CAR CLUB – Seminář CQS 30. října 2012 PŘEHLED AKTIVIT Společnost CAR CLUB s.r.o. byla založena v roce 1997 Do roku 2005 se soustředila na školení obchodníků.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Právních služeb firmy proMIKRO s.r.o.
Advertisements

1 Projekt „České centrum pro mobilitu v letech “ finančně podporuje Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy v rámci programu EUPRO.
Představení projektu: ROZVOJ West Bohemia – rozvoj partnerství v územní působnosti Ústeckého, Plzeňského a Karlovarského kraje 2. Expertní workshop k projektu.
Představení společnosti
Co s trhem SBS aneb trh SBS je trh jako každý jiný
Mezinárodní firemní vzdělávání Vysoká škola podnikání a.s. Michálkovická 1810/181 Ostrava - Slezská Ostrava Česká Republika Podnikatelská.
TyfloCentrum ČR, obecně prospěšná společnost
Změny v podpoře pro období Ing. Marian Piecha, Ph.D., LLM | generální ředitel Brno, 8. října 2013.
…od myšlenky k realizaci franchisingového konceptu.
Nabídka personálních služeb
Ing. Daniel Konczyna U Prostředí marketingu Ing. Daniel Konczyna U
Programová konference ČSSD Michal Hašek Předseda Asociace krajů ČR a hejtman Jihomoravského kraje , Hradec Králové Silné, samostatné a spravedlivé.
Prezentace PROJEKTU SENIOR POINT
30. červen, 2006 Role Agentury pro regionální rozvoj v marketingu Moravskoslezského kraje Marek Prorok, PR a marketing, ARR.
Projekt „Rozvoj procesu plánování dostupnosti sociálních služeb v Olomouci“ 3. KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA OLOMOUCE 2013 – 2015 Tato akce je.
Celostátní síť pro venkov
OECD a finanční vzdělávání Stálá mise České republiky při OECD v Paříži Prof. Ing. Karel Dyba, CSc., velvyslanec Třetí mezinárodní konference k finanční.
SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci.
Seminář KOMTERM, 21. duben 2010 Dipl. - Ing. Roman Baláž, MBA Generální ředitel SPP CZ, a.s. 1 Bezpečnost dodávek – nevyhnutná podmínka zákazníka.
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Fórum cestovního ruchu Ostrava – Dolní Vítkovice 14. října 2013.
Technology Transfer Offices can help disseminate IP knowledge Jaroslav Burcik Czech Technical University in Prague Centre for Business cooperation, CTU.
Informační systémy Tomáš Maděra.
MARKETING FINANČNÍCH SLUŽEB E :00 – 13:30.
1 Etika podnikání Společenská odpovědnost organizací Ing. Jaroslav Prachař – výkonný ředitel, Korektní podnikání, o.s CEBRE – Kam směřuje Společenská.
Knihovny současnosti 2011 České Budějovice
Termín: 31. května 2011 Místo: Praha – konkrétní místu bude upřesněno SOCIÁLNÍ SÍTĚ V PRAXI pro BARY A RESTAURACE aneb nejnovější marketingové tipy na.
Kongres výchovného poradenství, Pardubice 2006 INFORMAČNÍ ZDROJE O STUDIU A PRÁCI V ZAHRANIČÍ Ing. Ondřej Gbelec Národní vzdělávací fond, o.p.s.
Společenská odpovědnost organizací
Českomoravská vzdělávací, s.r.o nám. Winstona Churchilla 1800/2
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
Členění území naší vlasti
Internetizace knihoven a SROP Roman Giebisch Vědecká knihovna v Olomouci.
Projekt: Klidnější život s dobrým rodinným rozpočtem „Jak se starat o rodinné finance“ InHelp, o.p.s. 5.Května 3, Milovice.
Kam kráčí telekomunikační sítě Morava a Slovensko Jiří Lešek (ředitel velkoobchodu datových národních služeb) Milan Petrásek (produktový.
Strategie AGE MANAGEMENTu v české republice
Junior Achievement je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace. Česká kancelář Junior Achievement byla založena panem Tomášem Baťou v roce Jejím.
Plán a plnění strategie sociální firmy Ergones na roky
Aktivní inovační podpora malých a středních firem v koridoru od Baltického po Středozemní moře.
Hledání rovnováhy mezi podnikatelským subjektem a zákazníkem Seminář ČMS Říjen 2012.
Očkovací centra Avenier (nejsou jen pro cestovatele) Mirka Kohoutková Obchodní a marketingová manažerka Praha Avenier, a.s., Bidláky 20, 639.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Česká republika: poloha, historický vývoj a obyvatelstvo a sídla
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Vnější a vnitřní komunikace AutoSAP“ ve složení: Ing. Jahn Martin,
Ekonomický rozvoj měst a regionů Projekty CityRegio a CityRegio II Seminář „Zapojení ČR do Nadnárodní spolupráce a zhodnocení programu Interreg IIIB CADSES“
EurActiv.cz Informační portál o dění v Evropě. PREZENTACE INFORMAČNÍHO PORTÁLU EURACTIV.CZ Obsah Co je EurActiv.cz? Info o EurActiv.com Obsahová struktura.
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
Informační systémy Tomáš Maděra. Historie společnosti LCS International, a.s. založeno 1990 česká firma z aložení dceřiné společnosti na Slovensku.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Technologické Inovační Centrum Akční plán RIS ZK – aktivity TIC Lenka Kostelníková Seminář „Inovace a technologie v rozvoji regionů“, Brno
ÚVODNÍ KONFERENCE K PROBLEMATICE INTEGROVANÉHO VZDĚLÁVÁNÍ OSOB SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM Olomouc 27. dubna 2006.
KONFERENCE projektu „Net ZP - Síť péče o osoby se zdravotním postižením „ j Prezentace s názvem: Proč a jak zaměstnávat OZP na volném trhu práce Tomáš.
Členění území naší vlasti
PPSD Personální a poradenské družstvo Ing. Vojtěch Miler předseda družstva Hlavní principy sociálního podnikání obcí a MAS Informační seminář MAS Region.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza marketingového mixu firmy Agrotec a. s. Bakalářská práce Zuzana Schwarzová.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Komerční banka – partner pro Vaše podnikání. | Na aktuální rostoucí chuť inovovat a rozvíjet podnikání reaguje banka nabídkou produktů a služeb, které.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza trhu zemědělské techniky a dotační politiky pro české zemědělce Diplomová.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ŠKOLNÍ BRANDÝS N/L – STARÁ BOLESLAV AUTOR: MGR. VĚRA BLAŽÍČKOVÁ NÁZEV: VY_32_INOVACE_05_ZEMĚPIS TEMA: ČR – kraje ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Prezentace fiktivní firmy Ing. Vladimíra Trnčáková
Společenská odpovědnost a školy
Společenská odpovědnost v rámci Národní politiky kvality
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Členění území naší vlasti
„Cyril a Metoděj, autentický příběh naší země“
CENTRUM NA PODPORU INTEGRACE CIZINCŮ
Transkript prezentace:

CAR CLUB – Seminář CQS 30. října 2012 PŘEHLED AKTIVIT Společnost CAR CLUB s.r.o. byla založena v roce 1997 Do roku 2005 se soustředila na školení obchodníků značky Škoda V roce 2006 vzniká projektu RCPM - Regionální centra pomoci a mobility hendikepovaným CAR CLUB nyní nabízí komplexní program produktů a služeb pro osoby se zdravotním hendikepem CAR CLUB je vhodným partnerem firem a institucí, jež chtějí využít služby a produkty formou tzv. náhradního plnění

CAR CLUB – Seminář CQS 30. října 2012 CELOSTÁTNÍ PŮSOBNOST CAR CLUB disponuje Obchodními centry u devíti dealerů ŠKODA AUTO po celé ČR - v Praze, Plzni, Č. Budějovicích, Děčíně, Chlumci nad Cidlinou, Brně, Ostravě, Olomouci a Zlíně. CAR CLUB provozuje obchodní síť zdravotně postižených reprezentantů společnosti CAR CLUB s působností po celé České republice Rostoucí zájem veřejnosti registruje Zákaznické centru CAR CLUB, tel: , radí klientům a zprostředkovává obsluhu zákazníků dle nejvhodnějšího Obchodního

CAR CLUB – Seminář CQS 30. října 2012 CÍLE ČINNOSTI I. SVOBODA POHYBU - komplexní řešení rozvoje dopravní mobility hendikepovaných, rychlý servis kompenzační náhrady apod. SVOBODA FINANČNÍCH ZDROJŮ - pojištění, hypotéky, úvěry apod. SVOBODA KOMUNIKACE – cizí jazyky, komunikační zdroje SVOBODA POZNÁVÁNÍ - volný čas, cestování, speciální programy

CAR CLUB – Seminář CQS 30. října 2012 CÍLE ČINNOSTI II. Specifikace firemní spolupráce - „FIRMA JE NÁŠ PARTNER“ CAR CLUB vytváří programy pro zpětnou integraci osob zdravotně hendikepovaných se zaměřením na komplexní řešení mobility, tvorbu věrnostního, informačně-vzdělávacího a slevového programu Využívá podpory ze strany firem a organizací, které se stávají partnerem a dodavatelem služeb pro hendikepované osoby a také mohou využít výhod spolupráce při tzv. náhradním plnění od společnosti CAR CLUB Unikátní přínos v oblasti společenské a sociální odpovědnosti

CAR CLUB – Seminář CQS 30. října 2012 CÍLE ČINNOSTI III. Integrace osob hendikepovaných do aktivního života společnosti s důrazem na vytváření plnohodnotných pracovních míst Vyhledávání silných partnerů do procesu a programu obchodních činností Vznik komplexních nabídek zákazníkům Spolupráce s organizacemi zdravotně hendikepovaných Vytváření nabídek firmám, organizacím a institucím – spolupráce na principu ekonomické efektivity a společenské solidarity Vytváření důvěry mezi firmou a zákazníkem díky filozofii „hendikepovaní pomáhají hendikepovaným“

CAR CLUB – Seminář CQS 30. října 2012 SPOJENÍ S PRESTIŽNÍMI PARTNERY Generální partneři Hlavní partner:

Partneři: CAR CLUB – Seminář CQS 30. října 2012

OBCHODNÍ PARTNEŘI HAVEX Auto je partnerem OC Praha a Chlumec nad Cidlinou, působností pokrývá Prahu, střední a východní Čechy. Auto Heller je partnerem OC Ostrava, působností pokrývá severní Moravu a Slezsko. CB Auto je partnerem OC České Budějovice, působností pokrývá jižní Čechy. AGROTEC Group je partnerem OC Brno, působností pokrývá jižní Moravu a Vysočinu Porsche Plzeň je partnerem OC Plzeň, působností pokrývá Plzeňsko a Karlovarsko Gerhard Horejsek je partnerem OC Děčín působností pokrývá Děčínsko, Ústecko a Liberecko SAMOHÝL MOTOR ZLÍN je partnerem OC Zlín a Olomouc, působností pokrývá Zlínsko a Olomoucko

CAR CLUB – Seminář CQS 30. října 2012 CAR CLUB jako exkluzivní partner ČP v nabídce zvýhodněného pojištění pro hendikepované s pomocí karty Handy Card

CAR CLUB – Seminář CQS 30. října 2012 PROCES CERTIFIKACE SPOLEČENSKÉ ODPOVĚDNOSTI 1) Příručka společenské odpovědnosti 2) Zainteresované strany 3) Firemní politika společenské odpovědnosti 4) Etický kodex 5) Cíle společnosti

CAR CLUB – Seminář CQS 30. října 2012 CAR CLUB je 1. firmou v ČR vlastnící mezinárodní certifikát IQNet a národní certifikát CQS pro systém managementu společenské odpovědnosti dle specifikace IQNet SR 10.

CAR CLUB disponuje a je schopen poskytnout firmám poradenství k získání prestižního CSR certifikátu s cílem: ☼ Optimalizovat firemní procesy ☼ Zlepšit image firmy/instituce ☼ Posílit postavení na trhu ☼ Učinit maximum pro udržitelný rozvoj společnosti CAR CLUB – Seminář CQS 30. října 2012

CAR CLUB - PARTNEŘI PRO KOMUNIKACI Mgr. Jaroslav Hampl, jednatel a výkonný ředitel tel.: , Ing. David Prostý, jednatel a obchodní ředitel tel.: , PhDr. Milan Smutný, poradce pro marketing a P.R. mobil: , DĚKUJEME ZA POZORNOST A TĚŠÍME SE NA MOŽNOU SPOLUPRÁCI ! CAR CLUB – Seminář CQS 30. října 2012