JUDO Semily Nové Dojo 2007 D.Šída. Historie a smysl Judo v Semilech: Oddíl Judo Semily, kde 90% členstva tvoří mládež do 15ti let, a jehož počátky se.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spolek ZS Rosice Prezentace pro město Rosice
Advertisements

Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Výstavba sportovního areálu 20
Rozpočtové určení daní očima starostů menších měst ČR
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Solární systémy pro aktivní topení
Rekonstrukce infrastruktury TJ FC SLAVIA Michálkovice Dotace z výherních loterií Částka – kč Tři nezávislé projekty 1. Umělé zavlažování 2. Oprava.
DOMY Otázky a odpovědi.
„ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací projektu z PRV“ Spolufinancován Evropskou unií z Evropského zemědělského fondu pro rozvoj.
Nástroje na podporu bydlení v ČR Ekonomika bydlení a technické infrastruktury.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Občanské vybavení a služby Program rozvoje venkova ČR OSA III.
Atletický klub A. C. Sparta Praha
CELKOVÉ NÁKLADY STAVBY
Atletický klub A.C. Sparta Praha
Rekonstrukce historického areálu FF MU
Solární systémy pro aktivní topení Ing. Tomáš Kopecký 10:30.
Projekty v Jednotném programovém dokumentu pro Cíl 2 (příklady - Priorita 2) Jednotný programový dokument pro Cíl 2
REKONSTRUKCE A ÚPRAVY DOMU. Pastorační dům Velehrad byl postaven v roce 1936 jako kasárna pro celníky. V roce 1968 jej zakoupil kardinál Josef Beran pro.
Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28
Projekt: Regionální centrum pro volnočasové aktivity, tělovýchovnou, kulturní a spolkovou činnost Předběžná studie proveditelnosti.
Projekt: Víceúčelová hala a regenerace zimního stadionu
Elektronické učebnice Ing. Zdeněk Pavlík. Hlavním cílem tvorby elektronických učebnic je zlepšení podmínek pro výuku technických oborů, včetně zvyšování.
Centers Dating 2012 Moderátor: Pavlína Hajnová. Diskuze rezidenčních developerů Dušan Kunovský, Central Group Štěpán Havlas, Finep Martin Svoboda, JRD.
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
Situace areálu A – Aquapark se vstupní halou B – Hotel 4* C1, C2 – parkovací domy pro osobní automobily.
Snížení energetické náročnosti budov – SFŽP Základní škola - plášť Celkové náklady Kč ( ) Dotace < cca Kč Spoluúčast města.
PRAHA PRO AFRIKU Projekt podpory rozvoje města a venkova v Etiopii.
Návrh a konstrukce otopných ploch II
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Nástrahy veřejnoprávního projednávání a územního rozhodování Ing. Pavel Dražďák.
Revitalizace panelových domů Porovnání spotřeby tepla.
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská IPRM Liberec – Atraktivní a kvalitní život v Liberci.
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
Nájemní bydlení Municipality & Development. Nájemní bydlení Vysokoškolské koleje (PPP a jiné formy) Domovy mládeže – internáty Ubytovny.
Komunitní centrum Římskokatolické farnosti Olešnice
Jednota byla založena roku 1920 vlastní budovu získala až přestavbou stodoly získané při parcelaci panského dvora Dol v 60. letech proběhla velká rekonstrukce.
Zdroje financování – vybrané oblasti pro obce + Dispoziční fond Ing. Zdeňka Škarková, RRA Vysočina.
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Filipova Huť – žádost o dotaci na dodělání úprav ubytovny.
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
Představení projektu Rozvoj strojnické výroby - KOVO UNI s.r.o.
Úspory energie a regenerace
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
1 Energetické posouzení současných staveb – projekt a realizace v kraji Ing. Petr Svítil, Tomáš Pavelka.
Program Zelená úsporám KBI/OZP Nikola Bílá. Kjótský protokol a emisní kredity  Kjótský protokol nás zavázal snížit v ročním průměru za období 2008 –
Podpora výstavby nájemních bytů formou přímého úvěru z prostředků SFRB JUDr. Jan Wagner Státní fond rozvoje bydlení pro seminář při ForArchu
Aspe® systém pro řízení stavebně investičních projektů.
Prioritní projekty Libereckého kraje v oblasti sociální.
Projekt klubu „gWay“ na Ukrajině. Proč projekt gWay? projektem klubu „gWay“ chceme reagovat na současné potřeby celé Ukrajiny a konkrétně jednoho regionu.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
INS projektový a inženýrský atelier Náchod uvádí prezentaci s názvem „SPORTOVNÍ HALA ORLOVNA - RTYNĚ V PODKRKONOŠÍ“
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
ZIMNÍ STADION JIHLAVA REKONSTRUKCE. KOORDINAČNÍ SITUACE.
REKONSTRUKCE A VÝSTAVBA SILNIC V PARDUBICKÉM KRAJI Ing. Jan Kroupa generální ředitel ŘSD ČR PREZENTACE ŘSD.
Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017
VYJÁDŘENÍ K DOPISU ZE DNE DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE K PROJEKTU
Management projektu Fakulta sportovních studií MU Brno 2013 Ing
Tel:
Vazba na Operační programy
UK FTVS - Výstavba první a druhé etapy sportovního kampusu Veleslavín
Naše škola ZŠ T.G. Masaryka.
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
OPRAVA PLAVECKÉHO STADIONU
Transkript prezentace:

JUDO Semily Nové Dojo 2007 D.Šída

Historie a smysl Judo v Semilech: Oddíl Judo Semily, kde 90% členstva tvoří mládež do 15ti let, a jehož počátky se datují od roku 1977, nabízí svými principy přístupu ucelenou nabídku pro nemalou skupinu mládeže, našeho regionu, což dokazuje členskou základnou zhruba 35 aktivních členů. Oddílem prošlo za 30ti letou dobu slušná řádka cvičenců kde s potěšením můžeme spatřit již druhou generaci judistů a právem tvrdit, že tento dynamický sport má své kořeny v našem městě. Judo Semily, mělo vždy zvláštní funkci mezi sportovními spolky, nikdy se neuzavíralo problémovým dětem a máme mezi sebou i děti se sníženou pohyblivostí, a přesto z nich dokážeme, pomáhat vychovat silné a odolné jedince. Díky obětavosti trenérů se základna stále rozšiřovala a došlo k pevnému rozhodnutí k realizaci výstavby nové haly, a pobídkou bylo uvolnění prostorů za budovou Domu dětí a mládeže.

Nová motivace: 1. Dnešní mládež má jiný standardna sportoviště 2. Nevyhovující prostor, (hygiena, zázemí) 3. Riziko poranění 4. Stop stav pro starší žactvo a dorost (dosavadní prostor je pouze 7x8m) 5. Nárůst cen nájemních prostor 6. začlenění dalších spolků Karate a Aikido

Stručný popis investice: Jedná se o jednoduchou zděnou stavbu o rozměrech tělocvičny cca 12x13 m přiléhající k zadnímu traktu budovy střediska volného času dětí a mládeže. Tělocvična je vybavena především pro účely oddílu JUDO. Interiér stavby je vybaven speciální odpruženou podlahou vhodnou pro tréninky dětí a mládeže s položenou speciální žíněnkou tzv. TATAMI. Pro snížení rizika úrazu cvičenců je vytápění zajištěno stropními sálavými panely a na spodní části stěn je provedeno měkké obložení. V přilehlé budově je přístavba ve které jsou vybavené šatny, sklad nářadí a ostatní zázemí. Celá stavba je bezbariérová s vlastním vytápěním.

Přehled: Uživatel: Středisko Volného Času Dětí a Mládeže (SVČDM),JUDO Vlastník: Město Semily Kapacita získaná z nového objektu: 162m2 Náklady stavby: Celkové náklady stavby tis Kč s s DPH) z toho: investiční tis. Kč (4,6mil tělocvična+1,3mil suterén) neinvestiční 0 tis. Kč (projektová dokumentace a stavební příprava na náklady JUDO SEMILY) Stavba započata v červenci 2006 předána do prozatimního užívání Listopad 2006, dokončena Květen 2007

Původní rozměr staré tělocvičny Prostor tělocvičny a část zázemí

Šatny a další zázemí

Systém odpružení podlahy na gumových silentblocích

Kvalitní žíněnka střední tvrdosti o tloušťce 4cm od firmy Agglorex (Belgie)

Původní stav prostoru před výstavbou

Po dostavbě stejný pohled

První výkop červenec 2006

Poděkování Pelant Jaroslav st. a ml Daniel Šída Michal Kraus Město Semily Josef Zajíc Trenéři Navrátilovi Ostatní Bez těchto lidí by nic nebylo

J i g o r o K a n o