Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 Na libovolném internetovém prohlížeči si najdi vhodný obrázek.  Hledej obrázek větších velikostí, tj. kolem 1000 pixelů.  Obrázek si ulož do své složky.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " Na libovolném internetovém prohlížeči si najdi vhodný obrázek.  Hledej obrázek větších velikostí, tj. kolem 1000 pixelů.  Obrázek si ulož do své složky."— Transkript prezentace:

1

2  Na libovolném internetovém prohlížeči si najdi vhodný obrázek.  Hledej obrázek větších velikostí, tj. kolem 1000 pixelů.  Obrázek si ulož do své složky pod názvem Vánoce.  Při kopírování z internetu je nutné, abys kopíroval obrázek ve skutečné velikosti.

3

4

5  Otevři si program WORD.  Vlož textové pole. Uprav textové pole tak, aby bylo bez výplně a bez ohraničení.  Vytvoř si vhodný text, kterým chceš popřát svým rodičům krásné svátky a vše nej… do nového roku. Textem se můžeš inspirovat z internetu.  Dbej na bezchybně napsaný text a nezapomeň se v závěru podepsat.  U textu si zvol správnou velikost a font písma.

6 P ř íjemné pro ž ití vánoc s p ř áním mnoha úsp ě ch ů v novém roce 2014 celé rodin ě p ř eje karli č ka

7 Příjemné prožití Vánoc s přáním mnoha úspěchů v novém roce 2014 celé rodině přeje Karlička

8  Do programu WORD vlož uložený vybraný obrázek a vhodně rozvrhni na celé stránce. Příjemné prožití Vánoc s přáním mnoha úspěchů v novém roce 2014 celé rodině přeje Karlička


Stáhnout ppt " Na libovolném internetovém prohlížeči si najdi vhodný obrázek.  Hledej obrázek větších velikostí, tj. kolem 1000 pixelů.  Obrázek si ulož do své složky."

Podobné prezentace


Reklamy Google