla, které zadavatel poskytne okruhu subjektů dle svého uvážení. Distribuce bude probíhat na náklady uchazeče prostřednictvím webových stránek určených zadavatelem, odkud budou elektronické učebnice zdarma dostupné. Zadavatel poskytne součinnost při úpravě www stránek pro potřeby projektu.

Děkuji za pozornost.