Návrh změn v organizaci a řízení soutěží Valná hromada MK Jihlava – 18.8. 2010.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Struktura členění (dělení) členských příspěvků (14
Advertisements

Seznámení s BLMF Prezentace je určená pro nové týmy - získají prvotní přehled o BLMF.
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Valná hromada PRAHA 27. BŘEZNA 2014
Management sportovního klubu © Nymburk 2012
Rozpočty územně samosprávných celků v roce 2011 Leden 2011.
Nejčastější pochybení při administraci Monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
HC LUBENEC Vedoucí týmu: P.Strunz Kapitán týmu: V.Fišer.
Soutěž v Bowlingu – Podniková liga 2013
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Seznámení s BLMF Pro: Schůze zástupců týmů Datum: Autor: Výbor BLMF.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 14. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
Fondy EHP 2009 – 2014 (2016) Finanční mechanismy (FM) 2 Posuzování a hodnocení žádostí Programová oblast č.16 Odbor projektového řízení MK Oddělení fondů.
Systém podpory sportu ve městě OTROKOVICE SETKÁNÍ SE ZÁSTUPCI SPORTOVNÍCH ORGANIZACÍ Citius – Altius – Fortius rychle – výše - silněji.
Okresní sdružení ČUS Tábor
CZ / /0390 Posílení role Odborového svazu KOVO při zvyšování adaptability jeho členů Příjemce dotace: OBSLUŽNÁ SPOLEČNOST,a.s. Partner: Odborový.
SEMINÁŘ TRENÉRŮ VESLOVÁNÍ
Pro MAS projekty (období 2007 – 2013) Státní zemědělský intervenční fond, Ministerstvo zemědělství.
Pravidla pro zajištění regionálních funkcí v Pardubickém kraji Seminář RF – Pardubice.
Statistika RF, výroční zpráva, kontrola plnění RF Vít RICHTER Národní knihovna ČR 23. dubna 2002 Brno.
ČINNOST PŘÍSTROJOVÉ KOMISE
„ Finanční zprávou pro Akci 3 krok za krokem “. Základní finanční pravidla programu  Pravidla dána Příručkou pro Akci 3 a Rozhodnutím o poskytnutí dotace.
Moravská Třebová, Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí odboru finančního Dotace z Integrovaného operačního programu, oblast podpory 2.1 Zavádění.
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
Ekonomická zpráva CDO, o.s. Valná hromada ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA ROZPOČTU za období 1.1. – PŘÍJMY Celkové příjmy CDO do činí ,-
Technika řízení LH Přednáška 4 Vladimír Mana. Řady a předpisy ČSLH Soutěžní řád Disciplinární řád Registrační a přestupní řád Směrnice o licencích rozhodčích.
Praktický postup přípravy projektů Internetizace knihoven na krajích Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
EVVO v Ústeckém kraji Odlřichov v Hájích 29. –
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Charakteristika programu pro vedení daňové evidence - číselníky Prezentace - powerpoint ing. Květoslava.
Mimořádná Valná hromada Svazu futsalu ČR Praha.
Hospodaření MAS Šluknovsko Výnosy : - Hlavní činnost: ,94 - Hospodářská činnost: ,86 - Výnosy celkem: ,80 Náklady : - Hlavní činnost:
KONFERENCE AŘG ČR PŘEROV-3. DUBNA – 5. DUBNA 2013.
METODIKA - VÝKLAD MPSV pro poskytování dotací ze státního rozpočtu nestátním neziskovým subjektům v oblasti podpory rodiny pro rok 2008 Mgr. Ivana Grosskopfová,
Návrhy usnesení Členská schůze sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty Restaurace u Boudů
Soutěžení ve SH Předmět: Teorie sportovních her (KUT/SHT) Přednáší: Doc. PhDr. D. Tomajko, CSc.
1 Tisková konference Aktuální stav čerpání ČR z fondů EU Legislativní změny urychlující čerpání Přelouč, 22. března.
Terciární vzdělávání. Struktura Vysokoškolské (5A, 6) Vyšší odborné (5B) – 1992/93, 1995/96 Třístupňová struktura vysokoškolského vzdělávání: bakalářský.
Specifická pravidla VÝZVA Č. 6 IROP – REŽIJNÍ VÝDAJE MAS Mgr. Helena Kosová , Jince.
Kontrolní poznatky z výkonu veřejnosprávních kontrol OKP KrÚ JMK Pracovní schůzka s ekonomy neškolských PO –
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Analytika 2015 Aneb Jak to bylo s hospodařením krajského výboru.
Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Kateřina Čočková, regionální projektová manažerka.
Program rozvoje venkova ČR na období NEJČASTĚJŠÍ CHYBY ŽADATELŮ O DOTACE 11. října 2016 od 8:00 – 31. října 2016 do 13:00.
Technika pro integrovaný záchranný systém plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) 15. dubna 2015 Ing. Michaela Stříbrná vedoucí odd.finan.nepř.nákladů
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) 6. dubna 2016 Ing. Michaela Stříbrná vedoucí odd.finan.nepř.nákladů
Informační schůzka k 1.výzvě pro předkládání projektů pro roční program 2012 Evropského uprchlického fondu Praha 11. října 2012 Evropský uprchlický fond.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) 10. dubna 2013 Ing. Michaela Stříbrná vedoucí odd.finan.nepř.nákladů
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
ROČNÍK 2002 A MLADŠÍ PROPOZICE TURNAJE 25. – Termín : 25. – Místo : Zimní stadión Valašské Meziříčí Počet mužstev : 8 Systém turnaje.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Veřejné zakázky.
17. ŘVH FAČR Praha, Struktura použití členských příspěvků.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů)
Turnaj o pohár Hejtmana Kraje Vysočina
Kontroly na místě a nesrovnalosti projektů realizovaných v OP LZZ
Program MŠMT VIII v roce 2017
Turnaj o pohár Hejtmana kraje Vysočina
Okresní sdružení ČUS Tábor
Schvalovací proces a hodnoticí kritéria
Seminář pro žadatele o finanční podporu 6. a
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů)
REORGANIZACE TŘETÍ LIGY
Finanční kontrola v příspěvkových organizacích kraje
Bod č. 7: Částečné zrušení usnesení přijatého na 19
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů)
V rámci Operačního programu Zaměstnanost
Téma Polytechnické vzdělávání a Infrastruktura
Transkript prezentace:

Návrh změn v organizaci a řízení soutěží Valná hromada MK Jihlava –

Organizace a vedení soutěží 1) práce vedoucích lig (výsledkový servis, komentáře, foto) 2) nové komise (komise rozhodčích, revizní komise, legislativní komise) 3) rozhodčí 4) změny ve financování

1) zlepšení práce vedoucích lig : a) výsledkový servis – bonifikace za dodržení termínů, kompletnost zápisů b) komentáře - bonifikace za dodržení termínů a obsah komentářů c) fotky ze zápasů -

2) nové komise a)Komise rozhodčích (3 osoby) - nábor, školení, testy rozhodčích, udělování licence - výběr a nominace na ligy (zápasy) - hodnocení rozhodčích pomocí delegátů - výběr, řízení a hodnocení delegátů b)Revizní komise (2 osoby) - kontrola hospodaření (příjmy, výdaje), účetní uzávěrky c)Legislativní komise (2 osoby) - aktualizace Pravidel a Soutěžního řádu - návrhy na změny a doplnění Pravidel a Soutěžního řádu - projednávání odvolání proti výrokům Disciplinární komise

3) Rozhodčí a)Hodnocení delegáty - kontrola výběru RP - kontrola vyplnění zápisu o utkání - hodnocení řízení zápasu - posuzováni zákroků - udržení pořádku - vzdálenost zdi - střídání - označení kapitána, čísla, jednotné dresy b)Zkušební hodnocení sudích kapitány – proč? - pomůcka pro Komisi rozhodčích při celkovém hodnocení - soutěž o Sudího roku – motivace pro všechny - sudí jsou placeni z peněz hráčů a proto by měli být i jimi kontrolováni c)Zkušební zavedení 2 sudích na 1 zápas - závisí na zajištění financí (zvýšení startovného)

4) Změny ve financování a)Od vybírat v souladu se Stanovami příspěvek na člena – kolik ? b)Výběr od mužstev – převod na účet c)Proč zvýšit startovné? - práce funkcionářů – zatím zdarma - práce delegátů a členů komisí – nové - bonusy pro sudí – zatím všichni stejně bez ohledu na výkon - zavedení 2 sudích - zvýšení odměn pro vítěze soutěží – zatím rozdíl 100 kč/ligu a umístění - tisk zápisů o utkání (vedoucí ligy) – zatím vedoucí mužstev - nákup jednotného oblečení pro rozhodčí – zatím není vyžadováno - potíže při žádostech o dotace pokud uvedeme současnou výši příspěvků - zisk finanční nezávislosti - zatím klesající dotace z Měú, Kraje a ČSTV