Projekt: Víceúčelová hala a regenerace zimního stadionu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Hana Procházková (Úřad práce Pardubice)
Advertisements

SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ DOBRÝ DEN!
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
Výstavba sportovního areálu 20
Statistika subjektů přihlášených do projektu "Partnerství pro Vysočinu"
Vstupní informační seminář k přípravě dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem do roku 2015 a posuzování vlivu tohoto dokumentu na životní prostředí.
Komplexní řešení metropolitních sítí
Projekt rekonstrukce sportovního zázemí TJ Janovice Prezentace pro zastupitelstvo obce Janovice dne
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Občanské vybavení a služby Program rozvoje venkova ČR OSA III.
Metodika projektového investování - Případová studie Petra Wendelová Jim Wheeler Libor Cupal David Koudela 2. a Tato zakázka je financována Evropskou.
KIPR Šumava první schůzka s ředitelem NSZM Ing. Petrem Švecem se uskutečnila na Modravě PS UR, akce komunitního plánování v šumavských.
Výroční konference ROP Střední Morava Využití nového modelu administrace pro přípravu projektových záměrů z ROP Střední Morava OlomoucZlín
Národní program podpory cestovního ruchu 2010 – 2013 Podprogram Cestovní ruch pro všechny 16. února 2010.
Projekt: Regionální centrum pro volnočasové aktivity, tělovýchovnou, kulturní a spolkovou činnost Předběžná studie proveditelnosti.
Projekt TROLLEY Dobrý den.
Integrovaný plán rozvoje města Náchoda na období Jednání Řídícího výboru Náchod,
Implementace strategie prostřednictvím akčního plánu
Integrovaný plán rozvoje města Ústí nad Labem - Centrum Podporováno z Evropského fondu pro regionální rozvoj „Vize přestane být snem“
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Výroční konference ROP Střední Morava Využití nového modelu administrace pro přípravu projektových záměrů z ROP Střední Morava OlomoucZlín
Program rozvoje cestovního ruchu Královéhradeckého kraje Úvodní setkání řídící skupiny – 28. června 2007– Hradec Králové 1 PROGRAM ROZVOJE CESTOVNÍHO RUCHU.
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
Udržitelný rozvoj služeb cestovního ruchu Zpráva o průběhu projektu v období leden – červen 2006 Valná hromada Mikroregionu Hranicko Spolufinancováno.
Mechanismy evaluace kulturních služeb
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Projekt „Zvyšování projektové absorpční kapacity Jihomoravského kraje“ realizovaný v rámci opatření 3.3. Společného regionálního operačního programu Konference.
CZ / /0390 Posílení role Odborového svazu KOVO při zvyšování adaptability jeho členů Příjemce dotace: OBSLUŽNÁ SPOLEČNOST,a.s. Partner: Odborový.
PROJEKT „ZÁMEK PACOV“ Předkladatel projektu: Město Pacov.
DOPRAVNÍ SEKTOROVÉ STRATEGIE
Evropské fondy v kontextu rozvoje města Brna Marie ZEZŮLKOVÁ Kancelář strategie města.
Volnočasové projekty a EU financování
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
1 „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací projektu z PRV“
Regionální operační program NUTS II Severozápad 2007 – 2013 veřejné projednání
 POTENCIÁLNÍ ROZVOJOVÉ MOŽNOSTI VYSOČINY Pobytová turistika v ekologicky nezatížené přírodě Městská kulturně-poznávací turistika.
Společný regionální operační program PRIORITA 4 Cestovní ruch Opatření 4.1 Rozvoj služeb pro cestovní ruch Podopatření Podpora regionálních a místních.
Rozvoj Zoologické zahrady Jihlava Záměr projektu Smysl projektu Lidské zdroje Fin. analýza předkladatele.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto SPL : „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“
5. Hodnotitelská komise Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory - zpráva o činnosti v roce 2011.
Integrovaný projekt RENESANCE REGIONU TELČSKO Závěrečná obhajoba předběžné studie proveditelnosti 25. května 2007.
Strategie příprav obcí, mikroregionů a dalších subjektů na zpracování projektů Mgr. Michal Jarolímek Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Prezentace společnosti GOLFER s.r.o Konference Partnerství pro budoucnost – CÍLOVÝ SYSTÉM ŘÍZENÍ MÍSTNÍHO ROZVOJE STRATEGIE A PROJEKTY.
MAS Rozvoj Tanvaldska z.s.. 14 obcí obyvatel 43 členů.
MĚSTA 2020 aneb od strategie k projektům
Praktické souvislosti projektového managementu Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Název projektu: Kvalitní vzdělání je.
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje místní akční skupiny Prostějov venkov o.p.s Veřejné projednání Vranovice-Kelčice 4. března 2015.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 26. srpna 2016.
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Možnosti sledování konkurenceschopnosti destinací turismu na úrovni regionů a míst Monika Palatková Výroční konference ATIC ČR Turistická informační centra.
Greenway Jizera Seminář Greenway Jizera Mladá Boleslav,
Fórum pro žadatele Diskusní fórum určené žadatelům o dotace z ROP MS o dobré praxi a obtížích při přípravě projektů.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
Operační program Výzkum a vývoj pro inovace. Veřejná podpora - příjemce Hlavní činností je VaV, výuka, TT Zisk je zpětně reinvestován do hl.činnosti Oddělení.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Integrovaný regionální operační program
Komise pro investice, územní plánování a životní prostředí
PROJEKTOVÝ LIST Pro zjišťování informací o projektových záměrech pro účely zvýšení absorpční kapacity v prioritních osách VaVpI.
RSK, KÚ Ústeckého kraje.
Místní akční plány rozvoje vzdělávání
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Transkript prezentace:

Projekt: Víceúčelová hala a regenerace zimního stadionu Předběžná studie proveditelnosti

Investor: Město Náměšť nad Oslavou

Současný stav a historie projektu

Záměr projektu – primární cíl Zvýšení kvality kulturního a sportovního života, posílení cestovního ruchu města a regionu ORP Náměšť nad Oslavou

Záměr projektu – dílčí cíle Vybudovat zázemí pro děti ze ZŠ Komenského a Husova Vybudovat zázemí pro sportovní a kulturní veřejnost, pro místní spolky a sdružení Vybudovat zázemí pro potřeby letecké základny NATO Zlepšit infrastrukturu pro turistiku Vybudovat nová pracovní místa

K čemu budou výsledky projektu sloužit? Víceúčelová hala: Renesance sokolských tradic Týmové i individuální sporty Kulturní akce Prostory pro Folkové prázdniny Firemní akce Zimní stadion: Ledová plocha pro sportovní týmy Veřejné bruslení Kulturní akce Prostory pro Folkové prázdniny

S kterými strategickými dokumenty je projekt v souladu? Národní rozvojový plán ČR proroky 2007 až 2013 Regionální operační program NUTS II Jihovýchod

Jak zhodnotíme úspěšnost projektu? Obecná kritéria úspěšnosti Monitorovací kritéria ROP

Analýza trhu a koncepce marketingu

Analýza poptávky Ve městě Náměšť žije 5 tisíc obyvatel V regionu ORP Náměšť žije 13 tisíc obyvatel

Cílové skupiny Děti ze ZŠ Komenského a ZŠ Husova Sportovní týmy – výkonnostní úroveň Sportovní týmy – rekreační úroveň Sportovní veřejnost Kulturní veřejnost Firemní veřejnost Zájmové spolky a sdružení Letecká základna NATO

Marketingový mix Produkt Cena Místo Promotion

Produktem jsou tyto služby Víceúčelová hala: Pronájem haly ke sportovním a kulturním účelům Vlastní kulturní akce Pronájem pro účely valných hromad, sletů, kongresů atd. Spolupráce s leteckou základnou NATO Zimní stadion: Pronájem ledové plochy Veřejné bruslení Pronájem haly ke kulturním účelům Spolupráce s leteckou základnou NATO

Cena Cena služeb bude stanova tržním způsobem

Místo Kvalitní dostupnost Vysoká atraktivita Pod zámkem Na levém břehu řeky Oslavy

Promotion Internet Místní tisk Přímo v objektech Osobní jednání Informační centrum města

Lidské zdroje

Vlastník a provozovatel Vlastník projektu: Město Náměšť nad Oslavou Provozovatel: Služby města Náměště nad Oslavou s.r.o. (100% podíl města)

Projektový tým

Zaměstnanci Vedoucí manažer (ředitel) Obchodní manažer Asistent/technik Sekretářka Účetní Údržbář víceúčelové haly a zimního stadionu 1x Provozní pracovník 2x

Výhody zaměstnanců Příspěvek zaměstnavatele na penzijní nebo životní pojištění Příspěvek zaměstnavatele na stravování Pět týdnů dovolené Případné další výhody

Požadavky na odbornost a mzdové náklady Vzdělání od VŠ po ÚSO 1 světový jazyk ŘP B Praxe 2 až 5 let 15 až 30 tisíc dle pozice 25% pohyblivá složka mzdy

Harmonogram projektu

Aktivita Termín Odpovědnost Stanovení cílů projektu a rozhodnutí o jeho přípravě a jmenování vedoucího projektového týmu 2006 Starosta města, rada města Vytvoření projektového týmu Vedoucí projektového týmu Vytvoření projektové dokumentace. 2006,2007 Asistent vedoucího projektového týmu Ekonomická studie proveditelnosti. 2007 Manažer přípravy realizace projektu Územní rozhodnutí. Vedoucí realizace projektu Stavební povolení. Žádost o úvěr. 2007,2008 Ekonom projektového týmu Žádost o podporu projektu z fondů EU a veřejných zdrojů. Rozhodnutí o realizaci projektu. Rada města, zastupitelstvo města Výběrové řízení na dodavatele. Rada města Realizace projektu. 2008 - 2010 Zajištění lidských zdrojů pro provozní fázi. 2009 Vedoucí manažer budoucího provozovatele Provoz. Od 2010 Průběžné hodnocení úspěšnosti projektu. Vedoucí projektového týmu.

Finanční situace žadatele

Dluhová služba Náměšť: 7,79% (v roce 2006) Běžně: 15-30% Město je schopno financovat tento projekt úvěrem

Děkuji za pozornost