Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KTV PRŽNO Listopad 2014. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Platba stravného v ZŠ a MŠ Pržno Rodinné centrum Mašinka – pozvánka (NOVÉ)

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KTV PRŽNO Listopad 2014. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Platba stravného v ZŠ a MŠ Pržno Rodinné centrum Mašinka – pozvánka (NOVÉ)"— Transkript prezentace:

1 KTV PRŽNO Listopad 2014

2 Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Platba stravného v ZŠ a MŠ Pržno Rodinné centrum Mašinka – pozvánka (NOVÉ) Svoz odpadů v listopadu Kontejnery na listí jsou přistaveny Zasedání zastupitelstva - Oznámení

3 Naši listopadoví jubilanti V listopadu oslaví svá výročí a jubilea tito spoluobčané: paní Vlasta Němcová80 let pan Petr Vokal65 let paní Libuše Kulihová65 let paní Jarmila Matýsková60 let paní Jarmila Matýsková55 let paní Marta Boková50 let Vážení a milí jubilanti, připojujeme se s gratulací a přejeme vám hodně zdraví a štěstí do dalších let. OÚ Pržno

4 Mikulášské odpoledne. V sobotu 29.11. od 14.00 hodin se uskuteční tradiční Mikulášské odpoledne a jarmark. Místem konání bude opět areál naší školy. A na co všechno se mohou návštěvníci těšit? Stejně jako každý rok si budou moci nakoupit spoustu vánočních propriet, prohlédnout si práci řemeslníků, nebo se jen tak setkat se známými a sousedy. Na děti se samozřejmě přijde podívat Mikuláš s čertem a těm hodným určitě přinesou malou nadílku. Pro všechny bude připraveno občerstvení a pro potěchu ducha i kulturní vystoupení. K večeru se pak poprvé rozzáří vánoční strom. Na akci Vás srdečně zveme. Obec Pržno, ZŠ a MŠ Pržno a Kulturní a sportovní komise. V sobotu 29.11. od 14.00 hodin se uskuteční tradiční Mikulášské odpoledne a jarmark. Místem konání bude opět areál naší školy. A na co všechno se mohou návštěvníci těšit? Stejně jako každý rok si budou moci nakoupit spoustu vánočních propriet, prohlédnout si práci řemeslníků, nebo se jen tak setkat se známými a sousedy. Na děti se samozřejmě přijde podívat Mikuláš s čertem a těm hodným určitě přinesou malou nadílku. Pro všechny bude připraveno občerstvení a pro potěchu ducha i kulturní vystoupení. K večeru se pak poprvé rozzáří vánoční strom. Na akci Vás srdečně zveme. Obec Pržno, ZŠ a MŠ Pržno a Kulturní a sportovní komise.

5 Zasedání zastupitelstva obce Pržno - oznámení Zasedání Zastupitelstva obce Pržno se uskuteční dne 26.11.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti hasičské zbrojnice, Pržno č.p.140.

6 Seminář s informacemi pro občany ohrožené ztrátou zaměstnání. Úřad práce ČR ve Frýdku-Místku organizuje ve středu 19. 11. 2014 v 16:00 hodin, v zasedací místnosti č. 018, v budově Úřadu práce ČR, Na Poříčí 3510, seminář pro občany, kteří jsou ohrožení ztrátou zaměstnání a nemají v nejbližší době předpoklad rychlého nalezení nového zaměstnání Co se můžete dozvědět na semináři: kdo může být uchazečem o zaměstnání, možnost zařazení do evidence zájemců o zaměstnání (pro zaměstnané), kdy se přijít zaevidovat na úřad práce, jak se zaevidovat na úřadu práce, jaké dokumenty s sebou přinést, podpora v nezaměstnanosti, její výše a délka vyplácení, základní práva a povinnosti uchazeče o zaměstnání, co požadují zaměstnavatelé, možnosti rekvalifikací, možnosti hledání zaměstnání před podáním žádosti na úřadu práce

7 Platba stravného v ZŠ a MŠ Pržno. Oznamujeme rodičům dětí a také občanům využívajícím služby dovozu obědů, že stravné na měsíc prosinec 2014 bude vybíráno dne 24.11. 2014 od 6.30 - 13.00 hodin v kanceláři Mateřské školy Pržno.

8 RODINNÉ CENTRUM MAŠINKA pořádá II. PŘEDADVENTNÍ KREATIVNÍ PODVEČER TENTOKRÁT NA TÉMA: Adventní věnce a dekorace z přírodnin KDY? V PÁTEK 28. 11. 2014 V KOLIK? od 18,00 do cca 21,30 hod KDE? Tělocvična ZŠ Pržno KDO? Dospělí kreativci VSTUPNÉ: úsměv a dobrá nálada (je vhodné rezervovat si předem místo, abychom zajistili dostatek míst k sezení, a to nejpozději do 27. 11. 2014) na e-mailu ANNA.JAVORKOVA@GMAIL.COM)ANNA.JAVORKOVA@GMAIL.COM KONTAKT PRO PŘÍPADNÉ DOTAZY: paní Javorková: ANNA.JAVORKOVA@GMAIL.COM nebo 777 983 066 ANNA.JAVORKOVA@GMAIL.COM Přineste si s sebou:

9 Kreativní večer s MAŠINKOU Přineste si s sebou:  slaměný, proutěný či polystyrenový základ (kruh či ovál na věnec, koule/kužely různých velikostí na ostatní dekorativní předměty), polystyrenový základ bude nutno předem obalit do tmavší látky či nabarvit tmavší barvou, pokud se na něj chystáte lepit tmavé přírodniny,  různé přírodniny z lesa a polí: např. kaštany, žaludy, šišky, šípky, větvičky jehličnanů, klacíky, drobné kamínky, mech, pírka, drobounké okrasné dýně a kukuřice, neloupané ořechy, okrasná „mini“ jablíčka, sušené rostliny, různé přírodniny z domova: např. bílé, červené či strakaté drobné i velké fazolky a nepůlený hrách, sáček zrnkové kávy (nemletá!), pecky od švestek či jiných peckovin, neloupaná dýňová semínka,  v omezeném množství mohou být i zakoupené umělé rostliny a plody či další dekorace,  přírodní lýko (barvené i nebarvené), jutový či lněný provázek, stuhy, svíčky s bodci,  tavnou/lepící pistoli s dostatečným množstvím tyčinkových náplní, tenký aranžérský drátek,  starší karton či obal od vajec a noviny (na práci s tavnou pistolí),  obyčejné nůžky a zahradní nůžky (na větvičky). Dobrý kolektiv, pozitivní nasazení, zaškolení a motivaci dodáme my, ostatní je na Vás. Čajík či kafíčko zajištěno, drobná domácí kulinářská produkce VÍTÁNA, obzvlášť uděláme-li si dlouhý tvořivý večer.

10 Co najdete na úřední desce. KVS pro MSK, Nařízení SVS/2013/034594-T KVS pro MSK, Nařízení SVS/2013/078090-T Oznámení – Státní pozemkový úřad Oznámení záměru prodejemajetku č. 6/2014 Výzva k podání nabídky – úvěr na rekonstrukci COV Zasedání zastupitelstva - oznámení

11 Svoz odpadů v listopadu Sklo - v pátek dle vytíženosti Plasty - ve středu dle vytíženosti Papír - ve čtvrtek dle vytíženosti Komunální odpad - ve středu 12. a 26.11. Máte-li zájem o zahradní kompostér, můžete si jej i nadále vyzvednout na OÚ.

12 Kontejnery na listí Vážení spoluobčané, v obci jsou opět rozmístěny kontejnery Do nich můžete tento biologický odpad průběžně odkládat. Jsou umístěny stejně jako v loňském roce (u hasičárny, za kravínem, lok. Bojdová) Vážení spoluobčané, v obci jsou opět rozmístěny kontejnery na listí a drobný zelený odpad ze zahrad. Do nich můžete tento biologický odpad průběžně odkládat. Jsou umístěny stejně jako v loňském roce (u hasičárny, za kravínem, lok. Bojdová) Občané se zájmem o ekologickou likvidaci listí, si mohou na OÚ zakoupit PVC pytle / 5,- Kč. Občané se zájmem o ekologickou likvidaci listí, si mohou na OÚ zakoupit PVC pytle / 5,- Kč. POZOR!!!!!!!!!!! Zaměstnanci OÚ budou od 20. října vždy v pondělí a ve čtvrtek svážet pytle s listím. Pytle zanechávejte u plotu do 7.00 ráno. Využijte této služby, nepalte listí!! Zaměstnanci OÚ budou od 20. října vždy v pondělí a ve čtvrtek svážet pytle s listím. Pytle zanechávejte u plotu do 7.00 ráno. Využijte této služby, nepalte listí!! Listí do kontejnerů z pytlů vysypávejte!!! Listí do kontejnerů z pytlů vysypávejte!!!


Stáhnout ppt "KTV PRŽNO Listopad 2014. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Platba stravného v ZŠ a MŠ Pržno Rodinné centrum Mašinka – pozvánka (NOVÉ)"

Podobné prezentace


Reklamy Google