Projekt Virtuální škola pro mimořádně nadané žáky Základní škola Bohumila Hrabala, Praha 8, Zenklova 52 Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pololetní zhodnocení průběhu projektu Chci zůstat ve škole, reg. č. CZ.1.07/1.2.33/ za období září 2013 – leden 2014.
Advertisements

Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Městská poliklinika Praha Městská nemocnice následné péče Název projektu Celoživotní.
Spolupráce se vzdělávacími institucemi. Projekt iYouth – Modely integrace a prevence sociálního vyloučení: podpora migrantské mládeže je spolufinancován.
Upozornění •Prezentace Občanského sdružení ve škole i mimo ni, Hlavatce byla z kapacitních důvodů těchto webových stránek upravena. Oddělením řízení grantů.
Tomáš Dupal Lukáš Toman Garant: Marcela Fejtová Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Cesta ke kvalitě AUTOEVALUACE - Vytváření systému a podpora škol v oblasti vlastního hodnocení aneb Cesta ke kvalitě PhDr. Ivana Shánilová, manažerka aktivity.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Závěrečná konference 16.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
PORADENSTVÍ ŠKOLA POVOLÁNÍ PŠP Zdokonalení diagnostického a poradenského systému v oblasti vzdělávání a volby povolání.
RNDr. Eva Zelendová PaedDr. Karel Tomek VÚP Praha září 2008
Realizace KA v rámci projektu„Nadané dítě.eu“ září 2010 bylo zahájeno na UHK vzdělávání pro pedagogické pracovníky MŠ a ZŠ v rámci realizace.
Realizace a výstupy zakázky „Kvalitní management ve vzdělávání – cesta k úspěchu“ Realizátor zakázky: Asistenční centrum, a.s. Sportovní Most.
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci.
1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Zápis do 1.ročníku ZŠ Základní škola Bohumila Hrabala, Praha 8, Zenklova 52 (Škola jazyků a informačních technologií) anglický jazyk od 1.ročníku 2.cizí.
Ing. Pavel Halfar - IPH Servis
Gymnázium, základní škola a mateřská škola Mánesova Sokolov
Zdokonalování systému celoživotního vzdělávání v oblasti pedagogické, psychologické a výchovné péče o děti se sociokulturním znevýhodněním Arteterapie.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
RPS/CSF Komunikační plán RPS 2006 Realizované projekty Období: 12 / 2005 – 6/ 2005.
Realizace KA 02 v rámci projektu„Nadané dítě.eu“ - v březnu 2010 začala být realizována příprava týmu psychologů se v Hradci Králové uskutečnilo.
PROJEKT ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VÝUKY V ELEKTROTECHNICKÝCH OBORECH Realizátor projektu: Střední škola technická Žďár nad Sázavou od Vyšší odborná.
 Pilotní kurz pro pedagogy MUDr. Iveta Matějovská, CSc.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Telefonická poradenská linka pro pedagogy Statistika hovorů listopad červen 2010 srpen 2010 Mgr. Anna Rollová, František Šuranský.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Úvodní seminář 22. září.
Občanské Sdružení EpiStop vytváří platformu pro setkávání, spolupráci a aktivní činnost všech skupin a osob, které mají vztah k lidem s epilepsií (pacientů,
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií INVESTICE DO ROZVOJE.
Vzdělávání zaměstnanců v Národním ústavu pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků EVROPSKÝ.
Dejvice Matěj Volf Seminář Město v dějinách Aktivita č. 1 Praha – město našeho života Projekt č. CZ.2.17/3.1.00/36097, podpořený Evropským sociálním fondem.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
PRACOVNÍ SKUPINA VZDĚLÁVÁNÍ A ZAMĚSTNANOST 11. září 2015.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost BENEFIT 7 Seminář pro žadatele Ústí nad Labem, 20.dubna 2010 TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA EVROPSKÝM.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
Individuální projekt Jihomoravského kraje OP LZZ Zajištění vybraných sociálních služeb na území Jihomoravského kraje pracovní seminář 3. března 2010 Tento.
ZŠ Přerov, Boženy Němcové 16 Školní poradenské pracoviště Mgr. Ilona Bočinská ředitelka školy
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Realizace projektu Volba budoucího povolání žáků Libereckého kraje Prášek Václav, manažer projektu.
ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI, PROBLEMATIKA PÉČE O NADANÉ ŽÁKY Projekt v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Projekt,,Šablony v SZŠ Příbram“ OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Projekt je.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
STŘED O.S. CENTRUM PREVENCE A POMOCI Projekt podpořený z OP VK – IP oblast podpory 1.2.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
Individuální projekt OP VVV
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích –
5. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ února 2017.
INOVACE ŠVP ZAČLENĚNÍM PŘEDMĚTU FINANČNÍ HOSPODAŘENÍ
Pilot ZUŠ „Podpora činnosti základního uměleckého školství
E-learningový kurz e-learningu
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
Konference primární prevence PK
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích –
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
4. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ prosinec.
Š A B L O N Y II.
Centrum kolegiální podpory CKP
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
Vítejte na třetí místní konferenci
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Transkript prezentace:

Projekt Virtuální škola pro mimořádně nadané žáky Základní škola Bohumila Hrabala, Praha 8, Zenklova 52 Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti

Klíčové aktivity: 1) Diagnostika mimořádně nadaných žáků 2) Další vzdělávání pedagogů 3) Vytvoření kombinovaného e-learningového výukového prostředí a tvorba šablon 4) Naplnění kombinovaného výukového prostředí - tvorba výukových modulů s rozšiřujícím učivem a následných testů 5) Spuštění kombinovaného výukového prostředí a evaluace výukových modulů a testů 6) Celková organizace a řízení projektu, materiální zabezpečení, zajištění informačního servisu, publicity a poradenství v používání výpočetní techniky Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti

1) Diagnostika mimořádně nadaných žáků a) Orientační diagnostika: testování realizovala Křesťanská pedagogicko- psychologická poradna (KPPP) Prahy 8 orientační diagnostika proběhla v průběhu měsíce ledna až března 2010 celkem bylo otestováno 377 žáků Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti

1) Diagnostika mimořádně nadaných žáků b) Komplexní diagnostika: testování realizovala Křesťanská pedagogicko - psychologická poradna (KPPP) Prahy 8 komplexní diagnostika proběhla v průběhu měsíce dubna – června 2010 celkem bylo otestováno 153 žáků, kteří úspěšně prošli orientačním testování diagnostikováno 57 mimořádně nadaných žáků Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti

2) Další vzdělávání pedagogů Bylo uskutečněno 6 seminářů zaměřené na výpočetní techniku a potřeby mimořádně nadaných žáků. Výstupy ze seminářů zaměřené na výpočetní techniku: 18 tématických plánů 36 zkušebních testů odkaz tématických plánů a zkušebních plánů - hlavní menu - Projekty OPPA – Virtuální škola – Ke stažení – ukázkové testy Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti

3) Vytvoření kombinovaného e-learningového výukového prostředí a tvorba šablon 1. Vytvoření kombinovaného e-learningového prostředí 2. Tvorba šablon Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti

4) Naplnění kombinovaného výukového prostředí Vyvěšení modulů a testů na webové stránky: 136 modulů a 136 vytvořených ověřovacích testů (moduly a ověřovací testy jsou postupně uveřejňovány na – hlavní menu – Projekty OPPA – Virtuální škola – Ke stažení – e- learning (pouze pro registrovaného mimořádně nadaného žáka). Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti

5) Spuštění kombinovaného výukového prostředí a evaluace výukových modulů a testů zapojení 18-ti mimořádně nadaných žáků do projektu žáci se zaregistrovali na webových stránkách školy pro možnost vstupu do e-learningu žáci započali samostudium prostřednictvím e-learningu na webových stránkách školy Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti

Odkaz projektu hlavní menu – Projekt OPPA Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti

Děkujeme za pozornost Veškeré dotazy či připomínky prosíme na: ( ) Manažerka projektu (zástupkyně ředitelky školy) ( ) Odborný poradce projektu (ředitelka školy) Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti