Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Slezská univerzita v Opavě, Fakulta veřejných politik v Opavě, Ústav středoevropských studií Partner projektu: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Raciborzu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Slezská univerzita v Opavě, Fakulta veřejných politik v Opavě, Ústav středoevropských studií Partner projektu: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Raciborzu."— Transkript prezentace:

1 Slezská univerzita v Opavě, Fakulta veřejných politik v Opavě, Ústav středoevropských studií Partner projektu: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Raciborzu Název projektu: Provázanost politických elit na regionální a centrální úrovni Číslo projektu: CZ.3.22/3.3.04/13.03881 Zahajovací úvodní workshop Regionální politické elity Odborný tým za českou stranu: Odborný tým za českou stranu: Mgr. Lukáš Vomlela, Ph.D., Mgr. Petr Slováček, Ph.D., Mgr. Petr Hlaváček, Ph.D., PhDr. Dušan Janák, Ph.D. Odborný tým za polskou stranu: Mgr. Inz. Krzysztof Miroslaw Fedyn, Dr. Rafal Józef Riedel Ekonomicko-administrativní tým Ekonomicko-administrativní tým: Ing. Josef Vícha, Ing. Eva Theuerová, Ing. Lucie Chmelařová, Bc. David Žižlavský

2 Obsah prezentace Základní informace o projektu Základní informace o projektu Operační program projektu Doba realizace Cíle projektu Cílové skupiny projektu Hlavní aktivity projektu Představení jednotlivých témat Představení jednotlivých témat

3 Základní informace o projektu Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika – Polská republika 2007-2013 Název programu: Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika – Polská republika 2007-2013, číslo oblasti podpory: 3.3, název oblasti podpory a území: Fond mikroprojektů v Euroregionu Silesia Provázanost politických elit na regionální a centrální úrovni Název projektu: Provázanost politických elit na regionální a centrální úrovni, číslo projektu: CZ.3.22/3.3.04/13.03881, doba realizace: od 1. 10. 2013 do 30. 11. 2014 Hlavním cílem projektu Hlavním cílem projektu je analýza vývoje zastoupení regionálních politických elit na celostátní stranické i centrální politické úrovni v podobě legislativních a exekutivních orgánů v ČR a Polsku na příkladu Moravskoslezského kraje a Slezského vojvodství. Hlavní cílovou skupinou Hlavní cílovou skupinou jsou osoby z regionů Opavska a Ratiboře, konkrétně studenti a akademičtí pracovníci obou univerzit, odborná veřejnost na regionální úrovni a regionální politické elity. Mezi hlavní aktivity projektu patří Mezi hlavní aktivity projektu patří: „Zahajovací odborný workshop“ – zabývající se problematikou řešení metodiky výzkumu a metodiky sběru dat, dále čtyři odborné přednášky, jedna mezinárodní odborná konference a hlavní aktivitou projektu je aplikační výzkum na obou univerzitách, který zahrnuje obsahovou analýzu kampaní ve volbách do PS a Senátu v ČR a Sejmu a Senatu v PL, dále obsahovou analýzu www stránek osobností, vazby na kraj a vojvodství, kumulace funkcí, popis vybraných politických biografií a rozhovory.


Stáhnout ppt "Slezská univerzita v Opavě, Fakulta veřejných politik v Opavě, Ústav středoevropských studií Partner projektu: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Raciborzu."

Podobné prezentace


Reklamy Google