UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE FAKULTA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU KATEDRA ATLETIKY Název kreditní práce Název práce v angličtině Atletické kondiční programy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
CZECHMAN Kid‘s Team, SK OMT Pardubice
Advertisements

Volnočasové a sportovní aktivity studentů OA pro TP
LMS Unifor Live! Inovace kombinovaného studia. Teoretická část (45 minut) Definice pojmů Přihlášení do LMS Unifor Live! Program.
Základy informatiky Ing. Roman Danel, Ph.D.
Zpracování seminárních a kvalifikačních prací
LMS Unifor Live! Inovace kombinovaného studia. Teoretická část (45 minut) Definice pojmů Přihlášení do LMS Unifor Live! Program.
UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE FAKULTA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU KATEDRA ATLETIKY Název kreditní práce Název práce v angličtině Kondiční atletika Kreditní práce.
Úvod.
Co má obsahovat prezentace
Bakalářský seminář Úvod BP Závěr BP.
1 Úvodní snímek slouží pro počáteční orientaci a jako návěští pro hypertextové odkazy. Při použití jako předlohy jej uživatel odstraní.
STŘEDOŠKOLSKÁ ODBORNÁ ČINNOST STRUKTURA PRÁCE. Práce mohou být vyhotoveny v následujících formách: teoretické řešení problému nebo úkolu, jež je zpracováno.
Plánování zajištění jakosti produktu dle ISO/IEC 9126 Princip a představení praktického řešení Robert Pergl Česká zemědělská univerzita v Praze Provozně.
Maturita 2011? Společná část Společná část 2 zkoušky 2 zkoušky Profilová část Profilová část 3 zkoušky 3 zkoušky.
Úvod do managementu 1. seminář
PŘÍPRAVA METODICKÉHO POKYNU REKTORA VŠSS KE ZPRACOVÁNÍ DIPLOMOVÝCH PRACÍ Zpracování diplomové bakalářské práce.
Ústřední knihovna FSS MU Bibliotheca Academica, Brno Irena Šléglová Masarykova univerzita a její knihovny.
Management a rozvoj obcí
Elektronický materiál byl vytvořen v rámci projektu OP VK CZ.1.07/1.1.24/ Zvyšování kvality vzdělávání v Moravskoslezském kraji Střední průmyslová.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava - Vítkovice, příspěvková organizace Autor: Mgr. Dana Vicherková Datum: Název: VY_32_INOVACE_2.1.8.
Úvod do managementu 1. seminář
Úvod do studia.
Střední zdravotnická škola Beroun Jméno autora: Název práce: Třída: Školní rok:
SO – studijní opora podpora výuky BSe a DSe LS2012
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Anglické standardy při psaní projektu Osnova kurzu
Název diplomové práce Diplomová práce Vedoucí DP: Vypracoval:
Technická univerzita v Liberci Fakulta strojní Katedra výrobních systémů Jméno Příjmení: Název DP Název diplomové práce Diplomová práce Vedoucí.
Aerobní zdatnost Školení trenérů licence A
Řešitel: Jméno Příjmení Spoluřešitel: Jméno Příjmení.
Semestrální práce Téma: Výběr problematiky z oblasti managementu (volné dle zájmu) Práce bude obsahovat - teoretické základy (tak jak je oblast problematiky.
Název ročníkové práce Vaše Jméno Vedoucí práce: doc. PhDr. Ing. Mgr. Jméno Příjmení, PhD., CSc.
C8 – hodnocení kvality výsledků VaV Osnova kurzu C8 – hodnocení kvality výsledků VaV Jana Hančlová Ekonomická fakulta VŠB-Technická univerzita Ostrava.
Ostravice Možnosti mobilních technologií při řešení projektů a v organizaci času Mgr. Rostislav Fojtík Ostravice
Absolventská práce.
Psychologie koučování
1 PALESTRA KBELSKÁ DESÍTKA silniční běžecký závod 7. března 2009.
Jméno: Ing. Jan Pracovitý Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR. Společnost: ABCD Robot, s.r.o. Pozice: generální ředitel.
Veřejné zdravotnictví 2. ročník
Data mining telefonní ústředny Autor: Tomáš Bumba Vedoucí práce: Ing. Jan Jára, Ph.D.
RELIGIONISTIKA představení oboru Religionistika jako věda, náboženství jako její předmět, studijní literatura.
Marcela Vydrářová Zuzana Vlášková Miloslav Pátek
ATLETIKA přednáška.
OBCHODNÍ PODMÍNKY V MEZINÁRODNÍM OBCHODĚ - TEORETICKÁ A PRAKTICKÁ ANALÝZA Michal Wit Pospíšil BA (Hons) Bakalářská práce Právnická fakulta Masarykovy univerzity.
Postup při empirickém kvantitativním výzkumu
Maraton Lucie Samlerová 5. B 2014/2015 Proč jsem si téma vybrala.
Výživa běžců.
Diplomový projekt pro studijní obor Finance – II. přednáška Zásady a osnova DP Plán zpracování DP.
Univerzita Karlova v Praze Fakulta tělesné výchovy a sportu Katedra gymnastiky Gymnastika II. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem,
Doc. PhDr. Radmila Dytrtová, CSc.. Výběr tématu a podklady pro psaní ZP  Podklady pro psaní bakalářských prací na webu ( v rubrice studium.
Univerzita Karlova v Praze Fakulta tělesné výchovy a sportu Katedra gymnastiky Gymnastika II. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem,
Katedra managementu ŘÍZENÍ OBCHODU – SEMINÁRNÍ PRÁCE Nesplněná docházka Ing. Patricia Jakešová
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Strukturovaný životopis Vypracoval: Lukáš Karlík.
BAKALÁŘSKÁ PRÁCE A DŮLEŽITÉ INFORMACE. Bakalářská práce odborný text zpracovaný na téma dokladem toho, že student porozuměl teoretickým poznatkům Každá.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Motivační dopis Vypracoval: Lukáš Karlík.
NÁZEV PŘÍSPĚVKU Jméno a příjmení autora včetně titulů
Edukace žáků na praktických a speciálních školách KPG/4065
Vzor individuální prezentace
Věda & struktura vědecké práce
Fakulta bezpečnostního inženýrství Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava vyhlašuje v rámci rozvojového projektu „Analýza studia.
NÁZEV PŘÍSPĚVKU Jméno a příjmení autora včetně titulů
OBHAJOBA MATURITNÍ PRÁCE
Katedra výrobních strojů a konstruování - 340
ATLETIKA přednáška.
Vzor individuální prezentace
Kreditní systém studia
Psychologie koučování
Kurz 1FU191 Metodologický seminář
NÁZEV POSTERU Jméno a příjmení autora včetně titulů
Ukázka prezentace LF MU v jednotném vizuálním stylu MU
Transkript prezentace:

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE FAKULTA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU KATEDRA ATLETIKY Název kreditní práce Název práce v angličtině Atletické kondiční programy Kreditní práce Jméno, příjmení Studijní obor: Akademický rok: 2010/11

ÚVOD Bodově zaznamenat důvody výběru předmětu Atletické kondiční programy Bodově zaznamenat důvody výběru předmětu Atletické kondiční programy Bodově zaznamenat důvody výběru tématu kreditní práce Bodově zaznamenat důvody výběru tématu kreditní práce

Praktická část Struktura atletického kondičního programu (na 2- 3 snímcích) Struktura atletického kondičního programu (na 2- 3 snímcích) Zdůvodnění tvorby atletického kondičního programu Zdůvodnění tvorby atletického kondičního programu Charakteristika Charakteristika Principy tvorby atletického kondičního programu a východiska pro tvorbu Principy tvorby atletického kondičního programu a východiska pro tvorbu Nástin atletického kondičního programu se stručným komentářem (viz.5. snímek) Nástin atletického kondičního programu se stručným komentářem (viz.5. snímek)

Praktická část Přehled navrhovaných atletických kondičních programů a výběr pro zápočtovou prezentaci: Přehled navrhovaných atletických kondičních programů a výběr pro zápočtovou prezentaci: 1) Program pro kondičního běžce na půlmaratón 2) Program pro nesportujícího na silniční závod Běchovice - Praha (10 km) 1) Program pro kondičního běžce na půlmaratón 2) Program pro nesportujícího na silniční závod Běchovice - Praha (10 km) 3) Program pro nesportujícího na maratón 4) Program pro kondičního běžce na Velkou kunratickou (přespolní běh) 3) Program pro nesportujícího na maratón 4) Program pro kondičního běžce na Velkou kunratickou (přespolní běh) 5) Program pro nesportujícího (manažera) přihlášeného na VIP atletický desetiboj 5) Program pro nesportujícího (manažera) přihlášeného na VIP atletický desetiboj 6) Atletický kondiční program pro kardiaka 6) Atletický kondiční program pro kardiaka 7) Atletický kondiční program pro astmatika 7) Atletický kondiční program pro astmatika 8) Atletický kondiční program pro nesportující obézní ženu 8) Atletický kondiční program pro nesportující obézní ženu 9) Atletický kondiční program pro bývalého sportovce s nadváhou 9) Atletický kondiční program pro bývalého sportovce s nadváhou 10) Atletický kondiční program pro jedince s diabetes melitus 10) Atletický kondiční program pro jedince s diabetes melitus

Praktická část Atletický kondiční program: Atletický kondiční program: Cíl programu: Cíl programu: Úkoly: Úkoly: Stručný týdenní snímek rozložení zatěžování: Stručný týdenní snímek rozložení zatěžování: Principy zatěžování: Principy zatěžování: Kontraindikace: Kontraindikace: Poznámky: Poznámky:

Závěry Stručné shrnutí kreditní práce a doporučení pro praxi Stručné shrnutí kreditní práce a doporučení pro praxi

Literatura Přehled literatury, která byla použita (česká i zahraniční). Popřípadě doporučení literatury k prostudování Přehled literatury, která byla použita (česká i zahraniční). Popřípadě doporučení literatury k prostudování

Děkuji za pozornost