SPŠ PÍSEK. Přijetí ve škole Přišli jsme hlavním vchodem. U hlavního vchodu nás uvítali starší žáci. Dali nám program dne a vyrazili jsme na prohlídku.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Čeští studenti v městě Hermeskeil Úterý – neděle
Advertisements

E XKURZE NA SPŠ V T ÁBOŘE. Dne jsme my,9.A -navštívili Střední průmyslovou školu v Táboře. Hned po příchodu nás přivítal pan ředitel Marcel.
Návštěva průmyslové školy v Písku Exkurze na SPŠ v Písku.
NA STŘEDNÍ ŠKOLY A STŘEDNÍ ODBORNÁ UČILIŠTĚ
Martina Pišová Sonya Mátlová Kyberšikana. Co to je kyberšikana ?  zneužití inf. kom. t.  mobilem, internetem  agresor→ ZÁMĚRNÉ vyvedení z rovnováhy.
Exkurze do ČOV Vypracoval: Vojtěch Hnilica, 7.C Datum: Organizátor: Mgr. Jitka Režňáková Doprovod: Mgr. Pavlína Hebnarová, Mgr. Vladimír Balajka.
příspěvková organizace Středoškolská 3, Ostrava-Zábřeh
STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ PLZEŇ
Třída 3.B ZŠ Mánesova Pavla Mitáčková V úterý 15.4 jsme se neučili. Jeli jsme na výukový program do Koryčan. Ráno jsme se sešli u školy. Jeli s námi.
Nabídka učebních oborů: Prodavačské práce Podlahářské práce.
Střední průmyslová škola stavební, Ostrava, příspěvková organizace
Pekelný advent autor: Jan Sviták.
Ve školním roce 2010/2011 byly otevřeny dvě přípravné třídy. Přípravné třídy naší školy byly zapojeny do projektu "Společně to dokážeme". Je to program.
Obchodní akademie, Česká Lípa, náměstí Osvobození 422, příspěvková organizace
NABÍDKA UČEBNÍCH OBORŮ PRODAVAČSKÉ PRÁCE PODLAHÁŘSKÉ PRÁCE.
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dni.
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.
Škola se zaměřením na matematiku a informatiku
Polsko – Škola v polských Jankowicích. Natálie Kučerová.
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
Adapťák A Kaplan, Černá, Jarý, Babováková.
Maturitní zkouška z cizího jazyka Anglický a německý jazyk.
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové sobota 8. října 2011 Stará garda- jubilejní 10. ročník!!!
Střední škola a odborné učiliště gellnerova Brno
Adaptační kurz
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové Stará garda ročník v Hradci Králové disciplína - všechny zbraně let, 60 a starší (AK.
PŘIHLÁŠKA NA STŘEDNÍ ŠKOLU
Jak napsat odvolání.
 Martina Švarcová. Adresa a kontakty: Adresa Adresa: U Dráhy 827/6, ZábřehKontakty: Tel.:
Bezpečí na Internetu PROJEKTOVÝ DEN. Průběh Dne  Nejprve jsme se podívali na 30 minutový film o chování na internetu.  Druhou hodinu jsme se rozdělili.
1.B Petr Štefek Petr Machej Martin Žák Adam Marcalik.
Grantový projekt OP VK: TECHNIKA JE ZÁBAVA Registrační číslo: CZ.1.07 / / Technik autoservisu Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a.
Propojení informačních technologií s přírodopisem
Plzeňská Kladno. Stručná historie škola zahájila svoji činnost 1. září 1984 s názvem Sportovní škola po listopadu 1989 se škola začala transformovat.
web: tel.: ředitelka školy: Mgr. Milada Němcová KONTAKT:
Střední průmyslová škola v Písku
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_PEK241.
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
Projektový den Bezpečný pohyb na internetu. Úvod  Na úvod nás pan učitel seznámil s programem projektu. Vysvětlovali jsme si jak by jsme se měli bezpečně.
Prohlídka SPŠ.  Hned co jsme přišli do školy nás posadily do zasedací místnosti. První co jsme uviděli byli sušenky a voda hned jsme se do toho vrhli.
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
ZŠ Václava Havla Poděbrady
…aneb přijďte se k nám podívat…. V Základní škole v Ludgeřovicích.
HNED CO JSME PŘIŠLI, PŘIVÍTAL NÁS PAN ŘEDITEL MARCEL GAUSE.
Návštěva SPŠ Písek. Když jsme přišli škola nás zaujala už z venku. Nejdříve nás posadily do jazykové učebny kde jsme si vyzkoušeli test z německého jazyka.
MS WINDOWS Plocha. Plocha  Deska pracovního stolu  Výchozí bod pro práci s PC  Na každém počítači může vypadat různě  Uživatel si ji může sám upravovat.
EXKURZE DO SPŠ TÁBOR TECHNIKA OČIMA DĚTÍ. V pátek šli žáci 9. třídy ZŠ Bernarda Bolzana na Exkurzi do Střední Průmyslové školy v Táboře.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Poděbradská 93, Pardubice Tel: Vypracoval: Lukáš Nekola V rámci předmětu: Technologie.
STAŇ SE NA CHVÍLI MALÝM PRINCEM CESTOU NECESTOU VESMÍRNÝMI DÁLKAMI.
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
Základní škola Václava Havla. Historie Škola byla založena v září 1989 pod názvem základní škola Na ValechŠkola byla založena v září 1989 pod názvem základní.
COMENIUS – Partnerství škol Sociální učení ve škole a svět práce v Evropě 2009 – 2011 Pracovní setkání žáků a učitelů ve dnech 8. – v I.E.S.
Toto je jedna z otázek z přípravného testu studijních předpokladů pro uchazeče o přijetí na vysokou školu:
S Olgou hodinu za hodinou Mgr. Renata Nogolová Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Renata Nogolová. Autor obrázků Tomasz.
Mgr. Zdeněk Nosek ředitel školy Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/ Podpora zdravého životního.
Odkud se vzal kuchyňský robot?. Víte proč člověk vynalézá? Protože je líný! V 17. století kuchaři šlehali hodinami vaječný bílek březovými metličkami.
INFORMACE K PŘIJÍMACÍMU ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY A STŘEDNÍ ODBORNÁ UČILIŠTĚ PRO ŠKOLNÍ ROK
Má vysněná škola. Kdy by měla škola začínat ? A kdy končit ? ● Začínat by měla v 10:00 ● Končit by měla ve 12:00 ●
Přijímací řízení na SŠ ve školním roce 2016/2017
Sportovní klub Strupčice
Přijímací řízení pro školní rok 2017/2018.
Jsem ŠKOLÁK I.
Jméno učitele | číslo kurzu
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2018 / 2019.
Přírodovědecká fakulta UJEP
Maturity 2018/2019 listopad 2018 L. Jíša.
Přijímací řízení 2018.
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
Transkript prezentace:

SPŠ PÍSEK

Přijetí ve škole Přišli jsme hlavním vchodem. U hlavního vchodu nás uvítali starší žáci. Dali nám program dne a vyrazili jsme na prohlídku školy. Po chvíli si nás val do parády pan ředitel školy s jeho zástupci. Měli jsme dvacetiminutovou přednášku o škole a o zkouškách na školu.

Německá učebna Jako první po krátké prezentaci pana ředitele jsme šli do německé učebny, kde nám dali krátké zkušební testy. Poté jsme napsali e- mailové adresy kvůli informacím pro přijetí.

Dílny Podívali jsme se do dílen kde jsme si osahali různé nástroje.

Elektropracovny Rozdělili jsme se na dvě skupiny. Jedna zůstala v anglické učebně a druhá se šla podívat na elektrické pomůcky a různé vypínače.

Tělocvična/posilovna Ve sklepě jsme se podívali na tělocvičnu s posilovnou. Zde byl pro nás připravený program. V něm jsme si vyzkoušeli základní fyzické dovednosti.

Elektromobil SPŠ písek mělo vypůjčené elektro auto od Čezu. Takže jsme měli možnost se podívat jak vypadá.

KONEC