Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Anglický jazyk Michaela Hrdličková, 251 PT1 – Provozní technika 1. ročník „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Advertisements

KOMUNIKACE BEZ HRANIC!! Vítejte v éře a …rrring a.
Zámeček  Zámeček je časopis pro dětské domovy, diagnostické ústavy nebo pro výchovné ústavy  Velkou část redakce tvoří především děcka.  Pravidelně.
PROJEKT „VAŘÍME SE ŠKOLOU“. Smysl projektu: Děti si vyzkouší různé možnosti, jak lze prostřít stůl a na něj připravit různé druhy pokrmů. Uvědomí si,
 ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského.
Hromadná korespondence
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dni.
Hromadná korespondence
Škola se zaměřením na matematiku a informatiku
Základní informace o bezpečnosti na internetu +práce se soubory PREVIEW VYUČOVACÍHO PROJEKTU.
Prezentace pro učitele jazyků Slovníky na www Slovník Verdict FREE PC Translator Vypracoval: Oldřich Sedláček Základní škola Moravské Budějovice, Havlíčkova.
SPŠ PÍSEK. Přijetí ve škole Přišli jsme hlavním vchodem. U hlavního vchodu nás uvítali starší žáci. Dali nám program dne a vyrazili jsme na prohlídku.
Montessori Prachatice, ZŠ Národní
Maturitní zkouška z cizího jazyka Anglický a německý jazyk.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Člověk se nědy zeptá proč...???
Prezentace třídy Jsme akční, máme rádi vše nové a zajímavé.
Naše cesta fyzikou.
PRÁCE S GIMPEM. Úvod PRVNÍ HODINU NÁS NÁŠ PAN UČITEL MGR. ALEŠ SEKAL SEZNAMOVAL SE SOUTĚŽÍ. ROZDAL NÁM PAPÍRY A MĚLI JSME NAKRESLIT NÁŠ NÁVRH NA TÉMA.
ANOTACEPrezentace obsahuje informace o elektronické komunikaci, využití u. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žáci si vytvoří ovou.
Projektové dopoledne.  Dnešním tématem bylo naučit se bezpečnému pohybu po internetu.  Nejdříve nás pan učitel seznámil s tímto projektem a pustil zajímavé.
Klávesové zkratky 1 Ročník: 6 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Klávesové zkratky 1 Ověřeno ve výuce:
TČ1 – Truhlář a Čalouník, 1. ročník, tříletý učební obor
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:IV/2Č. materiálu:VY_42_INOVACE_33.
Masarykovo gymnázium Barbora Ondruchová.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_PEK256.
Počítače Kroužek DDM Příprava k práci s počítačem.
Propojení informačních technologií s přírodopisem
PUBLICISTICKÝ STYL = NOVINÁŘSKÝ.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
ANOTACE Prezentace obsahuje informace o etickém chování při elektronické komunikace a nebezpečí při elektronické komunikaci. Druh učebního materiáluDUM.
Co se mi líbí a nelíbí ve škole
Projektový den Bezpečný pohyb na internetu. Úvod  Na úvod nás pan učitel seznámil s programem projektu. Vysvětlovali jsme si jak by jsme se měli bezpečně.
GYMNÁZIUM J. A. KOMENSKÉHO A JAZYKOVÁ ŠKOLA S PRÁVEM STÁTNÍ JAZYKOVÉ ZKOUŠKY UHERSKÝ BROD.
ICT technologie a jejich využití v práci učitele 2. stupně a v dalším rozvoji jeho profesních kompetencí ZÁVĚREČNÁ PRÁCE leden 2013 Bc. Marcela Hladká.
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka.
Vítejte!!!!!!!!! Vítejte v mých nowinách!Jsem moc ráda že mi paní ředitelka dovolila dělat své nowiny. Hned na začátek vám sem dám obsah a potom huráá.
MGVsetín Ráj na Zemi.
Základy práce s PC , SB 104, 9.15 – h doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. kancelář: NB 246.
PROJEKTOVÝ DEN GIMP.  o první hodině jsme se seznámili s našim dnešní tématem.  Téma projektového dne bylo,,Virtuální svět nebo realita´´.  Měli jsme.
Informatika a výpočetní technika
Instrukce kinosál Výroba kartiček pro 2.A Výroba vizitek Zakončení prezentací.
MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
 Na libovolném internetovém prohlížeči si najdi vhodný obrázek.  Hledej obrázek větších velikostí, tj. kolem 1000 pixelů.  Obrázek si ulož do své složky.
P RÁZDNINY A CO DÁL … Autor: Robert Lustig Třída: IX.
Portsmouth 2015 František Novotný. Výběrové řízení Výběrové řízení na naší škole probíhalo ve dvou kolech: Podání přihlášky a napsání motivačního dopisu.
MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA.
Naše škola VY_32_INOVACE_1C_17 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 3 Rodinná a Občanská výchova Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Společnost Autor: Mgr. Miluše Džuberová ŠIKANOVÁNÍ vyhrožování rvačky vymáhání peněz.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Strukturovaný životopis Vypracoval: Lukáš Karlík.
Deník Malého Poseroutky STARÁ ŠKOLA Jeff Kinney. Úvod Toto je nejnovější kniha od Jeffa Kinneyho – desátá z této série Každá kniha bude světovým bestsellerem.
Zahraniční praxe 2015 Birmingham Kateřina Pášová.
Školní řád. Žáci mají právo na ochranu před fyzickým a psychickým násilím a nedbalým zacházením na svobodu ve výběru kamarádů na volný čas a přiměřený.
Praxe v Anglii - Portsmouth Lucie Samcová A3B. VÝB Ě ROVÉ Ř ÍZENÍ  Grant od Erasmu+ v rámci projektu Praxe v EU  Přihláška + motivační dopis Pohovor.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s. AUTOR: Mgr.Dorota Šáchová NÁZEV: VY_32_INOVACE_145_NÁŠ SVĚT_ŠKOLNÍ ŘÁD TEMA: Školní řád.
INTERNET Pro 5. ročník.
Erasmus+/SOŠ pro Administrativu EU
Praxe v Německu – Rotenburg –
CZ01-KA dubna – 14. května 2016 Ilona Bartášková
ČÍM BYCH CHTĚL BÝT AŽ VYROSTU?
Praxe - Anglie 2015 Veronika Bartáková.
Czech club in Birmingham
Budík VY_32_Inovace_13VR-2 Autor : Mgr. Romana Vítková ZŠ a MŠ Nedašov.
„Najdi a nafoť školní hřiště, jaké bys chtěl mít u naší školy“.
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr
Transkript prezentace:

Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.

Úvod  Na první hodinu jsme byli ve třídě.  Po příchodu pana učitele nás seznámil s tím, co budeme dělat.  Měli jsme zpracovat ve Wordu popis výletu.  Projekt je spojen s anglickým jazykem.  Vše mělo být napsáno anglicky.  Ti, co na něm nebyli, popisovali svůj víkend, nebo co dělali když třída byla na výletě.  Při práci jsme měli využít internetového slovníku a výsledek práce zaslat pomocí ového klienta  Po zvonění na přestávku kdo chtěl, tak mohl zůstat ve třídě.

Vlastní práce  Odebrali jsme se do počítačové učebny.  Začali jsme na své práci pracovat.

Závěr  Po zvonění na hodinu jsme pokračovali v práci.  Hotovou práci jsme uložili do své složky.  Přihlásili se na svůj .  Napsali jsme ovou zprávu rodičům o tom, co jim posíláme.  Do u jsme přidali přílohu(hotovou práci) a odeslali jsme.

Závěr  Na začátku hodiny nás pan učitel seznámil s novou prací.  Máme udělat prezentaci o tom, co jsme zpracovali.  Po uložení do své složky máme volnou práci.