Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Program KTV Pržno Říjnoví oslavenci Říjnoví oslavenci Letecká vakcinace proti vzteklině !!!!! Pozor !!!! nyní Letecká vakcinace proti vzteklině !!!!!

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Program KTV Pržno Říjnoví oslavenci Říjnoví oslavenci Letecká vakcinace proti vzteklině !!!!! Pozor !!!! nyní Letecká vakcinace proti vzteklině !!!!!"— Transkript prezentace:

1

2 Program KTV Pržno Říjnoví oslavenci Říjnoví oslavenci Letecká vakcinace proti vzteklině !!!!! Pozor !!!! nyní Letecká vakcinace proti vzteklině !!!!! Pozor !!!! nyní Zájezd do Luhačovic nové Zájezd do Luhačovic nové Zájezd do Polska Zájezd do Polska Harmonogram separovaného sběru Harmonogram separovaného sběru Úřední deska Úřední deska Reklama Reklama Odečet vodoměrů Odečet vodoměrů Domov pro seniory F.n.O. výběrová řízení na prac. Místa Domov pro seniory F.n.O. výběrová řízení na prac. Místa Kontejnery na listí NOVÉ!!!! Kontejnery na listí NOVÉ!!!! Jógíni zahajují nové Jógíni zahajují nové

3 NAŠI OSLAVENCI paní Miroslava Smejkalová 84 let paní Marie Golová 60 let paní Kokrmentová Dagmar 55 let pan Zdeněk Tomší 55 let paní Miroslava Opělová 50 let pan Sejad Djerzič 50 let Spoluobčanům - oslavencům, přejeme hodně zdravíčka a štěstíčka do dalších let. oú ŘÍJEN

4 Kontejnery na listí od 2.10. 2007 Žádáme Vás, aby jste se pokusili přispět svým přístupem k ochraně ovzduší v obci. Omezujte pálení listí, využijte kontejnerů k likvidaci listí. (Nemíchejte s trávou!!!! Nebezpečí zahoření!!!!) Kontejnery jsou přistaveny: 1/ za hasičskou zbrojnicí 2/ za OÚ nad Plavařským potokem V případě zájmu bude zvýšen počet kontejnerů Dávejte listí do pytlů. Obec hradí tuny,NE objem!!! Je to způsob, jak zlepšit sousedské vztahy. Ne každý totiž pálí!!!

5 Kontejnery na listí ZKUSME TO TAKTO...A TOHOTO ZPŮSOBU SE ZBAVME

6 Cvičení jógy zahajuje Ve čtvrtek 4.října 2007 opět začíná v tělocvičně naší školy kurz jógy. Cvičení bude probíhat každý čtvrtek od 16:00 hod. Přijďte si procvičit tělo, ducha i mysl.

7 Krajská veterinární správa pro MS kraj informuje!!!!! Ve dnech 1.-8. října 2007 bude prováděno letecké kladení vakcinačních návnad proti vzteklině. Ve dnech 1.-8. října 2007 bude prováděno letecké kladení vakcinačních návnad proti vzteklině. Během tohoto období (2-3 týdny), by měli občané vzít toto upozornění na vědomí a přizpůsobit své chování v přírodě. Během tohoto období (2-3 týdny), by měli občané vzít toto upozornění na vědomí a přizpůsobit své chování v přírodě. Nedotýkejte se návnad a upozorněte na tuto skutečnost děti!!!! Nedotýkejte se návnad a upozorněte na tuto skutečnost děti!!!! V případě, že dojde k potřísnění vakcinační látkou, což je červeně zbarvená tekutina, neprodleně vyhledejte lékařskou pomoc!!!! V případě, že dojde k potřísnění vakcinační látkou, což je červeně zbarvená tekutina, neprodleně vyhledejte lékařskou pomoc!!!!

8 Co najdete na úřední desce Vyhláška o konání dražby dobrovolné Vyhláška o konání dražby dobrovolné Oznámení -zahájení ÚŘ - dělení pozemku p.č. 826/1 Oznámení -zahájení ÚŘ - dělení pozemku p.č. 826/1 Pozemkový fond ČR- oznámení o zamýšleném převodu Pozemkový fond ČR- oznámení o zamýšleném převodu Nařízení - Krajské veterinární správy pro Moravskoslezský kraj č. 3/2007 ze dne 13.9.2007 o mimořádných veterinárních opatřeních k prevenci a tlumení nebezpečné nákazy moru včelího plodu Nařízení - Krajské veterinární správy pro Moravskoslezský kraj č. 3/2007 ze dne 13.9.2007 o mimořádných veterinárních opatřeních k prevenci a tlumení nebezpečné nákazy moru včelího plodu Veřejná vyhláška Obce Pržno- oznámení o vystavení záměru pronájmu majetku obce Veřejná vyhláška Obce Pržno- oznámení o vystavení záměru pronájmu majetku obce Veřejná vyhláška Obce Pržno- oznámení o vystavení záměru odprodeje majetku obce Veřejná vyhláška Obce Pržno- oznámení o vystavení záměru odprodeje majetku obce Oznámení o zahájení územní řízení - inženýrské sítě, komunikace - Pržno - EUROPE DEVELOPMENT, a.s. Oznámení o zahájení územní řízení - inženýrské sítě, komunikace - Pržno - EUROPE DEVELOPMENT, a.s. Usnesení 4/2007 ze zasedání ZO Pržno, konaného 19. 9.2007 Usnesení 4/2007 ze zasedání ZO Pržno, konaného 19. 9.2007

9 Zájezd do Luhačovic Klubu seniorů při KSK OÚ Pržno pořádá zájezd do lázeňského města Luhačovice. Konat se bude ve čtvrtek 25. října 2007. Odjezd je plánován na 7:30hodin od kostela. Dalším nástupním místem bude hostinec U Adamců a v blízkosti kravína. Cena zájezdu je 100,-Kč. Přihlášky přijímá : p. Ludmila Kaňáková (tel. 558 677 601) p. Marie Golová (tel. 777 870 005). Zájezd je určen nejen pro členy klubu, ale i pro veřejnost.

10 Kulturní a sportovní komise při O.úř. v Pržně pořádá do Polska na burzu květin, okrasných zahrad a pěstitelských školek Koná se: sobota 13.10 2007 Odjezd: 5:00 hodin Odkud: ze zastávky Mateřská škola Postupně: u u Adamců u kravína Cena: místní 100Kč ostatní 200Kč Peníze vybírá: p. M. Golová kontakt: 777 870 005

11 Harmonogram - separovaný sběr Září Harmonogram - separovaný sběr Září SKLO - 41. týden SKLO - 41. týden PLASTY - 40., 42. a 44. týden PLASTY - 40., 42. a 44. týden PAPÍR - 42. týden PAPÍR - 42. týden--------------------------------------------------------------------------------- Připomínáme občanům, že budou moci využívat od Připomínáme občanům, že budou moci využívat od 10. měsíce tohoto roku sběrný dvůr ve společnosti AVE CZ ve Frýdlantě n. Ostravicí. Nadále si můžete na OÚ vyzvednout pytle na sběr plastového odpadu, pro případ, že budou kontejnery přeplněny. 10. měsíce tohoto roku sběrný dvůr ve společnosti AVE CZ ve Frýdlantě n. Ostravicí. Nadále si můžete na OÚ vyzvednout pytle na sběr plastového odpadu, pro případ, že budou kontejnery přeplněny.

12

13

14 OZNÁMENÍ SMVaK Oznamujeme, že v termínu od 25.9. 2007 do 3.10. 2007 proběhne v obci pravidelný opis vodoměrů pracovníky SMVaK Ostrava a.s.

15 Domov pro seniory ve Frýdlantu n. Ostravicí vypisuje výběrová řízení na obsazení pracovního místa „Ergoterapeut“. Požadavky na uchazeče: má vzdělání VŠ, VOŠ se zaměřením na sociální práci nebo sociální pedagogiku příp. na sociání péči a speciální pedagogiku má kladný vztah k lidem uživatelsky zvládá práci s PC (Office, Excel, Outlook, Internet,..) má řidičský průkaz sk. B praxe v zařízení sociálních služeb a jazykové znalosti jsou vítány. na obsazení pracovního místa „Sociální pracovník“. Požadavky na uchazeče: má vzdělání v souladu se Zákonem o sociálních službách 108/2006 Sb. § 110 má kladný vztah k lidem uživatelsky zvládá práci s PC (Office, Excel, Outlook, Internet,..) má řidičský průkaz sk. B praxe v zařízení sociálních služeb a jazykové znalosti jsou vítány

16 Domov pro seniory ve Frýdlantu n. Ostravicí vypisuje výběrová řízení Své přihlášky zasílejte spolu se strukturovaným životopisem a kopií dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání na adresu: Domov pro seniory Frýdlant nad Ostravicí, Padlých hrdinů 312, 739 11 Frýdlant nad Ostravicí Nástup možný nejpozději od 1. ledna 2008. Uzávěrka přihlášek je 15. října 2007 včetně. Ing. Jiří Hořínek, ředitel Ve Frýdlantu nad Ostravicí dne 14. září 2007


Stáhnout ppt "Program KTV Pržno Říjnoví oslavenci Říjnoví oslavenci Letecká vakcinace proti vzteklině !!!!! Pozor !!!! nyní Letecká vakcinace proti vzteklině !!!!!"

Podobné prezentace


Reklamy Google