Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 Touha a nejvyšší hodnota Čechů – funkční rodina a děti  Realita – život vedoucí spíše k destrukci rodin  Rodina je nenahraditelná – má smysl bojovat.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " Touha a nejvyšší hodnota Čechů – funkční rodina a děti  Realita – život vedoucí spíše k destrukci rodin  Rodina je nenahraditelná – má smysl bojovat."— Transkript prezentace:

1

2

3  Touha a nejvyšší hodnota Čechů – funkční rodina a děti  Realita – život vedoucí spíše k destrukci rodin  Rodina je nenahraditelná – má smysl bojovat za její záchranu

4  Židům 11:7 Noé věřil, a proto pokorně přijal, co mu Bůh oznámil a co ještě nebylo vidět, a připravil koráb k záchraně své rodiny. Svou vírou vynesl soud nad světem a získal podíl na spravedlnosti založené ve víře.  Genesis 6:18 S tebou však učiním smlouvu. Vejdeš do archy a s tebou tvoji synové, tvá žena i ženy tvých synů……. Genesis 6:22 Noe udělal všechno přesně tak, jak mu Bůh přikázal. …….Genesis 7:13 Právě toho dne vešli Noe i Šém, Chám a Jefet, synové Noeho, i žena Noeho a tři ženy jeho synů s nimi do archy…  Bůh vidí Noeho  Bůh vidí rodinu  Noeho odpovědnost

5  Osobní vztah s Bohem  Modlitby  Poslušnost Bohu  Jednota  Pozvání k Bohu  Žonglér musí trénovat, aby míček nespadl – i ty bojuj za svoji rodinu – stojí to za to!


Stáhnout ppt " Touha a nejvyšší hodnota Čechů – funkční rodina a děti  Realita – život vedoucí spíše k destrukci rodin  Rodina je nenahraditelná – má smysl bojovat."

Podobné prezentace


Reklamy Google