Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Icq Jan Nehyba.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Icq Jan Nehyba."— Transkript prezentace:

1 Icq Jan Nehyba

2 ICQ, celým názvem I Seek You [áj sík jú], je software pro instant messaging využívající protokolu OSCAR. Program byl vyvinut izraelskou firmou Mirabilis a vydán v roce 1996, o dva roky později, byl software i protokol prodán společnosti AOL.

3 Funkce programu ICQ zahrnují posílání textových zpráv, offline posílání zpráv, chatování ve více uživatelích, omezené odesílání SMS zpráv zdarma, posílání souborů, pohlednic a multiplayerové hry převážně v technologii Flash. Nynějším vlastníkem je firma Digital Sky Technologies, která ICQ koupila v roce 2010 od firmy AOL za 187,5 miliónu dolarů. V Česku zajišťuje podporu, oficiální překlad a prezentaci klienta ICQ firma a portál Atlas.cz a Centrum.cz patřící do skupiny Centrum Holdings.

4 Dalším produktem společnosti ICQ je webový klient s názvem ICQ2Go, má minimální množství funkcí. Verze je naprogramovaná ve Flashi, starší verze používá Javu. ICQ také vyvinula alfa verzi programu Compad, experimentálního klienta podobného ICQ, který není dostupný pro celý svět. Zdroj:Google Wikipedie


Stáhnout ppt "Icq Jan Nehyba."

Podobné prezentace


Reklamy Google