Icq Zuzana Jírová.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
představujeme vám SLIDEPLAYER.CZ
Advertisements

Co nám škodí na internetu
Využití cloudových služeb ve školství
MSN vs. Skype MSN vs. Skype souboj IM. MSN vs. Skype MSN vs. Skype IM souboj Instant Messaging • zasílání textových, okamžitě zobrazovaných zpráv mezi.
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Název a adresa školy Střední škola zemědělská a přírodovědná Rožnov pod Radhoštěm nábřeží Dukelských Hrdinů Rožnov pod Radhoštěm Název operačního.
Webové nástroje, komunikace
INTERNET A ELEKTRONICKÁ POŠTA
Internet Název materiálu: VY_INOVACE_xxx_internet
Internet Autor: Eva Trávníčková, ZŠ Gabry a Málinky Štítná nad Vláří
INTERNET.
Internet Definice Historie Použití Programy pro práci s internetem
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Internet Datová schránka VY_32_INOVACE_06 Sada 12 Základní škola T. G.
Internetové telefonování
Zpracoval: Mgr. Tomáš Rajnoha
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
Služby internetu 11. Maturitní okruh.
Elektronická pošta Elektronická pošta ( ) je obdobou běžné pošty a umožňuje přijímat a distribuovat dokumenty v textové podobě na jednu nebo více.
Elektronická komunikace
Představujeme službu Samepage
Počítačové sítě Mgr. Šárka Holečková, Počítačová síť Počítačovou síť tvoří dva nebo více počítačů, které jsou spolu propojeny. Je možné z jednoho.
Informatika Internet.
Tutoriál eKnihy ~ Stahování
Metodická podpora úprav RVP ZV
INTERNET - Je počítačová síť celosvětového rozsahu, spojující stovky zemí, miliony počítačů a miliony uživatelů.
Gymnázium, Broumov, Hradební 218 Tematická oblast: Informační a komunikační technologie Číslo materiálu: EU Název: Seznámení s internetem Autor:
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Informatika - prezentace
Markéta Wolfová.  efektivní organizace záložek  sdílení zajímavých odkazů, dokumentů, obrázků, videí  označování a komentování materiálů.
Elektronická komunikace
Vypracovala: Eva Šamšulová 4. Z
Co jsou to multimédia Bohumil Bareš.
Co je to Elektronická pošta, zkráceně je způsob odesílání, doručování a přijímání zpráv přes elektronické systémy. K širokému rozšíření u.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Typy elektronické komunikace
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
Programové vybavení počítače
Sociální síť – Dobrý sluha, zlý pán
Telefonování přes Internet
Internet– přenos dat Bohumil Bareš. Přenos dat – pomocí E-meilu 2 Jak vidíte k e-meilu můžete přiložit různé soubory, jako je obrázek, pdf soubor, prezentaci.
Komunikace – internet (chat, skype) Bohumil Bareš.
Sociální sítě I Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Internet ale velmi výrazně slouží i pro komunikaci, přičemž jednoznačně nejpoužívanějším komunikačním prvkem je . Význam slova lze přeložit.
Práce s ICQ aneb začínáme komunikovat Instalace a základy práce s ICQ.
Služby internetu obr.: 1. WEB  WWW – (World Wide Web), také pouze zkráceně web v doslovném překladu "světová rozsáhlá síť“, neboli celosvětová síť 
VÝUKOVÝ MATERIÁL V RÁMCI PROJEKTU OPVK 1.5 PENÍZE STŘEDNÍM ŠKOLÁM ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:ROZVOJ VZDĚLANOSTI ČÍSLO ŠABLONY:
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Multimediální elektronická komunikace
Zálohování fotografií
On-line Hry Hana Smolanová.
INTERNET.
KOMUNIKACE ON-LINE VY_32_INOVACE_63. CHAT komunikace dvou nebo více lidí prostřednictvím komunikační sítě. Textem Zvukem - audiochat Zvukem a obrazem.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_233.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
 nejvíce využívaná služba internetu založená na www stránkách  poskytuje virtuální informační prostor, přístupný pomocí prohlížeče  výhodou www stránek.
XMPP a firemní komunikace Lukáš Jelínek
Další služby internetu Šablona 32 VY_32_INOVACE_7_10_Další služby internetu.
INTERNET Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Svitavy Ditta Kukaňová.
, KOMUNIKAČNÍ NÁSTROJE. Elektronická pošta, zkráceně , je způsob odesílání, doručování a přijímání zpráv přes elektronické komunikační.
Internet (služby Internetu, WWW) Služby Internetu WWW (World Wide Web) – dnes nejrozšířenější služba; spoustě lidí splývá s Internetem jako takovým WWW.
FACEBOOK. CO JE FACEBOOK? - společenský webový systém - komunikace mezi uživateli - přeložen do 68 jazyků -V roce 2010 vznikl americký film The Social.
Co je to skype ? je peer-to-peer program, umožňuje provozovat Instant messaging, internetovou telefonii(VoIP), videohovory a přenos souborů instalace.
JAK LZE VYUŽÍVAT INTERNET - SABINA JANDÁČKOVÁ -. -KOMUNIKACE, SDÍLENÍ MULTIMEDIÁLNÍCH DAT, ZÁBAVA (HRY, APLIKACE) -ZAKLADATEL: MARK ZUCKERBERG -PŮVODNĚ.
Inf Elektronická komunikace
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr
CHARAKTERISTIKA INTERNETU
Icq Jan Nehyba.
Číslo projektu OP VK Název projektu Moderní škola Název školy
Elektronická pošta.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Disk Google Číslo DUM: III/2/VT/2/2/36 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická.
Transkript prezentace:

icq Zuzana Jírová

OBSAH 1. Vznik ICQ 2. Co je ICQ? 3. Funkce ICQ A)Ukázka 1 B)Ukázka 2 4. Video 5. Odkazy 6. Závěrečná stránka

Vznik ICQ program byl vyvinut Izraelskou firmou Mirabilis Firmu založili čtyři Izraelci: Yarem Goldfinger, Arika Vardi, Sefi Vigiser a Amnom Amir. vydán v roce 1996 od 1998 vlastníkem AOL, který koupil firmu Mirabilis za 407 miliónů dolarů v Česku zajišťuje podporu portál Atlas.cz a centrum.cz

Co je icq? Icq je software, který umožňuje svým uživatelům sledovat, kteří jejich přátelé jsou právě připojeni, a dle potřeby jim posílat zprávy Oproti e-mailové komunikaci má výhodu rychlé reakce, neboť rozhovor probíhá v reálném čase. Zprávy vidíte ihned po napsání, případně i během psaní Kromě psaných zpráv můžete také komunikovat hlasem, obrazem nebo přenášet soubory

Funkce icq posílání textových zpráv offline posílání zpráv chatování ve více uživatelích, omezené odesílání SMS zpráv zdarma posílání souborů, pohlednic a multiplayerové hry dalšími funkcemi jsou vyhledávání uživatelů podle přezdívky (nicku), jména a ICQ UIN podpora uživatelé ICQ jsou identifikování číslem nazvaným UIN, toto číslo se uděluje v pořadí od nuly.

Ukázka 1. Posílání zpráv online

Ukázka 2. Posílání SMS zpráv

Video

Odkazy: http://cs.wikipedia.org/wiki/ICQ http://icq.atlas.cz/ http://ICQ-planet.com http://www.icq.cz/ http://icq.xmpp.cz/

Děkuji za pozornost. SusanSweet@seznam.cz