Představení PS Lesnictví a zemědělství

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ERGONOMICKÉ ŘEŠENÍ PRACOVNÍHO MÍSTA PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM
Advertisements

Prezentace Komory pro hospodářské styky se SNS, s.o.k.
Mendelova univerzita v Brně: Kvalitní partner pro firemní výzkum a vývoj – Olomouc Ing. Miroslav Zapletal Vedoucí Zkušebny STV Zlín.
Česká zemědělská univerzita v Praze Fakulta lesnická a environmentální
CzechInvest Koncepce podpory investic
Velké infrastruktury pro výzkum, vývoj a inovace
1 Tisková konference TOP březen 2010 Za účasti: Karla Schwarzenberga, Petra Gazdíka, Bedřicha Moldana, Karla Turečka a Jiřího Olivy.
Úloha ÚZPI v programu rozvoje venkova Ústav zemědělských a potravinářských informací.
INTEGROVANÉ INŽENÝRSTVÍ V ŘÍZENÍ PRŮMYSLOVÝCH PODNIKŮ 13. konferenci v rámci cyklu: Při příležitosti konání MSV Brno v Kongresovém centru Pořádají
Prezentace Komory pro hospodářské styky se SNS, s.o.k.
Rektor Zdroj:
Příprava Národní inovační politiky
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova European Agricultural Fund for Rural Development (EAFRD) OSA I Ing. Zuzana Dvořáková odbor Řídící orgán OP.
INOVACE V PODNIKU Inovace předmětu v rámci studijního oboru
Program rozvoje venkova ČR na období Olomouc Šumperk
Institut zemědělské ekonomiky a informací Praha 2 – Slezská 7 Postaven jako Dům zemědělské osvěty v roce 1926.
Setkání pracovníků kontaktních míst pro podnikatele MPO, Praha Kontaktní místa Hospodářské komory České republiky.
Asociace výzkumných organizací Asociace výzkumných organizací – činnost a poskytované služby Ing. Václav Neumajer výkonný předseda Asociace výzkumných.
Asociace výzkumných organizací EUREKA evropská spolupráce v oblasti aplikovaného a průmyslového výzkumu a vývoje Ing. Václav Neumajer výkonný předseda.
Nové metodické trendy udržitelnosti
1 Vážení studenti, vítejte v atraktivním studijním oboru Podnikání a management v životním prostředí.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Hospodářská politika a zaměstnavatelské vztahy“ ve složení: Ing.
1 Představení projektu ENET – Energetické jednotky pro využití netradičních zdrojů energie Prof. Ing. Václav Roubíček, CSc., Dr.h.c. prof. Ing. Radim Farana,
PŮSOBENÍ FAKULTY STAVEBNÍ VŠB-TU OSTRAVA V KLASTRECH
3. zasedání předsednictva Rady vysokých škol Praha, 16. března 2006 Česká konference rektorů Prof. Ing. Petr Sáha, CSc.
Program průmyslového výzkumu a vývoje IMPULS
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU Zájmové sdružení právnických osob OK4EU.
OBOR ENERGETICKÉ INŽENÝRSTVÍ
Současní ministři ČR Od 13. července 2010.
vedoucí pracovní skupiny
Projekt FRVŠ 1547/2007/E/b Budování digitální knihovny starých a vzácných dokumentů Řešitel: Ing. Věra Svobodová Ústav vědecko-pedagogických informací.
Management v podmínkách zemí východní Evropy a Ruska Průběžné výstupy týmu Provozně ekonomické fakulty Ing. Martin Přibyl Další členové týmu: Ing. Martin.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Svět výchovy a vzdělávání v reflexi současného pedagogického výzkumu
Mendelova univerzita v Brně (P 2) MENDELU
Centrum rozvoje venkova Olomouckého kraje 13. listopadu, hotel FIT v Přerově Výroba, zpracování a využití biomasy.
Sdružení automobilového průmyslu BRANO GROUP, a.s. FÓRUM HOSPODÁŘSKÝCH NOVIN, Brno AKTUÁLNÍ PROBLEMATIKA FIREM ČR – EURO Ing. Pavel Juříček,
ICT ve zdravotnictví – Malostranský palác 9:00 Zahájení a přivítání Ing. Roman Srp 9:05 Úvodní slovo RNDr. Jiří Schlanger – náměstek ministra.
Internetové poradenství na portálech e-Governmentu Jana Andrýsková, Jiří Hřebíček Provozně ekonomická fakulta, MZLU Brno.
Program rozvoje venkova aktuální stav implementace
Program rozvoje venkova ČESKÉ REPUBLIKY na období 2007 – 2013.
INSTITUT ČISTÝCH TECHNOLOGIÍ TĚŽBY A UŽITÍ ENERGETICKÝCH SUROVIN
Systém řízení moderního podniku Management system of modern company
ČEŠTÍ ZEMĚDĚLCI - OSTRŮVEK UPROSTŘED EU POHLEDEM BANKY 179. ŽF EGON ČIERNÝ - KOMERČNÍ BANKA, A.S.
INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ JAKO ODEZVA NA KVALITATIVNÍ POŽADAVKY PRŮMYSLU doc. Ing. Josef NOVÁK, CSc. VŠB-TU Ostrava.
Organizační zabezpečení práva životního prostředí JUDr. Jana Dudová, Ph.D.
Ing. František Řezáč, Ph.D. Masarykova univerzita Marketingové řízení pojišťoven.
PRACOVNÍ SKUPINA NOVÉ METODICKÉ TRENDY UDRŽITELNOSTI
Pracovníci ve zdravotnictví a řídící pracovníci ve zdravotnictví - resortní analýza potřeb pracovníků jednotlivých profesí a oborů s výhledem do roku 2015.
Jednodušší cesta k dotacím v novém programovém období Místní akční skupina Rakovnicko.
Koncept CSR na ČZU. Představení členů týmu  Monika Hezinová (ČZU)  Denisa Sládková (ČZU)  Štěpán Pospíšil (ČZU)  Dominika Petrová ( VŠE)  Filip Simon.
Ekonomická fakulta Úvodní soustředění 1. ročníků 2013/2014.
Program rozvoje venkova aktuální stav implementace Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Prof. Ing. Vilém Podrázský, CSc. – představení kandidáta nar , Havlíčkův Brod, ČR, ženatý, bezdětný Zaměstnání, akademické funkce: 2003, 2006,
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza trhu zemědělské techniky a dotační politiky pro české zemědělce Diplomová.
Dotační programy v období DRAHOSLAV CHUDOBA, DABONA s.r.o. 1.
Slezská univerzita v Opavě, Fakulta veřejných politik v Opavě, Ústav středoevropských studií Partner projektu: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Raciborzu.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. ZEMĚDĚLEC V EU Bc. Jan Kolář, Úhlava, o.p.s. (Olomouc, 26. března.
Katedra sociální práce a sociální politiky Katedra sociální práce a sociální politiky.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Slezská univerzita v Opavě, Fakulta veřejných politik v Opavě, Ústav středoevropských studií Partner projektu: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Raciborzu.
Biology Park Brno a.s..
Úvodní slovo o sekci SJS
Fond rozvoje sdružení CESNET
ZASTUPITELSTVO MĚSTA (15)
Facility management jako součást efektivní správy společnosti
Úvodní slovo o sekci studijního systému
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU
Představení senátorů Akademického senátu FZS
Role SVAZU při podpoře městské mobility
Transkript prezentace:

Představení PS Lesnictví a zemědělství czech bcsd Představení PS Lesnictví a zemědělství • doc. Dr. Ing. Petr Horáček, děkan Lesnické a dřevařské fakulty Mendelovy Univerzity v Brně = vedoucí Pracovní skupiny Další členové: Prof. Ing. Marek Turčáni, PhD – děkan fakulty lesnické a dřevařské České zemědělské univerzity v Praze Ing. Josef Trochta, MBA, World's Green Lungs • Ing. Jan Tošovský, World's Green Lungs • Ing. František Nekovář, World's Green Lungs Council Meeting Munich 2011

Představení PS Lesnictví a zemědělství czech bcsd Představení PS Lesnictví a zemědělství • Doc. Ing. Emil Cienciala, Ph.D., vědecký pracovník, společník společnosti IFER - Ústav pro výzkum lesních ekosystémů, s. r. o. (hospodářská úprava lesa na bázi provozní inventarizace lesů, poradenství v oblasti zemědělství a životního prostředí, správa databází a vývoj software pro lesnictví, monitoring zásob uhlíku, emisní inventury, inventarizace lesů a krajiny na národní i regionální úrovni ...) • RNDr. Lucie Erbanová, vědecký pracovník v oborech geologie a pedologie RNDr. Miroslav Vosátka, CSc., ředitel Botanického ústavu AV ČR, v. v. i. Council Meeting Munich 2011

Představení PS Lesnictví a zemědělství czech bcsd Představení PS Lesnictví a zemědělství • Ing. Ludvík Pavlíček, obchodní ředitel a předseda dozorčí rady Foresta SG, a.s. (expertní a poradenská činnost především v oblasti lesnictví, tvorba programů a ucelených informačních systémů pro oblast lesnictví, tvorba aplikací pro poskytování dotací do zemědělství, poskytování informací a analýz v oblasti obnovitelných zdrojů energií, zejména ve využití lesní biomasy ...) • Ing. Zdeněk Domes, lesnické poradenství a služby, bývalý ekonomický ředitel podniku Lesy České republiky, s.p., spoluautor koncepce transformace lesního hospodářství po r. 1989 • Ing. Jan Řezáč, výkonný ředitel sdružení Moravský lesnický klastr, o.s., bývalý mluvčí podniku Lesy České republiky, s.p. , bývalý mluvčí podniku Lesy České republiky Council Meeting Munich 2011

Představení PS Lesnictví a zemědělství czech bcsd Představení PS Lesnictví a zemědělství Zemědělská sekce: Ing. Václav Škeřík, generální ředitel a předseda představenstva, FARMTEC, a. s. Podílí se na formování zemědělské politiky v rámci celé ČR. Aktivně spolupracuje s Agrární Komorou a Zemědělským Svazem ČR. …. Council Meeting Munich 2011