C 203 1. lékařská fakulta – Univerzity Karlovy v Praze Sylabus pro prezentační dovednosti – individuální (IV.) Lektoři: PhDr. Jana Kasalová, PhDr. Jiří.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Realizace KA 02 v rámci projektu„Nadané dítě.eu“
Advertisements

Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
Matika krokem  Proč? - motivy vzniku
Inovační kurz pro sanitáře VFN v Praze
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Klíčová aktivita 04 Osobnostní a sociální rozvoj učitele MŠ Podpora profesního rozvoje učitelů v počátečním vzdělávání CZ.1.07/1.3.00/
Profil HR poradce a školitele
SVOČ na Přírodovědecké fakultě OU Studentská vědecká a odborná činnost (SVOČ) je soutěž pro vysokoškolské studenty, kteří mají v jejím rámci.
Sylabus pro prezentační dovednosti I.
Sylabus pro prezentační dovednosti III.
AUTOEVALUACE neboli VLASTNÍ HODNOCENÍ MŠ Martina Kupcová.
Reagují fakulty připravující učitele na vznik RVP? Jana Coufalová.
© HMP 2003 DATABÁZE NEJLEPŠÍCH PRAKTIK Trenér TRÉNINKOVÁ ČÁST „Řízení lidských zdrojů“ Trenér.
PROJEKT: RIZIKA PŘESTUPU DĚTÍ MATEŘSKÝCH ŠKOL DO ZÁKLADNÍ ŠKOLY A JEJICH ŘEŠENÍ ZAVÁDĚNÍM NOVÝCH VYUČOVACÍCH FOREM, METOD A POSTUPŮ, VČETNĚ VYUŽITÍ ICT.
„P U L Z“ PROJEKT UČENÍ LIBERECKÉ ZÁCHRANKY připravil: Mgr. Kristýna Fejfarová – specialista pro kvalitu a rozvoj PNP.
Realizace KA v rámci projektu„Nadané dítě.eu“ září 2010 bylo zahájeno na UHK vzdělávání pro pedagogické pracovníky MŠ a ZŠ v rámci realizace.
Výchovné problémy ZŠ Prezentace projektu č. CZ.1.07/1.3.03/
SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci.
Didaktické prostředky
KURZY PRO VYSOKOŠKOLSKÉ PEDAGOGY doc. Ing. Pavel Krpálek, CSc
OPEN LEARNING Moderní výuka odborných cizích jazyků 89% žáků cítí potřebu umět cizí jazyk pro svou budoucí práci, NIDV, červen 2012 Brno, 4. červen 2014,
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
AUTOMANAŽERSKÉ VZDĚLÁVÁNÍ NA PRINCIPU BENCHMARKINGU
Pardubice 15. a 16. listopadu 2012 Ing. Petr PETŘÍK
Využití zprostředkovaného učení ve výuce 1. třídy základní školy
 Pilotní kurz pro pedagogy MUDr. Iveta Matějovská, CSc.
MEDIACE PRO PEDAGOGICKÉ PRACOVNÍKY garant vzdělávací akce Mgr. David Karel, Ph.D. Podpora profesního rozvoje učitelů v počátečním vzdělávání CZ.1.07/1.3.00/
Univerzita Karlova v Praze Filozofická fakulta
TÉMA: VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Strana 1 Projekt Reflex Flexibilní odborníci ve společnosti znalostí Nové požadavky na terciární vzdělávání v Evropě Jan Koucký Středisko vzdělávací politiky.
Pohled dodavatelů na výběrová řízení POHLED „z druhé strany“ Ing. Dušan Číčel ředitel FBE Praha a FBE Bratislava.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
B2 – Analýza požadavků a jejich zajištění Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v Moravskoslezském kraji a jeho realizace.
C8 – hodnocení kvality výsledků VaV Osnova kurzu C8 – hodnocení kvality výsledků VaV Jana Hančlová Ekonomická fakulta VŠB-Technická univerzita Ostrava.
Základní norma zdravotnických znalostí pro pedagogické pracovníky
Analýza nabídky bakalářských studijních programů ICV v rámci pedagogického vzdělávání Ing. Lenka Danielová, Ph.D., Mgr. Dita Janderková, Ph.D., Doc. PhDr.
Vzdělávání odborníků ze škol zapojených v projektu RŠPP
Vzdělávání uchazečů o zaměstnání v oblasti socioekonomických kompetencí CZ.1.04/2.1.00/ Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
Západočeská univerzita v Plzni
Didaktické metody Androdidaktika.
Projekt VIP Kariéra II - KP Bez bariér až na trh práce Ing. Jana Trhlíková Konference , Praha.
Pilotní tréninky hotel Zlatý Orel K1- K14 Výsledky hodnocení tréninku kompetencí: Bilanční workshop hotel Troyer
Název projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE CZ.1.07/2.1.00/ Zahájení projektu: Ukončení projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE.
PRAKTICKÁ ÚČETNÍ Grantový projekt: reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.07/ realizátor projektu: HM EKOND, spol. s r.o., Ostrava.
KLÍČ Klíčové kompetence v počátečním vzdělávání Barbara Čechová Výzkumný ústav pedagogický v Praze.
OVĚŘENÍ EFEKTIVITY FIE U ROMSKÝCH DĚTÍ PhDr. Anna Páchová, Ph.D. Katedra psychologie Pedagogická fakulta Univerzity Karlovy.
Ředitel - manažer učící se organizace KA3. Účastníci 6 ředitelů ZŠ a SŠ v Kraji Vysočina.
Bakalářská práce Vedoucí práce: Autor práce: Mgr. Petra Kadlecová Ludmila Pokorná Mgr. Petra Kadlecová Ludmila Pokorná Významn é faktory v hodnocen í osobnosti.
Projekt ESF Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality Jihlava, Michal Uhlař 1Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality.
Analýza manažerských dovedností ve vybraném podniku
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie PREZENTAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ DOVEDNOSTI MANAŽERA VE VYBRANÉM PODNIKU.
Ostravská univerzita (1991 → )
Didaktické prostředky
Univerzita Jana Amose Komenského Praha
PO IV na 2.stupni z pohledu školy.
DRAMATURGIE TEAMBUILDINGOVÝCH PROGRAMŮ (seminář)
Kariérní řád a motivace k dalšímu vzdělávání učitelů
České Budějovice, červen 2016
Didaktické metody Androdidaktika.
Prezentační dovednosti Pavla Kotyzová
Motivace Technika Obavy Spolupráce 3D Stroje
Š A B L O N Y II.
Šablony I a jejich realizace Hradec Králové/Pardubice/Liberec
Vzorový projekt pro ZŠ.
Vzorový projekt pro gymnázia
Vzorový projekt pro ZŠ.
Podpůrná opatření 1. – 3.stupně
Transkript prezentace:

C lékařská fakulta – Univerzity Karlovy v Praze Sylabus pro prezentační dovednosti – individuální (IV.) Lektoři: PhDr. Jana Kasalová, PhDr. Jiří Závozda, Radomír Chovaneček Casteam, s.r.o. Jednořadá 1051/53 Praha 6 - Bubeneč IČ:

2 Sylabus pro prezentační dovednosti – individuální (IV.) Lektorka, odborný garant: PhDr. Jana Kasalová Lektor, specialista na komunikaci: PhDr. Jiří Závozda Obrazový poradce, kameraman: Radomír Chovaneček Projektový manažer: Ing. Kateřina Malá Cíle školení:  Ověření a prohloubení prezentačních znalostí a dovedností I., II., III.  Pokročilý trénink – sebeprezentace před publikem  Samostatná analýza vystoupení  Stanovení cílů pro pedagogickou praxi Metoda: interaktivní rozhovor s lektory, trénink s využitím záznamové techniky, individuální analýza. Tento druh semináře předpokládá vysoké nasazení lektora i posluchače, velkou vzájemnou spolupráci a vysokou míru soustředění.

3 Individuální trénink je vyvrcholením několikaleté teoreticko-praktické přípravy několika vybraných účastníků předešlých ročníků vzdělávání v oblasti prezentačních dovedností vysokoškolských pedagogů. Adepti si během speciální individuální lekce sami na sobě vyzkoušejí, co si z uplynulých ročníků odnesli. A pomocí náročného tréninku si zafixují získané dovednosti tak, aby je co nejlépe mohli uplatňovat ve své pedagogické praxi. Základní struktura dvouhodinové lekce (90 minut):  Interaktivní dotazníková analýza  Samostatné zvládnutí úkolu  Trénink  Rozbor 1. (účastník)  Korekce – trénink  Rozbor 2. (s lektory)  Hodnocení: „O co se mohu v sobě opřít“ *Všechny časy jsou orientační a lektor si je může upravit dle potřeby účastníků. *Po celou dobu přítomen kameraman a fotograf (tedy nejen pro účely konkrétního tréninku, ale i pro dokumentaci).