Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Management v podmínkách zemí východní Evropy a Ruska Průběžné výstupy týmu Provozně ekonomické fakulty Ing. Martin Přibyl Další členové týmu: Ing. Martin.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Management v podmínkách zemí východní Evropy a Ruska Průběžné výstupy týmu Provozně ekonomické fakulty Ing. Martin Přibyl Další členové týmu: Ing. Martin."— Transkript prezentace:

1 Management v podmínkách zemí východní Evropy a Ruska Průběžné výstupy týmu Provozně ekonomické fakulty Ing. Martin Přibyl Další členové týmu: Ing. Martin Souček, Ing. Josef Zrůst, Ing. Zuzana Tománková PEF MZLU v Brně Ústav marketingu a obchodu Ústav managementu

2 Dosažené výstupy celého týmu PEF Prezentace projektu na konferenci Mendelnet 2006, Studium teritoriálních analýz a dalších dostupných zdrojů, Připravované rozšíření týmu o Ing. Aleše Peprného, oblast Internacionalizace a globalizace podniků v podmínkách Východní Evropy.

3 Hlavní dosažené výstupy M. Přibyla Shromáždění informací a zdrojů ve sledovaných zemích týkajících se zejména: Cen nájmů, energií a surovin, Úrovně infrastruktury, zejména silniční a železniční dopravy a telekomunikací.

4 Plánované aktivity Analýza obecných kritických logistických faktorů při podnikání v zahraničí, Analýza kritických faktorů v jednotlivých zemích s dopadem na hmotné i nehmotné toky v rámci podnikání, Vypracování databáze elektronických zdrojů s potřebnými informacemi.

5 Děkuji Vám za pozornost Ing. Martin Přibyl martinpribyl@centrum.cz


Stáhnout ppt "Management v podmínkách zemí východní Evropy a Ruska Průběžné výstupy týmu Provozně ekonomické fakulty Ing. Martin Přibyl Další členové týmu: Ing. Martin."

Podobné prezentace


Reklamy Google