Popis cesty do Chorvatska

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Řízení motorových vozidel
Advertisements

Štítové plochy v Brně Roman VYHLÍDAL Roman FRIDRICH
BUDOUCNOST DOPRAVY V PŘEROVĚ
Železný TOMík 2014 trasy disciplín.
Orientace ve městě.
Rekonstrukce severních mostů
AUTO : V obci Rybná nad Zdobnicí odbočit u motorestu (ukazatel Litice, nebo Česká Rybná), do obce Záchlumí. Zde u dřevěné kapličky (zvonice) obr.1 opustit.
nerovnoměrného pohybu tělesa
Jak tunel Blanka promění okolí Pražského hradu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
TRASA FULNECKÁ K1 Fulnek hotel Zlatý kříž K2 Bartošovice U rybníka
TRASA MARALÁK Závišice-Štramberk-Lichnov(na vrcholu stoupání mezi Štramberkem a Lichnovem možno odbočit vlevo po cyklotrase – asfalt, tráva) – V Lichnově.
Pravoúhlý a obecný trojúhelník řešené příklady
Kinematika 6. ROVNOMĚRNÝ POHYB II. Mgr. Jana Oslancová
2 MECHANIKA 2.1 Kinematika popisuje pohyb.
Znázornění pohybu Automobil jede rychlostí v = 60 kmh -1. Jak lze znázornit jeho pohyb? Čas [h]Poloha [km] 00 1/610 0,2515 0, , ,5180.
Víceúčelové pruhy (Advisory cycle lane)
POLEDNÍKY a ROVNOBĚŽKY
SLOVINSKO.
Uzavírky silnic II/476 a I/11
Evakuace na kole, cíl neznámý Start od radnice MČ Praha 13 Sluneční nám. – Nové Butovice.
Letní údržba silnic Pardubického kraje. 2 LETNÍ ÚDRŽBA SILNIC BĚŽNÁ ÚDRŽBA SILNIC (OPRAVY POVRCHŮ) DOPRAVNÍ ZNAČENÍ BEZPEČNOSTNÍ ZAŘÍZENÍ MOSTY SILNIČNÍ.
SILNIČNÍ DOPRAVA Technika služeb v cestovním ruchu
Nápověda k nalezení místa projektu Úhonice I. a II. etapa
Ondřej Hynek. Česká republika: Dálnice Hospodářský zeměpis Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka,
Služby letecké dopravy
Rakouská republika- alpská země Vlastivěda – 5. ročník
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Prodej a marketing chorvatských rezidenčních/rekreačních projektů 23. listopadu 2006.
Atlantic Road (Atlanterhavsveien – v norštině) je velkolepá možnost jak se z kontinentu skokem dostat na ostrov Averøy fantastickou cestou přes moře po.
Návštěva Srbska Květen Naše cesta Sloup => Kragujevac 872 km (cca 14hod.) Výjezd – Příjezd –
Dopravní značky Zde si vyzkoušíte zda si aspoň kapku pamatujete dopravní značky. Zkuste to bez pomoci rodičů, sourozenců či internetu. Zde najdete jen.
MěVG Klobouky u Brna.
Česká republika: Dálnice Hospodářský zeměpis
Nejlákavější kulturní památka
Společenské a hospodářské složky města MIKULOV I. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Trasa 1Trasa 1 – modrá Trasa 2Trasa 2 – červená Trasa 3Trasa 3 – zelená Trasa 4Trasa 4 – fialová Trasa 5Trasa 5 – žlutá Trasa 6Trasa 6 - oranžová Mapa.
Atlantic Road (Atlanterhavsveien – v norštině) je velkolepá trasa jak se z kontinentu skokem z ostrova dostat na ostrov Averøy, fantastickou cestou přes.
 Mezní Louka leží v rekreační obci Mezná, v srdci národního parku České Švýcarsko.
Malá Chuchle – Lahovice
Nitra.
Cestovní náhrady podnikatelů
GROSSGLOCKNER HOCHALPENSTRASSE PLACENÁ VYSOKOHORSKÁ SILNICE GROSSGLOCKNER HOCHALPENSTRASSE SPOJUJE RAKOUSKÁ MĚSTA LIENZ NA JIHU A ZELL AM SEE NA SEVERU.
Prezentace podnikatelských ploch pro investory 1 Prezentace průmyslových ploch pro investory STATUTÁRNÍ MĚSTO PŘEROV Propojení dálnice D1 a propojení Přerova.
Pohled na město Zajímavosti města Smírčí kámen, Socha sv. Jana Křtitele s křížem, Opevněný kostel sv. Jana Křtitele, Městská radnice, Celkový pohled.
Kinematika 4. PRŮMĚRNÁ RYCHLOST Mgr. Jana Oslancová
Silniční doprava.
Den otevřených dveří na stavbě Královopolského tunelu sobota Stavbu tvoří dva paralelní dvoupruhové tunely dlouhé cca 1,25 km, v projektu jsou.
(Atlantic Road, v norštině Atlanterhavsveien) je velkolepá trasa skákající z kontinentu na ostrovy a opět z ostrova na ostrov, silnice se fantasticky kroutí.
Dopravní průzkum Petr Chocholouš.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Katarzyna Nogolová. Autor obrázků Tomasz Nogol souhlasí se zveřejněním na Metodickém portálu.
Evropa – Jihovýchodní Evropa Chorvatsko Bosna a Hercegovina Černá Hora.
Dětské dopravní hřiště Liberec
Fotomapa cesty na Nunnyho chatu aneb jak se dostat na Nunnyho chatu a co nejméně bloudit. V první řadě si musíte zvolit způsob cestování. Jedete na Nunnyho.
Chorvatsko Země s českým mořem Ostrov Dugi Otok.
CHORVATSKO A SLOVINSKO Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Simona Stránská Název: VY_32_INOVACE_12_A_17_Chorvatsko a Slovinsko.
Doprava v Evropě Druhy dopravy Železniční Železniční Automobilová Automobilová Letecká Letecká Lodní Lodní Ostatní- lanová, potrubní Ostatní- lanová,
Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Dopravní zeměpis, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
RAKOUSKO M O N T A F O N.
PRAŽSKÝ OKRUH.
Zdanění provozu motorových vozidel v České republice
ERASMUS -> LJUBLJANA (SLOVENIJA)
Chorvatsko 2009.
Materiál slouží k výkladu učiva dopravní výchovy pro žáky 3. ročníku
GROSSGLOCKNER HOCHALPENSTRASSE
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Wien – Baden: integrace tramvaje se železnicí
Dětské dopravní hřiště Liberec
Sdružení železničních nákladních dopravců ČR
CZ.1.07/1.4.00/ Autor Jitka Jerhotová Škola
Transkript prezentace:

Popis cesty do Chorvatska

ČR + Rakousko Jezdíme klasickou a podle nás i nejlepší trasou z Prahy přes Brno na Mikulov do Rakouska, kde po cca 30 km najedete na novou dálnici (S1) do Vídně ( nutno mít dálniční známku) Vídní projedete po A2 směrem na Graz, vše je dobře značeno. Po projetí okolo Grazu je první kritický bod cesty, nezapomeňte odbočit na S 10 směr Slovinsko – Maribor

Slovinsko Přímo na hranici je nutno zakoupit slovinskou dálniční známku ( 7denní – 15EUR, měsíční – 30 EUR). Pokračujte po dálnici A1 směr Ljubljana – Zagreb, po cca 20km nezapomeňte odbočit na A4 směr Ptuj, Zagreb Ve Slovinsku jsou nejlevnější pohonné hmoty z celé trasy ( v červnu 2011 stála nafta 1,233 EUR/1L). Bohužel dálnice končí asi 10 km před hranicemi s Chorvatskem

Chorvatsko Po projetí hranic pokračujete po dálnici A2 směrem na Zagreb, Rijeka, Split. První placený úsek chorvatské dálnice stojí 42 Kun Po minutí Karlovacu se dálnice dělí na dva směry doleva směr Split, doprava směr Rijeka. Držte se v levém pruhu a pokračujte po A1 na Senj, Split Po projetí tunelu Sveti rok a prudkém sjezdu k moři se již blížíte k cíli. Na sjezdu Zadar Zapad sjedete z dálnice směrem na Nin, zde zaplatíte druhý úsek dálnice 105 Kun. Po průjezdu mýtnou bránou se dáte doleva a projedete rovně až do Murvice kde odbočíte doprava na Nin. Celou cestu je dobře značen směr Nin, Vir

Chorvatsko – Město Nin Vjedete do Ninu, kde opět rovně projedete první a druhou křižovatku, na třetí se dáte doprava směr Privlaka, Vir Na konci Ninu jsou dvě možnosti, pokud již bude otevřena nová silnice odbočíte doprava a dojedete krásně až na Vir, jestliže bude ještě nová silnice zavřená musíte projet Privlakou

Vir Příjezd na ostrov Vir vede přes most

Po přejetí mostu na ostrov jedete rovně až na křižovatku u Konzumu

Na křižovatce odbočíte doprava na Vir sjever – směr Žitna

Další možnou odbočku zahněte doleva – směr Žitna

30 m za touto lampou musíte odbočit doprava okolo rozvaděče, na kterém je napsáno Žitna 41a

Již ste v naší ulici Žitná 41a