Kabelová televize Pržno Říjen 2012. V roce 1990 byl OSN vyhlášen 1. říjen jako "Den seniorů". Vážení senioři, přejeme Vám hodně zdraví a mnoho elánu nejen.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KTV Pržno Září 2012.
Advertisements

KABELOVÁ TELEVIZE PRŽNO Únor  Porucha vodovodu.  Odstávka: levá strana podél hlavní komunikace od staré MŠ k nádraží. Délka poruchy: ???.
KTV Pržno Květen 2014.
KTV Pržno Prosinec 2008.
KTV Pržno Listopad Program KTV  Naši jubilanti  Kompostéry!!!!!!!  Výměny řidičských průkazů!!! POZOR!  Klub seniorů  Co najdete na úřední.
Kabelová televize Pržno. Program KTV •Co najdete na úřední desce •Naši jubilanti •Odvozy odpadů v dubnu •Úhrada místních poplatků •ZŠ a MŠ Pržno - platba.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Kabelová televize Pržno Září Program KTV  Jubilanti  Co naleznete na úřední desce  Odvozy odpadů  Oznámení MUDr. Gřundělové  ČEZ Distribuce.
Kabelová televize Pržno
PF 2009 Příjemné prožití a úspěšný vstup do přejí všem občanům zastupitelé obce Pržno a zaměstnanci OÚ.
Kabelová televize PRŽNO ÚNOR Únoroví jubilanti Informace FÚ Frýdlant n/O Co najdete na úřední desce Výsledky Tříkrálové sbírky Oznámení SmVaK Oprava.
KTV PRŽNO Listopad Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Platba stravného v ZŠ a MŠ Pržno Rodinné centrum Mašinka – pozvánka (NOVÉ)
Začátek letního času. Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v březnu Informační SMS systém Zápis do MŠ Pržno.
INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Dolní Lhota. Poplatky 2012 Kabelovka 2 000,-- (mini 500,--) Komunální odpad 300,-- Kč za osobu Pes 150,-- Kč (každý další.
KTV PRŽNO Prosinec Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Klub seniorů – prosincové pozvánky Svoz odpadů v prosinci Upozornění řidičům.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - pozvánky Kultura a sport v prosinci Zasedání ZO Pržno - oznámení Co najdete na úřední desce - Veřejná.
Program KTV Pržno Říjnoví oslavenci Říjnoví oslavenci Letecká vakcinace proti vzteklině !!!!! Pozor !!!! nyní Letecká vakcinace proti vzteklině !!!!!
Kabelová televize Pržno Říjen V roce 1990 byl OSN vyhlášen 1. říjen jako "Den seniorů". Vážení senioři, přejeme Vám hodně zdraví a mnoho elánu nejen.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Kabelová televize Pržno LISTOPAD Program KTV Obecní knihovna pořádá besedu se spisovatelem Obecní knihovna pořádá besedu se spisovatelem OÚ Pržno.
Poruchy KTV Sdělujeme Vám, že případné poruchy ve vysílání KTV Pržno, mohou být v současné době způsobeny mrazivým počasím. Servis KTV: p. Martin Opěla,
Kabelová televize Pržno
KTV listopad 2010.
KTV Pržno LEDEN Program KTV Naši jubilanti Svoz odpadů Co najdete na úřední desce Tříkrálová sbírka Zlatý retrívr Pozvánka - country U lípy Zápis.
Kabelová televize Pržno. Program KTV Co najdete na úřední desce Naši jubilanti Odvozy odpadů v dubnu Úhrada místních poplatků ZŠ a MŠ Pržno - Sběr starého.
ÚŘEDNÍ HODINY OBECNÍHO ÚŘADU
KTV PRŽNO LISTOPAD Program KTV Jubilanti, oslavenci Kulturní komise vyhlašuje a pořádá…. Klub seniorů - pozvánky na listopad Co najdete na úřední.
, Pržno z Velkého pahorku. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v únoru Klub seniorů – pozvánky Předplatné obědů.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v lednu SmVaK - odečty vodoměrů Tříkrálová sbírka Informační SMS systém CZECH.
Program KTV Jubilanti Co naleznete na úřední desce Klub seniorů - pozvánky SmVaK - odečty vodoměrů Odvozy odpadů Adra hledá dobrovolníky Pozvánka - zasedání.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - výlet Setkání tří generací, smažení vaječiny Pržňanka - pozvánka na vystoupení České dráhy oznamují Pozvánka.
Program Naši oslavenci Pozvánka - kladení věnců Slavnostní setkání - Den matek Fotbalová sobota Hasičská soutěž.
63. výročí osvobození Májoví jubilanti Pozvánka ZŠ a MŠ – Den matek Pozvánka - Jarní koncert s Pržňankou Co najdete na úřední desce Klub seniorů – zájezd,
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.
KTV Pržno Září Program KTV Informace k zahájení nového školního roku Informace k zahájení nového školního roku Naši oslavenci Naši oslavenci Co.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Česká pošta informuje Klub seniorů - pozvánka Beseda nad rozpočtem Mašinka - Maškarní bál.
Listopad 2008 Kabelová televize Pržno PoÚtStČtPáSoNe
Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v dubnu Klub seniorů - pozvánky Kulturní pozvánky CZECH Point Nabídka práce AZkov-komaxit.
KTV Pržno červenec - srpen 2009.
Program KTV Naši oslavenci Den obce - pozvánka Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v červnu CZECH Point SKP - pozvánky na fotbal Klub seniorů pozvánky.
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.

Kabelová televize Pržno
Program KTV Oslavenci Co najdete na úřední desce Pozvánka na zájezd Klub seniorů – pozvánky Termíny svozu odpadů Info SmVak Vodácká akce SKP - pozvánka.
Program KTV Naši jubilanti Svoz odpadů Co najdete na úřední desce Zlatý retrívr Koncert - Petra Janů Tour 2010 Poděkování sponzorům Pozvánka Klubu seniorů.
Program KTV Naši jubilanti Mašinka - cvičení rodičů s dětmi Co najdete na úřední desce Svoz odpadů Klub seniorů - pozvánky SK Pržno -zápasy, výsledky.
Květen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Srpen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Červenec Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
Infokanál obce Vigantice
KTV PRŽNO Červen 2017.
KTV PRŽNO Červen 2016.
KTV PRŽNO Září 2016.
KTV PRŽNO Březen 2017.
KTV Pržno Prosinec 2016.
KTV PRŽNO Květen 2017.
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
KTV PRŽNO Říjen 2015.
KTV PRŽNO Červenec 2017.
KTV PRŽNO Únor 2018.
Infokanál obce Vigantice
KTV PRŽNO Leden 2018.
KTV Pržno Červenec Srpen 2018.
Transkript prezentace:

Kabelová televize Pržno Říjen 2012

V roce 1990 byl OSN vyhlášen 1. říjen jako "Den seniorů". Vážení senioři, přejeme Vám hodně zdraví a mnoho elánu nejen v tento den. Obecní úřad Pržno

Program KTV OÚ Pržno žádá občany…. Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce ZUMBA na Pržně opět zahajuje Výuka břišních tanců Svoz odpadů SK Pržno informuje ŘP - výměny Nabídka práce Záznam ze zasedání ZO Pržno Platba stravného Kontejnery na listí a drobný zelený odpad Informace o stavu ovzduší Oslava vzniku samostatného státu

OÚ Pržno žádá občany.. Žádáme občany, kteří vlastní fotografie či jiné záznamy z povodní v roce 1997 a 2010 o jejich zapůjčení na OÚ Pržno. Materiály můžete zasílat i elektronicky na Děkujeme

Něco málo ze zapomenutého času Pržna. Tímto Vás pěkně prosím o zapomenuté fotografie z našich školních let. Vzpomínky pouze z Pržna a ze školních lavic. Rádi bychom pro Vás připravili malou expozici těchto snímků. Dejte Vašim vzpomínkám křídla,aby se prolétly a zakroužily nad hlavami ostatních. Naším cílem je dát dohromady jakýkoliv materiál od počátku školní docházky v Pržně. Snímky a ostatní materiál prosím noste podepsané p. Marii Vašutové. Můžete i psát na nebo na OU. Máte-li i staré školní potřeby či hračky, můžete je také přibrat. Mnohokráte děkuji za Kulturní komisi, Marie Vašutová

Naši oslavenci pan Dimitrij Dvořák83 let pan Sejad Djerzič55 let pan Přemysl Kovář50 let Vážení oslavenci, přejeme Vám zdraví, štěstí a pohodu do dalších let. OU Pržno

Co najdete na úřední desce Nařízení Krajské veterinární správy pro MS kraj č. 9/2011 Nařízení Krajské veterinární správy pro MS kraj č. 1/2009 Nařízení KVS pro MS kraj č. 2/2010 Nařízení KVS pro MS kraj č. 4/2010 Nařízení Státní veterinární správy ze Nařízení KVS pro MS kraj č. 3/2011 o mimořádných veterinárních opatřeních k prevenci a tlumení nebezpečné nákazy - varroázy včel Oznámení změny koncepce „Aktualizace Krajského integrovaného programu ke zlepšení kvality ovzduší Moravskoslezského kraje“ Oznámení o stanovení minimálního počtu členů okrskové volební komise a informace o počtu a sídle okrsků pro volby do zastupitelstev krajů konané ve dnech 12. a OZV č. 2/2012 Výzva k podání nabídek - Rekonstrukce VO

VÝMĚNY ŘIDIČSKÝCH PRŮKAZŮ Vydané platí do od do od uvedeno na ŘP MěÚ Frýdlant nad Ostravicí, Hlavní 139 (vedle Ommy), 1. patro – vlevo, přepážka „ŘIDIČI“ Co musím mít s sebou? - platný průkaz totožnosti (občanský průkaz, pas) - jednu fotografii (3,5 x 4,5 cm - čelní pohled) - řidičský průkaz Úřední hodiny Pondělí 8.00 – hodin Středa8.00 – hodin (Polední přestávka – hodin) Kdy budu mít vystaven nový ŘP? -lhůta pro převzetí nového ŘP je 20 pracovních dní (podle počtu žádostí)

Výuka břišních tanců tělocvična ZŠ v Pržně První lekce proběhnou od a poté každé další úterý. Od 17 hod. do 18 hod. výuka pro děti do 15 let, za cenu 200 Kč/ 10 lekcí. Od 18 hod. do 19 hod. výuka pro dospělé, za cenu 600 Kč/ 10 lekcí. Těší se na Vás SAMIRAH. TEL

Svoz odpadů v říjnu Sklo - v pátek dle vytíženosti Plasty - ve středu dle vytíženosti Papír - ve čtvrtek dle vytíženosti Komunální odpad - ve středu 3., 17. a

SK Pržno - oddíl kopané Příští zápasy: Ženy od Veřovice - SK Pržno Muži od Tošanovice - SK Pržno MUŽI SK Pržno - Paskov 7 : 0 (5:0) Branky vstřelili: Pavel Šindelek - pen., Martin Vašut, Tomáš Matýsek 2, Vladimír Skotnica pen. Ženy SK Pržno - Havířov 2 : 5 (0:1)

Záznam ze zasedání ZO Pržno Záznam můžete shlédnou denně od hod. Záznam můžete shlédnou denně od hod. Délka záznamu: 1 hod.49 min. Délka záznamu: 1 hod.49 min.

Nabídka práce AZ kov-komaxit,s.r.o., přijme zaměstnance: TECHNICKO ADMINISTRATIVNÍ PRACOVNICI na příjem zakázek + vedení zakázek v PC + řízení zakázek na dílně. Proměnlivá pracovní doba, častá práce o víkendu. DĚLNÍK DO LAKOVNY, ZÁMEČNÍK Požadujeme: pracovitost, manuální zručnost, spolehlivost, solidní vystupování. Nabízíme: práci v menším kolektivu, zvýhodněné závodní stravování. Nevyučené v oboru zaučíme. BRIGÁDNÍK ( i důchodce) -ŘIDIČ sk.C Avia Kontakt: tel: ,

Platba stravného v ZŠ a MŠ Pržno Oznamujeme rodičům dětí a také občanům využívajícím služby dovozu obědů, že stravné na měsíc listopad 2012 bude vybíráno v úterý od hodin v kanceláři Mateřské školy Pržno. Oznamujeme rodičům dětí a také občanům využívajícím služby dovozu obědů, že stravné na měsíc listopad 2012 bude vybíráno v úterý od hodin v kanceláři Mateřské školy Pržno.

Kontejnery na listí Od budou opět v obci rozmístěny kontejnery na listí a drobný zelený odpad ze zahrad. Do nich můžete tento biologický odpad průběžně odkládat. Jsou umístěny stejně jako v loňském roce (u hasičárny, za kravínem, lok. Bojdová) Od budou opět v obci rozmístěny kontejnery na listí a drobný zelený odpad ze zahrad. Do nich můžete tento biologický odpad průběžně odkládat. Jsou umístěny stejně jako v loňském roce (u hasičárny, za kravínem, lok. Bojdová) Občané se zájmem o ekologickou likvidaci listí, si mohou na OÚ zakoupit kvalitní PVC pytle / 15,- Kč. Občané se zájmem o ekologickou likvidaci listí, si mohou na OÚ zakoupit kvalitní PVC pytle / 15,- Kč. POZOR!!!!!!!!!!! POZOR!!!!!!!!!!! Zaměstnanci OÚ budou od listopadu vždy v pondělí a ve čtvrtek svážet pytle s listím. Pytle zanechávejte u plotu do 7.00 ráno. Zaměstnanci OÚ budou od listopadu vždy v pondělí a ve čtvrtek svážet pytle s listím. Pytle zanechávejte u plotu do 7.00 ráno. Využijte této služby, nepalte listí!! Využijte této služby, nepalte listí!! Listí do kontejnerů z pytlů vysypávejte!!! Listí do kontejnerů z pytlů vysypávejte!!! Děkujeme. Děkujeme.

Kontejnery na listí ANO!!! NE !! NE !!

Stav ovzduší k

Oslava vzniku samostatného státu Ve středu 24.října v hodin si před kostelem Neposkvrněného početí Panny Marie v Pržně, připomeneme vznik samostatného státu Čechů a Slováků ( ) slavnostním shromážděním u stromu republiky. Občané jsou srdečně zváni. oú