Povolání: umělecký malíř

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Osobnosti Chyšecka Antonín Šít.
Advertisements

* Nejdůležitějším krokem při výběru počítače je uvědomit si, za jakým účelem nám bude sloužit. * Stolní nebo přenosný? * Jaký výkon budu potřebovat? *
 Grafický design je služba na míru.  Obrovské rozdíly mezi cenami a kvalitou služeb.  V ceně se například zohledňuje: ▪ Strávený čas nad prací ▪ Fixní.
PORTRÉT PRŮŘEZOVÉ TÉMA.
Vyvolám na Tvé tváři úsměv? Měla jsem trochu volného času, otevřela jsem svoji mailovou schránku, abych viděla, jestli jsem od Tebe něco dostala.
Dobrý den online příteli - přítelkyně!.
Zaměstnaní Učitele ZŠ Základní škola.
Jan Jakub Hartmann Alegorie vody
Studijní obory a jejich uplatnění.
Je bláznovství... Nenávidět všechny růže když ses jednou zranil o trn...
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
Cenové praktiky Detail stanovené ceny Balíčky a „antibalíčky“
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Joseph Haydn 1732 Rohrau – 1809 Vídeň.
Co d ě lá chirurg Chirurg je lékař, který se zaměřuje na operativní ošetření a léčbu onemocnění či zranění. Nápl ň práce diagnostika nemoci či zranění.
ÚŘAD PRÁCE.
P ODNIKATEL Náplň: Ekonomické podnikání s určitou prací. Snaha snížit cenu materiálu skladová dovozu …..atd. a hlavně pro svůj peněžní stav. Podnikatel.
KV. Kurzy, s.r.o. Nabídkový katalog pro rok 2010.
Ateliér Příroda aneb Land Art v Českém ráji. Co je Land Art  Land art vznikl jako umělecký směr ve druhé polovině 60. let v USA.  Termín, vytvořený.
Měření vybraných technických parametrů v uzlových bodech Karel Šefčík, Český metrologický institut (moderátor) Ladislav Pospíchal, MEgA Měřicí Enegetické.
Klíčová otázka č. 5 Jakou roli by měli hrát různí aktéři (zejm. veřejná správa na všech úrovních, poskytovatelé služeb, volení představitelé, sdělovací.
P O U T N Í K olej malíř, restaurátor narozen 1955 v Brně studia : 1971 – 1975 Střední uměleckoprůmyslová škola v Uherském Hradišti 1975 – 1980 Akademie.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Projekt SIPVZ 2005.
EVOPOWER SS 2015 KOPAČKY VELIKOST Běžná cena:1599,- Cena pro Vás: 999,- Juniorské kopačky evoPOWER 3.2 jsou to pravé pro hráče všech kategorií.
Učitel. Náplň práce  Kvalitní učitel by měl napomáhat zlepšování prostředí, ve kterém se odehrává vzdělávací a výchovný proces. Měl by předávat své zkušenosti,
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Nizozemské malířství 17. století
PALIATIVNÍ PŘÍSTUP V KC aneb „Pomoz mi nést můj úděl“ Semiramis o.s. / Laxus o. s. Richard Hanus, Eva Mifková.
Masarykovo gymnázium Vsetín
Vojtěch Hynais.
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
Jedna z největších světových firem v oblasti logistiky 20 leté zkušenosti po celém světě Konzultantské služby.
Kuchař Kuchař či kuchařka je člověk, který se zabývá přípravou a úpravou jídla. Profesionální kuchaři vaří v restauracích, školních či závodních jídelnách,
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Projekt SIPVZ 2005.
František Weiss Zabývá se modelingovou a výtvarnou fotografií, fotografováním společenských akcí, fotografováním svateb a životních událostí. „Doufám,
Můj domov.
Tlumočník. Náplň práce překlad materiálů z cizího jazyka překlad materiálů do cizího jazyka vyhledávání odborných materiálů a konzultace s odborníky překlad.
Křížovka – povolání Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Umělecké směry 19. století
P O U T N Í K malíř, restaurátor narozen 1955 v Brně studia : 1971 – 1975 Střední uměleckoprůmyslová škola v Uherském Hradišti 1975 – 1980 Akademie.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ZŠ Drnovice Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP Vzdělávání.
ČLOVĚK 2 Mgr. Alena Ščuková Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Výtvarné směry 2. poloviny 20. století
KUBISMUS Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Zdravý Životní Styl Michal Burda.
Meziválečná doba Malíři.
ZÍSKÁVÁNÍ A VÝBĚR PRACOVNÍKŮ
„ WORKSHOP „Terénní sociální práce v sociálně vyloučených lokalitách Moravskoslezského kraje – práce se závislými klienty“ Vyhodnocení a shrnutí výstupů.
Proč s aplikací pracovat?. Aplikace Stopy mé Ekoškoly má jednoduché ovládání a snadno prezentovatelné výstupy. Zábavnější práci s analýzou Kvalitní a.
Pětikačka uvádí Jak jsme soutěžili Vlastní písnička.
Chraňte si svá data. Úvod  Každý si pod názvem chraň si svá data představí něco jiné  V této prezentaci vám ukážu jak předejít zneužití dat a ztrátě.
IV. kongres Sítě mateřských center Máš se starat o dítě, aneb mají rodiče právo dělat v mateřském centru něco „jenom“ pro sebe?
PRESTIŽ SOCIÁLNÍCH PRACOVNÍKŮ A JEJÍ SOUVISLOST S PŘIPRAVOVANOU PROFESNÍ KOMOROU A-FORUM, z. s.
Kateřina Janovská.  Populace stárne  Rodí se málo dětí  Staří lidé žijí déle  Muži umírají dřív  „ Musím déle pracovat“  „Nebude na důchody“  „Bude.
EDVARD MUNCHA VÝKŘIK. EDVARD MUNCHA Edvard Munch byl norský malíř a grafik, vlivný představitel moderny. V roce 1879 se Munch zapsal na polytechniku,
České školství v mezinárodním srovnání České školství v mezinárodním srovnání Stručné seznámení s vybranými ukazateli publikace OECD Education.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Půjčky.
HLEDÁNÍ ZAMĚSTNÁNÍ Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
MINULOST – PŘÍTOMNOST - BUDOUCNOST KARIÉRA Vlasta Krejčová
Jak na PR (absolutní základ)
CZ.1.07/1.4.00/ Autor Mgr. Zbyněk Jícha Škola
Sušenčino cukrářství Tento web vznikl roku 2011.Díky tomuto webu se můžete podívat jaké cukroví,dorty pro vás máme připravený.
Práce návrháře.
Název projektu: Moderní škola
Je bláznovství....
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Inovace výuky prostřednictvím.
Je bláznovství....
Transkript prezentace:

Povolání: umělecký malíř

Náplň Umělecký malíř je velmi příjemná práce, k zaměstnání, někdy stačí jenom talent, zároveň ze po čas pracování stále můžete zdokonalovat a zlepšovat se. Lépe se prosadí, pokud má vzdělání v daném oboru.

Místo výkonu práce Malíři pracují buď v pohodlí doma, v ateliéru, dílnách anebo také na ulici. Často se rozhoduje, kde bude člověk pracovat, na jeho obrazech a talentu. Samozřejmě je výhodnější pracovat doma, kde máte jistotu, že svou práci odevzdáte kvalitní, než být na volné noze např. na Karlově Mostě. Ti, kteří nepracují na ulici a dostávají zakázky, mají obvykle webové stránky, kde vystavují svá díla a lidé mají možnost si něco objednat.

Malíř na ulici prodává své práce

Náklady a plat U každého umělce je to jiné, náklady jsou pouze do malířských potřeb, záleží na kvalitě a jak umí s výtvarnými potřebami šetřit. Plat dostává za každý obraz/portrét zvlášť, záleží na velikosti, ale průměrně se jeden portrét prodá za 500-2500 Kč, obrazy podobně.

Graf zaměstnanosti

Zdravotní požadavky Díky tomu, že malíř má možnost pracovat doma, nejsou na pracujícího žádné požadavky co se týče jeho zdraví.

+ a - + zaměstnání: je to koníček + člověk se při této práci nenudí a vždy dělá něco jiného - nemusí dostat dostatečný počet zakázek aby se uživil - práce je na „volné noze“

Zdroje http://www.budoucnostprofesi.cz/ http://www.pracovnimisto.cz/ Klára Božková