JÁ MÁM KOCÁBKU NÁRAM, NÁRAM, NÁRAM, KOCÁBKU NÁRAM, NÁRAMNOU.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“
Advertisements

22. Josefovi bratři přišli do Egypta nakoupit obilí
Jen jednou za rok přijdou Vánoce, jen jednou za rok se malý sněhem zachumelený stromeček promění v zářící světélko tichého lidského štěstí. Jen jednou.

BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
SLOVNÍ DRUHY Mgr. Michal Oblouk.
1. Tys má, Pane, skála, tys pevný můj hrad, | můj v útoku úkryt, proč měl bych se bát! | Ač sám chudý, hříšný, tím víc toužím tam, | kde v úzkosti sílu,
Literární výchova 4. ročník, práce s textem
Zpracovala Jitka Ciprová
Psaní i, í, y, ý po měkkých a tvrdých souhláskách
Popelka Česko- Slovenský projekt 9. B ZŠ A MŠ SNP6 ÚSTÍ NAD LABEM.
Všem lidem na celém světě přeji…
Útržky ze života naší třídy Školní výlet Klobouky Bazén.
Něco, co mohou napsat jen děti 2. třída ZŠ. „Muslimská Bible se jmenuje Kodak.“
Jméno autora: Mgr. Věra Kocmanová Datum vytvoření:
Horní menu OK, jen místo MODERÁTOŘI dát DISKUSE? Moc hezké, z čeho se to bude brát? za letopočet ještě název dne, pak čas Jazyky jsou okrajová věc, OK.
Konference PNEU & BUSINESS 2014 Ezop, rybáři a (naše) budoucnost …. Golf & Spa Resort Kunětická hora
 Touha a nejvyšší hodnota Čechů – funkční rodina a děti  Realita – život vedoucí spíše k destrukci rodin  Rodina je nenahraditelná – má smysl bojovat.
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.B.18 Název pro školu:
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
Morfologie savců a ptáků VFU Brno Autor : Jelínková Lucie.
Z truhly moudrosti krále Šalamouna
Stará čínská moudrost (s hudbou) Jedna starší čínská žena měla dvě velké hliněné nádoby. Visely na obou koncích váhadla, které nosila zavěšené na ramenou.
Milost přijímám od druhého přijímám od druhého můžeme ji druhým předávat můžeme ji druhým předávat spasení je zdarma - vstup dveřmi spasení je zdarma -
VY_32_INOVACE_07 Obyvatelstvo Ameriky - pracovní list
Neděle pěkná jako tulipán, a proto není radno býti sám, říkáme vesele, dneska jen v kostele vítáme zrovna vás. Slečna jde v džínách, to se nedělá, jít.
Stará čínská moudrost Zapni hudbu.
Radost mi vrátila Golgata
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Všude kam se podívám vidím ryby. Everywhere I look, I see fish.
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
23. Josef chtěl zjistit, jestli bratři změnili své chování a litují toho, co způsobil.
Nevěřící Tomáš sestaveno s využitím obrázků Henryho Martina Český text: kanan.cz Copyright © Henry Martin Used by Permission.
Charles Bukowski Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
1. Jaká nádherná zář to letí oblohou, jak se to světlo třpytí na zemi, na vodách, až rozezpívá svět. A byl večer, byla noc a byl den, Bůh viděl, že dobře.
Byl jednou jeden pán a ten měl jenom jednu dceru. Byli moc chudí.
KROKODÝLI.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
1. Vím, komu jsem uvěřil, jist jsem slovem jeho, | on je mocen dost mi sil dát, | bych nezapřel ho. | U něho vše složil jsem, co má pro mne cenu, | sám.
Druhy vedlejších vět 2 Český jazyk 7. ročník ZŠ Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt.
Den mazec Autor : Valentýn Dudka. Vstal si v osm ráno a nestíháš školy A. Zůstaneš doma Zůstaneš doma B. Půjdeš do školy Půjdeš do školy.
Moje osoba.
Slovesné kategorie praktické opakování 1. OSOBA a ČÍSLO 1.os. JÁ - nesu1. os. MY - neseme 2. os. TY - neseš2. os. VY - nesete 3. os. ON – nese3. os.
Tatínek zasel řepu. Déšť i tatínek konví zalévali semínko.
Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 1. Křížovka 1. Název pro tura, vepře, tele …… 2. Kostka - geometricky.
 Čáp bílý  Čáp černý  Vlaštovka obecná  Konipas horský  Jiřička obecná  Rorýs obecný.
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
Cirkus Pepino Do vašeho města přijede cirkus. Hostuje od do Začátky představení od 17 hodin. Těšíme se na vaši návštěvu! Ahoj!
Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3
Mýma očima PETR SCHWARZ student sekundy ANGLIČTINA V TURECKU 2016
Základní škola Unhošť Jazyk a jazyková komunikace Projekt MŠMT ČR
Tématický celek: Čtenářská gramotnost
VY_32_INOVACE_ PRV.2R.1B.04 Domácí ptáci.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
Kenai Fjords National Park
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Zdeňka.
zpracovaný v rámci projektu
ŠKOLA PRO ZAČÍNAJÍCÍ BÁSNÍKY
Bc. Jan Hutla Vy_32_INOVACE_4B_20_Člověk_a_příroda Člověk a příroda
AUTOR: Mgr. Danuše Lebdušková NÁZEV: VY_32_INOVACE_117_Obratlovci
ZACHRÁNCE MŮJ TADY JÁ JSEM, ČEKÁM TĚ ZACHRÁNILS MĚ SKRZE SVOU KREV
David a Goliáš Lidi na lidi jsou jako saně, člověk na člověka jako kat
Něco, co mohou napsat jen děti
BIBLE Autor: Mgr.Dana Vagenknechtová
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Autor: Mgr. Lenka Zlámalová Datum: Název: VY_32_INOVACE_12_ČESKÝ JAZYK
VY_32_ INOVACE_ 14_ PŘÍRODOVĚDA 5
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Prasklé hliněné nádoby
Transkript prezentace:

JÁ MÁM KOCÁBKU NÁRAM, NÁRAM, NÁRAM, KOCÁBKU NÁRAM, NÁRAMNOU. ARCHA MÁ CÍL (JÉ), ARCHA MÁ SMĚR (JÉ), PLAVÍ SE K ARARATU NA SEVER. PRŠELO A BLÝSKALO SE SEDM NEDĚL, KOCÁBKU NÁRAM, NÁRAMNOU. NOE NEBYL PŘEKVAPENÝ, ON TO VĚDĚL, KOCÁBKU NÁRAM, NÁRAMNOU

JÁ MÁM KOCÁBKU NÁRAM, NÁRAM, NÁRAM, KOCÁBKU NÁRAM, NÁRAMNOU. ARCHA MÁ CÍL (JÉ), ARCHA MÁ SMĚR (JÉ), PLAVÍ SE K ARARATU NA SEVER. ŠEM, HAM A JÁFET BYLI BRATŘI RODNÍ, KOCÁBKU NÁRAM, NÁRAMNOU. NOE JE ZAVOLAL JEŠTĚ PŘED POVODNÍ, KOCÁBKU NÁRAM, NÁRAMNOU. KÁZAL JIM NALOŽITI PTÁKY, SAVCE, KOCÁBKU NÁRAM, NÁRAMNOU. RYBY NECHTE, ZACHRÁNÍ SE SAMY HLADCE, KOCÁBKU NÁRAM, NÁRAMNOU.

JÁ MÁM KOCÁBKU NÁRAM, NÁRAM, NÁRAM, KOCÁBKU NÁRAM, NÁRAMNOU. ARCHA MÁ CÍL (JÉ), ARCHA MÁ SMĚR (JÉ), PLAVÍ SE K ARARATU NA SEVER. PŘIŠLA BOUŘE, ZLÁMALA JIM PÁDLA, VESLA, KOCÁBKU NÁRAM, NÁRAMNOU. V TOM PŘILÉTLA HOLUBICE, SNÍTKU NESLA, KOCÁBKU NÁRAM, NÁRAMNOU. KDYŽ PŘISTÁLI, VYLOŽILI NÁKLAD CELÝ, KOCÁBKU NÁRAM, NÁRAMNOU. JEŠTĚ, ŽE TU STAROU, DOBROU ARCHU MĚLI, KOCÁBKU NÁRAM, NÁRAMNOU.